Homepagina » Gezondheid » Wetenschapper die vaccinatiestudie over autisme vervalste krijgt immuniteit
Wetenschapper die vaccinatiestudie over autisme vervalste krijgt immuniteit

Wetenschapper die vaccinatiestudie over autisme vervalste krijgt immuniteit

Een Amerikaanse wetenschapper die bewust onderzoeksgegevens vervalste om een link tussen vaccins en aandoeningen als autisme te verhullen, heeft van de regering Obama als klokkenluider immuniteit gekregen.

De wetenschapper, die nog steeds in dienst is van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, werkt samen met een congreslid om zijn verhaal te vertellen aan beleidsmakers. Eerder suggereerden Amerikaanse politici als Chris Christie, Rand Paul en Hillary Clinton dat er een mogelijk verband is tussen vaccins en ziektes. Er zijn geen officiële studies waaruit een dergelijk verband blijkt.

In 2004 werkte dr. William S. Thompson aan een studie voor het nationale immunisatieprogramma van de CDC. De studie, die werd gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, concludeerde dat er geen verband is tussen vaccins en autisme.

Thompson zei dat hij samen met andere wetenschappers van de CDC bewust data heeft gemanipuleerd. “De vijf coauteurs hebben dit samen besloten,” vertelde dr. Brian Hooker van de Simpson-universiteit in Californië aan The Daily Caller. Hooker nam in het geheim gesprekken op die hij afgelopen jaar had met Thompson.

“Wat er werd gezegd was erg ‘radioactief’,” zei Hooker, vader van een autistisch kind. “Ik heb advies ingewonnen bij twee verschillende advocaten en besloten de gesprekken op te nemen.”

Uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse jongetjes 3,36 keer meer kans hadden om autisme te krijgen nadat ze de BMR-prik hadden gekregen.

In februari 2004 stuurde Thompson een brief aan toenmalig directeur van de CDC dr. Julie Gerberding over de ‘problematische resultaten’ met betrekking tot de BMR-prik en autisme. Gerberding is momenteel werkzaam voor vaccinmaker Merck. De CDC en Merck waren niet bereikbaar voor commentaar.

[The Daily Caller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Ik vraag me af wat hier van waar is, we hebben het wel over een site die ask.com een legitieme bron vindt. De vraag is dan ook waar ze hun informatie in dit geval vandaan hebben, dat kan ik nergens terug vinden. Misschien dat iemand anders me dat kan vertellen?

  6 likes
   • Leon, wat wil je met die link zeggen? Dat heeft totaal niets met chemtrails te maken, sterker nog, dat wordt ook niet gezegd door de weerman..
    Hij heeft het over een militaire oefening (zegt hij letterlijk) met chaff (antiradarsneeuw).. Deze oefeningen gebeuren hier ook (natuurlijk niet boven steden) en werden eerder ook al een keer in duitsland ten onrechte aangezien als bewijs voor chemtrails.. Dat zeg ik, men maakt hun eigen bewijs op basis van onwetendheid..

    http://www.encyclo.nl/begrip/Antiradarsneeuw

    KNMI staat er ook een stuk over..

    http://www.knmi.nl/cms/content/69720/uitgebreide_toelichting_bij_knmi_neerslagradar

    http://www.knmi.nl/cms/viewimage.jsp?number=69745

    Dit is chaff

    http://en.wikipedia.org/wiki/Chaff_%28countermeasure%29#/media/File:Usnchaff.jpg

    En Duitinhetzakje, bedankt voor je info, maar ik ben vooral benieuwd of iemand kan bevestigen dat deze man immuniteit heeft gekregen. De bron gaat niet verder terug dan The Daily Caller en wat ik al eerder zei, The Daily Caller vindt de betrouwbaarheid van hun bronnen niet zo belangrijk..

    5 likes
    • dat is niet belangrijk of het nou chemtrails word genoemd of je geeft er een andere benaming voor het gaat er over dat er met aluminium gespoten word in de lucht en deze weerman heeft dat bevestigd dmv video beelden.
     en wat die linkjes betreft iedereen kan wel wat schrijven en op een site zetten en bij wikipedia is al vaker voorgekomen dat er het een en ander niet klopte.
     en het knmi geloof ik al helemaal niet met hun sluierbewolking en weet ik nog wat meer.
     maar zoals ik je eerder vroeg of je het dan geloofde als een weerman dat zou zeggen,dan had je dat toen meteen kunnen zeggen.
     maar je bent weer ff gaan spitten wat er door de msm gezegt kan worden als er teveel aan bewijs is.

     snap niet waarom ik uberhaupt nog met jouw in discussie ga.
     krijg je daar een kik van of zouden andere gelijk hebben dat je door de overheid bent aangesteld om te debunken.

     als zeggen er honderden mensen dat iets zwart is zeg jij nee het is donkergrijs en als het wit is dan is het licht grijs maar toegeven zal jij nooit doen of je drraid er met alles omheen.

     maar ik heb de hamer laten vallen en de vergadering is gesloten
     je hebt bij deze niet gewonnen helaas.

     6 likes
     • “maar zoals ik je eerder vroeg of je het dan geloofde als een weerman dat zou zeggen”

      Hoe koppig ben jij wel niet? De weerman zegt niet dat het chemtrails zijn! Hij zegt dat het een militaire oefening met chaff is. Dat zijn twee compleet verschillende dingen, maar waarschijnlijk ben je zo gebrainwashed in het idee dat we besproeid worden, dat je niet even de moeite durft te nemen om dit uit te zoeken..

      “maar je bent weer even gaan spitten wat er door de msm gezegd kan worden als er teveel aan bewijs is.”

      Ik ben niet even gaan spitten, dat is kennis, mede omdat mensen zoals jij telkens met dezelfde “bewijzen” komen wat betreft chemtrails..

      “toegeven zal jij nooit doen of je draait er met alles omheen.”

      Als er iets toe te geven is, zal ik het zeker doen, maar ik ga niet mee in leugens.. Ik heb eerder geroepen, ik ben te overtuigen met goed bewijs en kom dan niet met een weerman die het over een militaire oefening heeft. Dat deze oefeningen er zijn is overigens ook algemeen bekend..

      “maar ik heb de hamer laten vallen en de vergadering is gesloten
      je hebt bij deze niet gewonnen helaas. ”

      Haha, daar zijn de meningen over verdeeld 🙂
      Misschien dat de redactie jouw overtuigende bewijs nog in een artikel verwerkt, dan kunnen we er daar verder over discussiëren. Als ze verstandig zijn laten ze dat artikel schieten.

      5 likes
     • Sorry hoor maar Roy heeft gewoon gelijk.

      Hij beantwoordt nog zelfs enkele vragen van jou. Laat mijn zijn bron zien hoe simpel het wel niet is om jouw argumenten onderuit te halen.

      Het is ook wel ironisch aan de ene kant. Als weermannen van het KNMI (lees experts) een verklaring geven dan zitten ze er natuurlijk naast maar als jij met een naam op de proppen komt dan is het natuurlijk een expert.

      Tevens zoals ik al zei zijn de argumenten en bronvermelding van Roy veel overtuigender dan die van jou.

      Vervolgens ga je ook nog de reactie uit de weg en zeg je dat jij gewonnen hebt?
      Je leeft vast in een heel leuk wereldje daar ergens in jouw hoofd…..

      1 likes
    • Roy: Dit is het artikel dat je wellicht kan helpen. Lees ook de comments.

     https://jonrappoport.wordpress.com/2014/08/22/breaking-cdc-whistleblower-thompson-in-grave-danger-now/

     4 likes
  • Roy:

   Ga eens te rade bij Jon Rappoport, een Amerikaans onderzoeksjournalist met als één van zijn terreinen het Medisch Cartel. Zijn artikelen zijn altijd goed onderbouwd met rapporten uit de medische wereld zélf. Want heus, er zijn heel veel medici die maar al te goed weten wat er speelt.

   De opleiding tot medicus staat sinds begin vorige eeuw onder controle van de Rockefeller Foundation. In plaats van geneeskunde ging met medicijnen studeren. Daar zit hem de (pharma)crux!!

   https://jonrappoport.wordpress.com/category/vaccinegate/

   Wat wij nu al kunnen doen is, bij ieder bezoek aan de dokter hem/haar vragen naar de macht van de pillendraaiers. Dat geeft onrust binnen de beroepsgroep en met die onrust moeten zij wel aan de slag.
   Laat je dokter weten dat je inmiddels geïnformeerd bent!

   7 likes
 2. Ik walg van het Medisch Industriële Complex.

  16 likes
  • echt, echt, verandering begint daar waar een mens zelf begint te veranderen.
   Elke MIC , militair en medisch, hoe meer we van hen kopen hoe machtiger ze worden.

   Moet je kijken naar wie TTIP Europa binnen laat, juist de partijen die aan de macht zijn.
   En wel snel voordat het klimaat omslaat,
   De enorme verrechtsing. Je denkt och niet dat Rutte voor 125 mille werkt per jaar.
   Het is een zakenman.

   5 likes
 3. Belang van de portemonnee gaat boven het belang van de volksgezondheid! Met vaccins maken ze je ziek zodat ze je nog meer ‘medicijnen’ kunnen verkopen! Treurig maar waar.

  Peace and love!

  14 likes
 4. Ik heb zelf autisme namelijk het syndroom van Asperger. Tevens ben ik heel intelligent en heb ik een goede baan in de medische sector. Vaccinaties zijn schadelijk maar ze veroorzaken ABSOLUUT geen autisme! Ik erger me aan dat soort verhalen! Autisme daar wordt je mee geboren. Mijn hersens werken net iets anders en zijn iets anders van vorm dan de gemiddelde mens. Autisme kan je niet genezen met een of ander pilletje. Autisme is ook geen ziekte!
  Daarbij word autisme vaak gezien als lastig, als een beperking terwijl het ook grote voordelen heeft. Ik heb een fotografisch geheugen en kan goed leren en ik heb dingen waar ik extreem in uitblink. Ook word autisme vaak ten onrechte gelinkt aan een verstandelijke handicap. Er zijn twee vormen van autisme die ALTIJD gepaard gaan met een verstandelijke handicap: het syndroom van Kanner en het syndroom van Red. Maar de andere vormen gaan juist vaak gepaard met een hoge intelligentie! Daarbij denken mensen dat autisten vaak bot zijn en geen gevoel hebben, integendeel ze zijn juist héél gevoelige mensen!! Ze horen ook geluiden die andere mensen vaak niet horen, zien kleine details die andere mensen niet eens opvallen. Kortom verdiep jullie eens in autisme voordat jullie allemaal van die onnozele uitspraken doen!!

  5 likes
  • En op welke leeftijd blijkt autisme!? Juist nadat je al de nodige vaccinaties gehad hebt dus om zomaar te beweren dat je er altijd mee geboren wordt is een belachelijke stelling.

   Waar beweerd wordt dat het te genezen is met een of ander pilletje is me ook een raadsel. En wbt autisme wel of geen ziekte is, volgens de definitie van “ziekte” wel degelijk.

   Autisme is idd heel breed en sommige lukt het er goed mee te leven maar er is toch altijd een sprake van onbalans tussen het emotionele en rationele. Dat leid nogal eens tot depressies.

   Wie allemaal onnozele uitspraken lopen te doen? Jij bent de enige die erover begint, of moet ik nu alle linkjes op deze pagina gaan doorzoeken naar mogelijke reacties op een andere pagina waar het over autisme gesproken wordt?

   7 likes
 5. eNdEmiOn, Ik heb een aantal vaccinaties helemaal niet gehad dus je klets maar wat! Het is wetenschappelijk bewezen dat autisme vanaf de geboorte al aanwezig is. Alleen word het niet altijd meteen opgemerkt. Daarbij lig je nu een grote groep mensen te beledigen door te beweren dat autisme een ziekte is wat overigens helemaal niet waar is!! Want een ziekte daarvan kun je de symptomen onderdrukken of zelfs genezen. Autisme is niet iets dat je kunt genezen!
  Wat weet jij nu van autisme? Helemaal niks!!

  3 likes
  • Wel eens van dr. Moolenburgh gehoord? En natuurlijk zijn er ook mensen zonder een entingsgeschiedenis die een vorm van autisme hebben, maar het komt de laatste jaren wel opvallend veel voor dat kinderen na een inenting opvallend ander gedrag gaan vertonen.

   2 likes
  • (Waarom reageer je nu als losse comment ipv gebruik te maken van de “Beantwoorden” knop?)

   Op de eerste plaats had ik het niet over jou specifiek. Daarnaast ben je dus wel degelijk gevaccineerd. Dus wat zegt dat nu helemaal? Nog los ervan dat een enkel geval niks substantieels zegt over dit soort materie.
   Daarnaast heb ik nooit beweert dat je er niet mee geboren kunt worden maar jij beweert wel dat dit de enige manier voor het belanden op de autisme ladder is. En als je het hebt over ergens mee geboren worden zou je eigenlijk ook over meerdere generaties onderzoek moeten doen. Het kan zomaar zijn dat de ouders ergens aan blootgesteld zijn met als gevolg… vul maar in.

   Trek verder alsjeblieft die lange tenen in. Ziekte is gewoon een woord dat iets beschrijft. Welke beschrijving erbij hoort vind je terug in de definitie. Als je het niet eens bent met de definitie kun je daar vast ergens over klagen om het mogelijk veranderd te krijgen. Maar je kunt nu niet mij gaan beschuldigen van beledigingen op basis van het aan de hand vd definitie correcte gebruik vh woord ziekte.

   Er zijn overigens genoeg ziektes waar geen behandeling voor is. Een ziekte is dus niet per definitie (ja daar hebben we ‘m weer) te onderdrukken of te genezen. Dit soort slordigheidjes vooral voor iemand die claimt “ben ik heel intelligent en heb ik een goede baan in de medische sector” (mooie niets zeggende suggestieve bewoording trouwens) doen me je geschetste achtergrond behoorlijk in twijfel trekken.

   2 likes
 6. sproeien ze aluminium volgens die weerman JAAAAAAAAAAAA
  en of je het nou chemtrails noemt of weet ik wat voor een naam de overheid er voor bedenkt
  of wat jij er voor bedenkt er word aluminium gesproeid oa dat is wat hij toch zegt
  rn draai er dan niet allemaal omheen om jre gelijk tehalen want dat krijg je toch niet
  maar ik begin er steeds meer in tegeloven wat ze zeggen over jouw.
  heb je met al je ontkenningen en al je (tegen bewijzen) al ooit gehoord dat je gelijk had?????????????????
  hier op deze site wat is je doel dan?????????????

  3 likes
  • “”sproeien ze aluminium volgens die weerman JAAAAAAAAAAAA”

   Zucht, het is wel duidelijk, je bent dus inderdaad koppig.. Er is een groot verschil tussen Chaff en de zogenaamde chemtrails waar jij en je medecomplotters het over hebben. Als je dat al niet begrijpt ben je nog naïever als dat ik al dacht..

   Hier wat oefeningen met o.a. chaff

   https://www.youtube.com/watch?v=IeDMipBdC-o

   en hier

   https://www.youtube.com/watch?v=na2odIBy8xE

   “heb je met al je ontkenningen en al je (tegen bewijzen) al ooit gehoord dat je gelijk had?”

   Ja hoor. Niet van mensen zoals jij, want dat is natuurlijk een hopeloze zaak, dat begrijp ik zelf ook wel.
   Maar er zijn ook nog mensen die wel voor rede vatbaar zijn en die het wel waarderen als een zaak wat beter uitgezocht wordt voordat er van alles geroepen en aangenomen wordt… Dat discussiëren met jou geen zin heeft ben ik het dan ook mee eens.

   “oh ja en de meningen zijn verdeeld : welke meningen ”

   Jou en mijn mening voornamelijk, jij vindt dat jij gewonnen hebt, ik vindt (hoe kan ik het netjes zeggen) dat je erg naïef bent. Ik baseer het niet op duimpjes, blijkbaar is dat voor jou wel heel belangrijk, anders maakte je je daar niet zo druk over..

   Maar dit is het laatste wat ik er hier over zeg, aangezien het een heel ander onderwerp is als het topic. Ik snap dan ook al niet dat je dat onderwerp hier aansnijdt. Ik heb je in eerste instantie antwoord gegeven, omdat je anders zou denken dat ik je “ultieme bewijs” zou ontwijken.

   6 likes
 7. oh ja en de meningen zijn verdeeld : welke meningen ??????????????????????
  heb nog geen tegen reacties gezien alleen 2 duimpjes die je zelf hebt aangeklikt waardoor het 2-2
  staat misschien dat ze kunnen zien van welk ip adres deze komen

  3 likes
 8. @Moi:
  je verwoordt het goed en wat mij betreft heb je een punt. Ik vraag me af hoe jij met jouw achtergrond en medische kennis tegen het vaccineren van baby’s/kinderen aankijkt. Ikzelf ben er van overtuigd dat het schadelijk is. Als je kijkt naar de toenemende aantallen kinderen met allergieen en huidprobemen, maar ook op neurologisch gebied, dan lijkt er een verband met vaccineren. Enfin, hier is genoeg informatie over te vinden. Nogmaals, hoe zie jij het?

  Dank, Zeem.

  1 likes
  • Als je kijkt naar de toenemende aantallen kinderen met allergieen en huidprobemen, maar ook op neurologisch gebied, dan lijkt er een verband met rauw voedsel eten….

   Zie je wat ik daar doe? Ik vul een ander onderwerp in maar de correlatie blijft kloppen.

   Correlatie is geen causatie.

   1 likes
  • Als ik vroeger had geweten wat voor een schadelijke stoffen er in vaccinaties zitten had ik me wel twee keer bedacht. Maar ik was nog maar een kind en je werd gewoon ingeënt op school en op het consultatiebureau. Er werden geen vragen gesteld door ouders en iedereen werd ingeënt. Dat ging zo in de jaren ’70 Maar mijn tweede BMR prik en nog een prik heb ik niet gehad, ik was toen ziek en heb deze nooit ingehaald, gelukkig ook maar. Ik ben doktersassistente van beroep en ik ga in september nog een versnelde opleiding verpleegkunde doen via een ziekenhuis (werken en leren) Ben ik voor aangenomen. Het tegenstrijdige is dat ik als doktersassistente ook griepspuiten zet en daar heb ik zeker gemengde gevoelens over. Mijn moeder bijvoorbeeld werd in geënt omdat ze tot een z.g.n. risicogroep behoort (COPD en Diabetes). Maar steeds als ze de griepprik kreeg werd ze doodziek. Nu gaat ze hem niet meer halen en ik kan haar geen ongelijk geven!. Mijn punt is dat ik het gewoon te ver vind gaan dat er beweerd wordt dat je van vaccinaties autisme krijgt. Daarbij zit het bij ons in de familie. Ik heb twee neven met autisme en twee ooms met autisme. En mijn eigen zoon die niet geënt is heeft ook autisme!!!

   0 likes
 9. ROY als ik je nou gelijk geef , wil jij dan voor mij een filmpje op youtube zetten met deze stelling vanaf het begin af aan en ook uit die andere wat er allemaal is getypt
  met als titel WIE IS DE GROTE ONTKENNER
  maar dan moet je er wel in juichen en in de lucht springen en ff het linkje doorsturen natuurlijk
  en niet vergeten de reacties aan tezetten

  0 likes
  • Weer zo’n nietszeggende reactie. Daar sta ik dan weer niet van te kijken.. We gaan de discussie vast nog wel eens aan als het onderwerp weer te sprake komt.. Tenminste discussie, jij beweert wat, ik zeg waarom het niet klopt en vervolgens komt er rook uit je oren en ben je beledigd omdat ik zeg dat je het mis hebt..

   1 likes
 10. over de chemtrails oftewel aluminium wordt ook gebruikt voor CLOUD technologie. kijk zij sproeien allerlei metaal elementen waaronder aluminium in de vorm van een wolk ¨cloud¨ het aluminium in de wolk absorbeert zon energie waardoor het aluminium deeltje geladen word met energie. nou zoals we weten doen ze dit wereldwijd en hier hebben we dan het uitgerolde product(en) wat we kennen als WIFI, hot-spots, satellietverbindingen, cloud technologie bijv Dropbox, online opslagplaatsen ja je kunt het dus al zien waar ze het voor doen alles voor het geld big bussiness cloud technology ze zijn ook helemaal ten dolle geraakt altijd zo geweest over de nieuwste technology of over hun geheime informatie wat wij nou eens moeten doen is kiezen wij voor geld, technologie, geheime informatie of echt nou eens voor het hart van de mens gewoon liefde en daar is geen geld, technologie, of gehieme info wel gewoon informatie maar dan is het gewoonweg op waarheid gebaseerd zeg ik je want in mijn ogen zie ik pas wat echt waarde heeft als geld niet eens mee doet in het spel. kijk naar jezelf, luister naar jezelf, voel jezelf van binnen, ga naar je diepte van je hart en zie voel wat echt waarde heeft voor jouw en leef daarna

  0 likes
 11. Ik zou zeggen start een onderzoek onder tweeduizend mensen en test hun haar op metalen o a aluminium en andere zware metalen zoals bromium. En doe bodem onderzoek in Nederland bv in elke provincie en kijk wat daar uit komt qua metalen. Metalen horen in de bodem te zitten maar kijk dan naar de verhouding en dan pas kan je zeggen of bewijzen dat er gesproeid wordt. Inenten is voor niemand goed! We hebben er een hoop ziektes voor terug gekregen dus kennelijk ontkom je niet aan ziekten. Geef mij maar de ouderwetse ziekten zoals de bof mazelen rode hond kinkhoest enz. ziektes die met de kennis van nu goed te behandelen zijn. En niet MS kanker suikerziekte OCDP reuma me eczeem enz

  0 likes
 12. oh ja en misschien komen er dan ook wel reacties over die bogen niet iedereen leest deze site

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...