BuitenlandCorona

Vitamine C werkt tegen het coronavirus, zegt expert. “20 procent minder kans op overlijden”

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vitamine C is een eenvoudig en effectief middel tegen het nieuwe coronavirus, zegt een expert.

“Onze belangrijkste middelen zijn hydroxychloroquine en favipiravir,” zei professor Mutlu Demiray van de Universiteit van Gezondheidswetenschappen in Istanboel tegen het Turkse persbureau Anadolu.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We bieden daarnaast een behandeling met vitamine C aan,” voegde hij toe. “De behandeling heeft geen bijwerkingen en is veilig.”

20 procent minder kans

Professor Demiray benadrukte dat de vitamine werkt tegen het coronavirus. Hij verwees naar een studie in het wetenschappelijke tijdschrift JAMA waaruit blijkt dat ic-patiënten met longschade die hoge doses vitamine C kregen toegediend, 20 procent minder kans hadden om te sterven.

Bij een ander onderzoek werden 50 Chinese coronapatiënten behandeld met hoge doses vitamine C. Geen van de patiënten kwam te overlijden, aldus Demiray.

Het is zeer belangrijk dat het immuunsysteem goed functioneert, zei hij verder. “Het is bekend dat de vitamine het immuunsysteem helpt bij het bestrijden van ziektes.”

Ontregeld

Bij coronapatiënten met een vitaminetekort raakt het immuunsysteem nog verder ontregeld, waardoor er schade optreedt in het lichaam.

Het virus dook in december vorig jaar op in de Chinese stad Wuhan en heeft zich inmiddels verspreid naar tenminste 185 landen.

Er zijn wereldwijd zo’n 2,5 miljoen besmettingsgevallen gemeld. Meer dan 170.000 mensen zijn aan corona overleden.

Ruim 650.000 patiënten zijn hersteld.

[AA]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
4 jaren geleden

Veel zonlicht, daglicht en frisse lucht, geen koude tocht, geen stresss of spanningen, lekker op tijd onder de dekens ontspannen, contact met mensen houden waardoor je met ziektekiemen in aanraking komt en er weerstand tegen kunt opbouwen (= onderhouden) zijn m.i. de basisingrediënten voor een lichaam wat weerstand en kracht kan bieden tegen erger.

Dit zijn precies de zaken waar de onderdrukkers ons van afsnijden.
Jarenlang heeft men ons zelfs verteld dat zonlicht schadelijk is, het kleine beetje wat Nederland krijgt aan zonlicht werd als dramatisch gevaarlijk gezien.

Duidelijk, de machthebbers, de onderdrukkers, ze willen ons juist ziek maken door opsluiting onder valse voorwendselen van een zogenaamd verschrikkelijk verkoudheidsvirus. Ze brengen (daardoor) zelfs mensen om en behandelen ons alsof we misdadigers zijn en brengen grote schade toe aan mens en economie. Politici, wetenschappers en ambtaneren zouden voor deze misdaden tegen de menselijkheid voor een tribunaal moeten verschijnen en worden veroordeeld.

Het is en blijft voor mij een raadsel waarom deze mensen nog steeds vrij rondlopen en tot overmaat van ramp ook nog worden aanbeden en gelooft door het klootjesvolk i.p.v. ze op te pakken en op te sluiten zodat ze niet langer schade en ellende kunnen (toe)brengen.

Verbeter de wereld, begin bij de machthebbers!

Louise
Louise
4 jaren geleden

Tja, ik heb al zoveel onderzoeken gelezen over goede resultaten van ‘t vitamine c infuus…
Eerlijk gezegd heb ik er geen vertrouwen in dat de medische fabriek hier aan begint, misschien Duitsland daar zijn ze al wat verder in hun protocollen wijsheden ….
Natuurlijk geeft deze behandeling ook geen garantie, maar dat geeft geen enkele behandeling ..
Waarschijnlijk een behandeling op maat voor elke patiënt, maar dat gaan we zeker niet mee maken……..

Janosch
Janosch
4 jaren geleden

Op zich lijkt de genezende en beschermende werking van vitamine C goed te verklaren.
Vitamine C beschermt de celwand en zorgt dat deze minder doorlaatbaar wordt voor “aanvallen” van buitenaf.

Het Coronavirus maakt juist de celwand doorlaatbaar, getuige de constatering van veel artsen dat de patiënten vocht in hun longen hebben. Daardoor minder zuurstof kunnen opnemen en in ademnood komen. Daarom werkt een beademingsapparaat contraproductief.

Dat vogels en zoogdieren minder of geen last hebben van dit virus komt omdat ze zelf vitamine C aanmaken in hun lichaam. Ze zijn beschermd en de mens niet omdat de mens geen vitamine C aanmaakt.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Met homeopathie 98% maar geen kat luistert.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x