Homepagina » Het Complot » Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”
Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere 'cabal': "Amerika is in groot gevaar"

Canadese oud-minister Paul Hellyer ontmaskert duistere ‘cabal’: “Amerika is in groot gevaar”

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft in een nieuwe videoboodschap gezegd dat de VS ‘in groot gevaar is’.

Hij roept ‘trouwe Amerikanen’ op de VS en haar overheid tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 te heroveren op de duistere kliek die actief is in het bankwezen, de olie-industrie, het inlichtingenapparaat (inclusief de CIA en de FBI) en onderdelen van het Amerikaanse leger.

Volgens Hellyer zijn de verkiezingen van 2016 mogelijk de laatste kans om te kiezen tussen een vreedzame en positieve toekomst en de vernietiging van onze beschaving.

Hellyer gaat in zijn boodschap dieper in op de geheime Operatie Paperclip en Area 51. Pas toen president Eisenhower dreigde Area 51 te laten bestormen door het leger, kreeg hij toegang tot de geheime legerbasis. Later hield Eisenhower zijn beroemde toespraak waarin hij waarschuwde voor het militair-industrieel complex.

Rothschild

Ditzelfde militair-industrieel complex, zo zegt Hellyer, is verantwoordelijk voor 9/11 en de oorlog tegen terrorisme, volgens hem allebei false flag-operaties. Deze operaties hebben gezorgd voor de ergste vorm van sociale achteruitgang in 800 jaar tijd, stelt Hellyer.

De oud-minister roept op het bankwezen te ontmantelen, te beginnen bij de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank is volgens hem op illegale wijze opgericht door bankiersdynastie Rothschild.

Paul Hellyer roept alle wereldreligies op de door de duistere kliek opgelegde dualiteit te doorzien (ik win, jij verliest) en over te gaan op eenheidsbewustzijn (we zijn één).

Oceanen

Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht. De US National Security Act uit 1947 moet worden teruggedraaid, zodat mensen die betrokken waren bij dit soort projecten niet hoeven te vrezen voor vervolging als ze besluiten naar buiten te treden, aldus de oud-minister.

Volgens Hellyer is het mogelijk om in zeven jaar tijd over te schakelen van een op aardolie gebaseerde economie naar een op schone energie gebaseerde economie.

De false false-operaties in Fukushima en de Golf van Mexico (olieramp) hebben een verwoestend effect gehad op onze oceanen, aldus Hellyer. Hij vindt dat de nieuwe regering stappen moet ondernemen om de oceanen te redden.

HAARP en chemtrails

Oud-minister Hellyer noemt HAARP en chemtrails ‘de tweeling van dood en verderf’. Volgens hem vormen ze onderdeel van een sinister plan om mensen te veranderen in zielloze robotjes.

Paul Hellyer zegt tot besluit dat we zijn aangekomen op een kruising. Er zijn volgens hem twee mogelijke richtingen. Genocide en ecocide of een positieve en vreedzame toekomst als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.

Boek: The Money Mafia

[Modern Knowledge]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Helgoland schreef:

  Een vraag die Paul Hellyer niet beantwoordt is op wie de Amerikanen dan moeten stemmen: Republikeinen of Democraten, want onder beide regeringen zijn er veel dingen mis gegaan zonder dat er iets ten goede is gekeerd. Of zouden die Aliens zich verkiesbaar stellen in 2016?

  20 likes
  • EllenB schreef:

   Het beste kunnen ze allemaal massaal weigeren om te gaan stemmen.
   Iets wat we hier ook hadden moeten doen, vind ik.
   Maar als ze dan toch gaan stemmen, kunnen ze mijns inziens, het beste op Rand Paul stemmen.
   (Iemand van de Tea Party)

   14 likes
   • Ferry schreef:

    Ik denk dat niet stemmen het beste zal zijn want zoals Mark Twain ooit in zijn citaat zei: moesten verkiezingen echt iets uithalen dan zouden de mensen niet mogen stemmen. Enfin bij ons doen verkiezingen toch ook niets uit er komen alleen zakkenvullers meer bij.

    20 likes
   • flardinga schreef:

    Ik ben geen Amerikaan en met de politiek van dit enorme land heb ik niet veel op want ik heb altijd van de oorspronkelijke bewoners gehouden en we weten hoe dit is gegaan door het beleid van de witte Amerikaanse overheid, de Tea Party, nee dat lijken mij geen lekkere jongens/meiden, maar ja daar gaan de Amerikanen zelf over natuurlijk!

    1 likes
   • Gezinusk schreef:

    Hoe het me de oorspronkelijke bevolking van Amerika is gegaan kunnen we hier zien
    https://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

    0 likes
  • Caesar Lion Cacher schreef:

   LS…

   Bij jou is het kwartje nog niet helemaal gevallen. Nou ja ! Niet alleen bij jou !

   4 likes
  • gerrit schreef:

   iedereen moet gewoon NIET stemmen probleem opgelost als niemand er mee in stemt met wie dan ook …… einde verhaal hooivork pakken en lynchen die bastards ………. en dan, dat zien we dan wel weer maar dit werkt in ieder geval niet om einstein te quoten “stupidity = trying the same thing over and over again and expecting different results………………….. excuus voor slechte spelling XD

   4 likes
 • Kalki schreef:

  De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft groot gelijk, de mensheid is bezig zichzelf te vernietigen. We moeten een omslag maken naar een hoger bewustzijn en waarin we constructief gaan samenwerken met onze ‘spacebrothers’, dit via een Buitenaardse Ambassade. We moeten gaan voor een positieve en vreedzame toekomst. De presidenten van de wereld moeten zo’n beleid aspireren. Is de VS in gevaar, dan is de rest van de wereld ook in gevaar. De wetenschappen en technologien van ‘Aliens’, die zij met ons willen delen, moeten we daarom welkom gaan heten.

  24 likes
  • bluffbloff schreef:

   Je vergeet één ding, Kalki… Aliens bestaan niet.

   1 likes
   • tehcarah schreef:

    “Hellyer wil dat alle informatie over verdragen en overeenkomsten met aliens naar buiten wordt gebracht.”
    Mister Hellyer heeft blijkbaar geen enkele behoefte het welles/nietes spelletje te spelen of ze wel of niet bestaan. Hij is dat kennelijk al voorbij anders kan hij bovenstaande niet stellen. En waar het gros van de luitjes hier daar ook aan voorbij is, komt uw opmerking op z’n minst een beetje vreemd over.
    Let wel, ook ik ga dit spelletje absoluut niet met u of iemand anders spelen. Daar was ik in de jaren tachtig al klaar mee en aangezien u sowieso zonder argumenten maar wat uitkraamt komt u op mij niet slim genoeg over om uberhaupt een discussie hierover te voeren. Iedereen kan namelijk van alles roepen zonder argumenten aan te leveren. komt Desalniettemin hoop ik oprecht dat u een keer omhoog kijkt en ‘iets’ ervaart of ziet.
    Mocht uw opmerking richting Kalki sarcastisch bedoeld zijn, dan mag u dit schrijven als onzin/niet nodig/overdreven/etc etc beschouwen.

    @Kalki: “De wetenschappen en technologien van ‘Aliens’, die zij met ons willen delen, moeten we daarom welkom gaan heten.”
    De verdragen en overeenkomsten waar Hellyer het over heeft gaan juist over alien technology. Er zitten deals bij waar de mensheid absoluut niet beter van wordt. Persoonlijk denk ik dat juist die deals ervoor zorgen dat alles nog geheim is. Want dan moet men ook met de billen bloot wanneer die tot stand zijn gekomen en daar gaat niemand blij van worden. Om over de inhoud van die deals maar niet te spreken.

    2 likes
   • tinus schreef:

    Hoe weet jij dat nou?????

    0 likes
 • Mammon schreef:

  “..als de overige 99 procent van de mensheid ontwaakt.”

  Nou, dat gaat dus never nooit niet gebeuren!
  Dan is het heel simpel waar we naartoe gaan.

  The End of Mankind…

  10 likes
  • Kalki schreef:

   Er moet een Wereldleraar opstaan die ons de weg wijst uit deze chaos.

   3 likes
   • Pieter schreef:

    “Er moet een Wereldleraar opstaan die ons de weg wijst uit deze chaos.”

    Die is er al:

    Het belangrijkste historische voorval uit de moderne geschiedenis vond plaats toen de Beloofde Messias, Hadrat Mirza Ghulam Ahmad, de eerste Bai’at aanvaardde. Dit gebeurde op 23 maart 1889,

    Het gaat alleen niet zo, zoals wij dat wensen, maar het gaat zéér zeker!

    Haat voor niemand, liefde voor iedereen.

    3 likes
 • Nadie schreef:

  Dat ik stotter is de schuld van Amerika…. Oh wacht! En natuurlijk van Israel.
  Dat ik de vrijheid geniet om dit te kunnen typen op een tablet is ook de schuld van….
  Ik ben overigens verbaasd dat de vliegramp met het Germanwings toestel nog niet is toegeschreven aan de CIA of de MOSSAD….. Hulde aan de redactie.

  6 likes
 • Robin schreef:

  Hoe wil hij dan de VS heroveren met de verkiezingen? Elke presidentskandidaat zal financieel afhankelijk zijn van dezelfde mensen die tot nu toe alle presidentskandidaten hebben gesteund. Dus zal er niks wezenlijks veranderen. Obama zou verandering brengen. Zijn allereerste beslissing was de allerslechtste: hij ging door met de kliek die ten tijde van Bush de leiding over diverse instituten had, zgn om de economie te redden. Hierdoor verspeelde hij al direct zijn kans om echt nieuwe schone mensen aan de leiding te helpen. Sindsdien zit hij met deze oude mensen opgescheept want niet hij heeft de controle over hen (oude verroeste garde) gekregen, maar zij over hem.

  5 likes
 • Richard schreef:

  Tja, hij is de eerste niet he?
  En nu je neus nog dieper in die I-phone drukken. Dan zie je ellende niet.
  Huh? Wat? Welke ellende?

  5 likes
 • Rolf schreef:

  Zoals rapper DMX al eens zei:

  “The system don’t give a f*ck about you, but they can’t make a dime without you!”

  Niet stemmen, niet geloven wat ze je wijs proberen te maken of dat ze het beste met je voor hebben.

  Zorg dat je het beste met jezelf voor hebt.

  Peace and love!

  4 likes
 • Elise49 schreef:

  Ha die Nadie, dan ben ik de eerste. Het eerste wat me opviel is dat het te toevallig is dat het vliegtuig opsteeg in Barcelona(stad Spanje) en neer viel in Barcelonette(karton/stad Frankrijk). Dan denk ik aan: Man en vrouw zijn voorgoed gescheiden of Opstand Catharisch Barcelona(afkomst Hanibal.Hercules lees wiki) is neergesabeld. Of zakelijk: de prijsvechter Germanwings moest weg ivm aandeelhouders enz. Nog steeds kijkt men teveel naar landen/regeringen. De elite speelt hun wereldspel virtueel. Het monopoly spel, maar dan met wereldbedrijven/organisatie plaatjes. Elk object/gebeurtenis enz. kan gebruikt worden om de posities te veranderen in hen voordeel. Nu kun je zeggen dat dit te ver gezocht is, maar het bedrijfsleven enz. gaan/gaat over lijken. Zo werkt het. Dat weet inmiddels iedereen. Er komen op allerlei manieren steeds meer slachtoffers(doden/zieken/armen) door chaos. Kijk alleen al naar onze zorgverzekering. Veel problemen kunnen niet meer opgelost worden, want de bron(geld/machtconstructies) zijn zo in elkaar gezet, dat ze nooit verliezen.(men neemt het gewoon over, saneert het bedrijf of enkele mensen weg) Het vliegtuigtype stond al bekend om problemen. Door veel werkdruk op de vlieghavens kan er al te snel iets doorglippen enz. Of al zelfs de piloot zelfmoord heeft gepleegd, dan heeft toch alles indirect met het systeem te maken. Zelfs als je de top verwijdert dan staan er weer nieuwe goed gelovige mensen klaar. Komen er dingen aan het licht, die niet deugen, dan kun je 2 dingen doen: Opstappen en dan heb je geen baan meer.( eerlijke of een andere baan zoeken is moeilijk) 2. Oogjes dichthouden en alleen aan je zelf denken. Hoe hoger je komt, hoe onethisch het wordt.
  Het uiteindelijke doel: Agenda 21/NWO en die wil maar een half miljard mensen over houden in het jaar 2100.(Georgia Guidestones) Dus zullen velen nog moeten worden verwijderd. Het feit dat zo’n standbeeld gewoon mag blijven staan vind ik al verdacht. 1. Het keurt in feite genocide goed. 2. Het wil 1 wereldtaal.( mensen mogen dat toch zelf beslissen?) 3. 1 wereldleider/geloof(ook dat mogen mensen zelf beslissen). Aangezien mensen zoveel verschillende achtergronden hebben, kun je dit nooit eisen. Vrede kun je alleen krijgen als men er zelf achter staat en het is nooit zwart/wit. Dus waarom staat dat standbeeld er nog?
  Hoe meer mensen bij elkaar zijn, hoe gevaarlijker het wordt om vernietigd te worden en nee, ik ben niet para, doe gewoon nog wat ik wil, want je weet nooit van tevoren waar iets gebeurt. Het is een Logische redenatie dus. Veel mensen/makkelijk doel/meer effect. Een vliegtuigramp komt harder en bij meer mensen aan, dan dat een onbekende door een auto overlijdt.(en die zijn er elke minuut van de dag) Psychologisch gezien dus. Ik heb het dus niet over de nabestaanden.
  Kortom: alles heeft met elkaar te maken. Zit er ergens een kink(bewuste/onbewuste) in de cirkel, dan komen daar gevolgen uit. En met een computerprogramma kun je veel berekenen.(uitkomsten) Verder dan een menselijk brein kan doen. En dat alleen al is creepy.

  2 likes
 • Caesar Lion Cacher schreef:

  LS…

  Deze man heeft voor 100 % gelijk ! Ben benieuwd wat de Onzin. Is niet waar. Waar zijn de bewijzen ! En al die ander zielenpoten met een metersdikke matse voor de kop blijven !?

  3 likes
 • Adam schreef:

  Ik weet ook niet op voor wat een manier Amerika(regering) dan wel herovert moet worden, ik denk zelf, door de 99%. Niet de bij-de partijen, democraten en republikeinen, want die worden bij-de beheert door de cabal.

  2 likes
 • riek schreef:

  verkiezingen halen niks uit, gewoon zand in de ogen…
  oorlog haalt ook niks uit,
  agressie ook niet,
  wat wel: ja, gewoon, zorgen dat je leeft met je rug naar een maatschappij die je tracht onderuit te halen,
  maar ja, de rode pil is zo smakelijk…

  2 likes
 • Nona schreef:

  Zolang we ons gedragen als een stelletje kudde schapen , die geloven in elke leugen , zolang wij onszelf zien als “vreemd” omdat de ene een rode , gele , zwarte, bruine of blanke kleur heeft , dan zal er niks veranderen! Tot dan hebben ze de macht over ons en gaat de mens in zijn geheel de dieperik in.

  1 likes
 • Marjan schreef:

  Stemmen heeft geen zin want het is al beslist wie de nieuwe president gaat worden,ontwaking en openbreken van al de leugens kan onze redding zijn.

  1 likes
 • indy schreef:

  Deze man heeft gelijk……… jammer dat hij oproept om zijn boek te kopen en daar pas gaat vermelden hoe dit moet worden aangepakt. Als de USA en de rest van de wereld zo in gevaar is dan doe je het NU prijsgeven voor noppes . Blijkbaar toch niet zo belangrijk. Duh

  1 likes
 • space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Spacefuturisten zijn rare kwezels, maar zeker niet dom en zien toekomst in een Aards space staatsbestuur zonder belastingen en overheidsschulden, waar vele politici, burgers en bedrijfsleiders van dromen al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials. Maar voor het ministerie van defensie blijft de onbeantwoorde vraag zijn er nog oorlogvoerende intelligente planetaire civilisaties in het universum. Beschikt men hier over deze gedane studies. Een space staatsbestuur met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials. Waarom gaat de meeste aandacht naar buitenaardse rassen die het verst gevorderd zijn op ruimtevaartgebied voor kennis en techniek, om het hoofd te bieden aan alle mogelijke problemen. Dank U aan de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer .

  0 likes
 • Kim schreef:

  Stand Ground! And Not Vote!

  0 likes
 • Coeus schreef:

  De essentie van zijn boodschap is juist: de Amerikaanse elite is met voorsprong de grootste bedreiging voor de wereldvrede.
  Op een detail heeft hij helaas ongelijk: de mensheid kan niet in zeven jaar overschakelen van olie op duurzame energiebronnen, zelfs niet als we nu in een laboratorium bijvoorbeeld nulpuntenergie kunnen aanboren. Alleen al alle auto’s op de wereld binnen die tijd vervangen is onmogelijk.

  0 likes
 • Henk schreef:

  32 minuten stellen, zonder bewijzen.

  0 likes
 • Richard schreef:

  Stemmen is een onderdeel van het systeem. Door niet te stemmen stem je niet in. Het is zand in de machine.

  0 likes
 • noura schreef:

  niet stemmen denk ik.. de politiek zal vast wel weer iets hebben om hun zin te krijgen.. miss kiezen ze dan wel zelf.. maar als je gaat stemmen, is er uberhaupt een goede partij? zo lastig allemaal..

  0 likes
 • Karl schreef:

  Henk
  27 maart 2015 14:05 at 14:05
  32 minuten stellen, zonder bewijzen.

  Zegt een lid van de 1 %, we weten dat je niet achterlijk bent dus deze conclusie blijft over .

  0 likes
 • luna schreef:

  Amerika is een eng land met enge bange mensen die een vijand zelfs uit een papierversnipperaar bedenken..
  Als het zo doorgaat met onze eigen schoothondjes in den haag vrees ik dat het hier ook zo zal gaan worden, kijk maar eens hoe we als nuchtere Nederlanders worden b e w e r k t door de zogenaamde dreigingen en allerlei onzinnige bangmakerijen, zo niet de idiote klucht met de nos onlangs.. waar de studio opeens helemaal full house was.. met politie in hun pakkie aan .. eng land aan het worden hier
  denken ze nu echt dat we allemaal tegelijk in een klucht trappen?
  de scenes met de mh17 deden ons ogen denk ik wel goed open gaan… gezien de huzarenstukjes op de tv, en de oren open door de loze woorden van onze Bassie en Adriaan : Ruttelprut en Timmerfrans..
  Weg met de kliek die ons land doet verstikken

  0 likes
 • rasecht berensiroop schreef:

  space scientific politics and monetary systems: soace defensie exopolitics.org

  Volgens amateurastronomen passeren ongeziene ruimtevloten van Extraterrestrials de revue via de telescooplenzen.
  Het extreme eigenaardige, Extraterrestrials civilisaties die nooit voorheen de Aarde aandeden.
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is nu eenmaal de volledige studie van het universum, zonder ufo-curverups wel te begrijpen. In alle politieke neutrale objectiviteit kan en mag ieder Extraterrestrials ras zich in Vlaanderen (Re /hartelijke groeten aan iedereen in ruimte VRT- programmatie 2008-2009) komen aanbieden en door middel van demonstraties hun cosmos geschiedenis voorstellen en hun ruimtetuigen te beschikking stellen voor ruimtevaarttrips naar hun thuisplaneten.
  Zo wordt politiek overwogen, met welke Extraterrestrials rassen kunnen worden samengewerkt uitgaande van op de Aarde al dan niet voor kolonisatie van planeten, deel uitmaken van hun civiilisatie enz enz enz.
  Dat gaat rond als een lopend vuurtje via radiosignalen de ruimte in, tot jolijt of ergernis van wie of wat, is al dan niet botsen tegen de neus van de zalm, van Extraterrestrials en wereldburgers zelf.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >