Het Complot

Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft in een nieuwe videoboodschap gezegd dat de VS ‘in groot gevaar is’.

Hij roept ‘trouwe Amerikanen’ op de VS en haar overheid tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 te heroveren op de duistere kliek die actief is in het bankwezen, de olie-industrie, het inlichtingenapparaat (inclusief de CIA en de FBI) en onderdelen van het Amerikaanse leger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Hellyer zijn de verkiezingen van 2016 mogelijk de laatste kans om te kiezen tussen een vreedzame en positieve toekomst en de vernietiging van onze beschaving.

Hellyer gaat in zijn boodschap dieper in op de geheime Operatie Paperclip en Area 51. Pas toen president Eisenhower dreigde Area 51 te laten bestormen door het leger, kreeg hij toegang tot de geheime legerbasis. Later hield Eisenhower zijn beroemde toespraak waarin hij waarschuwde voor het militair-industrieel complex.

Rothschild

Ditzelfde militair-industrieel complex, zo zegt Hellyer, is verantwoordelijk voor 9/11 en de oorlog tegen terrorisme, volgens hem allebei false flag-operaties. Deze operaties hebben gezorgd voor de ergste vorm van sociale achteruitgang in 800 jaar tijd, stelt Hellyer.

De oud-minister roept op het bankwezen te ontmantelen, te beginnen bij de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank is volgens hem op illegale wijze opgericht door bankiersdynastie Rothschild.

Paul Hellyer roept alle wereldreligies op de door de duistere kliek opgelegde dualiteit te doorzien (ik win, jij verliest) en over te gaan op eenheidsbewustzijn (we zijn één).

Oceanen

Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht. De US National Security Act uit 1947 moet worden teruggedraaid, zodat mensen die betrokken waren bij dit soort projecten niet hoeven te vrezen voor vervolging als ze besluiten naar buiten te treden, aldus de oud-minister.

Volgens Hellyer is het mogelijk om in zeven jaar tijd over te schakelen van een op aardolie gebaseerde economie naar een op schone energie gebaseerde economie.

De false false-operaties in Fukushima en de Golf van Mexico (olieramp) hebben een verwoestend effect gehad op onze oceanen, aldus Hellyer. Hij vindt dat de nieuwe regering stappen moet ondernemen om de oceanen te redden.

HAARP en chemtrails

Oud-minister Hellyer noemt HAARP en chemtrails ‘de tweeling van dood en verderf’. Volgens hem vormen ze onderdeel van een sinister plan om mensen te veranderen in zielloze robotjes.

Paul Hellyer zegt tot besluit dat we zijn aangekomen op een kruising. Er zijn volgens hem twee mogelijke richtingen. Genocide en ecocide of een positieve en vreedzame toekomst als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.

Boek: The Money Mafia

[Modern Knowledge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft groot gelijk, de mensheid is bezig zichzelf te vernietigen. We moeten een omslag maken naar een hoger bewustzijn en waarin we constructief gaan samenwerken met onze ‘spacebrothers’, dit via een Buitenaardse Ambassade. We moeten gaan voor een positieve en vreedzame toekomst. De presidenten van de wereld moeten zo’n beleid aspireren. Is de VS in gevaar, dan is de rest van de wereld ook in gevaar. De wetenschappen en technologien van ‘Aliens’, die zij met ons willen delen, moeten we daarom welkom gaan heten.

Robin
Robin
9 jaren geleden

Hoe wil hij dan de VS heroveren met de verkiezingen? Elke presidentskandidaat zal financieel afhankelijk zijn van dezelfde mensen die tot nu toe alle presidentskandidaten hebben gesteund. Dus zal er niks wezenlijks veranderen. Obama zou verandering brengen. Zijn allereerste beslissing was de allerslechtste: hij ging door met de kliek die ten tijde van Bush de leiding over diverse instituten had, zgn om de economie te redden. Hierdoor verspeelde hij al direct zijn kans om echt nieuwe schone mensen aan de leiding te helpen. Sindsdien zit hij met deze oude mensen opgescheept want niet hij heeft de controle over hen (oude verroeste garde) gekregen, maar zij over hem.

Helgoland
Helgoland
9 jaren geleden

Een vraag die Paul Hellyer niet beantwoordt is op wie de Amerikanen dan moeten stemmen: Republikeinen of Democraten, want onder beide regeringen zijn er veel dingen mis gegaan zonder dat er iets ten goede is gekeerd. Of zouden die Aliens zich verkiesbaar stellen in 2016?

Mammon
Mammon
9 jaren geleden

“..als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.”

Nou, dat gaat dus never nooit niet gebeuren!
Dan is het heel simpel waar we naartoe gaan.

The End of Mankind…

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x