Homepagina » Het Complot » Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”
Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere 'cabal': "Amerika is in groot gevaar"

Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft in een nieuwe videoboodschap gezegd dat de VS ‘in groot gevaar is’.

Hij roept ‘trouwe Amerikanen’ op de VS en haar overheid tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 te heroveren op de duistere kliek die actief is in het bankwezen, de olie-industrie, het inlichtingenapparaat (inclusief de CIA en de FBI) en onderdelen van het Amerikaanse leger.

Volgens Hellyer zijn de verkiezingen van 2016 mogelijk de laatste kans om te kiezen tussen een vreedzame en positieve toekomst en de vernietiging van onze beschaving.

Hellyer gaat in zijn boodschap dieper in op de geheime Operatie Paperclip en Area 51. Pas toen president Eisenhower dreigde Area 51 te laten bestormen door het leger, kreeg hij toegang tot de geheime legerbasis. Later hield Eisenhower zijn beroemde toespraak waarin hij waarschuwde voor het militair-industrieel complex.

Rothschild

Ditzelfde militair-industrieel complex, zo zegt Hellyer, is verantwoordelijk voor 9/11 en de oorlog tegen terrorisme, volgens hem allebei false flag-operaties. Deze operaties hebben gezorgd voor de ergste vorm van sociale achteruitgang in 800 jaar tijd, stelt Hellyer.

De oud-minister roept op het bankwezen te ontmantelen, te beginnen bij de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank is volgens hem op illegale wijze opgericht door bankiersdynastie Rothschild.

Paul Hellyer roept alle wereldreligies op de door de duistere kliek opgelegde dualiteit te doorzien (ik win, jij verliest) en over te gaan op eenheidsbewustzijn (we zijn één).

Oceanen

Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht. De US National Security Act uit 1947 moet worden teruggedraaid, zodat mensen die betrokken waren bij dit soort projecten niet hoeven te vrezen voor vervolging als ze besluiten naar buiten te treden, aldus de oud-minister.

Volgens Hellyer is het mogelijk om in zeven jaar tijd over te schakelen van een op aardolie gebaseerde economie naar een op schone energie gebaseerde economie.

De false false-operaties in Fukushima en de Golf van Mexico (olieramp) hebben een verwoestend effect gehad op onze oceanen, aldus Hellyer. Hij vindt dat de nieuwe regering stappen moet ondernemen om de oceanen te redden.

HAARP en chemtrails

Oud-minister Hellyer noemt HAARP en chemtrails ‘de tweeling van dood en verderf’. Volgens hem vormen ze onderdeel van een sinister plan om mensen te veranderen in zielloze robotjes.

Paul Hellyer zegt tot besluit dat we zijn aangekomen op een kruising. Er zijn volgens hem twee mogelijke richtingen. Genocide en ecocide of een positieve en vreedzame toekomst als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.

Boek: The Money Mafia

[Modern Knowledge]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft groot gelijk, de mensheid is bezig zichzelf te vernietigen. We moeten een omslag maken naar een hoger bewustzijn en waarin we constructief gaan samenwerken met onze ‘spacebrothers’, dit via een Buitenaardse Ambassade. We moeten gaan voor een positieve en vreedzame toekomst. De presidenten van de wereld moeten zo’n beleid aspireren. Is de VS in gevaar, dan is de rest van de wereld ook in gevaar. De wetenschappen en technologien van ‘Aliens’, die zij met ons willen delen, moeten we daarom welkom gaan heten.

bluffbloff
bluffbloff
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Je vergeet één ding, Kalki… Aliens bestaan niet.

tehcarah
tehcarah
Reactie op  bluffbloff
5 jaren geleden

“Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht.”
Mister Hellyer heeft blijkbaar geen enkele behoefte het welles/nietes spelletje te spelen of ze wel of niet bestaan. Hij is dat kennelijk al voorbij anders kan hij bovenstaande niet stellen. En waar het gros van de luitjes hier daar ook aan voorbij is, komt uw opmerking op z’n minst een beetje vreemd over.
Let wel, ook ik ga dit spelletje absoluut niet met u of iemand anders spelen. Daar was ik in de jaren tachtig al klaar mee en aangezien u sowieso zonder argumenten maar wat uitkraamt komt u op mij niet slim genoeg over om uberhaupt een discussie hierover te voeren. Iedereen kan namelijk van alles roepen zonder argumenten aan te leveren. komt Desalniettemin hoop ik oprecht dat u een keer omhoog kijkt en ‘iets’ ervaart of ziet.
Mocht uw opmerking richting Kalki sarcastisch bedoeld zijn, dan mag u dit schrijven als onzin/niet nodig/overdreven/etc etc beschouwen.

@Kalki: “De wetenschappen en technologien van ‘Aliens’, die zij met ons willen delen, moeten we daarom welkom gaan heten.”
De verdragen en overeenkomsten waar Hellyer het over heeft gaan juist over alien technology. Er zitten deals bij waar de mensheid absoluut niet beter van wordt. Persoonlijk denk ik dat juist die deals ervoor zorgen dat alles nog geheim is. Want dan moet men ook met de billen bloot wanneer die tot stand zijn gekomen en daar gaat niemand blij van worden. Om over de inhoud van die deals maar niet te spreken.

tinus
tinus
Reactie op  bluffbloff
5 jaren geleden

Hoe weet jij dat nou?????

Robin
Robin
5 jaren geleden

Hoe wil hij dan de VS heroveren met de verkiezingen? Elke presidentskandidaat zal financieel afhankelijk zijn van dezelfde mensen die tot nu toe alle presidentskandidaten hebben gesteund. Dus zal er niks wezenlijks veranderen. Obama zou verandering brengen. Zijn allereerste beslissing was de allerslechtste: hij ging door met de kliek die ten tijde van Bush de leiding over diverse instituten had, zgn om de economie te redden. Hierdoor verspeelde hij al direct zijn kans om echt nieuwe schone mensen aan de leiding te helpen. Sindsdien zit hij met deze oude mensen opgescheept want niet hij heeft de controle over hen (oude verroeste garde) gekregen, maar zij over hem.

Helgoland
Helgoland
5 jaren geleden

Een vraag die Paul Hellyer niet beantwoordt is op wie de Amerikanen dan moeten stemmen: Republikeinen of Democraten, want onder beide regeringen zijn er veel dingen mis gegaan zonder dat er iets ten goede is gekeerd. Of zouden die Aliens zich verkiesbaar stellen in 2016?

EllenB
EllenB
Reactie op  Helgoland
5 jaren geleden

Het beste kunnen ze allemaal massaal weigeren om te gaan stemmen.
Iets wat we hier ook hadden moeten doen, vind ik.
Maar als ze dan toch gaan stemmen, kunnen ze mijns inziens, het beste op Rand Paul stemmen.
(Iemand van de Tea Party)

Ferry
Ferry
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Ik denk dat niet stemmen het beste zal zijn want zoals Mark Twain ooit in zijn citaat zei: moesten verkiezingen echt iets uithalen dan zouden de mensen niet mogen stemmen. Enfin bij ons doen verkiezingen toch ook niets uit er komen alleen zakkenvullers meer bij.

flardinga
flardinga
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Ik ben geen Amerikaan en met de politiek van dit enorme land heb ik niet veel op want ik heb altijd van de oorspronkelijke bewoners gehouden en we weten hoe dit is gegaan door het beleid van de witte Amerikaanse overheid, de Tea Party, nee dat lijken mij geen lekkere jongens/meiden, maar ja daar gaan de Amerikanen zelf over natuurlijk!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Hoe het me de oorspronkelijke bevolking van Amerika is gegaan kunnen we hier zien
https://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

Caesar Lion Cacher
Caesar Lion Cacher
Reactie op  Helgoland
5 jaren geleden

LS…

Bij jou is het kwartje nog niet helemaal gevallen. Nou ja ! Niet alleen bij jou !

bluffbloff
bluffbloff
Reactie op  Caesar Lion Cacher
5 jaren geleden

En jij bent heel hard óp het kwartje gevallen. Nou ja! Niet alleen jij!

gerrit
gerrit
Reactie op  Helgoland
5 jaren geleden

iedereen moet gewoon NIET stemmen probleem opgelost als niemand er mee in stemt met wie dan ook …… einde verhaal hooivork pakken en lynchen die bastards ………. en dan, dat zien we dan wel weer maar dit werkt in ieder geval niet om einstein te quoten “stupidity = trying the same thing over and over again and expecting different results………………….. excuus voor slechte spelling XD

Mammon
Mammon
5 jaren geleden

“..als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.”

Nou, dat gaat dus never nooit niet gebeuren!
Dan is het heel simpel waar we naartoe gaan.

The End of Mankind…

Kalki
Kalki
Reactie op  Mammon
5 jaren geleden

Er moet een Wereldleraar opstaan die ons de weg wijst uit deze chaos.

Yabbah
Yabbah
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Hier ben IK

Pieter
Pieter
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

“Er moet een Wereldleraar opstaan die ons de weg wijst uit deze chaos.”

Die is er al:

Het belangrijkste historische voorval uit de moderne geschiedenis vond plaats toen de Beloofde Messias, Hadrat Mirza Ghulam Ahmad, de eerste Bai’at aanvaardde. Dit gebeurde op 23 maart 1889,

Het gaat alleen niet zo, zoals wij dat wensen, maar het gaat zéér zeker!

Haat voor niemand, liefde voor iedereen.

Caesar Lion Cacher
Caesar Lion Cacher
5 jaren geleden

LS…

Deze man heeft voor 100 % gelijk ! Ben benieuwd wat de Onzin. Is niet waar. Waar zijn de bewijzen ! En al die ander zielenpoten met een metersdikke matse voor de kop blijven !?

Adam
Adam
5 jaren geleden

Ik weet ook niet op voor wat een manier Amerika(regering) dan wel herovert moet worden, ik denk zelf, door de 99%. Niet de bij-de partijen, democraten en republikeinen, want die worden bij-de beheert door de cabal.

riek
riek
5 jaren geleden

verkiezingen halen niks uit, gewoon zand in de ogen…
oorlog haalt ook niks uit,
agressie ook niet,
wat wel: ja, gewoon, zorgen dat je leeft met je rug naar een maatschappij die je tracht onderuit te halen,
maar ja, de rode pil is zo smakelijk…

Richard
Richard
5 jaren geleden

Tja, hij is de eerste niet he?
En nu je neus nog dieper in die I-phone drukken. Dan zie je ellende niet.
Huh? Wat? Welke ellende?

Rolf
Rolf
5 jaren geleden

Zoals rapper DMX al eens zei:

“The system don’t give a f*ck about you, but they can’t make a dime without you!”

Niet stemmen, niet geloven wat ze je wijs proberen te maken of dat ze het beste met je voor hebben.

Zorg dat je het beste met jezelf voor hebt.

Peace and love!

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
5 jaren geleden

space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Spacefuturisten zijn rare kwezels, maar zeker niet dom en zien toekomst in een Aards space staatsbestuur zonder belastingen en overheidsschulden, waar vele politici, burgers en bedrijfsleiders van dromen al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials. Maar voor het ministerie van defensie blijft de onbeantwoorde vraag zijn er nog oorlogvoerende intelligente planetaire civilisaties in het universum. Beschikt men hier over deze gedane studies. Een space staatsbestuur met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials. Waarom gaat de meeste aandacht naar buitenaardse rassen die het verst gevorderd zijn op ruimtevaartgebied voor kennis en techniek, om het hoofd te bieden aan alle mogelijke problemen. Dank U aan de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer .

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x