Gezondheid

Wetenschapper die vaccinatiestudie over autisme vervalste krijgt immuniteit

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse wetenschapper die bewust onderzoeksgegevens vervalste om een link tussen vaccins en aandoeningen als autisme te verhullen, heeft van de regering Obama als klokkenluider immuniteit gekregen.

De wetenschapper, die nog steeds in dienst is van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, werkt samen met een congreslid om zijn verhaal te vertellen aan beleidsmakers. Eerder suggereerden Amerikaanse politici als Chris Christie, Rand Paul en Hillary Clinton dat er een mogelijk verband is tussen vaccins en ziektes. Er zijn geen officiële studies waaruit een dergelijk verband blijkt.

In 2004 werkte dr. William S. Thompson aan een studie voor het nationale immunisatieprogramma van de CDC. De studie, die werd gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, concludeerde dat er geen verband is tussen vaccins en autisme.

Thompson zei dat hij samen met andere wetenschappers van de CDC bewust data heeft gemanipuleerd. “De vijf coauteurs hebben dit samen besloten,” vertelde dr. Brian Hooker van de Simpson-universiteit in Californië aan The Daily Caller. Hooker nam in het geheim gesprekken op die hij afgelopen jaar had met Thompson.

“Wat er werd gezegd was erg ‘radioactief’,” zei Hooker, vader van een autistisch kind. “Ik heb advies ingewonnen bij twee verschillende advocaten en besloten de gesprekken op te nemen.”

Uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse jongetjes 3,36 keer meer kans hadden om autisme te krijgen nadat ze de BMR-prik hadden gekregen.

In februari 2004 stuurde Thompson een brief aan toenmalig directeur van de CDC dr. Julie Gerberding over de ‘problematische resultaten’ met betrekking tot de BMR-prik en autisme. Gerberding is momenteel werkzaam voor vaccinmaker Merck. De CDC en Merck waren niet bereikbaar voor commentaar.

[The Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Ik walg van het Medisch Industriële Complex.

Roy
Roy
8 jaren geleden

Ik vraag me af wat hier van waar is, we hebben het wel over een site die ask.com een legitieme bron vindt. De vraag is dan ook waar ze hun informatie in dit geval vandaan hebben, dat kan ik nergens terug vinden. Misschien dat iemand anders me dat kan vertellen?

Rolf
Rolf
8 jaren geleden

Belang van de portemonnee gaat boven het belang van de volksgezondheid! Met vaccins maken ze je ziek zodat ze je nog meer ‘medicijnen’ kunnen verkopen! Treurig maar waar.

Peace and love!

trackback
BOINNK!!! | Eindtijd gerelateerde berichten verzameld door Arie Goedhart
8 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x