Binnenland

Vissersdorp blijft experts verbazen: ‘Urk bewijst dat massaal prikken onzinnig is!’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Urk blijft experts verbazen: het vissersdorp heeft de laagste vaccinatiegraad van het land en er zijn amper positieve coronatesten. De GGD trekt zich terug. GGD Flevoland sloot twee weken geleden de vaccinatielocatie in alle stilte. Ook de testlocatie is gesloten, omdat er weinig belangstelling is.

“Als mensen het niet willen, dan houdt het voor ons ook op,” zei een woordvoerder tegen De Stentor.

“Wat heb ik eraan als de premier straks excuses maakt voor een fout met de vaccins?” zei een vrouw uit Urk. “Bijna niemand vertrouwt de overheid na hoe ze ons in het verleden hebben behandeld.”

Groepsimmuniteit

Op Urk is de vaccinatiegraad ongeveer 20 procent, het laagst van heel Nederland. In totaal heeft 23 procent van de 18-plussers twee prikken of één inenting van het Janssen-vaccin gehad, meldt Omroep Flevoland. ‘Coronagevallen’ zijn er nauwelijks.

Viroloog Ab Osterhaus zei in een reactie dat groepsimmuniteit ‘iets beter werkt dan vaccineren’ in de bestrijding tegen het virus. Hij voegde toe dat je zeer uitgebreid onderzoek moet doen om te kunnen spreken van groepsimmuniteit.

Waarom is Urk geen spookdorp met stapels lijken?

“Urk is een voorbeeld voor heel Nederland met de laagste vaccinatiegraad!” schrijft FVD-leider Thierry Baudet op Twitter.

“Even voor het RIVM en Hugo de Jonge: waarom is Urk dan nu geen spookdorp met stapels lijken in de straten?” vraagt hij. “Urk bewijst dat massaal vaccineren onzinnig is!”

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Urk, de Galliërs van de Westerse wereld.

Victor
Victor
1 jaar geleden

Urkers zijn van oudsher wantrouwend naar de overheid en doorzien kennelijk sneller de leugens. Een gezonde houding lijkt me. De rest van Nederland hier een voorbeeld aan kunnen nemen!

Patrick
Patrick
1 jaar geleden

Laat Urk een voorbeeld zijn voor de wereld.

Tungsten
Tungsten
1 jaar geleden

Paling eten en the cats draaien.. en je hebt nergens last van! ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x