Buitenland

Verpleegster over de vele geprikte covidpatiënten: ‘Er wordt niet over gesproken’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verpleegster Amber Lemons uit de Amerikaanse staat Oklahoma ziet in het ziekenhuis veel coronapatiënten binnenkomen die gevaccineerd zijn. Ze hebben onder meer last van hartritmestoornissen of diepe veneuze trombose, een bloedprop die in iemands long terecht kan komen en ernstige schade kan aanrichten.

Lemons, die al 10 jaar werkzaam is als verpleegkundige, zei in de Stew Peters Show dat deze bijwerkingen niet worden gemeld. “Er wordt niets gemeld. Er wordt niet over gesproken. En als iemand er iets over zegt, wordt diegene genegeerd.”

Het doet meer kwaad dan goed

Als ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden, wordt er gevraagd waarom ze zich niet hebben laten vaccineren. Lemons vermoedt dat ziekenhuizen op den duur zorg zullen weigeren aan ongeprikten. Ze zei dat iemand achter de schermen aan de touwtjes trekt en ziekenhuizen bepaalde instructies geeft.

De verpleegster gaat de coronaprik zelf niet nemen. Dat betekent dat ze mogelijk wordt ontslagen. “Toen corona kwam, hadden we meteen een vaccin. We hebben het [virus] niet geïsoleerd. Dus wat zit er in dit vaccin? Het doet meer kwaad dan goed. Ik vertrouw het niet. Ik vind het onethisch,” zei Lemons.

“Doe zelf onderzoek,” benadrukte ze.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
9 maanden geleden

waar zijn dan de nederlandse verplegers/verpleegsters …?

John Doe
John Doe
9 maanden geleden

En toch staat bijvoorbeeld de Dam niet vol met actievoerders…..waarom niet?

Engelbracht
Engelbracht
9 maanden geleden

ziekenhuizen,wijgeren ongeprikte patiënten,wat een geluk met een aspirientje ben je vaak beter af,hoeveel fouten belanden onder de tafel!Hoeveel belanden,na behandeling in het crematorium,en toch maar ziektekosten betalen,het is de medische maffia die volledig met de overheid mee gaat met de onderdrukking.Vaccin = €

T,A
T,A
9 maanden geleden

als niet geprikte geweigerd gaan worden , is het wel duidelijk hoeveel geprikte in ziekenhuis komen , gaan ze niet doen .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x