Bewustzijn

Vierde nacht Negende golf van de Mayakalender aangebroken

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op woensdag 13 juli is de Vierde nacht van de Negende golf van de Mayakalender begonnen. De Mayakalender loopt af op 28 oktober 2011.

Omdat de massa is misleid door new age ‘onderzoekers’ die stellen dat de Mayakalender afloopt op 21 december 2012, realiseert slechts een klein deel van de bevolking zich het belang van het einde van de Mayakalender.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dr. Carl Johan Calleman verwacht een financiële ineenstorting ten tijde van de Vijfde dag die van start gaat op 31 juli aanstaande. Europese banken proberen nog altijd een oplossing te vinden voor de schuldencrisis in Griekenland en op 2 augustus aanstaande zullen de Verenigde Staten moeten beslissen om al dan niet het schuldplafond omhoog te schroeven.

Ondertussen verschuift de aandacht meer naar Italië waar de nationale schuld inmiddels is opgelopen tot 120 procent van het bruto binnenlands products (BBP). De schuld van Griekenland bedraagt 140 procent van het BBP maar de Italiaanse economie is zeven keer groter dan de Griekse en Europese landen hebben meer geld uitstaan in Italië. Een zeer delicate situatie ontstaat nu met de Vijfde dag in het verschiet en het valt te bezien of het drukken van extra geld de financiële ineenstorting kan tegenhouden.

Obstakel

Het financiële stelsel is mogelijk het grootste obstakel voor de ontwikkeling van eenheidsbewustzijn op onze planeet. Het wegvallen van ’s werelds economische systeem kan zelfs worden gezien als een voorwaarde voor de ontwikkeling van relaties gebaseerd op eenheid. Om deze reden is het niet onwaarschijnlijk dat de ineenstorting zal plaatsvinden in één van de dagen van de Negende golf. De Vijfde dag brengt een specifieke energie voor de fundering van eenheidsbewustzijn met zich mee.

Eenheidsbewustzijn zal derhalve als een bedreiging worden gezien door vele personen die belangrijke economische functies bekleden en dit is onderdeel van de reden waarom de media de mensheid al die tijd hebben misleid over de Mayakalender en de ware einddatum, 28 oktober 2011.

Soms wordt eenheidsbewustzijn gepresenteerd als een mentaal concept, alsof we het ons enkel hoeven te realiseren voordat het zich manifesteert. Anderen stellen dat we allen één zijn omdat we op kwantumniveau verstrengeld zijn met elkaar. We zijn allen één omdat alle mensen het product zijn van dezelfde realiteit en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Eenheidsbewustzijn is echter iets waar we mee moeten leren werken om het met behulp van de Negende golf te laten manifesteren. Eenheid is geen eigenschap van onszelf als individu, maar van onze relaties met elkaar en het goddelijke.

Fictief geld

Calleman neemt het geldsysteem onder de loep. In de moderne wereld bestaan plaatsen die we ‘banken’ hebben genoemd waar computers staan waarop men toegang heeft tot ‘bankrekeningen’ van klanten. Op deze bankrekeningen staan getallen die aangeven hoeveel ‘geld’ je bezit. Een groot gedeelte van de mensheid is niet in het bezit van een dergelijke ‘bankrekening’.

Een groot deel van de mensen met een bankrekening heeft een negatief saldo omdat ze ‘geld’ hebben ‘geleend’ bij de bank. Zij die de Aarde de meeste schade toebrengen hebben vaak de hoogste getallen op de computer van de bank. De nummers in deze computer definiëren een machtsstructuur waarbij degenen met de hoogste getallen controle uitoefenen op mensen met lage of negatieve getallen. Geld bestaat niet echt, maar de wetten van onze moderne beschaving houden een systeem van dominantie in stand dat gebaseerd is op deze getallen.

De getallen in de computers van de banken definiëren de machtsstructuren van onze samenleving en bepalen vrijwel alle menselijke relaties, wat wij doen als ras en waar we ons op focussen tijdens ons leven op Aarde. Het wordt duidelijk dat eenheidsbewustzijn met een dergelijk geldsysteem niet kan bestaan, omdat mensen met hoge getallen op de bank bepalen en beslissen wat anderen moeten doen of hoe ze hun tijd moeten verdelen en een dergelijke dominantie staat eenheid in de weg.

We mogen ons realiseren dat we voor het eerst volledig soevereine zielen zullen zijn die zelf verantwoordelijk zijn voor hetgeen we creëren wanneer het monetaire systeem zal vallen. We zijn dan geheel verantwoordelijk voor wat we doen als individu, maar ook als collectief. Een dergelijk verantwoord pad vloeit voort uit eenheidsbewustzijn met al haar manifestaties van leven.

Bron: Calleman.com

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x