Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Fox News is gevaarlijker dan ISIS”
VIDEO: "Fox News is gevaarlijker dan ISIS"

VIDEO: “Fox News is gevaarlijker dan ISIS”

De Engelse komiek Russell Brand trok dinsdag van leer tegen Jeanine Pirro van de Amerikaanse zender Fox News nadat ze had opgeroepen Irak opnieuw te bombarderen. Volgens Brand zijn haar uitspraken nog kwalijker dan de rebellengroep ISIS, die een aantal Iraakse steden heeft overgenomen. Pirro haalde afgelopen weekend uit naar president Obama omdat hij nog geen luchtaanvallen heeft laten uitvoeren boven Irak.

Pirro citeerde tijdens haar programma ‘Justice with Jeanine Pirro’ een artikel van nieuwssite WorldNetDaily waarin valt te lezen dat de ISIS-rebellen door het Amerikaanse leger zijn getraind op een geheime basis in Jordanië. Ze zei ook dat Amerikanen ‘er niet van overtuigd zijn’ dat Obama ‘weet wie de vijand nu werkelijk is’.

Afgelopen maart meldde het Duitse weekblad Der Spiegel al dat Amerikanen Syrische rebellen trainden in Jordanië. Volgens Jordaanse en Syrische overheidsbronnen wordt ISIS bewapend door Saoedi-Arabië en is dat land de drijvende kracht achter de aan al-Qaida gelieerde groep.

Een sjiitische bron die in contact staat met een hooggeplaatste Iraakse functionaris zei dat in de buurt van de Amerikaanse vliegbasis Incirlik ten oosten Adana in Turkije een trainingskamp van ISIS kan worden gevonden. Volgens de bron is Obama ‘medeplichtig’ aan de aanvallen tegen de regering van Maliki die door de VS is geïnstalleerd ten tijde van de Irakoorlog.

VIDEO: "Fox News is gevaarlijker dan ISIS"

De Amerikaanse senator John McCain ‘chillt’ met enkele ISIS-leden.

Pirro zei een oplossing te hebben voor het recente geweld in Irak: “Bombardeer ze. Bombardeer ze, blijf ze bombaderen en bombardeer ze opnieuw.” Brand merkte op dat de opstandelingen juist het gevolg zijn van de bombardementen. Meer bombardementen leiden tot meer opstandelingen.

“Zie een bom niet als iets waarmee je dingen vernietigt, maar als een zaadje waar opstandelingen uit groeien. Zo creëer je alleen maar meer terrorisme,” legde Brand uit. Hij voegde toe dat alleen rechtvaardigheid, tolerantie en compassie zullen leiden tot een oplossing. Bied vluchtelingenhulp en help mensen in het gebied om infrastructuur op te zetten. Door doelen te bombarderen en je medemensen barbaren te noemen maak je alles alleen maar erger, aldus Brand.

Pirro noemde ISIS tijdens haar tirade een ‘extremistische religieuze terroristische organisatie’. “Fox News is een extremistische terroristische propagandistische organisatie,” reageerde Brand. “Dit gedrag is gevaarlijker dan ISIS. En het raakt miljoenen en miljoenen mensen.”

[Raw Story]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
7 jaren geleden

Ook in de USA, worden er eindelijk mensen wakker.
Zal niet voor lang zijn, een nieuwe wet, recent ondertekend door Obama stelt hem in de gelegenheid mensen op te laten pakken zonder reden en voor onbepaalde tijd vast te zetten. Dit gebeurt o.a. al met daklozen. (FEMA)
Hebben ze speciale kampementjes voor gebouwd. Rings a bell ? Moderne gaskamers etc.
W.O. II ??? Gaat goed hoor daaro en verrassing, spoedig te zien in uw buurt. Gezellig, kunnen we de hele 2de wereldoorlog nog eens braafjes overdoen, maar dan met wat modernere spulletjes.
Zal een daverende knal geven. Is meteen het probleem van de overbevolking opgelost.
Just watch the Human Factor !!

barsoomx
barsoomx
7 jaren geleden

Als er dan toch iets gebombardeerd moet worden: het trainingskamp en Incirlik in Turkije
dan maar?
En we bombarderen alle Saoedische prinsen naar KingdomCome, want zij betalen dit?
Eventueel ook Ankara, Istanbul en Washington erbij?

Fred Barendse
Fred Barendse
7 jaren geleden

Allemaal afleidingsmanoeuvres. Amerika heeft geen geld meer en geen grondstoffen. De Saoedies geven de olie bijna voor niks weg aan Amerika. Uiteraard onder enorme druk. Daarom betaalt een Amerikaan maar 70 Eurocent voor een liter benzine. De rest van de wereld betaalt de olie voor de U.S.A. Zorg dus dat de landen die Euro’s vragen voor hun olie en GEEN waardeloze dollars, dat deze landen verdeeld raken en blijven. Libië, Syrië, Irak leveren praktisch geen olie meer. Dat moet zo blijven. Hebben de “bevriende” families van Amerika in Saoedi Arabië een goed leven. Dus overal vuurtjes opstoken en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten, kun je wel aan die “meneer” McCain c.s. overlaten. Die Poetin is een mak schaap vergeleken bij de heren die bij de Bush/Rumsfeld kliek behoorden/behoren. Het blijven rare lui die Galliërs/Amerikanen. Door al deze gangsterpraktijken en hoge grondstofprijzen zitten wij in de ellende in Europa, vanwege de matige groei. Niet het “hoge” uurloon in Europa doet ons de das om, maar de – kunstmatig gehouden- hoge grondstofprijzen. En dan roepen al die domme mensen : ” Maar zij hebben ons wel bevrijd “. In het verleden behaalde resultaten, geven geen garantie voor de toekomst.

Mr Garcia en Linda
Mr Garcia en Linda
7 jaren geleden

Russell Brand heeft volkomen gelijk! Hij bedoelt te zeggen, dat media’s eigenlijk gevaarlijker zijn. Media’s die desinformatie plaatsen en uitzenden en daarmee ook de mensen in hun greep houden. Een soort ‘mind control’ praktijk.

Mensen weten niet meer wat echt is of wat ze wel of niet moeten geloven, vandaar al die complot theorieën, eigen gedachtegangen en eigen (absurde) zelf in elkaar gezette verhalen.

Maar dat houdt een mens wel bezig met alle gevolgen vandien.

x

Check Also

powell

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin ...

fox news

Kijk: ook Fox News besteedt aandacht aan Lockstep-scenario Rockefeller Foundation

FVD-voorman Thierry Baudet hield onlangs een vlammende ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x