Homepagina » Buitenland » Misbruik van de coronatest: waarom de uitvinder luid zou protesteren
coronatest
Foto: Governor Tom Wolf CC BY 2.0

Misbruik van de coronatest: waarom de uitvinder luid zou protesteren

Je kunt de radio of tv haast niet meer aanzetten zonder te worden gebombardeerd met de nieuwste coronacijfers, die maar blijven stijgen. Er worden steeds meer mensen positief getest en overheden nemen als gevolg hiervan steeds strengere maatregelen. Maar kan een PCR-test, in de volksmond ook wel coronatest genoemd, een coronabesmetting aantonen?

We kunnen het de uitvinder van de test, Kary B. Mullis, niet meer vragen, aangezien hij in augustus vorig jaar is overleden. Wel zei hij dat de PCR-test niet moet worden gebruikt om het hiv-virus, dat vergelijkbaar is met coronavirussen, op te sporen. De PCR-test is geen zwangerschapstest, die snel een duidelijke uitslag geeft. Daarvoor is de coronatest niet specifiek genoeg.

De Amerikaanse arts Andrew Kaufman is van mening dat de coronatest niet het coronavirus, maar exosomen aantoont. Exosomen worden regelmatig in cellen aangetroffen, met name als cellen aangevallen worden door bijvoorbeeld gifstoffen. Als een cel beschadigd raakt, vormen zich exosomen, aldus het Duitse Klagemauer.tv.

80 procent fout-positief

Professor James Hildreth van het Meharry Medical College heeft vastgesteld dat exosomen en het virus dat Covid-19 veroorzaakt sterk op elkaar lijken. Een PCR-test kan het onderscheid niet maken, met vele fout-positieve testuitslagen tot gevolg, zegt hij. Dr. Kaufman schat dat 80 procent van de testuitslagen fout-positief is.

Daarnaast kan de test niet zeggen of iemand ook daadwerkelijk ziek is. Toch moeten mensen die positief testen in quarantaine. Op basis van deze test worden strenge coronamaatregelen genomen, van een mondkapjesplicht en afstandsregels tot een totale lockdown.

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

COVID-19 is een heel gevaarlijk agenda !

PCR test voor deze virus kan nooit correct zijn,want je moet een virus isoleren voordat je kan testen, maar dat kunnen ze niet, omdat deze COVID-19 virus BESTAAT niet !!
De LOCKDOWN heeft enorme schade veroorzaakt dan deze FAKE virus zelf.

doornbos
doornbos
11 maanden geleden

Fascisme is nimmer weggeweest. De corona hype is dan ook een nieuw fascistisch experiment. U en ik weten dat al heel lang. Nu de rest van de populatie nog…

rop
rop
11 maanden geleden

Overheden is de burger monddood aan het maken, of ze nu echt daar daadwerkelijk bewust van zijn betwijfel ik? ze volgen gewoon stomweg de cijfers, zodat als deze uiteindelijk niet meer aan deze voorwaarden voldoet, altijd de schuld kunnen geven aan misleiding van complexe corona gebeuren, omdat vele berekeningen door vele verschillen aanzienlijke mensen met inspraak juist deze complexe gebeuren veroorzaakt, eigenlijk een totale berekende spraakverwarring en waar door de cijfers ook totaal in verwarring raakt, en daar compleet niets meer van klopt, [het lijkt op de toren van Babel wel] spraakverwarring maar dan nu in de cijfers berekening, die de toren ,[economie] in doen storten, en ja we kunnen er weinig aan doen, het enigste is dan wat overblijft met vinger verwijzingen, naar een ander, ook hier op dit forum vind dat massaal plaats, net zo complex als het corona gebeuren, niemand komt echt met een oplossing, nee eerder met beschuldigingen of zo gezegd de Een tegen de Ander, waardoor het alleen maar complexer word, Spraakverwarring met woorden en spraak verwarring met de cijfers, beide gezien zal dit geenzins een oplossing brengen, ja de enigste is Van zich afbijten, zoals vele dat doen en beschuldigen enzv. net zo dom als de huidige overheden.

Ronald
Ronald
11 maanden geleden

Wij zijn ezels

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

de jonge

De Jonge claimt dat ‘overgrote deel’ coronapatiënten niet gevaccineerd is: ‘Weer fact free politics’

Minister De Jonge van Volksgezondheid bracht donderdagmiddag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x