Homepagina » Buitenland » Terroristen in Syrië worden door de VS met geen vinger aangeraakt. Kijk hoe het echte plan zich ontvouwt
Terroristen in Syrië worden door de VS met geen vinger aangeraakt. Kijk hoe het echte plan zich ontvouwt

Terroristen in Syrië worden door de VS met geen vinger aangeraakt. Kijk hoe het echte plan zich ontvouwt

De VS onderneemt geen serieuze pogingen om de terreurgroep Jabhat Fateh al-Sham, die eerder bekend stond als al-Nusra, te bestrijden. Dat heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov gezegd.

“Jabhat al-Nusra, die het grootste probleem vormt in het oosten van Ghouta, wordt met geen vinger aangeraakt,” zei Lavrov vrijdag tijdens een persconferentie.

“We hebben nog steeds geen bewijzen waaruit blijkt dat de Amerikaanse coalitie Jabhat al-Nusra ziet als echt doelwit,” voegde hij toe.

Ondermijnen

In het oosten van Ghouta, vlak bij Damascus, is het de laatste dagen onrustig. Terroristen voerden meerdere keren mortieraanvallen uit op de Syrische hoofdstad.

Donderdag gaf Lavrov aan dat Moskou bereid is een staakt-het-vuren te overwegen in Syrië, maar alleen als het ook geldt voor IS, al-Nusra en andere terreurgroepen die de inwoners van Damascus systematisch bestoken.

De minister wees erop dat het Westen probeert de vredesonderhandelingen te ondermijnen.

Meer bezorgd

De Syrische VN-ambassadeur Bashar al-Ja’afari zei donderdag dat terreurgroepen Damascus vanuit het oosten van Ghouta dagelijks bestoken met honderden raketten en mortieren, met honderden doden en gewonden als gevolg.

“De acht miljoen inwoners van Damascus worden continu bedreigd door enkele duizenden terroristen en toch zijn de westerse landen meer bezorgd over het welzijn van die terroristen dan het welzijn van de inwoners van de hoofdstad,” zei al-Ja’afari.

Hij zei verder dat de Amerikaanse coalitie niet langer een proxyoorlog voert, maar Syrië nu rechtstreeks aanvalt omdat de terroristen hebben gefaald.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Enkele strijdende groepen worden idd door the USA gezien als oppositie. Deze oppositie moet zich NU wel neerleggen bij het #staakthetvuren, doen ze dat niet, worden ze van de oppositie-lijst geschrapt. Assad is de grootste terrorist, en moet weg, zo snel mogelijk. (enkeltje Rusland voor Assad ?)

Matt
Matt
Reactie op  René van Zalk
3 jaren geleden

Van Zalk, Assad de grootste terrorist? waar is dat op gebaseerd? Blijkbaar heb je de geschiedenis tot de aanloop van de zogenaamde burgeroorlog in Syrië niet gevolgd en blaat je nu de westerse propaganda na.
Wil jij in Syrië dezelfde toestand als in Libië dat door Amerika naar de verdommenis is geschoten (vraag maar aan Hillery Clinton) en waar nu nog steeds geen spoortje van vrede tussen de onderlinge clans te vinden is. Toen Ghadaffie nog de baas was toen was Libië een rijk land met gratis onderwijs en gezondheidszorg. Dat hij met harde hand regeerde is begrijpelijk, maar daar hebben wij ons verder niet mee te bemoeien. Toen Ghadaffie niet meer met de petrodollar wilde werken moest hij van het toneel verdwijnen en eenzelfde situatie zien we nu in Syrië. Assad wil zich niet voor het Amerikaanse karretje laten spannen en nu moet hij dus weg. Assad en zijn land word op volstrekt illegale wijze aangevallen en als Rusland niet te hulp was geschoten was Syrië nu tot een bolwerk van I.S. en andere terroristengroepen verworden want de bewijzen dat Amerika I.S. steunt en bewapend zijn overduidelijk en ondertussen plunderen de Amerikanen de rijkdommen in Syrië.

deze
deze
Reactie op  Matt
3 jaren geleden

Hoi Matt, goed gezien je visie.
Zo willen ze hier ook Poetin tot de duivel verklaren, ik zeg niet dat het een braaf wodkaatje is, maar hadden wij maar zo een leider hier in het westen, gewoon TO BE
dan neem je zijn onhebbelijkheden op de koop toe, weet je wel waar je aan toe bent in je land, wij weten het niet.. hebben een rubberen robbie in het torentje die alles weglacht en met de wind mee waait.. tot dat de dijken breken..
het is triest te constateren dat nederland DOOD is maar is wel zo, helaas.. MONDDOOD zeker worden we gemaakt, kijk maar naar de donorwet, de sleepwet en en het afschaffen van inspraak – referenda, het enige wat we nu hebben is DE IJSPRET en de schaatsen en de kille koude die ons land omvat, straks weer de fotootjes uit Lech waar het hele gepeupel gedwongen moet poseren met tegenzin en blalalalala… ziek landje is het geworden hier, verlang terug naar de autoloze zondagen en de bruine poepkleuren uit de jaren 70-80… en de echte nederlander
gaan we het overleven… of gaan we allemaal kapot vriezen

weg met ons
weg met ons
Reactie op  René van Zalk
3 jaren geleden

Leg uit, waarom moet Assad weg? Tijdens zijn bewind en nog voordat Amerika en Israël het land via proxylegers aanvielen, was Assad voor de bevolking niet slechter of zelfs beter dan de verschillende zogenaamd democratisch gekozen westerse dictators. Of ga je nu ook nog beweren dat we in een vrij land leven en niet in een groeiende (nazi) dictatuur? Want dan houd ik het niet meer droog. Trusten, René van Zalk

wl-
wl-
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Het feit dat familie Assad meer dan 40 jaar aan het macht is zegt al veel dat er dingen niet kloppen.
en 80% van Syriërs zijn soennieten Assad is een sjiiet, alleen Kerstman kan met die verhoudingen aan de macht blijven.

Waarom vraag jullie niet een Syrische vluchtelingen wat hij van Assad vind?

waarom heel groot deel is gaan vluchten en een deel nog aan het vechten is tegen Assad

Amerika en Israël hoefde echt niet veel te doen om dat land aan gort te helpen

daarom werd familie Assad vroeger gesteun door die landen en nu plukken ze de vruchten

weg met ons
weg met ons
Reactie op  wl-
3 jaren geleden

@wl-

De familie Assad was jaren aan de macht? Of waren ze in staat jarenlang het land in goede banen te leiden, totdat de Amerikanen en de Israëlieten vonden dat het tijd werd om Syrië te verwoesten en over te nemen, zoals ze Libië hebben overgenomen en delen van de bevolking hebben uitgemoord en daarbij het land hebben verwoest.

Maar wat geeft de VS en ISR met hun groeiende nazi ideologieën eigenlijk het recht een vreedzaam land binnen te vallen en daar verschrikkelijke drama’s aan te richten?

Deze westerse oorlog tegen Syrië is geen spelletje die men zo even op afstand kan afdoen door simpel te zeggen dat Assad maar moet oprotten, met de mededeling “hier komen wij!”…En, alsof Assad niet het recht zou hebben op te treden tegen buitenlandse mogendheden die het land aanvallen onder het mom van democratie brengen middels moord en doodslag.

En wat zou er gevraagd moeten worden aan Syrische deserteurs of ex-huurmoordenaars? Alsof die ook maar één eerlijk antwoord zouden geven op vragen. Als het zo verschrikkelijk was onder Assad, waarom is men dan niet eerder gevlucht? Ik weet wel waarom, omdat het allemaal wel meeviel en het land meer had te bieden dan het Westen zal toegeven. De westerse politici en overheid zijn vervult met haat en smeden aan één stuk door de meest zieke plannen en pakken met hun WC-eend goedkeuring wat ze maar willen en gaan ze als een blind paard te keer. En komen dan als Weisse Engel het zogenaamde grote onrecht in het MO bestrijden? Deze Weisse Engel geven geen ene rotmoer om een mensenleven, kind of gezin en dan zou de familie Assad het grote kwaad zijn?…

Laat de smeerlappen, moordenaars, rovers, huichelaars, leugenaars en kinderverkrachters eerst hun eigen troep maar eens aanpakken voor ze zich bezighouden met andere landen. Smerige praktijken zijn het.

En als figuren als jij werkelijk geïnteresseerd zijn in de waarheid omtrent Syrië, dan verdiep jezelf eens, bijv. in de uitspraken die pater Frans van der Lugt † deed rond de familie Assad en de aanval op Syrië, waar hij altijd in vrede kon leven en de boodschap van zijn geloof in alle vrijheid mocht verkondigen. Niks dictatuur, het was alleen ‘slechts’ een Rothschildvrij land, da’s waar dit bloedbad over gaat.

Als Assad weg is dan moet er een Westerse puppet geïnstalleerd worden die de Rothschild bank zijn judas praktijken laat implementeren. Méér is er niet te begrijpen, zelfs een kind kan dat nog bevatten

wl-
wl-
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

@weg met ons

figuren als ik hoeven niet te verdiepen in de smerige spellen van vs, isr, westen en rothschild weet genoeg

ik ben helemaal met je eens over dat, alleen ben totaal niet eens met dat je zo wat Assad als een democratisch engel schildert hier.
Heb effe uitgerekend familie Assad dik 52 jaar aan de macht wel heel erg naïef van je en overigens ze zijn aan de macht gekomen na een staatsgreep, één keer raden wie voor die staatsgreep heeft gezorgd.

Naar schatting 6 miljoen uit Syrie gevlucht en miljoenen die nog vechten volgens jouw zijn ze dus allemaal “deserteurs of ex-huurmoordenaars”

En als de Rothschilds een klein bedrag over maken naar pater Frans van der Lugt zal hij ook de zionisten de hemel in prijzen

Kortweg Assad is ook een moordenaar

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

@wl-

Nogmaals. Maar wie of wat geeft de VS of ISR het recht om bloedbaden aan te richten in andere landen? Omdat er bijv. in Syrië toevallig een familie Assad aanwezig is die niet wil doen wat de VS en ISR bevelen? Iedereen weet dat de VS de macht wil overnemen, als het kan, wil de VS van de gehele wereld een gecontroleerde inrichting en dictatuur maken, waarbij de VS vertelt: hoe te leven, te denken, wat je wel of niet mag bezitten..enz.

Maar het is nog steeds niet duidelijk waarom Assad (met geweld) verdreven zou moeten worden en anderen hebben te bepalen of de familie Assad na zoveel jaar regeren moet verdwijnen. Wat is het omslagpunt dat iemand mag vinden dat zoiets is geoorloofd. Daarbij wetende dat het ook nog eens niet gaat om deze familie, maar over heel andere zaken.

En verder, pater Frans van der Lugt is omgebracht door een VS huursoldaat. De man liet zich juist niet kopen en dan is het de Rothschilds methode om dergelijke obstakels op te ruimen. Alles wat de VS vooruitgang in de weg staat moet simpelweg dood. Mocht Assad zo’n verschrikkelijke moordenaar zijn, dan denk ik niet dat hij kan tippen aan de democratisch gekozen VS presidenten. Wat een ellende, dood en verderf heeft de VS over decennia gebracht in de wereld en dat schijnt alles maar te mogen. Hoe verrot zijn mensen in hun hoofd die geloven dat de VS vrede en voorspoed brengt in de wereld.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

@weg met ons,

U heeft het volledig bij het juiste eind, en volledig correct weergegeven en dus wederom CHAPEAU!!!

En @wl-,

U weet bij God niet waarover u praat.

Het gaat in Syrië nergens anders over dan over OLIE, en men moet wel oiliedom zijn om dit niet te begrijpen.

Bekijk eens wat achtergrondinfo over dit schitterende land, luister eens naar de BBC docu met Assad én bekijk eens de video cq docu over Ghadaffi en wat de mensen daar allemaal hadden én genoten totdat hij ZIJN OLIE in gouddinaren wilde afreken (om deze in grote mate terug te geven aan ZIJN volk), toen kwam Killary in opdracht van de Israëlische Rothschilds om heel snel erna te kunnen zeggen, We came, We saw….He Died….nou, geweldig is het daar nu met uwer allen gebrachte DEMOCRATIE!

Hoe blind én doof kunnen mensen zijn.

Gladiator

wl-
wl-
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

@weg met ons en Gladiator

lees aub nogmaals de reactie’s voor dat jullie iets schrijven

DUS nogmaals over de vuile smerige spellen van VS/ISR HELEMAAL MEE EENS en ja zij hebben voor alle ellende gezorgd en blijven er voor zorgen KLOPT.

Op deze aardbol op de Amerikanen na gelooft bijna niemand meer in hun vrede en voorspoed.

De Arabisch lente die tot stand is gebracht door VS/ISR eindigde ook in Syrie, in vele landen is het niet verder gekomen dan opstanden en protesten.
Als Assad zo’n top vent was zoals jullie het hier beweren was het ook niet zo ver gekomen je hebt immers iets nodig om massa mensen op gang te brengen en tuurlijk heeft VS/ISR GEEN recht om bloedbaden aan te richten
maar dat neemt niet weg dat Assad een moordenaar is.
Onlangs hebben VS/ISR geprobeerd om Iran aan gort te helpen, maar is hun weer niet gelukt ze kregen niet genoeg mensen op gang

@Gladiator

Als u denkt dat het enkel om de olie gaat zou ik als ik u was mensen niet blind en doof noemen want dan bent u er zelf een van.
wat dacht u van de groot israel plan? zoek maar eens op
wat dacht u van de wapenhandel?

En dezelfde BBC van u zegt dat Assad chemische wapens heeft gebruikt op zijn eigen volk (WAT IK OVERIGENS NIET GELOOF want zo dom is Assad niet) wat heeft u daarop te zeggen?
Waarschijnlijk geloven jullie ook dat Putin voor de blauwe ogen van Assad is gevallen.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Men wil de mensen graag wijsmaken dat regeringen wereldwijd het goede nastreven, dat zij beslissingen nemen die het volk goed achten, dat het democratisch tot stand komt en dus de wil van het volk representeert. En toch komt er een enorme berg stront naar boven als we het zogenaamd goede onder de loep leggen. Zoals keer op keer duidelijk wordt bij allerlei goede doelen, bij wetgeving, bij farmaceuten, bij medici, bij legers en zogenaamde defensie, bij orgaandonatie, bij religie, bij alles wat men ons wil verkopen als “goed”. Welbeschouwd is er echter niets wat zoveel kwaad veroorzaakt als het zogenaamd goede, het OPZETTELIJK goede, het BETWETERIG goed, het VERWAAND goede, het “GOEDE” wat voor de drommel de ander opgedrongen moet worden. Het “goede” wat geen enkel referendum zou overleven, Het “goede” wat nader beschouwd helemaal niet zo goed blijkt te zijn als alle leugens en bedrog eenmaal ontmaskerd zijn.

Dat maakt de referendumfobie van onze overheid tot een duivels instrument waar, na nu blijkt 59% van het Nederlandse volk kwaad over is.

Ik hoop dat het volk eindelijk hun kwaadheid zal vertalen in hun stemgedrag wat onherroepelijk zal resulteren in een overheid die zichzelf verplicht naar het volk te luisteren. Omdat echte democratie er is voor het volk en niet voor politici. Dan zouden wij in ieder geval niet meer meewerken aan taferelen o.a. zoals vermeld bovenstaand artikel. Ik teken ervoor.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  eksegese
3 jaren geleden

@eksegese,

U geloofd waarlijk in sprookjes en nog niet zo’n kleine ook!
Stemgedrag of welk fabeltje dan ook om het Neanderlandervolk te doen geloven dat ze in een zgnd “democratie” leven is werkelijk niet te gelovendat ze daar nog steeds intrappen echter dit zal wel komen omdat de gemiddelde Neanderlander ongeveer een jaartje of 40 heeft om actief te stemmen én zich een beetje op de hoogte te brengen van de feiten! Daarna hoeft het van de meesten niet meer en zijn velen reeds ziek of dood!

Beste, om hier een einde aan te maken zouden de door u aangehaalde 59% zich gewoon eens achter MIJ moeten scharen om voor eens en voor altijd een ECHT einde aan deze wanstaltige gebeurtenis welke zich op het Haagse pluche afspeelt te maken.

De enige oplossing hiervoor is namelijk…….you name it & I’ll do it!!!

Gladiator

Ps. Echter, het zal in dit oerverdomde land nooit verder komen dan een storm in een shotglaasje water en zo’n volk verdient gewoon zo’n vies rubberen Ruttetje!!!

Onno
Onno
3 jaren geleden

De USA ‘deep state’ wordt bemand door ‘hand picked’ opvolgers van de mensvreemd moreel gestoorde ‘alien’ gruwelmoordenaars van Dresden.

En aangezien psychopaten (moreel debiel door een -extreem beroerd uitpakkende- nooit bedoelde aberratie in het instinctief substraat) elkaar onderling herkennen als een ander ras (op dat diepe niveau zit het defect) = “zij die er toe doen” bedoeld om zonder grenzen ABSOLUUT te heersen over de normale mensheid ‘gullible fools’, kun je wel nagaan welk type gestoorden zich ‘hand-picked’ en ‘as we speak’ in die USA ‘deep-state’ bevindt. Die houden er precies dezelfde ideeën op na als hun illustere voorgangers, want de ‘alien mindset’, opgeroepen door deze aberratie in het instinctief substraat , is in feite STEEDS DEZELFDE (‘pure evil’) SERIEMOORDENAAR, waarbij vergeleken volk van het allerlaagste allooi nog meer moreel besef/empathisch vermogen in de nagel van de pink heeft.

Als dat niet (SUBIET!) met wortel en tak wordt uitgeroeid, voorspelt dat stukje bij beetje of ineens op verbijsterend immense schaal (‘howling mad’ makende) TEN HEMEL SCHREIENDE ROKENDE PUINHOPEN OP WERELDSCHAAL.

Richard
Richard
3 jaren geleden

Oorlogen zijn niets anders dan grote moord en roofpartijen.
De rest eromheen is altijd een leugen.

PIETJE
PIETJE
3 jaren geleden

Assad is goed de enige smeerlap is de US die steunen de ISS en alle andere terroristen ! De VS is de enige terrorist ! smeerlappen zijn het ! Maar dat snappen die kleine breintjes in Europa niet helaas Assad is geen vijand de goede man wil vrede !

Richard
Richard
Reactie op  PIETJE
3 jaren geleden

Mwah! Laten we die gozer niet te veel ophemelen nu. Hij is ook een grote klootzak. Ik ken iemand die in 1996 Syrië is ontvlucht voor de geheime dienst aldaar. Ze hebben hem 3 maanden gevangen gezet en hem toen vreselijk gemarteld. O.a door hem zweep en stokslagen op zijn rug en voeten te geven en stroom te zetten op zijn edele delen, en zijn hoofd in ijskoud water te dompelen totdat hij bijna stikte. Ik heb de striemen op zijn rug gezien. Maar dat neemt niet weg dat de VS en consorten daar een illegale moordpartij uitvoeren.

deze
deze
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

doen ze in nederland ook hoor.. journalisten die o p e e n s zijn omgekomen.. allemaal aan een hartstilstand… GIF zeg ik
het is 1 grote slangenkuil, over heel de wereld, maar als je blijft denken voor je zelf, weet je dat je de dans kan ontspringen , kwestie van je luie geest in werking zetten.
De meeste mensen vinden het wel best als ze maar hun bankje met rtV en chips hebben en alles maar geloven wat ze zien en horen op dat rotkastje, wat allemaal alleen maar uit pixels bestaat!
Ik luister dan vaak naar pink Floyd en alles wat ze toen al schreven in de prachtige muziek en teksten zijn NU een feit!
Neem een nummer zoals Dogs of Perfect sense.. daar mee is alles al een feit

fijne week allen hier, het gaat koud worden rondom de kroon

Richard
Richard
Reactie op  deze
3 jaren geleden

Ik heb hier ook in de gevangenis gezeten (nou ja, huis van bewaring). Ik ben daar toch een stuk netter behandeld. Het was geen pretje, maar ik kreeg geen zweepslagen en stroomstoten.
En zeker! Pink Floyd is goed. Vooral haar oude platen.
https://www.youtube.com/watch?v=yusGUGTVAyw

deze
deze
3 jaren geleden

heb Syrische buren, jong en ambitieus, maar voor hun is assad een hel, hun geloven in een heel andere zaak als ik, daarom ga ik het gesprek niet aan met hun erover, want dat zou de vriendschappelijke band tussen ons heftig verstoren denk ik, zij zijn h e i l i g overtuigd van iets waarvan ik het niet ben, maar neemt niet weg dat het te triest voor woorden is dat de mensheid niet in staat is om religie en politiek te kunnen onderscheiden..
het gaat helemaal los daar in het voorjaar, al wat er dan nog over is van dat prachtige land, zo veel mooie cultuur en Damascus is een droom om je in te wanen ( het was er meestal goed , tot dat die moordzuchtige bemoeial vs om de hoek kwam, en dat allemaal om de olie en in afghanistan voor de papaverbollen en ga zo maar door.. ze hebben de e u in ieder geval ook al goed in de tang, heeft niets met trump te maken, die mag alle verantwoordelijkheid op zich nemen die zijn voorgangers hebben achtergelaten, en dat is nog al wat..
In elk land bijna steken ze de fik en zaaien oorlog voor hun diepe staat met de dracula’s aan het roer die ze flink betalen om de opdracht uit te voeren.. hoorde tussen neus en lippen door met het sportjournaal de naam goldman-sachs vallen… viel me op, maar goed..

maar goed, we gaan deze week IJSKOUD lekker verder met alle NEP en DONORS en SEXMISBRUIKZEIKZOOI .. gelukkiig zijn er op dit moment steeds meer tegengeluiden, en gaan we het beleven met de afschaffing van het referendum en de nieuwe sleepwet die ze ons door de oesofagus willen proppen, we moeten van deze lui af mensen, maar hoe!???

dna
dna
Reactie op  deze
3 jaren geleden

Ze zouden ook landveraders kunnen zijn van hun eigen land.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  dna
3 jaren geleden

@Deze heeft zeker geen slechte intentie en is waarschijnlijk ook met stomheid geslagen wat NL overkomt en zal verbijsterd zijn hoe dit land naar de haaien gaat door ‘onze’ landverraders die zichzelf politici noemen en wij uit veiligheidsoverwegingen maar moeten zwijgen tegenover totale vreemden die kwaad of zelfs gewelddadig zouden kunnen worden als je anders tegen zaken aankijkt en je dat kenbaar maakt.. Het is de krankzinnigheid ten top!!!…Hoewelj @dna volkomen gelijk heeft door niet alleen naar de buitenkant te kijken en zomaar de zielige praatjes te geloven van vreemden.

deze
deze
3 jaren geleden

misschien een leuk ” weetje ” :
Assad is van huis uit OOGARTS
is niet voor noppes

x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

kaag

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x