Buitenland

20 jaar na 9/11: Brandweerman Rudy Dent zag WTC7 instorten, dit is zijn verhaal

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren herdacht de wereld de aanslagen van 9/11. Rudy Dent werkte 32 jaar bij de brandweer van New York. Hij was daarnaast werkzaam bij de NYPD, de politie van New York. Op 9/11 zag hij WTC7 instorten. Voor de duidelijkheid: dat gebouw werd niet geraakt door een vliegtuig.

Hij had die dag geen dienst, maar nadat de Twin Towers waren ingestort sprong hij op zijn motor en meldde hij zich bij de brandweerkazerne. Met een aantal collega’s ging hij naar de rampplek, waar hij getuige was van het instorten van WTC7.

Dit was een valse vlag-operatie

Dent, een Vietnamveteraan, zei dat er een explosie afging, waarna het gebouw rechtstandig in elkaar zakte. Het was volgens hem een klassiek voorbeeld van gecontroleerde sloop. “Daar is geen twijfel over mogelijk.”

Hij zocht in de puinhopen naar lichamen, maar zag alleen maar lava-achtige hoopjes gesmolten staal. “Dit was een valse vlag-operatie,” zei Dent in 2014 in gesprek met Lee Ann McAdoo van Infowars.

Was hier sprake van een complot? Ja, absoluut

Het NIST (National Institute of Standards and Technology, red.) en de 9/11-commissie hebben gelogen tegen het volk, zei de ex-brandweerman. “Was hier sprake van een complot? Ja, absoluut. Die mensen moeten naar de gevangenis wegens hoogverraad.”

[Infowars]

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oleehop
Oleehop
1 jaar geleden

20 jaar later en de criminelen lopen nog gewoon vrij rond. Regeringen zijn hooggeplaatste maffia cellen. Ze hangen aan hun puppet draadjes van de NWO Rothchilds, Rockefellers en WEF en draaien hun script af. Oorlogen komen tot stand door regeringsleiders en brainwash praktijken van de MSM. Niet door de bevolking. Die willen niets liever dan in vrede, liefde en geluk hun leven slijten.

Weetniet
Weetniet
1 jaar geleden

Interessant interview bij blckbx met George van Houts:

https://www.blckbx.tv/videos/911

De wereld rolt van de ene leugen in de volgende crisis. Alle verantwoordelijken lopen nog steeds vrij rond of zijn inmiddels dood, maar gerechtigheid vindt maar niet plaats. Het wordt hoogtijd dat er nu eens koppen gaan rollen.

Rudolf
Rudolf
1 jaar geleden

Parallel 911 crisis klimaat crisis co2 crisis carona crisis vluchtelingen crisis golf crisis het is allemaal een stinkende projecten van de globaliste en de elite schwab who Un en de rest wat ik vergeten bent

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Ik heb het altijd frappant gevonden dat toen die twee vliegtuigen in die torens waren gevlogen dat er een achterstaand gebouw ook ineens instortte zonder dat dit geraakt was.
Dus dat gebouw moet voor die tijd al geprepareerd zijn geweest met explosieven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x