Lezersbrieven

Transformeer de Matrix van duisternis naar de Matrix van Liefde

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Om een einde te maken aan het conflict tussen Licht en duisternis, dat al eeuwenlang deze planeet beheerst, moeten we de duisternis verslaan met het enige wapen dat zij niet heeft. En dat is liefde en compassie.

De duisternis bestrijden op zijn eigen niveau gaat ons niet helpen, want zij is daarin vele malen sterker dan wij en het is een garantie voor mislukking. Maar als je je lagere emoties kunt omzetten naar onvoorwaardelijke liefde, kun je een magnetisch veld van onvoorwaardelijke liefde creëren. Vervolgens kun je daarmee een grid creëren van iedere grootte die je wenst. Om een planetair veld van liefde te creëren is slechts 1% van de totale bevolking nodig die dat constant voedt en in stand houdt. Als dit planetaire veld eenmaal gecreëerd is en je blijft het voeden, dan kun je uiteindelijk ieder laag vibrerend veld van frequenties daarin laten oplossen en laten verdwijnen. En daarmee kan de energetische gevangenis waarin wij zijn geplaatst doorbroken worden. We kunnen onze realiteit veranderen en onze vrijheid als lichtwezens terugkrijgen. Dan is het spel over.

Wij, als menselijk ras, hebben het einde bereikt van het spel tussen licht en duisternis dat al zo lang op deze planeet heerst. De codes voor compassie zitten verborgen in ons DNA en nu worden ons de hogere dimensionele gereedschappen aangereikt om compassie te bereiken, waardoor we weer kunnen integreren met de Goddelijke Bron. Naarmate we onze pijn en trauma’s gaan genezen en we door de nieuwe lichtfrequenties, die nu over de Aarde worden uitgezaaid, meer Licht in ons bewustzijn kunnen toelaten, kan ook het DNA zich gaan herstellen naar zijn oorspronkelijke vorm. Wanneer het DNA zich herstelt kunnen we gebruik gaan maken van een groter potentieel en kunnen we de beschikking krijgen over een volledig emotioneel lichaam. En in een volledig ontwikkeld emotioneel lichaam bevindt zich het meest krachtige gereedschap van onze hele creatie, namelijk het vermogen om liefde en compassie te voelen.

Liefde bevat de hoogste frequentie van alle creatie en maakt het mogelijk om nieuwe realiteiten te creëren of bestaande realiteiten te veranderen. En dan is het mogelijk om laag energetische emoties, zoals haat, woede, angst, verdriet, verbittering en schaamte om te zetten naar liefde, compassie en vergeving. Dit proces vindt plaats in de thymus, die onze lichamelijke weerstand en vitaliteit regelt en die ook wel het hogere hartcentrum wordt genoemd. Het is de thymus die de energieën van lage frequenties transmuteert naar een hogere frequentie. In dit hogere hartcentrum vindt het mysterie van de heilige graal plaats, namelijk het omzetten van negatieve energieën in hogere liefdevolle vibraties. Want dit is waar het allemaal om gaat op dit moment van onze menselijke evolutie, dat we deze omslag gaan maken.

Als je denkt aan het hogere hartcentrum stel je dan een roze hartvormig kristal voor dat net boven je hart en onder je borstbeen ligt. Het elimineert lagere etherische energie en zet dat om naar hogere frequenties die als magenta (roze) licht naar je terugkeren. Magenta is de kleur van Goddelijke liefde. En als je dit iedere dag doet, zal je merken dat je steeds lichter en rustiger en gelukkiger door het leven stapt en dat je je dagelijkse realiteit kan veranderen. Want je kunt naar iedere situatie die je pijn, problemen of moeilijkheden geeft een wolk van roze magenta licht sturen en dan zal je merken dat deze situatie zich gemakkelijk oplost.

De matrix van Liefde heeft namelijk veel meer kracht dan de matrix van duisternis en die leg je als het ware over de matrix van duisternis heen. Het is belangrijk dat heel veel mensen hiermee bereikt worden en daarom is het zo een simpele oefening.

Het enige wat je hoeft te doen is minstens een keer per dag, maar liever vaker, de intentie uit te spreken dat je al je lagere emoties en vibraties wilt transformeren naar liefde en compassie en vergeving. Je maakt dan contact met de Goddelijke Matrix van Liefde in plaats van met de matrix van pijn en lijden. En daarmee verander je onze huidige matrix van binnenuit.

Tot slot: niet alle levensvormen op deze Aarde willen deelnemen aan het huidige Ascentieproces en zij kiezen ervoor om in de lagere vibraties te blijven. En ook die keuze wordt gerespecteerd. Daarom zullen er nog lange tijd twee matrixen naast elkaar blijven bestaan: een matrix van Liefde en Compassie en een matrix van dualiteit en duisternis. En de keuze is aan jou welke matrix je voedt en in stand houdt. Hoe beter je in contact staat met de Goddelijke matrix van Licht en Eenheid, hoe minder last je zult hebben van de matrix van duisternis. Want het Licht is sterker dan de duisternis; je kunt nu je werkelijkheid veranderen door bewust te werken met de matrix van LIEFDE.

Dagelijkse oefening: het veranderen van je dagelijkse bewustzijn en van je realiteit is iets wat je het beste iedere dag kunt doen. En dat hoeft niet meer dan 5 of 10 minuten te kosten. Als ik voor mijn altaar sta, steek ik een witte kaars aan die het Licht van God representeert en dan zeg ik tegen de vlam: “Ik ben Eén, Eén met het Licht van God, Eén met zijn Liefde, Eén met zijn Bescherming, Eén met zijn Genezing, Eén met zijn Bevrijding en Eén met zijn Verlossing. IK ben Eén met zijn Harmonie, met zijn Vrede, met zijn Wijsheid, met zijn Compassie en zijn Vergeving. Ik ben Eén met zijn Goddelijke Genade. Ik transformeer al mijn pijn en lijden, al mijn angst, al mijn negatieve gedachten, emoties, herinneringen en vibraties en al mijn kwaad en duisternis naar Liefde, Compassie en Vergeving.” Dat zeg ik een paar keer en dan laat ik alle negatieve energie stromen naar het Hogere Hartcentrum. Dan stel ik me voor dat daar een stroom van magenta-roze licht uit komt die mij helemaal omhult. Dan zeg ik: “Ik vibreer nu in de Goddelijke Matrix van Licht, Liefde, Compassie en Vergeving waardoor er wonderen kunnen gebeuren in mijn leven en in het leven van alle mensen die in mijn energieveld komen.” En als je zo de dag begint zal je vanzelf merken dat er inderdaad wonderen gebeuren in je leven en dat je leven veel gemakkelijker en veel Lichter wordt.

Hannah Klautz

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

De wonderen gebeuren ook, als je met karmische uitwerking bijna op nul staat.
Dan krijg je ook het lik op stuk beleid.
Als je de “fout” ingaat krijg je dit direct een op een terug.
Ik zeg niet dat universele liefde er niks mee van doen heeft. Alleen ; wiij zijn wel mensen en we leven ook in het hier en nu.
Je kunt niet verwachten dat wij geen menselijke eigenaardigheden hebben. Zoals bv. boosheid of frustraties. Het gaat er alleen om hoe je dit het beste kunt kanaliseren. ( meestal door te bgrijpen, waarom je iets doet.)
Als je medemens een spiegel voor je kan zijn ,kun je daarvan veel leren in een hele korte tijd.
En dat is nu de clou. Tijd! We hebben nog maar een krappe tijd om alles te laten uitkristalliseren, voordat wij naar de volgende dimensie ascenderen. Vandaar dat er ook zoveel mensen met lichamelijke kwalen kampen. Een snelle uitwerking kan 2 dingen inhouden; of je geneest tegen de verdrukking in of je gaat over. Dan hangt het van een snelle incarnatie af, of je nog voldoende karma kunt uitwerken .

Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
9 jaren geleden

Respect voor deze tekst! Het voelt heel inspirerend en motiverend.

Bedankt! 🙂

Max
Max
9 jaren geleden

Een beetje onzinnige stelling om duisternis te gaan “bestrijden”. We leven nu eenmaal in een universum met dualiteit. Hannah staat trouwens om bekend dat ze demonen “ziet” en de “strijd” daarmee aangaat. Een en ander heeft Lars Faber mooi uitgelegd in de volgende tekst: http://kd.nl/2013/06/25/wat-vind-jij-demonen-bestaan-welniet/.

gerie
gerie
9 jaren geleden

Dat is nu de reden waarom we op aarde zijn. Deze duisternis te beleven en te vergeven.Zoals jezus dat deed.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x