Mens en DierCorona

Huisarts Rob Elens stapt naar rechter om ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘De strijd gaat voort’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rob Elens werd in één klap de bekendste huisarts van Nederland. Hij kreeg net als de meeste andere huisartsen patiënten met corona op het spreekuur. Hij gaf zijn patiënten hydroxychloroquine, door sommigen ‘hét wondermiddel tegen corona’ genoemd. Als we het middel overal voorgeschreven zouden hebben, dan hadden we duizenden doden kunnen voorkomen, stelt Elens.

Hij kon het niet lang gebruiken. Het RIVM stuurde de inspectie op hem af. Die legde hem een verbod op. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deed tests met hydroxychloroquine, maar stopte daarmee na waarschuwingen in het tijdschrift The Lancet. Wetenschappers maakten al snel gehakt van dat onderzoek, waarna het werd ingetrokken en de WHO de tests weer hervatte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
‘Er zit gewoon iets achter’

Elens zegt tegen RTV Rijnmond: “Hydroxychloroquine is niet alleen goed en veilig, het is ook goedkoop. Daar ligt misschien het antwoord: een goedkoop middel past niet in een massaal vaccinatieprogramma. Er zit gewoon iets achter.”

Hij laat het er niet bij zitten en is nu naar de rechter gestapt. Hij gaat de rechter vragen het besluit van de inspectie te beoordelen. Elens zei in Zomer met P&M dat hij wordt tegengewerkt om deze behandeling toe te passen. Zo schrijven niet alle kranten over zijn behandelmethode en worden delen van uitzendingen van internet verwijderd.

“De strijd gaat voort,” zei de huisarts. “Er is een soort strijd gaande tegen dit geneesmiddel. Het lijkt wel alsof het niet mag.”

Bekijk hieronder de reportage van Omroep P&M:

[Omroep P&M]

5 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

We hebben het niet over het voorkomen van COVID-19 door het opbouwen van immuniteit met ayurveda. We hebben het over genezing door behandeling. In het onderzoek zochten we naar de bindingsaffiniteiten voor COVID-19, essentiële eiwitten en interacties tussen gastheereiwitten. “We hebben ontdekt dat natuurlijke fytochemicaliën in Ashwagandha, Giloy een ayurvedisch kruid en Tulsi inderdaad het potentieel hebben om COVID-19 en zijn pathogeniteit te bestrijden. We have had 100 percent recovery rate.Patanjali Research Institue, Haridwar lanceerde dinsdag ‘Coronil’, het allereerste door een klinisch onderzoek goedgekeurde ayurvedische geneesmiddel voor de genezing van coronavirus. Het is het eerste geneesmiddel op basis van evidence-based ayurvedisch geneesmiddel voor corona-besmetting. Swami Ramdev informeerde dat tijdens de klinische onderzoeken met de Coronil 0 procent sterftecijfer werd waargenomen, aangezien 100 procent van de patiënten herstelde in slechts 7 dagen.
Tijdens de lancering zei Ramdev dat Coronil in 3-7 dagen niet alleen de controle zal hebben, maar het coronavirus zal genezen. Het medicijn is ontwikkeld door Ayuvedische ingrediënten, waaronder Giloi, Ashwagandha, Tusli en verschillende andere mineralen en componenten.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Hoe werkt Coronil?
De ‘Coronil-kit’ heeft drie geneesmiddelen, waaronder twee in tabletvorm en één vloeistof. Coronil werkt op het ademhalingssysteem van het lichaam omdat coronavirus het ademhalingssysteem aantast, waardoor zijn patiënten het ademhalingsvermogen verliezen, wat de dood tot gevolg heeft.
De ayurvedische ingrediënten in de Coronil verbeteren de interne immuniteit van het lichaam en bestrijden andere Corona-symptomen, waaronder koorts, hoesten, verkoudheid.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Alle tegenwerkers van dit medicijn moeten worden vervolgd voor moord, simpel zat

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Hulde Rob, maar je gaat het verliezen. Sterker nog, er komt een 2e golf … reeds gepland.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x