Homepagina » Buitenland » Congreslid over ontslag Flynn: “Ze proberen een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken”
Congreslid over ontslag Flynn: "Ze proberen een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken"

Congreslid over ontslag Flynn: “Ze proberen een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken”

Het inlichtingenapparaat is verantwoordelijk voor het lekken van informatie over Trumps nationale veiligheidsadviseur Mike Flynn.

Dat zei de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich in het tv-programma Mornings with Maria.

“Sommige mensen in de inlichtingengemeenschap willen elke positieve relatie tussen de Verenigde Staten en Rusland verstoren,” zei hij.

Spelletje

Hij voegde toe dat de inlichtingendiensten een nieuwe Koude Oorlog willen uitlokken zodat het leger, de industrie en het inlichtingenapparaat grof geld kunnen verdienen.

“Wat het Amerikaanse volk moet weten is dat er een spelletje wordt gespeeld binnen de inlichtingengemeenschap om een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken,” benadrukte hij.

Jeff Bezos

Het congreslid waarschuwt tegen een volgende Koude Oorlog. “De vorige heeft de Amerikanen miljarden dollars gekost,” zei hij.

“Word wakker, Amerika!” voegde Kucinich toe.

Hij wees erop dat de Washington Post, de krant die als eerste naar buiten kwam met het verhaal over Flynn, de inlichtingen mogelijk heeft gekregen van eigenaar Jeff Bezos, de baas van Amazon.

CIA

Amazon sloot namelijk een deal met de CIA rond hetzelfde moment dat hij de krant opkocht.

“Ik vind het niet kunnen dat de Washington Post een zakenrelatie heeft met de CIA,” zei Kucinich. “Ik zeg niet dat ze samenzweren, maar hierdoor rijzen er wel vragen over ethiek en nationale veiligheid.”

“Het Witte Huis wordt aangevallen door elementen binnen de inlichtingengemeenschap die de spanningen tussen de VS en Rusland proberen aan te wakkeren,” besloot hij.

[Fox Business]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeeman
Zeeman
3 jaren geleden

De Republikeinen, allemaal christenen, zijn het ergste soort. Wel zich ageren tegen zaken als abortus en euthanasie, maar weigeren de 10 geboden te handhaven in hun persoonlijke levens. Gij zult niet doden, toch? Vader en zoon Bush, Reagan, allemaal killers! Fantastische christenen!! Deze Flynn ook van hetzelfde laken een pak.
Niet dat links beter is, maar ze verschuilen zich tenminste niet achter een God.

ramon
ramon
3 jaren geleden

nee achter Lucifer…..

exegese
exegese
3 jaren geleden

Als Clinton gewonnen zou hebben was de oorlog met Rusland waarschijnlijk al begonnen. Nu zetten ze alles op alles om het alsnog voor elkaar te krijgen, de hufters. Ik hoop dat zowel poetin als Trump hier verstandig mee omgaan. Ik heb goede hoop dat die oorlog er niet gaat komen.

pieter
pieter
3 jaren geleden

De bevestiging van het bestaan van een schaduwregeing. Een ‘deep state’ die over uitgebreide mogelijkheden beschikt om eender welke president of parlement dwars te zitten of in een bepaalde richting te sturen.
De Verenigde Staten zijn op drift.

mario
mario
3 jaren geleden

een koude oorlog komt er niet diie is er al.
als mad dog sijrie binnen valt met grondtroepen is dat niet om IS aan te pakken maar met een slinkse manier om assad te verdrijven.
ik denk niet dat assad toestemming geeft om amerikaanse soldaten toe te laten op zijn grondgebied anders gaan ze weer illigaal aan de gang.

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

@Zeeman. Verschilt niks met hier waar SGP, ChristenUnie, en het CDA, nota bene het hardste roepen om geld naar de NATO – OTAN. 80 miljard moet er komen om precies te zijn. Ik ben geen christen en hang geen enkel geloof aan. Heb wel ooit het Nieuwe Testament uit de bijbel doorgenomen en komt totaal niet overeen met wat hier gebeurt.

Was het niet dat ze hem vroegen wat er te wachten stond met het einde der tijden waarop Jezus vertelde dat volkeren in de verdrukking komen en zullen verspreiden over de aarde. Hebzucht en onderlinge wantrouwen zouden toenemen, ramp na ramp, en dat degene die het hardst roepen dat ze christen zijn zijn het niet.

Jezus lag volgens mij meer in lijn van het pacifisme, humanisme. Hoe rijmen deze politieke partijen dit met hun besluiten? Door de weeks uitvoeren en op de zondag weer om vergeving vragen of zoiets? Het moet niet gekker worden.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Ook al komt het nieuws over de corrupte en door en door verrotte systeem daar. Geen hond die er in NL op mainstream aandacht aan geeft en geen consument die er er bij Amazon minder gaat kopen.

Sommige mensen nu vinden het vreemd dat ooit WOII zomaar kon uitbreken en of men toen de tekenen niet zag.

HAHAHAHA

de domme mensheid!!!!

Defixiones
Defixiones
3 jaren geleden

De boodschap van Hitlery is: Niet over pizzagate praten of er gebeuren vervelende dingen in je leven.
Misschien niet meteen, maar … Dat snapt Kucinich en zegt er daarom liever niets over.
Verschillend YT onderzoekers zijn geblokt (o.a. Reality Calls) Ben Swann (waar is ie?) David Seaman (beste vriendin zomaar afgeslacht) en nu Flynn.
Don’t f*ck with the Clinton’s en de deep-state. Maffia 10.0

x

Check Also

coronawet

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook ...

bosma

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x