Buitenaards

Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij onze zon worden al vanaf 2003 objecten gezien. Dit fenomeen werd het eerst opgepakt door het Neumayer-station, een Duits onderzoeksstation op Antarctica.

Langzaam heeft dit fenomeen zich nu verspreid over de gehele aarde. Overal wordt melding gemaakt, vooral rond zonsopgang en –ondergang, van één of meerdere objecten rond de zon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit varieert van een tweede zon tot een object met in zijn kielzog een aantal kleinere objecten. Het bewijs hiervan is te vinden in de onderstaande documentaire.

SOPN en Niburu.nl zijn sinds 2000 op de hoogte van de aanwezigheid van Nibiru en een aantal kleinere objecten. Niburu/Niburu is een bewoonbare planeet waar onder meer zanger en cabaretier Bram Vermeulen onderzoek naar deed. Op 5 januari 2004 ging hij hier in het RVU-televisieprogramma In den Beginne… dieper op in. Helaas is hij in datzelfde jaar overleden.

Mensen melden in toenemende mate vreemde objecten en buitenaards contact. De Maya’s spraken het al uit. Rond 2012 komen alle dimensies bij elkaar en dit kunnen wij al jaren volledig bevestigen.

De huidige acties in de wereld kunnen buitenaards contact en de aanwezigheid van Nibiru niet meer verbloemen. Miljoenen wereldburgers zien het met eigen ogen.

Red. Niburu

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Dat heet met een mooi woord een Parhelion.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_dog

MK
MK
10 jaren geleden

Hoe vaak wordt deze hoax nog aangehaald? Op andere niburu site, kwam het nieuws dat het afgelopen vrijdag de 23e zou gebeuren. Want dat had Rasputin voorspeld. In 2003 kwam Nibiru ook al, toen in 2010, daarna 2012 en nu 2013.
Deze hoax is ontstaan door een channeling (een hersenspinsel dus) in 1976. De bedenker, zacharia nog wat, zegt zelf in zn boek, dat (als het waar is) Nibiru pas in 2800 of zo zal komen) De gelovigen debunken zichzelf dus.
ALLE dubbele zon filmpjes zijn hoaxes!!

Ik weet niet wat me meer irriteert. Nibiru hoax of Chemtrail hoax. Het blijft in ieder geval komedie van de bovenste plank. Bedankt voor deze glimlach!!

Mikhail
Mikhail
10 jaren geleden

Oh hallo, hier zijn we weer met nutteloze complottheorieën! Terwijl Niburu op veel vlakken goede en nuttige informatie levert, begint dit echt m’n strot uit te komen.

ikwtif
ikwtif
10 jaren geleden

@biko steve

Wat had je dan gedacht? Duidelijk doen ze hier ook al niet aan echte journalistiek.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x