Great ResetBuitenland

Video: Premier van Alberta gaat los op Klaus Schwab en World Economic Forum

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Tijdens een persconferentie kreeg Danielle Smith, de premier van de Canadese provincie Alberta, de vraag waarom ze zo’n afkeer heeft van het World Economic Forum.

Smith zei het onsmakelijk te vinden dat miljardairs opscheppen over hoeveel invloed ze hebben op politieke leiders, zoals ‘het hoofd van die organisatie heeft gedaan’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Mijn focus ligt hier

“Dat is beledigend,” zei de premier, toevoegende dat niet de miljardairs, maar mensen die op deze politieke leiders stemmen het voor het zeggen zouden moeten hebben. “De mensen die op mij en mijn collega’s stemmen, wonen in Alberta en worden beïnvloed door onze besluiten.”

“Zolang die organisatie opschept over hoeveel invloed zij heeft op politieke leiders, wil ik er niets mee te maken hebben,” benadrukte Smith. “Mijn focus ligt hier in Alberta: het oplossen van problemen voor de inwoners van Alberta.”

Dit moet afgelopen zijn

Eerder zei de premier in een interview dat de gezondheidsdienst van Alberta midden in de pandemie een soort samenwerkingsverband heeft gesloten met het World Economic Forum.

“Waarom zouden we in hemelsnaam iets te maken willen hebben met het World Economic Forum? Dit moet afgelopen zijn,” aldus Smith.

4.8 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

Mooi dat dit ver van het nederlandse nieuws wordt gehouden anders gaan er mischien nog mensen na denken.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het doet deugd om tussen alle lafaards ter wereld, die slaafs in het hol van Schwab kruipen een moedige vrouw te zien, die durft te zeggen waarop het staat. Die miljardairs hebben het recht niet om mensen tot slaven te degraderen. Rutte is ook één van die kruiperige lafaards met zijn belachelijke WEF tasje!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe lang die Satanusche Elite-Parasieten die premier van Alberta nog de kans geven om te spreken….voordat ze net als JFK eindigt in het mortuarium….

Paperclip
Paperclip
1 jaar geleden

…. Rutte moet oprotten en z’n Kaagedis meenemen ….

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x