Homepagina » Bewustzijn » Je onderbewustzijn is veel slimmer dan jij
je-onderbewustzijn-is-veel-slimmer-dan-jij
je-onderbewustzijn-is-veel-slimmer-dan-jij

Je onderbewustzijn is veel slimmer dan jij

Iedereen heeft wel eens behoefte aan goed advies op het moment dat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden. Heb je ooit wel eens een spontaan inzicht of inspiratie gekregen, waardoor je ineens een ‘Aha!’-moment beleefde en je een oplossing zag voor een probleem?

Als je dit fenomeen ooit meegemaakt hebt, dan heb je ervaren hoe onbewuste wijsheid, iets waarvan je niet wist dat je het weet, je te hulp kan schieten in je leven.

Die ‘Aha!’-momenten waarop we ineens iets begrijpen zijn geweldig. Maar waar komen ze vandaan? Sommige mensen denken dat dit soort ingevingen van ‘buitenaf’ komen, bijvoorbeeld ingevingen door entiteiten (geesten, engelen, gidsen). Anderen denken dat het gewoon geluk of toeval is. Ongeacht waar het ‘Aha’-fenomeen vandaan komt, je hebt er ogenschijnlijk geen controle over.

Realiteit

De realiteit waar dit soort wijsheden vandaan komen is echter veel interessanter dan gewoon geluk hebben of een ingeving krijgen van ‘buitenaf’.

Het is een gegeven dat jij als mens eenvoudigweg veel meer kennis bevat dan waar je je bewust van bent. Je hebt een gigantische opslagplaats vol herinneringen en ervaringen die je hele leven teruggaan en die elke dag verder uitgebreid wordt. Zie het als een supercomputer met een enorme opslagcapaciteit. Recent onderzoek toonde aan dat het menselijk brein wel tot 1 Petabyte aan gegevens kan bevatten. Dat is ruim 10 maal zoveel als men eerder veronderstelde. En al deze gegevens zijn aanwezig in het brein, je kunt er alleen niet zo eenvoudig bijkomen. Daarom weten we, of herinneren we ons, niet alles.

Een smalle band van ‘bewustzijn’

Mensen hebben de neiging om te leven in een vrij smalle band van ‘bewustzijn’. Dat betekent dat we slechts een zeer beperkte set aan opgeslagen data gebruiken om ons leven te kunnen leiden en ons werk te kunnen doen. Van die gegevens weten we dat we het weten. Van de rest weten we niet dat we het weten. En heel af en toe sijpelt er wat informatie door uit deze onnoemelijk rijke schat aan verborgen kennis en creatieve inzichten. Dit kan gebeuren tijdens dromen, op intuïtieve momenten en op die inspirerende ‘Aha!’-momenten.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten en hopen dat die inspiratie ooit op een dag zal komen. Je kunt de deuren naar deze verborgen data openen, waardoor deze verborgen intuïtieve kennis van je onderbewustzijn naar je bewustzijn zal stromen.

Zodra je dit doet, zal het zijn alsof je een gewiekste, en tegelijkertijd liefdevolle, innerlijke goeroe of mentor hebt die je kan adviseren op alle gebieden in je leven.

Toegang tot een rijkdom aan verborgen kennis

Michel Lejeune van Trancewerk heeft een zeer bijzondere luistersessie ontwikkeld die je helpt de gigantische sluisdeuren naar deze oceaan van onbewuste wijsheid te openen. De sessie laat je diep ontspannen en tijdens deze ontspanning gaat het onderbewustzijn deze verborgen kennis met je bewustzijn delen. Je gaat dingen weten die je eerder niet wist.

Je zult een kristalhelder beeld krijgen van wat het exact is dat je op wilt lossen. Je zult ontdekken dat je echt kunt vertrouwen op je onderbewustzijn en je zult zeer creatief worden in het vinden van oplossingen voor problemen.

Je kunt deze sessie downloaden voor slechts 15 euro (actie is 3 dagen geldig. Daarna € 49,99)

Klik hier en download ‘Ontdek je onbewuste wijsheid’ en laat je intuïtieve wijsheid je leiden naar een interessanter, leuker en prettiger leven.

[Trancewerk, Livescience]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

daar is niet veel voor nodig

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

In je onderbewustzijn kan je teleporteren.

Ph
Ph
4 jaren geleden

Klopt, als je heel goed ontspannen bent en je fixeer op het probleem of oplossingen die je nodig hebt, dan word je intuïtie ten volle benut.
Zelf draai ik op zulke momenten hele simulaties in mijn hoofd en maak dan ook de nodige aantekeningen, op die manier heb ik persoonlijk op wetenschappelijk vlak al heel wat beweert, tegen beweert en geschreven/theoretiseert.

Wetenschap erkend trouwens het intuïtie, maar kan het tot dus ver niet wetenschappelijk verklaren.
Zelf denk ik dat het onderdeel is van het menselijk onderdrukt leer proces, maar ik hoor thans geen stemmetje die me dit of dat verteld…anders zou er wel wat anders aan de hand zijn.

exegese
exegese
4 jaren geleden

alle mogelijke informatie heb je vanaf de geboorte al bij je. Je frequentie o.a. bepaalt grotendeels wat er door mag lekken naar je bewustzijn. De aarde en al wat er op leeft is echter al duizenden jaren in de ban van invloeden die de frequentie laag houdt. Dat is het geheim dat we niet bij onze Goddelijke kwaliteiten kunnen, dat we niet meer weten hoe en wat we zijn. Zielloze wezens met een voorsprong in techniek parasiteren op de mensheid en houden ons gevangen in een lage frequentie, dat is wat nu lijkt te worden opgeheven. Nog even volhouden en we kunnen het paradijs in ere herstellen met behulp van alle bovennatuurlijke krachten die wij allen zullen blijken te hebben. Het klinkt misschien absurd en hard bewijs heb ik niet maar dat is wat ik voel en ervaar als waarheid. Doe er vooral mee wat je maar wilt.

Droogtrommel
Droogtrommel
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Wie en waarom houd men ons gevangen?

exegese
exegese
Reactie op  Droogtrommel
4 jaren geleden

Tsja @Droogtrommel, wie en waarom.
Er is een verhaal waar ik gevoelsmatig geloof aan hecht omdat het verklaart wat er allemaal voor ongelooflijks gebeurt met een superintelligent wezen wat wij mensen in oorsprong zijn. Een andere aanwijzing is dat het toch wel zeer onwaarschijnlijk is dat wij de enige levende wezens zijn in het Universum. Het verhaal gaat zo :

Zo schijnen er Aliens te bestaan met een reptielachtig uiterlijk. Dat zijn roofdierachtige wezens en altijd op zoek naar nieuwe jachtgebieden om te kunnen overleven. Ze staan op een technologisch peil dat veel verder gevorderd is dan die van ons, ze beschikken over supersnelle ruimteschepen, elektronische wapens die ons onbekend zijn en ze zijn ongelofelijk intelligent. Ze voelen zich superieur aan ons. Omdat ze geschapen zijn door de Aartsengel Lucifer dragen ze geen Goddelijk Vonk in zich, ze hebben geen gevoelens en emoties en wat Liefde is, is hun onbekend.
In de periode dat de Oorspronkelijke Mens in Liefde op Aarde leefde, waren wij onschuldig en wisten niet wat kwaad en duisternis was. De Reptielen hebben deze planeet overmeesterd en gevangen genomen en dat is gebeurd tegen onze vrije wil en tegen de wil van de Goddelijke bron. Reptielen worden ook wel de Meester Genetici van het Universum genoemd, omdat zij alles weten en begrijpen van het DNA en de genen waarmee je leven kunt creëren. Een van de eerste dingen die zij deden toen zij hier op Aarde kwamen was het veranderen van het menselijk DNA door het met hun eigen DNA te vermengen. Zij deden dat met als doel om ons te kunnen manipuleren en controleren. Dat is ook de reden waarom ieder van ons het zgn. Reptielenbrein heeft in de hersenen, dat het meest primitieve deel van ons brein is dat alleen gericht is op overleven. Afbeeldingen van deze Genetische Manipulatie zijn gevonden op 5000 jaar oude Soemerische kleitabletten in Irak. Daarop is te zien hoe Slang achtige wezens vliegen met schotels en reageerbuis experimenten doen.
De Reptielen/Annunaki hadden de menselijke wezens nodig om als slaven voor hen te werken en om energie van hen te roven. In het Universum hebben alle wezens het Licht van de Goddelijke Bron nodig om te kunnen bestaan. Dat is hun levensenergie. De wereld van het kwaad en de duisternis ontvangt deze Goddelijke energie niet en zou dus eigenlijk niet kunnen bestaan. Daarom heeft het kwaad en de duisternis een andere manier van overleven verzonnen en dat is het parasiteren op wezens die wel Goddelijk Licht ontvangen.
De menselijk wezens op Aarde en de wezens op de andere 65 gevangen genomen planeten fungeren als energiebronnen voor het kwaad en duisternis. En natuurlijk kan het kwaad en de duisternis alleen maar leven van negatieve energie en daarom worden wij er toe aan gezet om zoveel mogelijk negatieve energie in de vorm van pijn en lijden te generen.

Op dit moment leven er 7 miljard mensen op deze Aarde die leven in een energie van angst, wanhoop, honger, oorlog, haat, verdriet, gebrek aan liefde, gebrek aan bewustzijn en gebrek aan vrije wil. Samen met elkaar creëren wij een enorme energiebel waar de wereld van het kwaad en duisternis op leeft. Zij voeden zich daarmee. Het maakt hen krachtig en onoverwinnelijk. Wij functioneren als niet anders dan hun accu’s of batterijen.
En dat is allemaal gedaan tegen onze vrije wil en tegen de Wil van de Goddelijke Bron. Waarom de Goddelijke Bron ons daarvoor niet heeft kunnen behoeden heeft te maken met het magnetisch veld van super lage frequenties die door de Reptielen over deze planeet worden uitgestraald. Deze lage frequenties vormen een energetische sluier, een Matrix, een energetische gevangenis, waardoor het Goddelijk Licht ons nauwelijks kan bereiken. Of dit klopt of totaal uit de lucht gegrepen mag een ieder voor zich bepalen, ik voel me alleen geroepen om het te delen zodat een ieder die het bereikt er zijn gedachten over kan laten gaan en misschien de ziel te laten spreken. De ziel weet ondanks alles hoe het zit.

Ps. Gezien het feit dat er momenteel sprake is van een enorme stijging van trillingsniveau ofwel frequentie, zowel van de aarde als mens in combinatie met een zeer snel groeiend bewustzijnsniveau meen ik te mogen veronderstellen dat wij langzaam maar zeker verlost gaan worden van het hierboven omschreven rampscenario en dat de Goddelijke bron een weg heeft kunnen vinden orde op zaken te kunnen stellen. Zo verblijf ik in blijde verwachting van de verlossing van het kwaad.

afwassen
afwassen
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Jouw verhaal is jouw verhaal en dat is goed als dit voor jou de manier is waar op jij je licht werk doet dan is het mooi. ieder het zijne.

Maar
Het verlossings moment heb je uit handen gegeven.
Je hebt een schuldige aangewezen.
Pas als iedereen zich bekeert………..
Pas als de omstandigheden optimaal zijn.

Dat wil voor mij zeggen dat je jezelf levenslang gegeven hebt, en als je in incarnatie gelooft, al je andere levens ook.

De valkuil zit er in dat je je zelf aan het verbeteren bent. en dat niet alleen, maar ook alle andere mensen wit verbeteren. voor al de regerings leiders.
Zij hebben dat zelfde ik.

Ga eens op zoek naar dat ik. Waar zit dat in je lichaam?
De kans is groot dat je dat niet vind.
Dat ik is namelijk een illusie het bestaat niet. het is niet wezenlijk.

Je daar van bevrijden is JOUW werk en dat kan niet met een theorie, niet met een leer niet met een geloof. en zeker niet met wachten op de verlossing.

Het goddelijk zit niet gevangen het goddelijke is onvoorwaardelijk. naar alles, ook naar jouw gevangen zitten het maakt voor het goddelijke niet uit. er kan aan het goddelijk niets toe gevoegd worden en niets af gehaald worden. Het kijkt naar hoe jij lijd en wat jij allemaal vind en het vind het best.
Wat een vrijheid……!

Deze zin neem ik even van je over om dat ik hem zo mooi vind:
Of dit klopt of totaal uit de lucht gegrepen mag een ieder voor zich bepalen, ik voel me alleen geroepen om het te delen.

exegese
exegese
Reactie op  afwassen
4 jaren geleden

Beste @Afwassen,
je concludeert heel veel, maar zijn ze ook waterdicht of beter gezegd steekhoudend ?

Het verlossings moment heb je uit handen gegeven.
Je hebt een schuldige aangewezen.
Pas als iedereen zich bekeert………..
Pas als de omstandigheden optimaal zijn.

punt één: het verlossingsmoment voor mij zelf heb ik op eigen initiatief gerealiseerd. Ik heb mij verlost van mijn eeuwig onderdrukkende karma, ik heb mijn chakra’s (die in werkelijkheid niet thuis horen bij ons mensen) gesloten, ik heb mijn reptielenoog uit mijn brein laten verwijderen en me losgekoppeld van de Matrix. Misschien is dat wel de reden dat ik er zo anders tegen aankijk dan zo velen om mij heen.

Punt twee : Ik heb een schuldige aangewezen.

Er is nog nooit een probleem opgelost door iets of iemand, zonder te erkennen dat het bestaat en de oorzaak onder ogen te zien. Door te stellen dat dat slecht is, onjuist of onwerkelijk voegt naar mijn inzien niets toe.

Punt drie : pas als iedereen zich bekeert……. Niemand hoeft zich te bekeren. Gewoon om je heen kijken en daadwerkelijk zien wat er gaande is, voor jezelf helder maken wat jij zelf goed of slecht vindt en logischerwijs het goede nastreven is alles wat er nodig is en gek genoeg is het in volle gang. Dat is het mooie, het goede is inmiddels aan de winnende hand, hen die het kwaad aanhangen ten spijt

Punt 4 : pas als de omstandigheden optimaal zijn……. De omstandigheden zijn nadat het erbarmelijk misging heel lang geleden optimaler dan ooit. Het kwaad verliest langzaam maar heel zeker zijn grip op de mensheid en dat kan ik alleen maar toejuichen. Wie mee wil juichen is welkom, wie niet ook.

Verder schreef je : Ga eens op zoek naar dat ik. Waar zit dat in je lichaam?
De kans is groot dat je dat niet vind.
Dat ik is namelijk een illusie het bestaat niet. het is niet wezenlijk.

Nou ik heb nieuws voor je, ik heb er contact mee gehad, het is niet stoffelijk maar zeker wel wezenlijk. Er zijn manieren om er mee in contact te komen, de weg kan voor iedereen verschillend zijn maar het is wel degelijk mogelijk. Toen is me ook duidelijk geworden dat wij mensen Goddelijke multidimensionale wezens zijn die tot zo veel meer in staat zijn dan de meeste mensen in hun stoutste dromen durven te hopen. Dat is mijn werkelijkheid en hier mag ook weer iedereen mee doen wat hij of zij wil. Het leven is te mooi om te degraderen tot één of nader wedstrijdje wie het het beste weet of kan. Je mag van mij alles in twijfel trekken, maar het is misschien altijd goed jezelf af te vragen wat dat precies voor jouw ziel betekent en waarom.

faith
faith
Reactie op  afwassen
4 jaren geleden

Wat een onnozele 3D vraag, waar dat ik in je lichaam zit.
Het is niet een orgaan of een spier, het verschil zit in de dikke IKKEN die deze wereld gestalte geven door regeringsleiders te dwingen, hun dikke IK wil op te leggen.
En zo kan het dat een kromme illusie, die van de dikke IKKEN, daadwerkelijk realiteit wordt. Duidelijk psychopaten die regeren.
En wat bedoel je met ”pas als iedereen zich bekeert”?
Wie het nu nog niet begrepen heeft gaat de boeien in. Arrestaties zijn in volle gang.
Nog even en ze hebben ze allemaal te pakken, nog even en dan worden de omstandigheden optimaal.

Gerwin
Gerwin
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Dat is ook heel sterk wat ik al een paar weken voel. Maar de laatste 2 weken is het gevoel enorm toegenomen en ben ik er cKerZz van dat het niet zo heel erg lang meer op zich gaat wachten. Je ziet de eerste voortekenen al gebeuren in de wereld. Ook de tegenstand van de mensen (zombies) wordt groter. Mensen die nogal aan deze realiteit gehecht zijn denk ik. Kan ik mij niet voorstellen want ik heb zelf nooit die hechting gehad met deze realiteit. Ik denk dat er opzich niet zo gek veel gaat veranderen in deze realiteit want het lichaam van Gerwin gaat gewoon verder. Waarschijnlijk is er iemand anders die die ervaring dan mag ervaren of dat het gewoon op de automatische piloot door gaat.

Peace & Love

afwassen
afwassen
Reactie op  Gerwin
4 jaren geleden

exegese

Ok…. we verschillen dat is OK

Waarschijnlijk zit je een een heel andere bewustzijnslaag dat ik
en praten we langs elkaar heen.
Misschien loop ik wel jaren achter en zie ik het over 10 jaar net zo en heb ik ook mijn chakra,s laten verwijderen en mijn reptille oog laten dichten, je weet het nooit.
Ik wens je het beste en dat je mag genieten van de kleine en gewone dingen in het leven.

Groet afwassen.

exegese
exegese
Reactie op  afwassen
4 jaren geleden

OK, ik wens jou ook het allerbeste en dat de toekomst ons allen, hoe dan ook welgevallig mag worden.

Bert
Bert
4 jaren geleden

Er wordt gesteld, dat ons brein meer kennis bevat dan we denken. Mijn opinie is dat kennis niet in ons brein zit maar aanwezig is in lagen van onze aura, die deel uitmaken van onze ziel en geest. Ons brein is de connectie met deze lagen en vertaalt die “kennis” zodat we die aankunnen in onze lichamelijke toestand. Veel wetenschappers en mensen sluiten geest en ziel altijd buiten en proberen alles te verklaren vanuit het lichaam. Door de hele geschiedenis heen en dwars door alle culturen heen loopt altijd de verbondenheid van Lichaam, Geest en Ziel. Wij zijn zo ingesteld op materie, dat men van hieruit alles probeert te verklaren. Gelukkig komen we mede dankzij de kwantumwetenschap langzaam op het spoor van energielevels die voor beter verklaringen zorgen dan tot nu toe.

Henk Azie
Henk Azie
4 jaren geleden

Intuitie,beschermengel, dat is je ziel. Deze doet niet anders dan je waarschuwen.
Veelal luistert men niet en mist men een kans of krijgt men een probleem.
Een eenrichting verkeers situatie dus. Met meditatie kun je contact zoeken met je ziel en wijsheid opdoen. Als je dan Astraal kan gaan dmv mediteren, dan heb je het helemaal geschoten in de goede richting. De ziel is de interface naar de ‘Grote Bron’.

Wie ben ik
Wie ben ik
4 jaren geleden

Ik vind het vooral bijzonder dat ons brein nog steeds het minst begrepen orgaan is. Maar ook ons hele lichaam natuurlijk.. Denk aan de cellen, de organen en hoe het functioneert. Mensen hebben dit jaren lang moeten bestuderen en ons lichaam begrijpen valt niet mee. Maar ons lichaam/ons brein begrijpt zichzelf wel en functioneert en behoorlijk goed als je je bedenkt hoe complex het is.

Dus waarom begrijpen wij onszelf niet terwijl we wel onszelf zijn of is er meer aan de hand? En ook al zegt iemand dat we ons lichaam inmiddels wel goed begrijpen, maar dit was vroeger niet het geval en toen waren we ook al mens. We hebben een bewustzijn, maar dit bewustzijn snapt er dus niets van.. Datgene wat ik net uitleg.

exegese
exegese
Reactie op  Wie ben ik
4 jaren geleden

@wie ben ik, je schreef : En ook al zegt iemand dat we ons lichaam inmiddels wel goed begrijpen, maar dit was vroeger niet het geval en toen waren we ook al mens. We hebben een bewustzijn, maar dit bewustzijn snapt er dus niets van..

Ons bewustzijn wordt bewust verstoord en gemanipuleerd. Er is een tijd geweest heel lang geleden dat dat niet zo was. Toen begreep de mens zijn lichaam en de natuur volkomen.
Nu snapt men totaal niets meer van het lichaam en zeker niet van de hele natuur. Kijk om je heen en zie het panische geknutsel aan menselijk lichaam en de natuur aan, denkend dat we dat kunnen verbeteren, niets is minder waar, we komen steeds verder in de penarie alleen willen we dat niet zien. Het menselijk lichaam komt uit de natuur, is geschapen als kroon op de natuur. Het concept is Goddelijk en volmaakt en wordt alleen maar verstoord door mensen met hoogmoedswaanzin, mensen die denken dat ze het beter weten dan de Schepper. We zijn op een dwaalspoor gezet, sommigen krijgen dat nu langzaam door. Gelukkig maar, dan kunnen we een start maken om alles in ere te herstellen. De toekomstige generaties zullen ons eeuwig dankbaar zijn.

jos
jos
4 jaren geleden

Als mensen bij jouw komen voor raad dan weet je bijna altijd ene oplossing voor hen.
Doe als je zelf een probleem hebt net of jij niet degene bent met dit probleem maar denk als puk met dit probleem bij mij zou komen wat voor raad zou ik hem dan geven en meestal schieten dan ineens de oplossingen naar voren toe. Dan krijg je vaak die AHA momenten ineens.

Padja
Padja
4 jaren geleden

Helpen wil ik.
En redden.
Anderen dan he.
Want ik ben al helemaal opgeschoond en super begaafd trillerig.daarom wil ik graag alle slapers wakker maken en redden.
Moeilijk werk hoor, want velen begrijpen mij niet. Omdat ze nog niet op dat niveau zitten.
Maar ik zet door, ik rust niet voor iedereen ziet wat ik zie, vindt wat ik vind en denkt hoe ik denk.
Sommige mensen zeggen wel eens dat ik aan mezelf moet werken.
Zo onnozel.

Foppe
Foppe
Reactie op  Padja
4 jaren geleden

Prachtige reactie, lekker ironionymus.

Padja
Padja
Reactie op  Foppe
4 jaren geleden

@foppe
Niet iedereen begrijpt het.
Die moeten nog wat harder trillen.

Sara
Sara
Reactie op  Padja
4 jaren geleden

Daar loop ik ook vaak tegen aan.

Padja
Padja
Reactie op  Sara
4 jaren geleden

@sara.
gewoon omlopen.
“portia Nelson”
autobiography in five chapters.

x

Check Also

onderbewustzijn

Is jouw onderbewustzijn mateloos veel slimmer dan jij?

Wist je dat jouw onderbewustzijn ontelbaar veel ...

"Verband tussen telepathie en telefoongesprekken, e-mails"

“Verband tussen telepathie en telefoongesprekken, e-mails”

Uit een studie van dr. Rupert Sheldrake ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!