Gezondheid

Meisje (16) leeft in een hel na vaccin. Deze ene prik heeft het leven van duizenden meisjes verwoest

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 16-jarige Holly Oakley uit Engeland is na het krijgen van het controversiële HPV-vaccin een gevangene in haar eigen huis. Dat schrijft de krant Evening Chronicle.

Holly zegt dat het vaccin, dat baarmoederhalskanker moet helpen voorkomen, ervoor heeft gezorgd dat ze het huis niet uit kan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De tiener lijdt aan ernstige vermoeidheid en is vaak te uitgeput om uit bed te komen.

Nooit meer hetzelfde

Moeder Vicky (46) is ervan overtuigd dat de gezondheidsproblemen van haar dochter gerelateerd zijn aan het vaccin Gardasil, dat aan meisjes van 12 en 13 jaar oud wordt gegeven.

“Holly was energiek en stond vol in het leven,” zei ze. “Na de vaccins is haar leven nooit meer hetzelfde geweest. Er moet meer informatie beschikbaar komen over de risico’s.”

Holly’s gezondheid verslechterde nadat ze tussen november 2013 en mei 2014 drie HPV-prikken had gekregen, aldus haar moeder.

Extreem moe

Kort erna begon ze plotseling over te geven en werd ze steeds vaker ziek. Vier maanden later kreeg Holly heel erg last van spierpijn en was ze extreem moe.

Ze belandde vaak in het ziekenhuis, waar allerlei tests werden gedaan. De dokters konden echter niets vinden.

Vicky moest noodgedwongen haar baan opzeggen om voor haar dochter te zorgen. Holly raakte haar vrienden kwijt en kon niet langer aan sport doen.

Verwoest

Rond januari 2015 kon ze niet meer naar school en sindsdien volgt ze thuisonderwijs.

Ze volgt momenteel een alternatieve therapie in een poging de schadelijke effecten van het HPV-vaccin ongedaan te maken.

“Ik ben niet tegen vaccins, maar we moeten beter geïnformeerd worden over de bijwerkingen,” zei Vicky. “Ze moeten eerlijker zijn en ouders de waarheid vertellen.”

Ze voegde toe dat duizenden en duizenden meisjes aan bed gekluisterd zijn en dat hun levens op pauze zijn gezet of zelfs zijn verwoest door dit vaccin.

[Chronicle Live]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
densie
densie
6 jaren geleden

zoooooooo verdrietig word je hiervan hé…
Op want to know staan nu, heel recentelijk, twee artikelen..
over Italie waar vaccins verplicht gaan worden…de bevolking staat op en demonsteert en dat komt NIET in het gewone nieuws! Dit ter voorbereiding van heel Europa!
Zeg het voort! Red onze kinderen van deze nachtmerrie…(en ouderen met de griepprik e.d.)
Dit HPV-vaccin is al een nachtmerrie, maar vergis je niet de rest is ook bocht…!
Dit alles tesamen met GMO “voeding” Chemtrails en scholen met bullshit onderwijs…om ons te maken tot gewilloze slaven van de NWO…

namaste

Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
6 jaren geleden

Enkele honderden zijn dus gevoelig voor bepaalde vaccinaties. Tegenover miljoenen mensen die er wel mee beschermd zijn. Oké. Die enkele honderden (of een paar duizend) mensen zijn dus allergisch.

We zouden dan alle producten moeten verbieden die een allergie kunnen opwekken bij een klein deel van de bevolking.

Er wordt altijd belicht naar die enkele duizenden mensen, maar vergeet ook niet weer te geven dat (tientallen!) miljoenen mensen er wel voordeel hebben bij deze inentingen.

De mazelen en andere ziektes veroorzaken in verhouding mee doden wereldwijd dit in verhouding tot de vaccinaties. Het kan best zijn dat er bij sommige vaccinaties bepaalde stoffen zitten die er niet thuis horen of door vervuilde naalden, maar die stoffen zijn zo minimaal dat het vergeleken met het eten van een stuk vlees (antibiotica, hormonen), fruit of groente (pesticiden) sterk overdreven wordt. Het lichaam kan heel wat verdragen zelfs de lucht die we inademen als we langs een drukke autoweg wandelen is vele malen schadelijker.

Echter tja… negatief (veelal ook foutief) nieuws blijft gemakkelijk hangen ondanks andere onderzoeken het tegendeel bewijzen. Oh ja… die onderzoeken van dat laatste worden “gesponsord” door de overheid en de farmaceutische industrie. En hups… we zinken weer in een diepe complotpoel.

Op den duur kan je de bomen niet meer door het bos zien en is dat gene wat het gemakkelijkst verspreid wordt via de sociale media de norm.
Al het andere vanuit de officiële weg (politiek, wetenschap, journalistiek,…) wordt verketterd. En ja. Er zitten ook kwakzalvers in de politiek, in de wetenschap en in de journalistiek.
Ook zij gaan vaak mee in de verslavende macht van de sociale media waar iedereen zijn zegje heeft en diegene die het vuilste roept of hardste klaagt een forum krijgt.

Natuurlijk is ook de sociale media niet bar en bar slecht. Ook deze kent een massa positieve eigenschappen die van deze wereld een betere plek kunnen maken, maar het is niet gemakkelijk om er nuchter mee om te gaan. Aangezien er vanuit alle kanten wordt geroepen dat je ofwel die weg moet volgen van het hardste geroep of je eigen weg gaat volgen en vertrouwen op de huidige wetenschap die langzaam maar zeker klaarder worden.

Maar nu wijk ik af van het onderwerp. Dus de vier eerste alinea’s zijn mijn antwoord op dit artikel over inentingen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Louise
Louise
6 jaren geleden

Het hele gedonder met wel of niet vaccineren en met ziektes is…… Dat men (Artsen,onderzoekers, overheden, en mensen zelf) geen idee hebben hoe de mens in elkaar zit ( ik bedoel geen anatomie, fysiologie ed ) want dat is aan te leren……. In ieder lichaam zit alles wat je bv aan ziektes kunt krijgen (laat je bloed eens uitgebreid onderzoeken en je schrikt je rot) iedereen heeft kankercellen in zn lichaam en dat zegt helemaal niks…… Er zijn mensen die sporten,gezond eten,niet teveel stress en plotseling dood gaan aan kanker……. Iedereen krijgt die obstakels op zn levens pad die hem/ haar proberen in te zien ( transformeren) wie hij/zij eigenlijk is……”..Het zelfde met onze hersenen, daar zitten alle mogelijkheden in die kunt bedenken, doen we dat? Nee we blijven hangen in onze conditionering……..is het allemaal makkelijk……NEE…….Het grootste probleem is dat we bang zijn voor de dood……dat is het probleem……. er word in het wilde weg, gevaccineerd, medicijnen , uitgedeeld aan iedereen en men heeft geen idee of dat goed uitpakt voor die persoon……… Zolang we niet op een holistische manier omgaan en en een persoonlijke aanpak, blijven we in deze spiraal zitten………..waar de een aan dood gaat …..blijft de ander van in leven……. We schieten dus niet op met onze tekort komingen……Persoonlijk vind ik dat ik zelf mag bepalen hoe ik met obstakels bv ziekte om mag gaan….. het is immers ieder zijn eigen verantwoordelijkheid………

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x