Homepagina » Het Complot » Vlucht MH370: Cover-up door de Maleisische overheid?
Vlucht MH370: Cover-up door de Maleisische overheid?

Vlucht MH370: Cover-up door de Maleisische overheid?

De Maleisische premier Najib Razak heeft gezegd dat de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines moet zijn neergestort in het zuidelijke deel van de Indische Oceaan, ten westen van Perth. Hij baseert zich op een analyse van het bedrijf Inmarsat, dat de laatste signalen van de Boeing heeft opgevangen. De premier zei dat er geen hoop meer is dat iemand aan boord van vlucht MH370 nog in leven is.

De familieleden van passagiers van het toestel hebben geen vertrouwen in de Maleisische overheid en de luchtvaartmaatschappij. Zij zeggen dat er is gelogen over de gebeurtenissen rond het vliegtuig. Nabestaanden hebben bij de Maleisische ambassade in Peking een emotionele protestmanifestatie gehouden. China eist dat Maleisië de satellietgegevens vrijgeeft waaruit blijkt dat het vermiste vliegtuig in de Indische Oceaan is neergestort.

Volgens Mike Adams van Natural News strookt het bewijs niet met het officiële verhaal en is er sprake van een cover-up op staatsniveau. Hij draagt een aantal redenen aan waarom het vliegtuig niet in zee zou zijn gestort.

1. Wrakstukken

Een Boeing 777 die in zee stort zal uiteenvallen in tienduizenden stukken, waarvan vele op het water blijven drijven, aldus Adams. Al die objecten zouden aanspoelen op lokale stranden of gemakkelijk te zien zijn tijdens zoekacties.

2. Doorvliegen

Het vliegtuig verstuurde nog zeker vijf uur na het laatste contact met de radar verscheidene signalen naar satellieten, zo zeiden Amerikaanse experts die bij het onderzoek naar het vermiste vliegtuig betrokken zijn maar anoniem wensen te blijven.

Volgens de experts geeft een vliegtuig met geregelde tussenpozen zogenoemde ping-signalen vrij, die worden opgepikt door een satelliet. De signalen geven informatie over de hoogte en de snelheid die het vliegtuig op dat moment aanhoudt. De laatste ping werd verstuurd boven het water. Volgens de experts is een crash of explosie op dat moment uitgesloten geweest.

Amerikaanse bronnen vertelden The Wall Street Journal dat uit automatisch doorgestuurde motorgegevens is af te leiden dat het toestel mogelijk nog vier tot zeven uur heeft doorgevlogen. Volgens de Maleisische minister van Transport is deze informatie ‘niet accuraat’. Hij zei dat Boeing en motorenfabrikant Rolls Royce ongeveer 30 minuten na vertrek niets meer van het toestel hebben vernomen.

3. Geen bewijs

Adams wijst erop dat de Maleisische autoriteiten nog niet over de brug zijn gekomen met bewijs. Er zijn geen lichamen, geen wrakstukken en geen radarsignaturen waaruit zou blijken dat de vlucht eindigde in de Indische Oceaan. Toch stond in een sms aan de nabestaanden te lezen: “We moeten aannemen dat vlucht MH370 verloren is en dat niemand aan boord het overleefd heeft.”

4. Transponder

Een suïcidale piloot die zijn vliegtuig in de oceaan wil vliegen zet niet eerst handmatig de transponder uit, beargumenteert Adams. Halverwege de Golf van Thailand maakte het vliegtuig een scherpe bocht naar het westen. Die werd in de boordcomputer geprogrammeerd voordat co-piloot Fariq Abdul Hamid met de woorden ‘Alright, goodnight’ afscheid nam van de Maleisische luchtverkeersleiding. Voor Adams is het duidelijk dat de bemanningsleden geen intentie hadden om het vliegtuig in de oceaan te sturen. Volgens hem is er ook sterk bewijs dat ze niet van plan waren hun nieuwe koers en bestemming kenbaar te maken door de communicatiesystemen één voor één uit te schakelen.

Adams zegt de eerste journalist te zijn geweest die zinspeelde op het idee dat vlucht MH370 in een wapen zou worden veranderd. Hij acht de kans aanwezig dat de passagiers van het vliegtuig nog in leven zijn. De eigenaar van Natural News verwacht dat overheden en media hun berichten over de vermiste Boeing nu zullen aanpassen, zodat alles aansluit op de officiële verklaring van de Maleisische overheid.

[Natural News]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Luc schreef:

  March 18, 2014, High Falls, NY. – A comprehensive announcement describing the rescue of Flight 370 has been recorded by LightWeb News. The plane was suffering hydraulic failure, was in an uncontrolled state, at risk of imminent destruction. Whisked out of the air in mid-flight, it was taken aboard an enormous spacecraft from Sirius, claimed to be part of the Federation fleet under the Ashtar Command, whose full report is available from LightWeb News.

  Radar pictures confirm the appearance of alien craft and the sudden disappearance of Flight 370. Confusion reigns in the search and rescue efforts because of the astonishing anomaly which points directly to extremely advanced technological intervention.

  Read the full explanation from this source, which cites the connection between sightings of cigar-shaped UFO’s in the skies over conflict areas (recently the Ukraine), the capture and safety of the passengers, and a new demand for countries around the globe to participate in initiating NESARA law.

  Commander Ashtar claims responsibility for the rescue and for the demands, in cooperation with the passengers, who have offered to act as “hostages” to bring about immediate world peace. The entire interview can be obtained by contacting Dr. Kathryn E. May at [email protected].’

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Buitenaardsen zullen de waarheid aan het licht brengen.

  5 likes
 • T. Woudstra schreef:

  Precies, we worden belazerd ! wat te denken van die telefoons die nog werkten maar vast door de kapers in beslag zijn genomen..er was lang niet genoeg brandstof om zover zuidelijk te vliegen. waarom crashen na 7 uur vliegen en niet meteen? Veel getuigen op de Fillipijnen hebben het toestel notabene met eigen ogen gezien en gehoord terwijl het superlaag vloog wat nooit voorkomt daar. Door zo laag te vliegen wordt de actieradius ook nog eens veeeel kleiner en kon de jet dus nooit vlakbij de zuidpool eindigen.
  Als het vliegtuig nog 7 uur gevlogen heeft waarom hebben de passagiers of bemanning dan geen contact opgenomen? Kaping is dus zeker. Maar waarom? Geen zelfmoord want dan vlieg je niet eerst nog 7 uur.
  Er waren waarschijnlijk chemische wapens aan boord waar al van alles om te doen was (2 geheim agenten vermoord) en er zaten 20 zg. wizzkids aan boord die een patent op elektrische auto’s hadden (Maleisie verdiend al zijn geld met olie..) enz, enz. Kortom: hier is veeel meer a/d hand en geloof me, brokstukken of zwarte dozen zullen niet gevonden worden en als men al zogenaamd iets vindt is het daar eerst gedropt en zit de doofpot weer mooi potdicht..

  10 likes
 • de Pauw schreef:

  De waarheid zal nog wel aan het licht komen

  7 likes
 • Huisheks schreef:

  Als de nabestaanden er van overtuigd zijn , dat er veel meer aan de hand is, waarom krijgen die mensen dan geen steun van ons ???
  Wij moeten met zn allen een vuist maken en protesteren tegen deze schandalige behandeling.
  Dan pas krijgen de poppetjes in de diverse regeringen het pas echt benauwd.
  Of zijn ze zo super arrogant dat ze het “gepeupel” de rug toe keren ???
  Als we het niet proberen, dan weten we het niet…….

  2 likes
  • T. Woudstra schreef:

   @ Huisheks: yep, ze zijn zo super arrogant dat ze het “gepeupel” de rug toe keren..echt wel, is nog nooit anders geweest..na een tijdje praat niemand er meer over en klaar..zijn ze er weer mee weg gekomen..Die jumbo is gewoon geland op die brits/amerikaase basis op 1 van die eilanden ver onder de Fillipijnen. heb alleen niet veel hoop voor de passagiers (lastige getuigen..).

   2 likes
 • de Pauw schreef:

  Op. hollowearthnetwerk.com. dan effen scrollen naar beneden
  En dan heb je alle info over het gemiste vliegtuig.

  Mindblowing

  2 likes
 • Mikhail schreef:

  Precies wat ik dacht.

  1 likes
 • andre schreef:

  met het doppler effect is heel goed de vlucht route te bepalen. maarja mag niet!

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dopplereffect

  1 likes
 • bikobama schreef:

  Dit soort aannames zijn te wijten aan een technisch mankement in het hoofd van de complotdenker.

  1 likes
 • Gympie schreef:

  Voor de liefhebber: whoneedslight.net/page/484095582

  1 likes
 • Ferimassi schreef:

  Mooi theater, Krim en fukushima zijn er niet meer hoor, dat vliegtuig dat is pas eng lol.

  0 likes
 • zeurpiet schreef:

  Prachtig al die complot theorieën waar mensen mee aankomen, mengsel van oude informatie die al lang weerlegd is en doemdenk fantasie. Als een vliegtuig vermist wordt, hebben blijkbaar een hoop mensen de behoefte er een of ander smeuïg verhaaltje omheen te breien, zoals altijd zonder spoortje bewijs. De hele wereld weet niet waar het toestel is, maar sommige lieden hier blijkbaar wel! Waarom geef je die belangrijke info dan niet direct door aan de overheid ipv van het posten op een conspiracy theorie website

  0 likes
 • tobiy or notting schreef:

  Beste terroristen wij zien nu hoe makkelijk het is iets kleins van de radar te maskeren.
  Bij jullie opgeleide vliegeniers zijn er die deze vaardig heden en beheersen zoals bij 9-11.
  De test die jullie nu wereldwijd demonstreren laat jullie kunde zien. Daarbij gelijk ook de spagaat waarin de msm en de verantwoordeLIJKE autoriteiten zich steeds dieper steken.
  Ik vertrouw zo als altijd op jullie respect voor de medemens zo als wij weten dat de valse vlag aanslagen dat nooit hebben.
  Hier aan zullen wij kennis nemen wie deze actie heeft uitgevoerd…

  ervaar met je hart…

  0 likes
 • Gertjan schreef:

  Is het misschien mogelijk dat het een nieuwe markt is voor Piraten, lucht piraten?

  Misschien is het vliegtuig ergens in Somalie binnengevlogen?

  0 likes
 • Haunebu schreef:

  Zou de piloot in de holle aarde geloofd hebben en dat hij daarheen wilde?
  Het zou een hoop verklaren.

  0 likes
 • x

  Check Also

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  mh17

  MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

  Op maandag is in de extra beveiligde ...

  >