Paranormaal

Zijn identieke tweelingen telepathisch verbonden?

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweelingbroers Craig en Brenton Gurney (38) waren als kind al onafscheidelijk, deelden tot hun tweeëntwintigste een slaapkamer en spelen al van kleins af aan in hetzelfde voetbalteam.

Ze zijn zelfs allebei getrouwd met een vrouw die Nicole heet. “We zijn altijd heel erg close geweest,” vertelt Brenton aan de Sydney Morning Herald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Als buitenzintuiglijke waarneming voorkomt bij identieke tweelingen moet Craig de intuïtieve van het stel zijn. Op 2700 kilometer afstand voelde hij eens dat zijn broer een levensbedreigende uitslag had. Hij voelde ook het moment aan waarop de schouder van Craig uit de kom was.

Hoofdpijn

Op een bepaald moment kreeg Brenton last van aanhoudende hoofdpijn. Hij wist zijn kerngezonde broer Craig over te halen een onderzoek te laten doen. Een MRI-scan onthulde geen bijzonderheden in het brein van Brenton. Craig had nooit last van hoofdpijn, maar bleek tot ieders verbazing een grote en zeldzame schedelbasistumor te hebben.

Craig onderging een 10 uur durende operatie om de 4,2 centimeter grote tumor te laten verwijderen. “Uiteindelijk redde Brenton mijn leven,” zei hij. Craig dacht mee te doen aan een studie om anderen te kunnen helpen, maar in plaats daarvan hielp het zijn leven redden.

Telepathische verbinding

De beproeving bracht de broers nog dichter bij elkaar. Justine Gatt van de Universiteit van Sydney en coördinator van de studie naar de tweeling zei dat het team geschokt was na de ontdekking. “Het komt niet vaak voor,” zei ze. “Is er een telepathische verbinding tussen tweelingen? Er is zo veel wat we niet weten.”

Positief denken hield Craig op de been. Vijf weken na zijn hersenoperatie verscheen hij alweer op het voetbalveld.

Bron: Smh.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan thys
Jan thys
12 jaren geleden

Ik denk niet dat deze verbinding enkel bij tweelingen aanwezig is. Ik ben reeds 20 jaar samen met mijn vriend, en wij hebben zeer regelmatig zulke ervaringen. Ik word soms wakker 100den kilometers verder, door Tom’s wekker. We zitten ook heel vaak aan dezelfde dingen te denken. Ik zit heel dikwijls in het buitenland, en bijna 50% van de momenten dat ik Tom wil bellen, en zijn nummer begin te draaien, gaat de telefoon, en is het Tom. Ik ben er heel sterk van overtuigd dat wij ook een heel sterke band hebben. Ik denk ook dat een telepathische band niets te maken heeft met zenden en ontvangen van een soort hersengolven of gedachten, maar dat het eerder op kwantum niveau zit. Deeltjes of gedachten die op 2 plaatsen tegelijk kunnen zijn. Als het een verandert, verandert het andere ook. Alsof personen op kwantum niveau met elkaar verbonden zijn. Misschien wat te ver gezocht, maar toch….

Sipco
Sipco
12 jaren geleden

Mijn vrouw is tweeling maar dan een tweeeiige.Ook zij voelen elkaars gevoelens aan,ondanks dat ze zo,n 26 km afstand van elkaar wonen.Het grappige is dat als je iemand goed kent,het aanvoelen van elkaar steeds meer verstevigd wordt.Zo zit ik soms aan iets te denken,als plots mijn vrouw over datgene begint te spreken.Uiteraard is er een massabewustzijn.Stop iemand in een isloleercel en je kunt de persoon totaal door laten draaien.Kort gezegd we zijn net als de mieren waarbij het aanvoelen van elkaar sterker wordt, naarmate je de persoon langer kent.Zo nu en dan speel ik hier wel eens mee.Door zeer sterk aan een bepaald onderwerp te denken, en dit bewust proberen te zenden zonder woorden, behaal je soms resultaten waar je U tegen zegt.Vreemd??Nee het bewijst dat we niet zonder elkaar kunnen.Bovendien denk ik dat in de toekomst spreken overbodig wordt,als je nagaat dat als wij sterven we misschien maar 1/10de deel van onze opslagcapiciteit hebben gebruikt van onze hersenen.

DaVince
DaVince
12 jaren geleden

Bovendien denk ik dat in de toekomst spreken overbodig wordt,als je nagaat dat als wij sterven we misschien maar 1/10de deel van onze opslagcapicitei t hebben gebruikt van onze hersenen.

Dat is echt een hele hardnekkige fabel hoewel ik bij sommige mensen wel eens denk dat ze inderdaad maar 10% gebruiken.

wesley jansen
wesley jansen
12 jaren geleden

@davince maar wie bepaald dat we maar 1 10de deel gebruiken of is dat omdat ze dat willen dat we dat geloven dat we maar zo weinig gebruiken om ons misschien een beetje dom wille houden ?

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x