Homepagina » Mens en Dier » Aan Wuhan-lab gelinkte viroloog in video uit 2018: zo kun je geld verdienen aan ‘volgende pandemie’
wuhan
Foto: Unsplash

Aan Wuhan-lab gelinkte viroloog in video uit 2018: zo kun je geld verdienen aan ‘volgende pandemie’

In april 2018 vertelde professor Ralph Baric tijdens een conferentie hoe je geld kunt verdienen aan de ‘volgende pandemie’. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Universiteit van North Carolina te Chapel Hill.

De viroloog is meerdere keren aanwezig geweest bij conferenties van het Wuhan Instituut voor Virologie en leverde gehumaniseerde muizen aan het Wuhan-lab. In 2015 publiceerde hij samen met ‘vleermuisvrouw’ Shi Zhengli een artikel over coronavirussen. Baric was ook betrokken bij de totstandkoming van de naam Sars-CoV-2.

Kansen

Tijdens zijn speech uit 2018 – Imagining the Next Flu Pandemic – and Preventing it! – legde hij uit welke aandelen omhoogschoten tijdens de ebola-uitbraak. “Ik heb goed nieuws voor je. Er zijn winnaars. Als je geld wilt verdienen tijdens de volgende pandemie, beleg dan in aandelen van makers van beschermende kleding of bedrijven die antivirale middelen maken om de pandemie te bestrijden,” zei Baric. Deze sectoren en aandelen zullen ‘waarschijnlijk goed presteren’.

“Sommige producten doen het goed. In 1918 onder andere de mondkapjes en dat is nog steeds zo,” zei hij. Baric voegde toe dat pandemieën ‘kansen bieden’: ze bieden de kans op politiek, financieel en persoonlijk gewin.

[The National Pulse]
4.8 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Het eerste gezegde dat in mij op komt, bij het lezen van dit artikel is: “De één zijn dood, is de ander zijn brood.”
Kots neigingen krijg je van zulke figuren, die absoluut geen geweten hebben. Al deze mensen hebben bloed aan hun handen, zoveel is wel duidelijk.
Er zullen straks gewoon niet voldoende gevangenissen zijn om dit uitschot allemaal voorgoed op te bergen. Misschien maar beter een héél groot onbewoond eiland en ze daar dumpen tot in de eeuwigheid. Voor een dergelijke taak had het Verenigd Koninkrijk trouwens Australië indertijd uitgezocht. Dáár werden alle criminelen naartoe verbannen.
Misselijke mensen die aan de ellende van vele anderen heel veel geld willen verdienen. Bloedgeld!

Annette
Annette
6 maanden geleden

Even helemaal off topic, maar deze bijbel tekst kwam ik net tegen in een reactie op een artikel in xandernieuws.

Het spreekt mij bijzonder aan, daarom wil ik het graag met jullie delen:

Jesaja 5:20

Wee degenen, die het kwade goed heten, en het goede kwaad; die duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis; die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid!

In deze tijd leven we nu.

FYI
FYI
6 maanden geleden

De een zijn dood is de ander zijn brood..
Wat een schaamteloze crimineel.

Alena
Alena
6 maanden geleden

Zieke gast…gaat over lijken om geld te verdienen!

x

Check Also

europ

Europarlementslid maakt overstap naar FVD: ‘Enige partij die inziet dat er geen pandemie of covidcrisis is’

Europarlementariër Marcel de Graaff stapt per direct ...

protest

1 ploeg van 1 miljoen: Megaprotest op 23 januari in Brussel voor vrijheid en tegen de Great Reset

Aanstaande zondag gaat het gebeuren. Op 23 ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

34
0
We lezen graag je reactie!x