Bewustzijn

Je onderbewustzijn is veel slimmer dan jij

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedereen heeft wel eens behoefte aan goed advies op het moment dat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden. Heb je ooit wel eens een spontaan inzicht of inspiratie gekregen, waardoor je ineens een ‘Aha!’-moment beleefde en je een oplossing zag voor een probleem?

Als je dit fenomeen ooit meegemaakt hebt, dan heb je ervaren hoe onbewuste wijsheid, iets waarvan je niet wist dat je het weet, je te hulp kan schieten in je leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Die ‘Aha!’-momenten waarop we ineens iets begrijpen zijn geweldig. Maar waar komen ze vandaan? Sommige mensen denken dat dit soort ingevingen van ‘buitenaf’ komen, bijvoorbeeld ingevingen door entiteiten (geesten, engelen, gidsen). Anderen denken dat het gewoon geluk of toeval is. Ongeacht waar het ‘Aha’-fenomeen vandaan komt, je hebt er ogenschijnlijk geen controle over.

Realiteit

De realiteit waar dit soort wijsheden vandaan komen is echter veel interessanter dan gewoon geluk hebben of een ingeving krijgen van ‘buitenaf’.

Het is een gegeven dat jij als mens eenvoudigweg veel meer kennis bevat dan waar je je bewust van bent. Je hebt een gigantische opslagplaats vol herinneringen en ervaringen die je hele leven teruggaan en die elke dag verder uitgebreid wordt. Zie het als een supercomputer met een enorme opslagcapaciteit. Recent onderzoek toonde aan dat het menselijk brein wel tot 1 Petabyte aan gegevens kan bevatten. Dat is ruim 10 maal zoveel als men eerder veronderstelde. En al deze gegevens zijn aanwezig in het brein, je kunt er alleen niet zo eenvoudig bijkomen. Daarom weten we, of herinneren we ons, niet alles.

Een smalle band van ‘bewustzijn’

Mensen hebben de neiging om te leven in een vrij smalle band van ‘bewustzijn’. Dat betekent dat we slechts een zeer beperkte set aan opgeslagen data gebruiken om ons leven te kunnen leiden en ons werk te kunnen doen. Van die gegevens weten we dat we het weten. Van de rest weten we niet dat we het weten. En heel af en toe sijpelt er wat informatie door uit deze onnoemelijk rijke schat aan verborgen kennis en creatieve inzichten. Dit kan gebeuren tijdens dromen, op intuïtieve momenten en op die inspirerende ‘Aha!’-momenten.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten en hopen dat die inspiratie ooit op een dag zal komen. Je kunt de deuren naar deze verborgen data openen, waardoor deze verborgen intuïtieve kennis van je onderbewustzijn naar je bewustzijn zal stromen.

Zodra je dit doet, zal het zijn alsof je een gewiekste, en tegelijkertijd liefdevolle, innerlijke goeroe of mentor hebt die je kan adviseren op alle gebieden in je leven.

Toegang tot een rijkdom aan verborgen kennis

Michel Lejeune van Trancewerk heeft een zeer bijzondere luistersessie ontwikkeld die je helpt de gigantische sluisdeuren naar deze oceaan van onbewuste wijsheid te openen. De sessie laat je diep ontspannen en tijdens deze ontspanning gaat het onderbewustzijn deze verborgen kennis met je bewustzijn delen. Je gaat dingen weten die je eerder niet wist.

Je zult een kristalhelder beeld krijgen van wat het exact is dat je op wilt lossen. Je zult ontdekken dat je echt kunt vertrouwen op je onderbewustzijn en je zult zeer creatief worden in het vinden van oplossingen voor problemen.

Je kunt deze sessie downloaden voor slechts 15 euro (actie is 3 dagen geldig. Daarna € 49,99)

Klik hier en download ‘Ontdek je onbewuste wijsheid’ en laat je intuïtieve wijsheid je leiden naar een interessanter, leuker en prettiger leven.

[Trancewerk, Livescience]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
7 jaren geleden

daar is niet veel voor nodig

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

In je onderbewustzijn kan je teleporteren.

Ph
Ph
7 jaren geleden

Klopt, als je heel goed ontspannen bent en je fixeer op het probleem of oplossingen die je nodig hebt, dan word je intuïtie ten volle benut.
Zelf draai ik op zulke momenten hele simulaties in mijn hoofd en maak dan ook de nodige aantekeningen, op die manier heb ik persoonlijk op wetenschappelijk vlak al heel wat beweert, tegen beweert en geschreven/theoretiseert.

Wetenschap erkend trouwens het intuïtie, maar kan het tot dus ver niet wetenschappelijk verklaren.
Zelf denk ik dat het onderdeel is van het menselijk onderdrukt leer proces, maar ik hoor thans geen stemmetje die me dit of dat verteld…anders zou er wel wat anders aan de hand zijn.

exegese
exegese
7 jaren geleden

alle mogelijke informatie heb je vanaf de geboorte al bij je. Je frequentie o.a. bepaalt grotendeels wat er door mag lekken naar je bewustzijn. De aarde en al wat er op leeft is echter al duizenden jaren in de ban van invloeden die de frequentie laag houdt. Dat is het geheim dat we niet bij onze Goddelijke kwaliteiten kunnen, dat we niet meer weten hoe en wat we zijn. Zielloze wezens met een voorsprong in techniek parasiteren op de mensheid en houden ons gevangen in een lage frequentie, dat is wat nu lijkt te worden opgeheven. Nog even volhouden en we kunnen het paradijs in ere herstellen met behulp van alle bovennatuurlijke krachten die wij allen zullen blijken te hebben. Het klinkt misschien absurd en hard bewijs heb ik niet maar dat is wat ik voel en ervaar als waarheid. Doe er vooral mee wat je maar wilt.

Back to top button