Homepagina » Mens en Dier » Huisarts Rob Elens stapt naar rechter om ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘De strijd gaat voort’
huisarts

Huisarts Rob Elens stapt naar rechter om ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘De strijd gaat voort’

Rob Elens werd in één klap de bekendste huisarts van Nederland. Hij kreeg net als de meeste andere huisartsen patiënten met corona op het spreekuur. Hij gaf zijn patiënten hydroxychloroquine, door sommigen ‘hét wondermiddel tegen corona’ genoemd. Als we het middel overal voorgeschreven zouden hebben, dan hadden we duizenden doden kunnen voorkomen, stelt Elens.

Hij kon het niet lang gebruiken. Het RIVM stuurde de inspectie op hem af. Die legde hem een verbod op. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deed tests met hydroxychloroquine, maar stopte daarmee na waarschuwingen in het tijdschrift The Lancet. Wetenschappers maakten al snel gehakt van dat onderzoek, waarna het werd ingetrokken en de WHO de tests weer hervatte.

‘Er zit gewoon iets achter’

Elens zegt tegen RTV Rijnmond: “Hydroxychloroquine is niet alleen goed en veilig, het is ook goedkoop. Daar ligt misschien het antwoord: een goedkoop middel past niet in een massaal vaccinatieprogramma. Er zit gewoon iets achter.”

Hij laat het er niet bij zitten en is nu naar de rechter gestapt. Hij gaat de rechter vragen het besluit van de inspectie te beoordelen. Elens zei in Zomer met P&M dat hij wordt tegengewerkt om deze behandeling toe te passen. Zo schrijven niet alle kranten over zijn behandelmethode en worden delen van uitzendingen van internet verwijderd.

“De strijd gaat voort,” zei de huisarts. “Er is een soort strijd gaande tegen dit geneesmiddel. Het lijkt wel alsof het niet mag.”

Bekijk hieronder de reportage van Omroep P&M:

[Omroep P&M]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Alle tegenwerkers van dit medicijn moeten worden vervolgd voor moord, simpel zat

  33 likes
 2. Rob Elens is gewoon een verzetsheld.
  Hulde.

  29 likes
 3. Zet hem op Rob! Mijn steun heb je! 👍

  25 likes
 4. Hulde Rob, maar je gaat het verliezen. Sterker nog, er komt een 2e golf … reeds gepland.

  18 likes
 5. Duidelijk wordt; je bent voor of na een crisis (‘het verdienmodel’) een held. De middeleeuwen zijn terug.
  De kerk is vervangen door multinationals en corrupte politici.

  16 likes
  • En het Volk zal voor de Renaissance zorgen. Het Volk heeft altijd voor de val van de leiders gezorgd, al millennia lang en zo zal het altijd blijven. Dat is de Orde der Dingen, dat is ordo ab chao…

   Het maakt de PTB ook eigenlijk niet uit of dit Agenda 2030 plan wel of niet lukt, het is een hobby, een tijdverdrijvend spel met mensen en de menselijke natuur. Dat is het al 5780 jaar lang, en zelfs langer daarvoor. Dat is iets wat niet vergeten moet worden in de ‘strijd’…
   Iets is, hoe de raderen van deze machine te doen kraken opdat die vastloopt en er een meer wijzere samenleving en beheersvorm kan ontstaan.
   Maar voorlopig is dat utopisch gedachtegoed, maar de wonderen zijn de wereld nog lang niet uit…

   7 likes
   • Jezus was ook maar een mens met een filosofische instelling, maar moest dood
    omdat het niet paste in de lijn van het “heerschap” ( is mijn gedachte )
    Of welke intense invloed had hij werkelijk? Bijbel en wat is daar van waar.
    Maar leg mij uit hoe dat met 5780 jaren geleden en langer was. Oud Egypte
    of Grieken? Hoe?

    0 likes
  • En dat noemen wij een totalitaire plutocratie.

   0 likes
 6. We hebben het niet over het voorkomen van COVID-19 door het opbouwen van immuniteit met ayurveda. We hebben het over genezing door behandeling. In het onderzoek zochten we naar de bindingsaffiniteiten voor COVID-19, essentiële eiwitten en interacties tussen gastheereiwitten. “We hebben ontdekt dat natuurlijke fytochemicaliën in Ashwagandha, Giloy een ayurvedisch kruid en Tulsi inderdaad het potentieel hebben om COVID-19 en zijn pathogeniteit te bestrijden. We have had 100 percent recovery rate.Patanjali Research Institue, Haridwar lanceerde dinsdag ‘Coronil’, het allereerste door een klinisch onderzoek goedgekeurde ayurvedische geneesmiddel voor de genezing van coronavirus. Het is het eerste geneesmiddel op basis van evidence-based ayurvedisch geneesmiddel voor corona-besmetting. Swami Ramdev informeerde dat tijdens de klinische onderzoeken met de Coronil 0 procent sterftecijfer werd waargenomen, aangezien 100 procent van de patiënten herstelde in slechts 7 dagen.
  Tijdens de lancering zei Ramdev dat Coronil in 3-7 dagen niet alleen de controle zal hebben, maar het coronavirus zal genezen. Het medicijn is ontwikkeld door Ayuvedische ingrediënten, waaronder Giloi, Ashwagandha, Tusli en verschillende andere mineralen en componenten.

  14 likes
 7. Nu het duidelijk is hoe het WHO werkt corrupt net als de rest, dus gaat deze aardige dokter het toch verliezen..
  Helemaal in dit kleine willekeurige onprofessionele corrupte rechtssysteem …
  Maar wel aardig dat mensen het blijven proberen …..

  10 likes
 8. Waarvoor heeft hij een huisartsen opleiding gedaan? Om levens te redden! En dat heeft hij gedaan! Hoe kan een rechter daar tegen zijn?

  9 likes
 9. Waarvoor heeft hij een artsenopleiding gedaan? Om levens te redden en dat heeft hij gedaan dus hoe kan een rechter hier tegen zijn? Succes!

  7 likes
 10. Hoe werkt Coronil?
  De ‘Coronil-kit’ heeft drie geneesmiddelen, waaronder twee in tabletvorm en één vloeistof. Coronil werkt op het ademhalingssysteem van het lichaam omdat coronavirus het ademhalingssysteem aantast, waardoor zijn patiënten het ademhalingsvermogen verliezen, wat de dood tot gevolg heeft.
  De ayurvedische ingrediënten in de Coronil verbeteren de interne immuniteit van het lichaam en bestrijden andere Corona-symptomen, waaronder koorts, hoesten, verkoudheid.

  6 likes
  • Elke dag maak ik liters neem tea, neem is tulsi, de neem tree is 1 van de miracle trees…
   De neem tea deel ik uit aan de omwonenden, de homeless en riksjadrivers sinds het begin van de so called crisis…everybody still healthy and frolic from this one cup a day neem tea🍃
   Wellicht verkopen ze neem in nederland in poedervorm bij n indische toko

   1 likes
 11. M. van den Heuvel

  Geachte heer Elens,
  U ben een man van zijn woord, een man van daad en een man die zijn (medische) principes eer aan doet. Ik hoop van harte dat de rechter de onafhankelijkheid toont die hij behoort te hebben (ben er in deze tijd een beetje huiverig voor) en dat hij op zijn minst zich informeert over de dingen waar U zich hard voor maakt.
  Ik wens U veel succes toe.

  6 likes
 12. Rob Elens is de held van het jaar. Waar blijven collega artsen ? Durven zij ook hun nek uit te steken ? Als alle artsen dit zouden doen hoeven ze ook niet bang te zijn om uit de big- registratie te worden geschrapt . Alle artsen verenigt u !
  Als Rob Elens in zijn eentje de strijd moet voeren, is hij kwetsbaar.
  Mijn steun heeft hij via de petitie.

  5 likes
 13. ik had een boek gelezen van hulda clark zelfgenezing, daar heeft ze het over een zapper, werkt op een 9 volt batterij, met een 555 timer ic, die een positieve blokgolf maakt van ongeveer 30.000 hertz, schema is te vinden op internet.
  jouw spieren en de fasia of zo iets, en zenuwen, geleiden deze gelijkspanning met blokgolf, door je lichaam, oppervlakte weefsels, dus niet binnenkant darmen enz, want dit zou parasieten, bacteriën, en virussen ? , vernietigen.
  virussen? hoe kan een deeltje van je dubbel helix string dna, dus een deeltje van een enkele string, rna genoemd, zoals ook een virus wordt beschreven, zich toch zo prachtig inpakken, in een balletje met armpjes, met sleutels voor cel communicatie.
  die volgens de wetenschap ook exosomen worden genoemd, wat iets is dat een cel bouwt wanneer deze wordt aangevallen door gif (Latijns vertaling voor virus), of bacteriën, hier heb ik nog steeds geen antwoord op kunnen vinden.
  in ieder geval op die zapper terug komend, een vriend van mij hoestte al maanden, ook s’nachts in zijn slaap, dus heb zo’n zapper gebouwd voor hem, de eerste nacht 90 procent verbetering, dag 2 was hij van zijn hoest af, dit apparaatje is dus misschien perfect, voor dit covid, corrona, longbelasting ding, die waarschijnlijk gewoon is neer ge gemtrailt in vorm van gif, waardoor er een parasieten, bacterie onbalans is ontstaan, omdat ieder mens zijn lichaam daar vol mee zit.
  ik bouw zo’n ding voor ongeveer 12.50 euro, zou lachen zijn en spotgoedkoop, als dit veel mensen zou kunnen helpen.

  2 likes
 14. https://youtu.be/HYKRp01qwj0

  Fearless soul ~ love who you are

  0 likes
 15. Een tekort aan vitamine D lijdt tot griepachtige klachten, een te kort aan kalium zorgt voor ontvankelijkheid van bacteriele infecties in de slijmvliezen (neus, keel, longen).
  Kijk vervolgens naar ons eetpatroon, soort voedsel en hoeveelheid zon tijdens het “griepseizoen” (lees wintermaanden)…voila!!…daar heb je je griep, zonder “virussen”…

  Ik ben al 15 jaar niet verkouden geweest, geen griep niks, NADA!….omdat ik het bovengenoemde WEL snap…

  COVID IS EEN HOAX NET ALS DE ANDERE VIRUSSEN….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...