Buitenland

Terroristen in Syrië worden door de VS met geen vinger aangeraakt. Kijk hoe het echte plan zich ontvouwt

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De VS onderneemt geen serieuze pogingen om de terreurgroep Jabhat Fateh al-Sham, die eerder bekend stond als al-Nusra, te bestrijden. Dat heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov gezegd.

“Jabhat al-Nusra, die het grootste probleem vormt in het oosten van Ghouta, wordt met geen vinger aangeraakt,” zei Lavrov vrijdag tijdens een persconferentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We hebben nog steeds geen bewijzen waaruit blijkt dat de Amerikaanse coalitie Jabhat al-Nusra ziet als echt doelwit,” voegde hij toe.

Ondermijnen

In het oosten van Ghouta, vlak bij Damascus, is het de laatste dagen onrustig. Terroristen voerden meerdere keren mortieraanvallen uit op de Syrische hoofdstad.

Donderdag gaf Lavrov aan dat Moskou bereid is een staakt-het-vuren te overwegen in Syrië, maar alleen als het ook geldt voor IS, al-Nusra en andere terreurgroepen die de inwoners van Damascus systematisch bestoken.

De minister wees erop dat het Westen probeert de vredesonderhandelingen te ondermijnen.

Meer bezorgd

De Syrische VN-ambassadeur Bashar al-Ja’afari zei donderdag dat terreurgroepen Damascus vanuit het oosten van Ghouta dagelijks bestoken met honderden raketten en mortieren, met honderden doden en gewonden als gevolg.

“De acht miljoen inwoners van Damascus worden continu bedreigd door enkele duizenden terroristen en toch zijn de westerse landen meer bezorgd over het welzijn van die terroristen dan het welzijn van de inwoners van de hoofdstad,” zei al-Ja’afari.

Hij zei verder dat de Amerikaanse coalitie niet langer een proxyoorlog voert, maar Syrië nu rechtstreeks aanvalt omdat de terroristen hebben gefaald.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
René van Zalk
René van Zalk
6 jaren geleden

Enkele strijdende groepen worden idd door the USA gezien als oppositie. Deze oppositie moet zich NU wel neerleggen bij het #staakthetvuren, doen ze dat niet, worden ze van de oppositie-lijst geschrapt. Assad is de grootste terrorist, en moet weg, zo snel mogelijk. (enkeltje Rusland voor Assad ?)

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Men wil de mensen graag wijsmaken dat regeringen wereldwijd het goede nastreven, dat zij beslissingen nemen die het volk goed achten, dat het democratisch tot stand komt en dus de wil van het volk representeert. En toch komt er een enorme berg stront naar boven als we het zogenaamd goede onder de loep leggen. Zoals keer op keer duidelijk wordt bij allerlei goede doelen, bij wetgeving, bij farmaceuten, bij medici, bij legers en zogenaamde defensie, bij orgaandonatie, bij religie, bij alles wat men ons wil verkopen als “goed”. Welbeschouwd is er echter niets wat zoveel kwaad veroorzaakt als het zogenaamd goede, het OPZETTELIJK goede, het BETWETERIG goed, het VERWAAND goede, het “GOEDE” wat voor de drommel de ander opgedrongen moet worden. Het “goede” wat geen enkel referendum zou overleven, Het “goede” wat nader beschouwd helemaal niet zo goed blijkt te zijn als alle leugens en bedrog eenmaal ontmaskerd zijn.

Dat maakt de referendumfobie van onze overheid tot een duivels instrument waar, na nu blijkt 59% van het Nederlandse volk kwaad over is.

Ik hoop dat het volk eindelijk hun kwaadheid zal vertalen in hun stemgedrag wat onherroepelijk zal resulteren in een overheid die zichzelf verplicht naar het volk te luisteren. Omdat echte democratie er is voor het volk en niet voor politici. Dan zouden wij in ieder geval niet meer meewerken aan taferelen o.a. zoals vermeld bovenstaand artikel. Ik teken ervoor.

Onno
Onno
6 jaren geleden

De USA ‘deep state’ wordt bemand door ‘hand picked’ opvolgers van de mensvreemd moreel gestoorde ‘alien’ gruwelmoordenaars van Dresden.

En aangezien psychopaten (moreel debiel door een -extreem beroerd uitpakkende- nooit bedoelde aberratie in het instinctief substraat) elkaar onderling herkennen als een ander ras (op dat diepe niveau zit het defect) = “zij die er toe doen” bedoeld om zonder grenzen ABSOLUUT te heersen over de normale mensheid ‘gullible fools’, kun je wel nagaan welk type gestoorden zich ‘hand-picked’ en ‘as we speak’ in die USA ‘deep-state’ bevindt. Die houden er precies dezelfde ideeën op na als hun illustere voorgangers, want de ‘alien mindset’, opgeroepen door deze aberratie in het instinctief substraat , is in feite STEEDS DEZELFDE (‘pure evil’) SERIEMOORDENAAR, waarbij vergeleken volk van het allerlaagste allooi nog meer moreel besef/empathisch vermogen in de nagel van de pink heeft.

Als dat niet (SUBIET!) met wortel en tak wordt uitgeroeid, voorspelt dat stukje bij beetje of ineens op verbijsterend immense schaal (‘howling mad’ makende) TEN HEMEL SCHREIENDE ROKENDE PUINHOPEN OP WERELDSCHAAL.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x