Buitenland

Congreslid over ontslag Flynn: “Ze proberen een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het inlichtingenapparaat is verantwoordelijk voor het lekken van informatie over Trumps nationale veiligheidsadviseur Mike Flynn.

Dat zei de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich in het tv-programma Mornings with Maria.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Sommige mensen in de inlichtingengemeenschap willen elke positieve relatie tussen de Verenigde Staten en Rusland verstoren,” zei hij.

Spelletje

Hij voegde toe dat de inlichtingendiensten een nieuwe Koude Oorlog willen uitlokken zodat het leger, de industrie en het inlichtingenapparaat grof geld kunnen verdienen.

“Wat het Amerikaanse volk moet weten is dat er een spelletje wordt gespeeld binnen de inlichtingengemeenschap om een nieuwe Koude Oorlog uit te lokken,” benadrukte hij.

Jeff Bezos

Het congreslid waarschuwt tegen een volgende Koude Oorlog. “De vorige heeft de Amerikanen miljarden dollars gekost,” zei hij.

“Word wakker, Amerika!” voegde Kucinich toe.

Hij wees erop dat de Washington Post, de krant die als eerste naar buiten kwam met het verhaal over Flynn, de inlichtingen mogelijk heeft gekregen van eigenaar Jeff Bezos, de baas van Amazon.

CIA

Amazon sloot namelijk een deal met de CIA rond hetzelfde moment dat hij de krant opkocht.

“Ik vind het niet kunnen dat de Washington Post een zakenrelatie heeft met de CIA,” zei Kucinich. “Ik zeg niet dat ze samenzweren, maar hierdoor rijzen er wel vragen over ethiek en nationale veiligheid.”

“Het Witte Huis wordt aangevallen door elementen binnen de inlichtingengemeenschap die de spanningen tussen de VS en Rusland proberen aan te wakkeren,” besloot hij.

[Fox Business]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeeman
Zeeman
7 jaren geleden

De Republikeinen, allemaal christenen, zijn het ergste soort. Wel zich ageren tegen zaken als abortus en euthanasie, maar weigeren de 10 geboden te handhaven in hun persoonlijke levens. Gij zult niet doden, toch? Vader en zoon Bush, Reagan, allemaal killers! Fantastische christenen!! Deze Flynn ook van hetzelfde laken een pak.
Niet dat links beter is, maar ze verschuilen zich tenminste niet achter een God.

ramon
ramon
7 jaren geleden

nee achter Lucifer…..

exegese
exegese
7 jaren geleden

Als Clinton gewonnen zou hebben was de oorlog met Rusland waarschijnlijk al begonnen. Nu zetten ze alles op alles om het alsnog voor elkaar te krijgen, de hufters. Ik hoop dat zowel poetin als Trump hier verstandig mee omgaan. Ik heb goede hoop dat die oorlog er niet gaat komen.

pieter
pieter
7 jaren geleden

De bevestiging van het bestaan van een schaduwregeing. Een ‘deep state’ die over uitgebreide mogelijkheden beschikt om eender welke president of parlement dwars te zitten of in een bepaalde richting te sturen.
De Verenigde Staten zijn op drift.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x