Homepagina » Buitenland » “Vladimir Poetin, de redder van Europa”
"Vladimir Poetin, de redder van Europa"

“Vladimir Poetin, de redder van Europa”

Vrijdag heeft de Europese Unie nieuwe, strengere sancties tegen Rusland in werking gesteld, om Poetin op andere gedachten over Oekraïne te brengen. Maar Poetin denkt juist dat zijn Russische wereld Europa moet gaan redden, zo blijkt uit talloze Russische bronnen en uitspraken van de Russische president zelf.

De Europese Unie is het spoor volkomen bijster. In plaats van te erkennen wat er werkelijk gaande is in Oekraïne, wil Brussel Rusland straffen voor de steun die het de aangevallen Russen in Oekraïne geeft. Poetin kan met zijn hoofd niet bij dat Europese onbegrip.

In het zuidoosten van Oekraïne heeft de regering in Kiev volgens Poetin met zware wapens de eigen burgers aangevallen. Dat in een crisis in Oekraïne die ‘is veroorzaakt en uitgedacht door sommige van onze westerse partners’, zei Poetin dinsdag tijdens een bijeenkomst over het nieuwe Staatsbewapeningsprogramma 2016-2025.

Op de Russische staatstelevisie legde Poetin uit dat de harde, individualistische Amerikaanse cultuur de traditionele cultuur van Europa vernietigt en daarvoor de NAVO als hefboom gebruikt. Het doel van een Amerikaanse dominantie over heel Europa is volgens Poetin ook de werkelijke achtergrond van de burgeroorlog in Oekraïne.

Poetin stelt dat de Oranjerevoluties in Oekraïne in 2004 en in 2014 door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn uitgelokt en dat het associatieverdrag van Kiev met de EU een samenzwering van de EU is om Oekraïne te overheersen.

Zowel Rusland als Europa hebben volgens Poetin te maken met een diepe morele crisis, die de toekomst van de samenleving bedreigt. De oorsprong van deze crisis is Amerika. Dat verwerpt samen met enkele Europese landen zijn wortels. Deze Euro-Atlantische landen zoals Poetin ze noemt, ontkennen morele principes en alle traditionele identiteiten: nationaal, cultureel, religieus en zelfs seksueel. “Ze voeren een beleid door dat grote gezinnen gelijkstelt aan homopartnerschappen en het geloof in God aan het geloof in Satan.”

Deze westerse landen proberen volgens Poetin hun model agressief over de wereld te verspreiden. “Ik ben ervan overtuigd dat dit een regelrechte weg opent naar verval en primitivisme, met als gevolg een diepgaande demografische en morele crisis.”

Rusland begrijpt ook niets van de trage en lakse wijze waarop het door Nederland aangevoerde onderzoek naar vlucht MH17 wordt uitgevoerd. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov vraagt zich af waarom Nederland niet al lang het onderzoeksgebied heeft opgeëist.

De minister wil dat Nederland en de andere onderzoekende landen meer doen om de waarheid boven tafel te krijgen. Nu de room van propaganda is weggespoeld, is het mogelijk dat men de ware oorzaak van de crash niet wíl onderzoeken. Nou, zo gaan wij niet te werk,” zei Lavrov.

“Ze willen maar niet erkennen wat voor ons zo duidelijk is. Namelijk dat de VS en Brussel de coup in Kiev hebben ondersteund, zo niet aangemoedigd,” aldus Lavrov. “Alles wordt de nieuwe machthebbers vergeven en ze kunnen doen waar ze zin in hebben. Niemand bekritiseert de uitspraken over minderheden en neonazistische stromingen.”

[ND]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

84 reacties

 1. Tsja, wat heb ik hier nog aan toe te voegen.
  Dit roep ik al vanaf dag 1 in deze Amerikaanse kruistocht.
  Als je door propaganda gehersenspoelde kennissen en vrienden gewoon de simpele feiten voorlegt en hun eigen mening laten vormen, komen ze vrijwel altijd tot dezelfde conclusie.
  Alleen al afgelopen weken:
  1 vrijgelaten Oekraïense militairen zien er goed verzorgd uit. Vrijgelaten seperatisten zijn broodmager en geven aan dat ze gemarteld zijn.
  2 grote provocerende militaire voor de kust georkestreerd door de VS
  3 Oekraïne geeft toe dat de NAVO stiekem wapens levert sind kort. Dit is gestart na het staakt het vuren??????
  4 aanval van Oekraïne tijdens bestand op vliegveld Donetsk.
  5 zonder reden worden er opeens zware extra sancties van kracht tegen Rusland.
  6……..

  Wat je wel merkt dat zelfs op sites als de Telegraaf bijna alle reacties anti NAVO zijn. En er steeds meer begrip komt voor Rusland. Blijkbaar kunnen zelfs de meest gehersenspoelde hardliners niet meer om de feiten heen.

  82 likes
 2. Poetin is een kat in het nauw. Hij moet wel hoog van de toren blijven blazen, anders kost het zijn kop. De sacties beginnen zijn werk te doen, dat zie je aan de reacties van de Russen. De economie klapt volledig in elkaar, en we moeten de duimschoeven nog verder aandraaien, en er een totale boycott van maken. Als Poetin wordt afgezet kost hem dat zijn kop (in letterlijke zin). Natuurlijk doet het ons ook wel even pijn, maar dat verdient zich straks terug als alles genormaliseerd is. Even door de zure appel heen bijten, en zorgen dat de KGB buiten spel wordt gezet. Dit zal wel weer tegen het zere been zijn van al die Poetin vriendjes hier, of….. misschien zijn het wel meer de haters van de westelijke wereld.

  11 likes
  • Waar haalt u al deze wijsheid vandaan? Putin een kat in het nauw? Deze is al sinds de eerste sancties zijn verbindingen met China aan het uitbreiden, met oa een 400 miljard gasdeal. Tevens komen er investeringen van China in Rusland van zo`n 400 miljard. Tevens beschikken de BRICS landen al over hun eigen Centrale Bank in China. En een land als Rusland met zijn haast grenzeloze bodemschatten, kan het economisch niet slecht gaan en zeker niet nu Putin buitenlandse machtstucturen een halt heeft toegeroepen, die tijdens het leiderschap van Jeltsin het land leegroofde.
   En al s u zich verder wat beter informeerd bij bv de “Deutsche Wirtschaftnachrichten” en ook de reacties leest op de artikeln. Dan gaan misschien uw ogen een beetje open en ziet u de zaken in hun juiste proporties.
   En wat heet hier Putin vriendjes. U bent gewoon niet bij machte om de realiteit te zien van de huidige situatie in onze totaal verziekte westelijke wereld. Wakker worden Nobel.

   37 likes
   • @Makropoelos. Wacht maar af, het land kreunt en kraakt aan alle kanten. Heeft in een korte tijd al vele Miljarden verloren door de boycot. Op het moment dat wij de olie en gaskraan dichtdraaien, vervalt Rusland tot een derde wereld land.

    5 likes
  • Nou Nobel, jou stelling is wel een beetje naïef! Denk je nou echt dat Putin achterlijk is? Vergeet niet dat hij overeenkomsten heeft gesloten met Brazilië, Cuba en China! Ik zou als ik jou was maar alvast een flinke voorraad kaarsjes en brandhout inslaan. Oh nee, dat laatste is niet nodig want brandhout daar zorgt Amerika wel voor door Europa voor het karretje te spannen mocht het daadwerkelijk op een oorlog uitdraaien. (We hebben de F16’s immers niet voor niets aangeschaft!) Stoken en uit elkaar drijven, dat is waar Amerika op uit is; opdat onze economie nog verder naar de bliksem gaat en die van hun weer kan groeien. WIE BEVRIJDT ONS VAN ONZE BEVRIJDERS??!!

   19 likes
   • Prachtig gezegd Simone.Helemaal met je eens.

    6 likes
   • Kaarsen en brandhout hebben wij hier echt niet nodig, de Noren hebben plenty gas beschikbaar want die zitten nog niet op maximale productie.
    Idem voor Slochteren, die gasbel zit ook niet op de maximale productie.

    De Russen hebben een groter probleem want aan Brazilië en Cuba kunnen ze hun gas niet kwijt en de Chinezen willen niet betalen wat wij betalen…

    Verder wordt er in Rusland niets geproduceerd waar wij op zitten te wachten, of heb jij producten “Made in Russia” in huis? Ze moeten bijna alle luxe goederen en eten importeren maar dat gaat niet wanneer er geen valuta beschikbaar is.

    Wordt overigens een keer tijd dat de Russen de gaskraan dichtdraaien, dan gaan we eindelijk echt investeren in duurzame energie en worden we minder afhankelijk van schurkenstaten zoals Rusland.

    2 likes
  • Even door de zure appel heen bijten? Net zoals toen met Gerrit Zalm zeker.
   Daarbij, Rusland heeft z’n voorbereidingen al lang en breed getroffen.De enige die de dupe zullen zijn van al die economische sancties tegen Rusland, is het volk die krom moet gaan staan om zn hoofd boven water te houden omdat de economie hierdoor nog een zetje extra krijgt om naar de knoppen te worden geholpen. De EU stuurt zo doelbewust op een economische ineenstorting. Je kunt mij niet wijsmaken dat zij het niet zien als ik het wel kan zien.

   5 likes
  • Rusland in de problemen. Ja dat klopt, maar bij ons gaat het ook niet goed.
   Google eens National debt clock. Dat is de schuld van de VS: $17.000.000.000.000,– Nee er staat geen 0 teveel. De schuld loopt op met meer dan $10.000,– per seconde!
   In Europa hetzelfde laken en pak (ietjes minder).
   De nationale schuld in Rusland is 0! Er staat daar geld op de bank.

   3 likes
  • En wij dan?
   Waarom willen wij zo graag de Oekraïne?
   Hebben wij een beter alternatief voor hen?
   Willen wij de macht van Rusland overnemen?
   En lat het ons koud dat daar dan weer mensen creperen door ons gedrag.
   400 jaar vriendschap. Ja wat levert het op?
   Wij worden net zo bespeeld als dat in Rusland geschied.
   Wij zijn de keurige en nette graaiers. Toch????
   Met v. gr.
   Marten Dek.

   Waarom wordt ik toch steeds wakker als ik denk aan deze verdoemde wereld.
   Ik zorg wel zolang het kan, voor een geluk op mijn eigen stukje vierkante meter.
   En geef van mijn beperkte rijkdom, gaf van mijn beperkte rijkdom, een groot deel aan de minder bedeelden. Als wij dat allemaal deden, die dat kunnen? maar graaiers hebben noot genoeg. Ons koningshuis ook niet.

   1 likes
 3. Mijnheer Timmermans parlementariër wat deed jij daar in Kiev op de barricaden van een soeverein land?
  Nu brand het land mede door jou als Nederlands parlementariër welke Nederlands staatsburgers vertegenwoordigend, betreft het diplomatieke vergelding? (ambassade kwestie)

  Enfin je wordt beloond je mag aanschuiven in Brussel ….

  De Russen zijn terecht bezorgd met een oprukkende EU aan hun grenzen (gevolg besluit annexatie krim)het zou beter zijn om zamen met Russia op te trekken tegen het grootste gevaar voor de mensheid namelijk het Islamitische terrorisme.

  Hoop dat Rusland de separatisten alsnog dwingt de waarheid over MH17 te laten bekennen anders kan de EU het daadwerkelijk aanmerken als een terreurdaad inplaats van een ramp.

  Dit zou helpen elkaar weer met respect te bejegenen en de beginnende brand te blussen.

  34 likes
  • Dat hele MH17 gebeuren is vrij eenvoudig op te lossen hoor.
   De separatisten willen graag bij Rusland horen, dus Poetin hoeft slechts te zeggen “alleen als jullie open kaart spelen m.b.t. MH17 + ophouden met vechten, wil ik overwegen om jullie aansluiting te bieden aan Rusland als je dat via overleg met Oekraïne kunt bewerkstelligen”. Constructieve chantage dus.

   Dat doet-ie niet. Het waarom kun je over speculeren. Enerzijds dat Rusland het vliegtuig heeft neergeschoten en zij niet willen dat dit bekend wordt, anderzijds omdat het Rusland niet te doen is om de separatisten in te lijven, maar om Oekraïne te destabiliseren. In het laatste geval zijn de separatisten slechts marionetten die aan het einde van het verhaal niets zijn opgeschoten met het hele gebeuren.

   Ik denk namelijk niet dat Rusland zit te wachten op dat stukje land, wat economisch, sociaal en qua opleidingsniveau zwaar achtergesteld is. Wel zijn die eigenschappen handig om Oekraïne pijn te doen (en daarmee doen de separatisten indirect dus zichzelf pijn). Poetin heeft zich nooit uitgesproken over inlijving van dat gebied (i.t.t. de Krim).

   Verder sluit ik me aan bij wat Nobel hier over zegt. De laatste weken tapt Rusland al uit een ander vaatje. De grote mond is ingeruild voor ordinair jijbakken. Ze kunnen niet zonder de EU, maar wij wel zonder Rusland. Dat hebben we ruim 70 jaar gekund.

   5 likes
   • @ days of our lives
    15 september 2014 11:46 at 11:46

    Alles wat je hier zegt is precies 180 graden andersom. Europa heeft Rusland broodnodig want hier in Europa moeten we bijna alle grondstoffen in het buitenland halen en Rusland heeft een overvloed aan delfstoffen waar Europa om schreeuwt. Het zelfde geldt voor de MH017. Deze is neer geschoten door de Oekraïense luchtmacht, de Russen geven hun satellieten beelden vrij voor het bewijs, wat doet de E.U. en Amerika zeggen dat zij het bewijs hebben, maar niemand mag het zien. ja, ze komen met gemanipuleerde amateuristische zwart/wit foto aanzetten, die ingekleurd is met stiften. Satellietfoto’s zijn al decennia in kleur. Daar de separatisten enkel hun eigen grondgebied verdedigen en tegen de neonazi regering in Kiev, die hele andere plannen heeft met hun grondgebied. Daarbij komt dat het oosten van Oekraïne het meest welvarende en het meest opgeleide vakmensen van Oekraïne was, die veel met Rusland handelde. Rusland vertegenwoordigd de separatisten niet, zij zijn onafhankelijk en krijgen enkel steun van individuen medevechters die ook tegen het regiem zijn in Kiev.

    17 likes
    • Wanneer jij roept dat satelliet foto’s in kleur zijn begrijp je echt niet hoe dat werkt…

     Het lijkt kleur maar het zijn meestal meerdere monochrome opnames, gemaakt door diverse filters, die samengevoegd worden tot een kleuropname. Meestal dus in kleur voor het publiek, een wetenschapper werkt met de originele monochrome opnames.

     Meestal gaat het om opnames in infrarood, een dergelijke opname lijkt zwart wit maar is in werkelijkheid dus monochroom en infrarood. Daar valt dus werkelijk geen kleurenplaatje van te maken.

     4 likes
   • Vrees dat je de plank geheel misslaat.
    Ga voor de gein eens het Belgische Journaal volgen.
    Daar gebeurt iets war hier in Nederland geen ruchtbaarheid aan gegeven wordt. Nl.
    afsluiten van de gastoevoer op piektijden. Vanwege de tekorten die nu al aan het ontstaan zijn, vanwege deze fijne boycot naar Rusland toe. Wie zegt dat wij zonder Rusland kunnen is compleet geschift.
    Vraag het de mensen die aan Rusland een goede klant HADDEN !!

    12 likes
    • Je haalt wel wat dingen door elkaar. Ik heb het over dat vliegtuig en de oorlog daar, en niet het gekonkel naar aanleiding van de sancties.

     Je gaat op geen enkele wijze inhoudelijk op mijn reactie in, maar ik sla wel de plank mis? Dan op z’n minst toch met een uitleg.

     6 likes
    • Natuurlijk kunnen wij prima zonder Rusland, dat kleine beetje omzet wat we missen kan onze economie prima hebben.

     En het wordt ook eens tijd dar Rusland die kraan dicht draait, dan gaan we eindelijk eens leren onafhankelijk van schurkenstaten te worden voor onze energie voorziening.
     Overigens zit Noorwegen nog lang niet op maximale gasproductie daarmee kan nog veel opgevangen worden.

     De Russen hebben een groter probleem, zelf produceren ze geen kwaliteits goederen en productie machines die daadwerkelijk nauwkeurig genoeg zijn. En importeren kunnen ze ook niet meer uit Westerse landen dus dat zal op middellange termijn een veel grotere invloed hebben op de Russische economie.

     2 likes
     • Klopt… Groenten en fruit zouden zij prima zelf kunnen kweken, maar professionele massakweek is in al die jaren nooit van de grond gekomen. Voor de winter hebben ze sowieso een probleem met hun landklimaat en zullen ze moeten importeren.

      Het gas is voor Rusland alleen lucratief als ze het aan ons kunnen verkopen. Het Russisch gasbedrijf moet nu al door de staat met miljarden worden gesteund zonder dat er inkomsten tegenover staan. In de winter zullen hun tekorten alleen nog maar sneller oplopen.

      Met deze sterfhuisconstructie is het slechts een kwestie van tijd voordat Poetin zijn keutel gedeeltelijk gaat intrekken.

      0 likes
   • Rusland heeft de EU niet nodig. WIJ hebben Rusland nodig, zeker voor het gas. We moeten wel, omdat we niet meer bij ons eigen gas kunnen, doordat de Grachtengordeldieren te beroerd waren om de Groningers al 15 jaar geleden schadeloos te stellen en aan hun lot overlieten. De Oekraïne is de grootste graanschuur van Europa EN Rusland; vandaar. Engeland, Frankrijk, Nederland,Belgie en de overige kolonisten waren in 1938 volledig failliet. Oorlogje en daarna monopolygeld hebben Europa nog ff een kleine 75 jaar overeind gehouden. Maar dit staat toch echt op instorten. Laten wij ons nou niets verbeelden. De hele EU stelt gewoon geen ZAK voor. Kan niet wachten tot het voorjaar van 2018 als de Franse 2e Revolutie uitbreekt en net als de studentenrellen in de 60-tiger jaren zich uitspreidt naar de rest van de EU. Lees de heer Armstrong

    0 likes
   • Een late correctie wellicht, maar dan toch. De Oekraïne is de grootste graanschuur van Europa en altijd geweest. Daarom wilde AH dat gebied ook graag in handen hebben. Voor de rest zit er meer in de grond aan waardevolle bodemschatten dan je je kunt voorstellen. Vandaar dat de boel aldaar volledig geprivatiseerd moet worden, uiteraard door Joodse Banken, zoals zij dit ook in Rusland gedaan hebben. Dus Poetin is gewaarschuwd. En je wint nooit van een straatvechter. Privatiseren betekent eigenlijk dat je staatseigendommen op een lepe wijze in handen krijgt.

    0 likes
  • Nog een die het beter snapt.

   0 likes
 4. Kort en bondig gezegd; Putin wenst niet aan het bebloede en zondige handje lopen van het satanische Westen.

  De EU zou toch voorspoed, rust en vrede brengen en onze vrijheid en individuele vrijheid met baas over eigen bezittingen garanderen?

  Het werd schulden op schulden met verplicht afdragen aan andere landen en garant staan voor honderden miljarden, meer armoede, voedselbanken, werkeloosheid, en huisuitzettingen dan NL ooit heeft beleefd, met meer en meer echte oorlogsdreiging aangesticht door de VS en de EU met kans op totale vernietiging volgens Bijbelse profetieën waarbij de exodussen van miljoenen mensen reeds een feit zijn…..Maar Putin is in alles de schuldige!!! En om dat aan te tonen haalt men zelfs een eigen toestel met onschuldige burgers uit de lucht.

  Want de Westerse ‘SS’ stoottroepen willen voortmaken en bezit nemen van alles wat kruipt, loopt en ademt. Het is oorlog mensen, ga daar maar van uit, en in oorlogstijd is alle geoorloofd ook het uitmoorden van eigen mensen om een groter doel te behalen.

  All is Fair in Love and War!

  41 likes
  • Kijk ook eens deze zeer interessante video over wie nu werkelijk is te vrezen en dit is nog maar het topje van de ijsberg en maakt door het switchen van de macht van links en rechts en van recht naar links duidelijk dat er geen politieke macht is maar een elitaire macht die gebruikt maakt van de politiek en is de politiek niet meer dan een façade.

   The men behind Barack Obama part 1 and 2

   https://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k

   https://www.youtube.com/watch?v=e-KJCMWcoms

   3 likes
   • Ik vroeg me al af wanneer Webster Tarpley voorbij zou komen.
    Bij gebrek aan beter 🙂

    5 likes
    • @Roy

     Bij gebrek aan beter kom je dit simpele gegeven verduidelijken? Vraag je je niet af hoe lang het duurt voor hier de pleuris werkelijk uitbreekt en wat wij dan nog waard zijn? Dat lijkt me een interessanter gegeven dan je afvragen wie er zoal voorbij komt. De tijd van uitdelen is zinloos dit kun je weten als je enige realiteitszin hebt omdat het hek reeds van de dam is en wij allen hetzelfde lot zullen ondergaan.

     Wat Tarpley betreft is het uitermate interessant te horen hoe sommige mensen niet alleen gelijk hadden maar ook nog eens gelijk krijgen.

     6 likes
     • In deze tijden is het denkelijk beter, minder te zwetsen en meer te zorgen voor familie en geliefden. De ineenstorting van dit fijne systeem kon wel eens sneller komen dan iedereen voor mogelijk houdt. En ach, met zwetsen vul je je maag niet.
      Een schuldvraag is nu niet meer aan de orde, het zaakje rolt en is niet meer te stoppen, want koste wat kost, dit scenario moet doorgang vinden. Echt Mannenwerk.

      4 likes
   • inderdaad, maar dan werkelijk alles wat officieel genoemd wordt aan;>>>> wetten regeringen, nato, who, nasa, echt alles is facade waarachter de verschrikkelijke zaken gebeuren die zoals het lijkt uit het niets ontstaan. Door de schaduw-bazen.

    3 likes
  • “Kort en bondig gezegd; Putin wenst niet aan het bebloede en zondige handje lopen van het satanische Westen.”

   Hoe bebloed denk jij dat Putin zijn handjes zijn?

   9 likes
   • @Roy

    Niemand zal zijn straf of beloning ontlopen, iedereen krijgt vroeg of laat loon naar werken en datgene wat hem of haar toekomt. Of er moet al een hogere macht zijn die graag spelletjes speelt en bepaalt wat er op deze planeet wel of niet moet plaatsvinden en is ieder mens niet meer dan een instrument, tja wat neem je de hufters dan nog kwalijk?

    7 likes
   • Marten Dek wil een brief naar Poetin schrijven.
    Dat Nederland en de EU en Amerika hetzelfde willen en er miljarden voor over hebben.
    Wij vergeten dat wij dat wij net zo corrupt en gewetenloos zijn als heel de wereld dat is.
    En dan heb k het over graaiers en politieke kopstukken.
    Zouden wij Den Helder afstaan als Noord Holland een eigen staat wil worden?
    Wij kunnen onze moordmachines nog wel naar Harlingen of Groningen verplaatsen als Holland de rest van Nederland niet meer door wil laten.
    Waar is ons vriendschap met Rusland nog waard???
    Wij willen onze waarden opleggen aan de russen. Hoezo een Gay parade? Is dat zo hoogstaand dan. Burgemeesters en hooggeplaatsten doen er aan mee.
    Ik heb niks tegen homo’s maar wel tegen hun gedrag.
    Maar wel tegen overheden die doden van Zijkanaal B te Velserbroek in de doofpot stoppen. Er zelfs een misdadiger voor hebben ingehuurd.
    Uiteraard wordt door deze overheden danig mijn leven ingeperkt. Leve de democratie Nou ja de macht van de machthebbers.
    Wij vergeten de VOC, Westerling, slavenhandel, moorden in Indië waar zelfs baby’s gespietst werden en als speelbal gebruikt.
    Laat ik maar stoppen. De oorlog 40/45 zit mij nog steeds dwars hoe de communisten die in het verzet zaten werden gedood. Hoe wij bij het graven van het Noord Zeekanaal de gravers hebben uitgebuit.

    Kom op zeg. Er is een nog veel grotere crisis dan deze.

    GROOTSTE CRISIS VAN NEDERLAND !!!!
    CRISIS
    Misschien, nee zonder misschien, verkeert heel de wereld in de grootste crisis die ooit heeft bestaan.
    Ik heb het niet over de bankcrisis, maar over Jezus waar heel de wereld over praat. Ook zij die niet geloven.
    Onze koning en koningin en alle christelijke partijen, storten Nederland in een poel van corruptie en verrotting!
    Wij zijn een zeer tolerant land, dat is heel goed. Maar onze wetten zijn volledig uit de hand gelopen.
    Wet is wet. Ja de koekoek. Een wet zonder moraal en liefde is een NEP-wet.
    Als de wetten niet voldoen aan Gods Tien Geboden, dan is de wet een farce in veel gevallen.
    Dat is er ook mis met onze koninklijke familie en allen die daarmee in zee gaan.
    Met onze christelijke leiders, die mensenwetten boven die van God stellen.
    Onze koning behoort een voorbeeld te zijn voor het hele volk.
    In Israël lees je het de hele Bijbel door. Valse koning betreffende Gods Geboden.
    Het volk verviel tot een gruwel in Gods ogen.
    Een oprechte koning in Gods Geboden wandelende, en het volk ging daarin mee.
    Voorbeeld doet volgen als het een goede is of een slechte is. De steen die men in het water gooit.
    De kringen worden steeds groter.
    Deze crisis brengt mensen naar een groot verval.
    Je kunt het voorkomen door Jezus volkomen te geloven, en Gods Geboden doen.
    Niet het leugenachtige gebod van Rome wat al in Daniël 7:25 is voorspeld.
    Maar in Gods Vierde Gebod dat heel de wereld en helaas ook ons voorbeeld de koning, heeft verlaten.
    Alle gelovigen die met valse leraren de zondag van Rome liever hebben dan de SABBAT van God.
    Men schreeuwt het van de daken, “bedenkt wat van boven komt” maar doen wat van de aarde komt!!!!
    Gaat uit van haar, zijne majesteit, EO PKN en alle zondagsvierders.
    Jezus zegt dat de Sabbat voor de mens is gemaakt, ja, dat Hij ook Heer is van de Sabbat.
    Onze koning geloofd dus Jezus niet. en onze christelijke partijen ook niet.
    Hoe kunnen er meer den één christelijke partij zijn???? Hoe meer dan één geloof????
    Denk daar maar eens over na.
    Met vr. gr.
    Marten Dek
    Zijn komst is zeer spoedig!
    http://www.martendek.nl

    0 likes
  • Dank je IIS voor dit schot in de roos!

   0 likes
 5. Wat vroeger absurd klonk, begint zich nu door te zetten, namelijk de voorspelling aan Billy Meier door de buitenaardsen van de Pleiaden, dat na veel geharrewar en conflicten het uiteindelijke globale vredesinitiatief van Rusland zou komen.

  18 likes
  • @Peter C. Leuk vredesinitiatief, de Krim anexeren, onrust stoken in de Ukraine door er soldaten heen te sturen, wapensysteem leveren (op zijn minst) om MH17 uit de lucht te schieten. De voorspelling aan Billy Meier door de buitenaardsen van de Pleiaden kon er niet veel verder naast zitten.

   8 likes
   • Billy Meier heeft honderden voorspellingen gedaan. Ze zijn allemaal uitgekomen.
    Daar moet wel bij gezegd worden, dat zijn “oude aantekeningen” pas onlangs zijn gepubliceerd. Zal vast kloppen. 🙂

    6 likes
    • Nee natuurlijk kloppen die aantekeningen van Billy Meier van vroeger niet meer. Er is nogal niet een hoop weer gewijzigd, situaties aanpassen, beter niet ingrijpen, de vrije wil van de mens mag niet aangetast worden, moeilijk moeilijk etc. Het is dan ook een zeer benauwd en beperkt bewustzijn vanwaar jij uit beoordeeld. Dat ze er zijn is een ding wat zeker is. Wie weet is dat die Hogere Macht wel die moslims, joden en christenen verwachten. Een beetje gelovige weet dat alle religies veel met elkaar overeenkomen en daarom kunnen ze van nature ook makkelijk naast elkaar leven. Ware het niet dat de U.S. dat liever niet heeft. In een wolk zou hij/het komen. Dat leek me altijd nogal sprookjesachtig naief maar nu er steeds meer UFO’s en andere bizarre verschijningen in de lucht waargenomen worden, vind ik het idee zo gek niet meer.

     3 likes
     • Ja, hier wil ik toch op reageren.
      Nl.; er staat; op een wolk steeg hij ten Hemel.
      Allen zijn leerlingen zagen dit, of uitsluitend de 4 evangelisten zagen het.
      Het gebied waar op aarde de wolken zijn, is nl het ethergebied.
      Het lichaam waar hij mee opsteeg bestond uit een zuiver etherisch lichaam. Dat is wat de leerlingen zagen. de ‘gewone’ mensen zagen dit niet.
      Als nu ook gezegd wordt dat hij op de wolken weer zal komen dan wordt hier mee bedoelt; Dat er juist nu in deze tijd mensen zijn die hem in de ether waarnemen. Want daar is Hij nog steeds. Deze mensen hebben in de loop der tijd het vermogen ontwikkeld dat hen in de ether kan laten waarnemen.
      dit vermogen zal uiteindelijk ieder , ja ieder mens en geen een uitgesloten, ook kunnen. Ja en dan zeg je dus pas, op de wolken zal hij wederkomen. Ik denk dus dat de mens de opgang maakt tot het waarnemen van Hem in het ethergebied.
      De ether op aarde verzorgt nl alles wat leeft, groeit en bloeit.
      Misschien begrijp je nu ook dat monsanto zoveel steun krijgt van overheden om maar te kunnen blijven doorgaan met GMO. En zo dus ook met meststoffen en landbouwgif! En dus ook de chemtrails. Want al deze dingen vernietigen nl. het ethergebied.
      Als monsanto zo door mag gaan dan kunnen we alleen maar voedsel verbouwen dat al dood is. (veel massa zonder de vitale stoffen). En zo wij ons voeden met de dood! Dus alleen maar massa eten. Ontdaan van vitaliteit, want vitaliteit is nl. alleen maar uit de ether te halen. Als de ether vernietigd wordt kunnen we eenvoudig geen vitaal voedsel verbouwen. Zo zou je bv. een link kunnen leggen met de magnetron, deze doodt nl. alle vitaliteit die er in voedsel zit!
      Zo is er makkelijk de link te leggen dat chemtrails uitgevoerd op verzoek van Monsanto omdat de GMO-zaden-planten niet goed groeien onder Zonlicht, want het Zonlicht zit vol met vitaal licht dat wijzelf ook op onze huid nodig hebben!
      Maar waar normaal het plantenrijk niet zonder kan.
      Nu; de GMO rotzooi, wil alleen maar groeien als het zonlicht geblokkeerd wordt. En dat zien we dagelijks boven onze hoofden uit gesproeid. Om een spirituele ontwikkeling door te maken kom je bijna noodzakelijk eerst aan in het ethergebied. Ook je fysieke lichaam kan zich alleen ontwikkelen/groeien, als het een gezond etherlichaam heeft. Dat voor het fysieke oog ,(nog) onzichtbare etherlichaam lichaam is nl de blauwdruk voor het fysieke lichaam. Nu, al dat gedoe en grote zorgen rond de inentingen hangen daarmee samen. Al dat (onnodige) inenten veroorzaakt grote schade aan het etherlichaam, de blauwdruk.
      Zo dus ook in het fysieke lichaam. Je etherlichaam is dus je vitale lichaam! Zo is het dus als je een fout in een bouwtekening hebt je ook de fout terugziet in het bouwwerk!

      4 likes
     • Die UFO waarnemingen waren er al voordat Billy Meier (zogenaamd) zijn voorspellingen binnenkreeg. Zeker in de jaren 50 waren er veel “waarnemingen”. Ik zie geen verschil met nu eigenlijk.

      Ik voel me in ieder geval niet beledigd als jij dat stukje ziet als onderdeel van een zeer benauwd en beperkt bewustzijn. Hoe wil je dat ik jou het liefst zie?

      2 likes
    • Billy meier is debunked:
     http://www.billymeierufocase.com/index-4.html

     Check je bronnen twee keer voor je ze gebruikt als “waarheid”.

     4 likes
     • Op de waanstoornis van Billy Meier (en vele anderen) kun je inderdaad geen greep krijgen. Dat zijn voorspellingen niet uitkomen, zou voor volgelingen als jij een teken aan de wand moeten zijn om die man lekker in zijn wereldje te laten zitten (en zijn boeken niet meer te lezen/kopen).

      In plaats daarvan gaan volgelingen als jij spitten in zijn oeuvre op zoek naar teksten en die met vele vergezochte associaties te herinterpreteren, zodat het toch een mogelijkheid zou kunnen zijn dat iets van zijn voorspellingen wellicht wel zou kunnen (zijn) uitgekomen.

      Het begint al bij de Plejaden: het is vrijwel uitgesloten dat zich in dat stervormingsgebied leven bevindt. Eenvoudig uit te zoeken als je weet hoe oud (jong) die sterren zijn.

      1 likes
     • Is er weleens iemand niet de’debunked’ als het over zaken gaat waar ze totaal geen greep op hebben?

      0 likes
     • Interessant verhaal Frans, het wil dus zeggen dat de echte grote jongen ook precies weten wat er zich verder nog in de ether afspeelt behalve sufmakende en liegende televisie en radio. Vandaar dat ze het serieus nemen, anders zouden ze niet alles op alles zetten om dit te voorkomen. Hoewel het niet te voorkomen is, het is machtiger dan zij en dat weten zij wel, maar hun vetbetaalde poppetjes aan de touwtjes niet. Die hebben er nog steeds geen benul van en debunken er dan ook nog steeds lustig op los. En nee ik spit niet alle Billy Meier video’s door, geen tijd, ik geloof het toch wel. Intuitie denk ik.

      0 likes
   • @Nobel, misschien is je overtuiging dat het de Russen zijn die de MH17 hebben neergehaald een beetje te voorbarig. Waarom vloog de MH17 buiten zijn gebruikelijke koers? Ooggetuigen ter plekke hebben verteld dat zij militaire vliegtuigen rondom de MH17 zagen vliegen en het schijnt dat Putin diezelfde dag kwam terugvliegen uit Brazilië met een toestel dat grote overeenkomsten had met dat van Malysia Airlines. Is het niet vreemd dat Malysia Airlines zelf zo op de achtergrond blijft als het gaat om onderzoek op de crashsite? Laten we niet vergeten dat er enkele maanden eerder een toestel plus inzittenden van deze maatschappij verdween te weten de MH370. Je zou toch verwachten dat op de rampplek in Donetsk minstens werd gecontroleerd of de serienummers op de wrakstukken daadwerkelijk horen bij de MH17. In het blad Panorama (nr. 27) legt een oud piloot uit wat een mogelijke theorie zou kunnen zijn (Het zwarte gat van spookvlucht MH370). En waar blijft het nieuws m.b.t. de zwarte dozen? Die waren toch intact aangetroffen

    1 likes
    • @Simone. Waar haal jij het idee vandaan dat ze niet op de gebruikelijke route vlogen? (internet linkje? komplotje?) Zolang het in Oekraine rommelt, en tot het moment dat de MH17 werd neergehaald door een Russische BUK Raket, vlogen daar iedere dag 10 tallen vliegtuigen over dat gebied. Je vlieg van baken naar baken in een rechte lijn, en daar wordt wel eens een beetje van afgeweken om b.v. een onweer te omzijlen, maar dat zijn vaak maar kleine correcties. Kan je zelf heel goed controleren met MS Flightsimulator, plan maar een route van Amsterdam naar Djakarta of zo, dan zie je dat er over dat gebied een vluchtroute ligt.
     In het nieuws is al diverse malen over de zwarte doos gesproken, en dat het een inslag moet zijn geweest met hoge snelheid, omdat de opname midden in een woord is verbroken. Bij het neerhalen door Jets had er meer op de band moeten staan, omdat dit niet in een fractie van een seconde alle spanneng van de instrumenten af kan halen. De Piloten hadden deze Jet ook aan zien komen, en daar dus ook melding van gemaakt op de opname, die was er niet. Een Fragmentatieraket die van voren onder het vliegtuig explodeert kon niet worden waargenomen, en dan praat je van een wolk met een inslagsnelheid van duizenden kilometers per uur, en honderden misschien wel duizenden kleine objecten, die rijten zo’n vliegtuig in een paar seconden uit elkaar. Maar deze verklaring is natuurlijk te simpel, en hier kan geen komplot van gemaakt worden.

     1 likes
     • Nobel,

      Dus U bent er van overtuigd dat de zwarte dozen het antwoord zullen brengen? Ik adviseer u om uzelf eens goed te verdiepen in de vliegramp van Ustica, waarbij een passagierstoestel dat in 1980 op weg was van Bologna naar Palermo door Franse militaire vliegtuigen werd neergehaald uit opdracht van de Nato in Brussel. De wrakstukken bleven 7 jaar op de zeebodem liggen alvorens te worden geborgen en, het toeval wil, dat het juist die wrakstukken waren die tot niets leidden. Het resterende deel van de wrakstukken kwam jaren later pas boven water en uit de banden van de zwarte dozen zouden stukken tape zijn weggeknipt.
      Conclusie: 30 jaar later, mede door klokkenluiders die gewetenswroeging kregen, bleek dat de Franse piloten dachten Ghedaffi uit de lucht te schieten. Slordig foutje!
      Enhet toeval wil dat Putin op de dag van de MH17 ramp net terug kwam vliegen uit Brazilie!

      http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Neergeschoten-Boeing-777/article/detail/3691348/2014/07/17/Presidentieel-vliegtuig-Poetin-mogelijk-doelwit.dhtml

      Dus Nobel, voorzichtig met de stelling dat er gekomploteerd wordt!

      1 likes
   • @Nobel, is je overtuiging dat het de Russen de MH17 hebben neergehaald niet een beetje voorbarig? Ooggetuigen ter plekke hebben verteld dat zij militaire vliegtuigen rondom de MH17 zagen vliegen en het schijnt dat Putin diezelfde dag kwam terugvliegen uit Brazilië met een toestel dat grote overeenkomsten had met dat van Malysia Airlines. Is het niet vreemd dat Malysia Airlines zelf zo op de achtergrond blijft als het gaat om onderzoek op de crashsite? Laten we niet vergeten dat er enkele maanden eerder een toestel plus inzittenden verdween! Je zou toch verwachten dat op de rampplek in Donetsk minstens werd gekeken of de serienummers op de wrakstukken daadwerkelijk horen bij de MH17. En waar blijft het nieuws m.b.t. de zwarte dozen? Die waren toch intact aangetroffen?

    2 likes
    • Ja die zwarte dozen.
     Daar staan mogelijk dingen op die Rusland en de Separatisten vrij pleiten.
     Onze vriendschapsband met Rusland is toch niet zo sterk als het er op aan komt.
     Waarom vloog het toestel over een gevaarlijk oorlogsgebied?
     Misschien zat er wel een bom in het vliegtuig? Maar door en voor wie?
     Er zaten toch wel wat kopstukken in.
     Zouden wij het ooit horen? Is Rutte daar wel klaar voor?

     Met vr. gr.
     Marten Dek martendek.nl

     0 likes
 6. ik heb wel door de jaren gemerkt dat amerika er van alles aan doet om waar het kan de vinger in de pap te roeren met het moto verdeel en heers .
  en dat gaat zo ver dat ze hun eigen mensen op offeren of ze nu in een vliegtuig zitten of in een toren ze schamen zich nergens voor en dat alleen om te hebben olie goud noem maar op en nederland loopt als een mak schap er achter aan en maar hielen likken.

  43 likes
 7. Hoop iig dat hij het waarmaakt wat Putin allemaal zegt, natuurlijk vertrouw ik hem ook niet helemaal. Maja iig beter dan de westerse tering leiders die ons allemaal in de stront drukt met angst verhalen, leugens en valse vlag operaties. Om ziek van te worden.

  41 likes
 8. Poetin heeft ideeën die de EU en VS niet aanstaan, zoals o.a. het volledig afwijzen van genetisch gemanipuleerde gewassen. Dat zou de uitbreidende macht van de grote rijke multinationals die zich daarmee bezighouden wel eens kunnen beperken, dat is een rechtstreekse trap tegen het zere been van de VS!

  32 likes
 9. Poetin red ons!
  Red ons van onze fascistische bureaucratie en anti humane culturele ontwikkelingen!

  12 likes
  • Kijken of je dat ook roept als er een russische tank in je achtertuin staat 🙂

   5 likes
   • Die Russische tank was nooit maar dan ook nooit hier gekomen als de idioten in de EU niet als dolle honden te keer waren gegaan. Geef eens duidelijk aan waarom wij ons bezig moeten houden met de Oekraïne en waarom wij zo nodig dat godvergeten land wat nu onder bewind van fascisten staat bij de EU moeten hebben. De Russen hebben veel afgestaan en zich stelselmatig teruggetrokken uit Europa en waarschijnlijk wil men dit laatste stuk land om de één of andere reden houden. Of de Oekraïne recht heeft om zichzelf te bevrijden? Ja, natuurlijk maar niet ten koste van alles en zeker niet ten koste van ONS!

    8 likes
  • Jah Poetin, redt ons van deze verschrikkelijke “Democratuur”.

   2 likes
 10. In de HP staat, dat het gaat om schaliegas. Het lijkt, dat Oekrainïe een grote voorraad onder de grond is

  4 likes
  • Er is al een olie companie met als Directeur de zoon van Vice President Joe Biden van de USA. R.Hunter. Biden, de Oost Ukraine is namelijk rijk aan schaliegas.

   Shell had dan ook voor de hele smerigheid in de Ukraine begon, al een 10 miljarden contract afgesloten en maken ook voorbereidingen om naar schaliegas te boren.
   En dat tegen de wil van de plaatselijke bevolking, die over de vervuiling van het grondwater inzitten.
   Om deze reden zijn oa de plannen om te gaan boren naar schaliegas bij ons en verschillende andere landen stopgezet.

   7 likes
 11. wat vreemd is, de crash site is veilig, onderzoekers gaan er heen. en opeens is het weer vechten, welke vechtende party wil dat onderzoek niet. dit is denk dat daar is naar gekeken moet, en dit is niet 1 keer, direct na de MH ramp. brak de Hell los al daar,
  niet 1 keer, maar keer op keer.
  mijn gevoel zegt, het westen (daar lijkt het op) wil het onderzoek niet. het verhaal rammelt aan te veel kanten, en de russen doen het niet, wat dan is het gelijk weer wijzen, kijk maar die russen….
  maar goed zo veer denk de NOS en de Telegraaf niet.
  ze zijn te wakker, een keer goed slapen en je geest zal anders werken.
  en dat report. pffff je hebt geluk dat de Nos en Telegraaf bestaan.

  8 likes
  • Jammer, je verhaal begon nog zo goed!
   Je conclusie is gebaseerd op je partijdige visie. Waarom zou het niet voor de Russen gelden dat ze geen onderzoek wensen? Het vliegtuig is door een Russisch systeem (in bezit van separatisten, Rusland danwel Oekraïne, dat is niet duidelijk) neergehaald, maar het westen wil dat niet weten?

   3 likes
 12. De eu is een bedrieglijke bende met als doel de burger klein en arm te houden.

  6 likes
 13. PETRO DOLLAR is de oorzaak, Rusland gaat zijn olie en gas voor andere munteenheden verkopen

  Duitsland heeft de sleutel tot dit verhaal als die naar de BRICS overstapt

  BRICS word goud ondersteund,Rusland grondstoffen,China de industrie,Duitsland de technologie
  Zuid Afrika het goud

  Braziel afzet markt zuid Amerika,India afzet markt

  5 likes
 14. Ik denk inderdaad dat Putin onze redder is dat is allang voorspeld door Edgar Cayce die zei de hoop komt uit rusland dus…… zeker komt onze hoop niet uit amerika die brengt ons alleen maar oorlog dus……zullen we nadenken !!!!! Amerika brengt ons oorlog en geld voor de wapen industrie en voor de Fharma industrie de belangrijkste industrieen in de wereld denk dus zelf na wie wil je spekken ? Ik zeker niet amerika al vindt ik Obama een goed mens maar ja wat kan die man doen met die schaduw regering hij heeft niets te zeggen jammer hoor…. hij begon zo goed maar dan wordt hij beperkt en bedreigt ! Ja zo gaat dat ! Ook Kennedy was een goed mens en ja……..BOEM en weg was hij !

  4 likes
 15. En die arme moslims krijgen de schuld…

  3 likes
 16. pim ik ben het hiermee eens wat jij beschrijft .hier in is AMERIKA boos doener het christelijke geloof zal zegevieren daar en vooral die N W O die maakt uit wat er gaat gebeuren . poettin probeert het land te helpen tegen hun ondergang en Amerika wil het alleen maar inlijven om er rijker van te worden er zitten n m l heel veel grondstoffen daar in de grond .wat Amerika kan gebruiken om hier voor de vliegende schotels mee op te bouwen !!

  3 likes
 17. De Amerikaanse hardlines (Bzrerzinski) willen de macht van Rusland breken door een oliepijpleiding van Qatar naar de Oekraine te leggen, deze moet door Syrie heen. Daarom heeft Rusland gezegd dat als de VS daar ingrijpt de Russen ze aan de grens opwachten.
  De Amerikanen hebben als doel om hun ‘ vijanden’ tegen elkaar op te zetten: Rusland en Iran. Daarom wordt Iran nu ineens betrokken als partij tegen IS, waarschijnlijk omdat ze in het proces tegen IS zich tegen Rusland gaan keren.
  Let maar op, de hele oorlog tegen IS gaat compleet uit de klauwen lopen en worden er meer en meer landen bij betrokken als worden ze door een wervelstorm erin gezogen. IS is door de CIA gesteund en opgericht, er is nog nooit een rebellenpartij geweest die zo slim alles uitspeelt, wat riekt naar hoge mondiale politieke intelligentie erachter.

  De betrekkingen met Rusland worden straks afgebroken net als met China (die samen hun eigen wereldbank hebben opgericht wat al weer een klap voor de dollar is). Als China volledig geisoleerd wordt, zal het zijn olie ergens anders vandaan moeten halen dan wat ze nu doen: dit moeten ze dan in het noordoosten van Rusland gaan halen, wat een clash tussen die 2 landen voorspelt.

  Wat alles nog veel enger maakt, is dat mensen denken dat Putin in het zadel blijft zitten. Maar weet dat Putin nooit hoger is geklommen dan de rang van kolonel, en dat zijn meerderen (generaals) hem van het toneel kunnen halen en vervangen. Als ze dat doen, dan komt er een echte hardliner naar voren, die alle betrekkingen verbreekt met alle landen. Dan is er niks anders dan oorlogstaal. Dan zien we het Rusland opkomen zoals het in WO2 zich opstelde. Maar het is een reactie op de pogingen van de Euro/Atlantische EU samenwerking om niet compleet vernietigd te worden.

  Weet dat er van oudsher maar liefst 3 partijn zijn die de wederkomst van de Messias in Meggido verwachten: De Israeliers, de Christenen en de Moslims. Die krachten zijn er nog steeds en zullen dit conflict gaan aangrijpen om dit uit te spelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=KrUXPn7HCjM

  3 likes
 18. Sinds wanneer wordt een ex KGB agent zo hemelhoog geprezen. Een persoon die bloed aan zijn handen heeft van vele onschuldige slachtoffers. Vergeet niet dat Putin in het voormalig Oostduitsland actie f was als Chetnik.

  Waarom loopt men achter deze vogel aan in wiens opdracht Girlin GRU agent MH17 heeft neer geschoten.

  Verterouw deze figuur niet. Volg het oude Romeinse adagium Qui amat pacem prepare bellum. m.a.w. zorg dat wij over een zer sterke defensie beschikken.

  Nederland heeft zijn defensie zodanig verzwakt dat het een peuleschilletje is om hier binnen te wandelen als de NAVO er niet was.met de zo verguisde Amerikanen die wel ons in de tweede wereldoorlog hebben bevrijd van de NAzi,s die in eeste instantie via Stalin een pact hadden afgesloten .

  Vetrouw deze figuur niet en wees op je hoede voor figuren die beweren dat Putin Europa zal redden. In de Goelagarchipel zeker volop werk te verrichten onder Russische laars.
  OP LCP France werd een beeld getoond over Putin waar o.a. de kleindochter van Chroesjov haar mening geeft over zijn achterbakse streken. Vergeet niet een vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken.

  2 likes
  • Hij wordt hemelhoog geprezen, omdat hij een potentiële “vijand” van Amerika en de EU is/kan worden.

   Dat inspireert mensen met een wellicht pessimistische mening over onze overheden, denken bevestiging te vinden in Poetin. Blind voor de riante voorzieningen en kansen die je in Nederland krijgt, want als regelmatig Ruslandganger (het lot heeft mij met 50% Russische genen gezegend) weet ik precies hoe het daar gaat met de 80% van de bevolking die onder het armoedeniveau leeft. En hoe godsgruwelijk veel geld daar wordt verdiend, ten bate van een zeer selectief groepje.

   Verder helemaal eens met je verhaal.

   0 likes
 19. En die arme moslims krijgen de schuld…..

  1 likes
 20. In het ‘minst’ erge geval draait het hierom (minst erg behalve voor degenen die reeds zijn omgekomen in deze waanzin of de ellende ervan mogen ondervinden)

  Helpen de Amerikanen ons straks van ons Russische gas af?

  https://decorrespondent.nl/1578/Helpen-de-Amerikanen-ons-straks-van-ons-Russische-gas-af-/173909802-376dd547

  1 likes
 21. Pas op mensen zo te zien huisen hier ook zionisten rondt !! Hoop dat de wereld wakker wordt en snel ook. Onschuldige mensen vermoorden, moslims in kwaad daglicht stellen, hard werkende families in schulden brengen etc … Alles wat satan baphomet, wil doen jullie stelletje illuminatie ratten ! Mensen kijk ook naar http://www.wakeupproject !

  0 likes
 22. EN HIJ KRIJGT GELIJK IK ZWEER HET JE HIJ HEEFT GELIJK!BASTA!

  0 likes
 23. In plaats van de echte aanstichters van de burgeroorlogen in Oekraïne (de CIA en de EU) en Syrië (de VS/NAVO, Turkije en Saudi Arabië) aan te wijzen, geeft het Westen uitsluitend het Kremlin de schuld.Oekraïne, ooit deel van Rusland, is een CIA-pretpark geworden. Nadat het een staatsgreep in Kiev op touw zette, controleert Washington feitelijk een naburig regime dat vijandig staat tegenover Rusland; een regime dat letterlijk verrot is met Nazi’s, want prominente parlementariërs zijn politieke nakomelingen van de notoire OUN en UPA fascisten. Zij prijzen openlijk Hitler en roepen op tot de vervolging en uitzetting van de Russisch sprekende minderheden…. Obama sprak over de Islamitische Staat als reële dreiging… Maar wie heeft ze bewapend in de strijd tegen Assad in Syrië? Wie creëerde een gunstig politiek en informatief klimaat voor hen? Wie zorgde voor de wapenleveranties?…ha,ha…De NAVO kneep een oogje dicht voor het Erdogan oliekartel, totdat de Russische Luchtmacht begon de noordelijke konvooien te vernietigen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...