Homepagina » Buitenaards » Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit
Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit

Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit

Bij onze zon worden al vanaf 2003 objecten gezien. Dit fenomeen werd het eerst opgepakt door het Neumayer-station, een Duits onderzoeksstation op Antarctica.

Langzaam heeft dit fenomeen zich nu verspreid over de gehele aarde. Overal wordt melding gemaakt, vooral rond zonsopgang en –ondergang, van één of meerdere objecten rond de zon.

Dit varieert van een tweede zon tot een object met in zijn kielzog een aantal kleinere objecten. Het bewijs hiervan is te vinden in de onderstaande documentaire.

SOPN en Niburu.nl zijn sinds 2000 op de hoogte van de aanwezigheid van Nibiru en een aantal kleinere objecten. Niburu/Niburu is een bewoonbare planeet waar onder meer zanger en cabaretier Bram Vermeulen onderzoek naar deed. Op 5 januari 2004 ging hij hier in het RVU-televisieprogramma In den Beginne… dieper op in. Helaas is hij in datzelfde jaar overleden.

Mensen melden in toenemende mate vreemde objecten en buitenaards contact. De Maya’s spraken het al uit. Rond 2012 komen alle dimensies bij elkaar en dit kunnen wij al jaren volledig bevestigen.

De huidige acties in de wereld kunnen buitenaards contact en de aanwezigheid van Nibiru niet meer verbloemen. Miljoenen wereldburgers zien het met eigen ogen.

Red. Niburu

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • biko steve schreef:

  Dat heet met een mooi woord een Parhelion.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_dog

  1 likes
 • Oxize schreef:

  Er is niks aanwezig naast/voor/achter de zon. Er wordt wel gespeculeerd over een 2de zon of een red dwarf net buiten ons zonnestelsel ter hoogte van/buiten de Oort cloud.

  Deze dwarf of 2de zon heeft net zoals de onze een eigen omloop. In de zoveel duizenden jaren zou hij zichtbaar moeten zijn met zware telescopen. Deze info is allemaal gebaseerd op theoretische informatie van wetenschappers. Is volgens mij ooit ook een post hierop Niburu van geweest.

  Ik geloof niet in een dwarf of zon die met blote ook te zien is. Mocht dat wel zo zijn, dan had dit allang veel problemen moeten geven met de zwaartekracht. We draaien namelijk lekker naast onze eigen zon. Een 2de zon zou onze planeten uit de baan gooien en leven op elke planeet onleefbaar maken.

  1 likes
 • yonathan schreef:

  Wat een onzin,en dat allemaal aan de hand van een paar fotos!zoveel amateur astronomen en geen een dit dit meld!kom op mensen!jullie geloven nog steeds in de kerstman begrijp ik,en de paashaas?Dat we de ruimte nog niet begrijpen is duidelijk,we zitten nog in de kinderschoen wat dat betreft,maar zoveel onzin in een video heb ik nooit meegemaakt!helaas door dit soort onzin veranderd al gauw de gedachte dat de mensen van de site niburu ook al niet helemaal helder zijn:jammer vond sommige dingen wel leuk,maar dan wel met natuurkundige en of de nodige professionele aanpak.Dit is leuk voor in de kuku stichting.

  1 likes
 • MK schreef:

  Hoe vaak wordt deze hoax nog aangehaald? Op andere niburu site, kwam het nieuws dat het afgelopen vrijdag de 23e zou gebeuren. Want dat had Rasputin voorspeld. In 2003 kwam Nibiru ook al, toen in 2010, daarna 2012 en nu 2013.
  Deze hoax is ontstaan door een channeling (een hersenspinsel dus) in 1976. De bedenker, zacharia nog wat, zegt zelf in zn boek, dat (als het waar is) Nibiru pas in 2800 of zo zal komen) De gelovigen debunken zichzelf dus.
  ALLE dubbele zon filmpjes zijn hoaxes!!

  Ik weet niet wat me meer irriteert. Nibiru hoax of Chemtrail hoax. Het blijft in ieder geval komedie van de bovenste plank. Bedankt voor deze glimlach!!

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  Oh hallo, hier zijn we weer met nutteloze complottheorieën! Terwijl Niburu op veel vlakken goede en nuttige informatie levert, begint dit echt m’n strot uit te komen.

  0 likes
 • ikwtif schreef:

  @biko steve

  Wat had je dan gedacht? Duidelijk doen ze hier ook al niet aan echte journalistiek.

  0 likes
 • little rascal schreef:

  Ach ja die Bram, heb het programa destijds gezien, hevig leunend op die onzin die Sitchin heeft verspreid.

  0 likes
 • cathy schreef:

  ach ja net wat die Patty al zei tussen 17 en 25 augustus zou er een aardbeving plaats vinden van … kom op toch we zien wel hoor wat er komt tegen houden zal waarschijnlijk niet gaan .

  0 likes
 • mo66 schreef:

  @Biko: In het filmpje legt hij uitvoerig uit dat dat hier juist niet het geval is….

  0 likes
 • Philip Hallie schreef:

  Een vraag geloofd iemand deze onzin nog.
  Men roept al 2000 jaar elk jaar hiervan de wereld vergaat.

  0 likes
 • IwantToBelieve schreef:

  Wat een bull…. weer. In het ene artikel staat niburu in orion, dan staat hij weer vlakbij jupiter geparkeerd, en dan weer bij de zon. Ik heb tig foto’s van de zon gemaakt met speciale filters, en wat denk je??? inderdaad, alleen de zon staat er op. Allemaal bangmakerij.

  0 likes
 • redice schreef:

  het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…

  0 likes
 • Rakker schreef:

  Maar bekijk hem toch maar even, Oorlogsdreiging om gebieden zeker te stellen?, chemtrails… vooral om de extra straling tegen te gaan die gaat komen?, torenhoge staatsschulden waar men erg makkelijk over doet?, FEMA kampen?, lege steden in China?, klimaatveranderingen…..?

  0 likes
 • wat schreef:

  [quote name=”IwantToBelieve”]Wat een bull…. weer. In het ene artikel staat niburu in orion, dan staat hij weer vlakbij jupiter geparkeerd, en dan weer bij de zon. Ik heb tig foto’s van de zon gemaakt met speciale filters, en wat denk je??? inderdaad, alleen de zon staat er op. Allemaal bangmakerij.[/quote]

  Natuurlijk is het beetje sensatie praat.
  Tegenwoordig kan iedereen zelf wel een diepe kijk in de ruimte nemen (deep space telescopen) en gek genoeg hoor ik die nooit over zulk soort dingen.

  Tijdje terug zou er toch ook zo’n enorme verandering komen, maar die is er tot heden nog niet.

  Misschien wordt het eens tijd al die kwakzalverij die labiele mensen van alles wijsmaken ophoud.

  De grootste leugens zijn de sprookjes die nooit wetenschappelijk onderbouwd worden en telkens overgebracht worden als samenzwering verhaaltjes.

  0 likes
 • Jeffrey schreef:

  redice,

  Wie zegt dat onze Spirit op dit moment positief is. Altijd er maar vanuit gaan dat Spiritueel zijn alleen maar afhangt van het positieve is zo naïef. Deze realiteit bestaat in al zijn vormen van groot naar klein uit balans. En aangezien wij als wereld zo hard bezig zijn geweest onze Spirit met alle negatieve emoties te onderdrukken omdat het niet in picture perfect past en geen aandacht hebben geschonken aan onze schaduw kanten denk ik dat een spiritual awakening ons eerst wel is heel hard kan tegenvallen want de eeuwen aan onderdrukking van de Spirit/vrouwelijke/negatiefe/moeder aarde (de ene helft van het ronde) aangezien deze wereld nu puur is gebaseerd op het mannelijke vaste logica materie en we onze zogenaamde Spirit verwaarloosd hebben, en ik denk niet dat zo’n verwaarloosde kant van het geheel dat zomaar loslaat omdat de mensheid te bang is om de realiteit te voelen. En dit zal in de psyche en aarde zowel als de wereld goed naar voren gaan komen De donkere kant van de mensheid zal zich eens weer gaan tonen om te laten zien dat balans van belang is. Ying/Yang God/Duivel Positieve/negatieve plus/min Hemel/aarde Zon/Aarde what ever its called in deze realiteit is iets van groot belang de enige weg is de smalle midden weg. En voor onze paradijs wereld zullen we toch even moeten doorbijten want al die jaren van Geestelijke onderdrukking komen echt niet als een zonneschijntje naar buiten. Spiritual awakening is de ontwaking van de geest. Maar als we nooit aandacht hebben geschonken aan onze geest waar denk je dat alle schaduwen angsten agressie pijnen schaamtes zich zijn gaan schuilhouden ja juist in de Geestenwereld en die gaan wij nou voor ons allen projecteren om opgelost te worden want dat is nodig en ben niet bang voor angst angst is deel van het geheel alleen in het midden zul je begrijpen waar je staat. 🙂 peace En eve doorbijten he we komen vanzelf weer een in het midden om het nogmaals te verlaten voor again een mooi avontuur.

  0 likes
 • jason schreef:

  [quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Het is to[quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Het is maar waar je naar wilt kijken. Er gebeuren dagelijks goede dingen die miss u en een ander niet naar wilt kijken, terwijl u wel de mogelijkheid heeft om niet het mainstream-media te gaan volgen. Miss willen ze ons wel negeatief laten voelen.
  Realiseer de wereld/universum/leven/natuur is bijzonder en magisch en dat wij dit mogen mee maken als een “bewuste” mens 🙂 Daar word je toch blij van.
  Ga eens een week geen nieuws kijken en ga ipv dat moeder aarde onderzoeken op youtube.Aanrader 🙂

  0 likes
 • Blum schreef:

  Ik heb privé op Facebook al meerdere foto’s voorbij zien komen van een object naast de zon. Deze personen waren zich hier zelf niet van bewust dit te hebben vastgelegd. Ik ben er van overtuigd dat er iets te gebeuren staat in ons universum.

  0 likes
 • guillermovis schreef:

  [quote name=”Jeffrey”]redice,

  …omdat het niet in picture perfect past en geen aandacht hebben geschonken aan onze schaduw kanten denk ik dat een spiritual awakening ons eerst wel is heel hard kan tegenvallen want de eeuwen aan onderdrukking van de Spirit/vrouwelijke/negatiefe/moeder aarde (de ene helft van het ronde) aangezien deze wereld nu puur is gebaseerd op het mannelijke vaste logica materie en we onze zogenaamde Spirit verwaarloosd hebben, en ik denk niet dat zo’n verwaarloosde kant van het geheel dat zomaar loslaat omdat de mensheid te bang is om de realiteit te voelen. En dit zal in de psyche en aarde zowel als de wereld goed naar voren gaan komen De donkere kant van de mensheid zal zich eens weer gaan tonen om te laten zien dat balans van belang is. Ying/Yang God/Duivel Positieve/negatieve plus/min Hemel/aarde Zon/Aarde what ever its called in deze realiteit is iets van groot belang de enige weg is de smalle midden weg. En voor onze paradijs wereld zullen we toch even moeten doorbijten want al die jaren van Geestelijke onderdrukking komen echt niet als een zonneschijntje naar buiten. Spiritual awakening is de ontwaking van de geest. Maar als we nooit aandacht hebben geschonken aan onze geest waar denk je dat alle schaduwen angsten agressie pijnen schaamtes zich zijn gaan schuilhouden ja juist in de Geestenwereld en die gaan wij nou voor ons allen projecteren om opgelost te worden want dat is nodig en ben niet bang voor angst angst is deel van het geheel alleen in het midden zul je begrijpen waar je staat. 🙂 peace En eve doorbijten he we komen vanzelf weer een in het midden om het nogmaals te verlaten voor again een mooi avontuur.[/quote]
  Voor het eerst iemand die exact hetzelfde beschrijft zoals ik het ook voel. Niets aan toe tevoegen

  0 likes
 • sander schreef:

  Hoe zou dat wetenschappelijk mogelijk zijn? Als het echt zo zou zijn zou er veel meer aan de hand zijn, de maan zorgt al voor grote invloed op de aarde (eb/vloed om maar iets te noemen) moet je na gaan wat een planeet/of uberhaupt iets van waarneembare grote voor een invloed zou hebben.

  0 likes
 • DingieM schreef:

  Zozo wel heel veel trollers en ongelooflijk stomme reacties hier. Dan moet dit wel erg dicht bij de waarheid zitten.

  Dankjewel voor jullie rol!

  0 likes
 • Bert schreef:

  Wat spreken jullie jezelf tegen zeg bah! Jullie lijken het kabinet wel wat continu alles verdraaid naar hun voordeel in de hoop dat het niet opvalt.. Is Niburu nu een planeet, Bestaat hij uberhaupt, is het geen planeet maar een ruimteschip (moederschip)? Waar staat de organisatie Nuburu nu eigenlijk voor? Neem eens een vast standpunt in ipv elke keer met een ander verhaal aan te komen. En het filmpje geeft ook geen enkel bewijs..

  En Bram Vermeulen (waar ik een groot fan van ben) heeft geen enkel onderzoek gedaan maar een boek gelezen waar zijn vertelling over gaat. Dit zijn zaken uit het verband trekken om de geloofwaardigheid kracht bij te zetten. Daar is de Telegraaf ook zo goed in.

  0 likes
 • tim schreef:

  Liefe mensen ,morgen weer een mooie nieuwe dag

  0 likes
 • tim schreef:

  Trouwens er word hier toch wel gereageerd dus ze lezen het wel als mij iets niet boeit dan lees ik het ook niet

  0 likes
 • Allaya schreef:

  [quote name=”IwantToBelieve”]Wat een bull…. weer. In het ene artikel staat niburu in orion, dan staat hij weer vlakbij jupiter geparkeerd, en dan weer bij de zon. Ik heb tig foto’s van de zon gemaakt met speciale filters, en wat denk je??? inderdaad, alleen de zon staat er op. Allemaal bangmakerij.[/quote]

  Wat die foto’s van een tweede zon betreft, ben ik het met je eens: zelf talloze foto’s gemaakt en er is niets te zien. Het kan ook helemaal niet, want de zon verspreid zoveel licht wat weerkaatst in de dampkring, dat je er nauwelijks langs kan kijken.

  Marshall Masters is wat mij betreft afgeschreven sinds zijn aankondiging van Elenin. Ook toen, met veel verve, beschreef hij wat er te gebeuren stond. De blauwe en de rode Kachina en dan!!! Ja, dan… niks.

  Nu vertelt hij opnieuw het verhaal over de blauwe Kachina die te zien zou zijn (overigens met geen woord over wat er in 2011 van Elenin geworden is en waarom hij toen dacht dat dat de blauwe Kachina was) en ja… Planet X is dan nu wel heel dicht bij, maar je ziet ‘m niet want het is infrarood he….ja, dat we daar nou net niet aan gedacht hadden. Natuurlijk zie je infrarood niet…uhu…

  Dus wat hij verkoopt is: het is er wel maar je ziet het niet. Exit Marshall Masters wat mij betreft.

  Wat ik dan wel weer interessant vind en nog wat verder uit wil zoeken is de relatie ISON en Planet X. Er verschijnen nu nogal wat filmpjes op youtube dat ISON niet de verwachte komeet is, maar een grotere kern heeft dan aanvankelijk werd aangenomen. Hoeveel groter? Groter dan Jupiter…

  Ik ben benieuwd, want wat er ook aan komt, we gaan het een keer zelf zien. Er zijn afbeeldingen genoeg, overleveringen uit het verleden, waar volop ruimte”dingen” op staan en meer dan genoeg voorspellingen dat het in deze periode moet gaan gebeuren. Laat je niet gek maken: just sit back and enjoy the ride :D.

  0 likes
 • LoKi schreef:

  Het is hoogst merkwaardig dat op de website SOHO al vanaf de 19de augustus geen foto’s meer gepubliceerd worden. Deze site doet er alles aan zaken te verbloemen, maar ziet toch soms zaken over het hoofd.
  In de loop der tijd heb ik zeer gewilde foto’s weten te bemachtigen.
  Niet alles wordt getoond maar om de 12 minuten maakt men een foto.
  Lekker neuzen in het archief!!

  0 likes
 • Y schreef:

  Lijkt er sterk op dat er gastjes van de AIVD of welk ander organisatie het ook mag zijn, ons proberen te misleiden met hun domme trol en bash comments.

  0 likes
 • Allaya schreef:

  [quote name=”Allaya”][Wat die foto’s van een tweede zon betreft, ben ik het met je eens: zelf talloze foto’s gemaakt en er is niets te zien. Het kan ook helemaal niet, want de zon verspreid zoveel licht wat weerkaatst in de dampkring, dat je er nauwelijks langs kan kijken.

  Marshall Masters is wat mij betreft afgeschreven sinds zijn aankondiging van Elenin. Ook toen, met veel verve, beschreef hij wat er te gebeuren stond. De blauwe en de rode Kachina en dan!!! Ja, dan… niks.

  Nu vertelt hij opnieuw het verhaal over de blauwe Kachina die te zien zou zijn (overigens met geen woord over wat er in 2011 van Elenin geworden is en waarom hij toen dacht dat dat de blauwe Kachina was) en ja… Planet X is dan nu wel heel dicht bij, maar je ziet ‘m niet want het is infrarood he….ja, dat we daar nou net niet aan gedacht hadden. Natuurlijk zie je infrarood niet…uhu…

  Dus wat hij verkoopt is: het is er wel maar je ziet het niet. Exit Marshall Masters wat mij betreft.

  Wat ik dan wel weer interessant vind en nog wat verder uit wil zoeken is de relatie ISON en Planet X. Er verschijnen nu nogal wat filmpjes op youtube dat ISON niet de verwachte komeet is, maar een grotere kern heeft dan aanvankelijk werd aangenomen. Hoeveel groter? Groter dan Jupiter…

  Ik ben benieuwd, want wat er ook aan komt, we gaan het een keer zelf zien. Er zijn afbeeldingen genoeg, overleveringen uit het verleden, waar volop ruimte”dingen” op staan en meer dan genoeg voorspellingen dat het in deze periode moet gaan gebeuren. Laat je niet gek maken: just sit back and enjoy the ride :D.[/quote]

  Hier de debunk-versie van het ISON-verhaal:

  http://www.astroblogs.nl/2013/08/20/is-er-een-cover-up-door-de-nasa-van-komeet-ison-niet-dus/

  0 likes
 • MK schreef:

  [quote name=”Y”]Lijkt er sterk op dat er gastjes van de AIVD of welk ander organisatie het ook mag zijn, ons proberen te misleiden met hun domme trol en bash comments.[/quote]

  Je hebt me. Dacht dat er nooit iemand achter zou komen.
  Sorry, maar hoe naïef ben je als je zoiets roept?! Dan zit je dus weer met vingers in de oren “LALALALA ik hoor je niet” te roepen; en je wilt geen enkel, goed onderbouwd, wetenschappelijk (sorry, vergeten dat “de wetenschappers” allemaal betaalt worden om te debunken) bewijs aannemen dat dit hele Nibiru/PlaneetX verhaal één grote leugen is. Beseffen jullie dan niet, dat het juist andersom gaat? Alle pseudowetenschappers die maar doorgaan met LEUGENS over dit onderwerp te verspreiden via youtube en andere onbetrouwbare kanalen, harken geld binnen met elke klik die iemand doet op hun filmpje/site. Big Business deze bangmakerij!!
  Eigenlijk zou ik zoiets zelf moeten beginnen: een website met pseudo-wetenschappelijke bangmakerij. Dat verdient stukken beter dan artikelen op Nibiru te debunken. Het salaris van de AIVD is namelijk niet om over naar huis te schrijven.

  Het is niet de AIVD die jullie “gelovigen” probeert te misleiden, maar jullie doen het zelf door deze onzin allemaal voor waar aan te nemen.

  0 likes
 • CB-Interactive schreef:

  Wat ik ‘denk’ is dat Ison niks anders is als een gewone ordinaire komeet die we met een beetje geluk aan de hemel kunnen zien zo eind dit jaar.
  Ik verwacht naast die komeet ook wel een ‘meteoren’-regen 🙂

  Een meteoren regen is natuurlijk geen meteorieten regen, maar staat wel garant voor wat leuk (ongevaarlijk) hemelvuurwerk.
  Ik zou zeggen, bespaar op het kopen van vuurwerk en geniet ervan* 😉

  Voor de rest verwacht ik geen inslag op zowel Mars als de Aarde en geen killingshot van de zon.

  In plaats van dat we geroosterd zullen worden, kun je beter alvast maar wat gaan investeren in winterkleding en zorgen dat je verwarming goed werkt, want ipv een killingshot verwacht ik op termijn namelijk een kleine ijstijd zoals wij die in de middeleeuwen ook hebben gehad.
  Kijkend naar het lange termijn gedrag van onze ster dan ligt een kleine ijstijd meer in de lijn der verwachting dan een killingshot.

  *=Mits het Oer-Hollandse weer geen roet in het eten gooit natuurlijk 😉

  0 likes
 • SlaSaUs schreef:

  [quote name=”MK”][quote name=”Y”]Lijkt er sterk op dat er gastjes van de AIVD of welk ander organisatie het ook mag zijn, ons proberen te misleiden met hun domme trol en bash comments.[/quote]

  Je hebt me. Dacht dat er nooit iemand achter zou komen.
  Sorry, maar hoe naïef ben je als je zoiets roept?! Dan zit je dus weer met vingers in de oren “LALALALA ik hoor je niet” te roepen; en je wilt geen enkel, goed onderbouwd, wetenschappelijk (sorry, vergeten dat “de wetenschappers” allemaal betaalt worden om te debunken) bewijs aannemen dat dit hele Nibiru/PlaneetX verhaal één grote leugen is. Beseffen jullie dan niet, dat het juist andersom gaat? Alle pseudowetenschappers die maar doorgaan met LEUGENS over dit onderwerp te verspreiden via youtube en andere onbetrouwbare kanalen, harken geld binnen met elke klik die iemand doet op hun filmpje/site. Big Business deze bangmakerij!!
  Eigenlijk zou ik zoiets zelf moeten beginnen: een website met pseudo-wetenschappelijke bangmakerij. Dat verdient stukken beter dan artikelen op Nibiru te debunken. Het salaris van de AIVD is namelijk niet om over naar huis te schrijven.

  Het is niet de AIVD die jullie “gelovigen” probeert te misleiden, maar jullie doen het zelf door deze onzin allemaal voor waar aan te nemen.[/quote]

  Wat is het adres van je website?

  Toch vreemd dat jij die veranderingen allemaal niet waarneemt. kom je zintuigen tekort dan?

  Nog nooit een blinde horen zeggen dat iemand die wel kan zien voor gek verklaart wordt.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”DingieM”]Zozo wel heel veel trollers en ongelooflijk stomme reacties hier. Dan moet dit wel erg dicht bij de waarheid zitten.

  Dankjewel voor jullie rol![/quote]

  Jah, schitterend is dat he!

  Al hebben de bekende actievelingen hier nog geen bericht achter gelaten. Dus ze worden voorzichtiger.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Allaya”][quote name=”IwantToBelieve”]… Ik heb tig foto’s van de zon gemaakt met speciale filters, en wat denk je??? inderdaad, alleen de zon staat er op. Allemaal bangmakerij.[/quote]

  Wat die foto’s van een tweede zon betreft, ben ik het met je eens: zelf talloze foto’s gemaakt en er is niets te zien. ….[/quote]

  Ik kijk ook dagelijks naar de zon, maar zie ook geen ‘tweede zon’ of iets dergelijks gezien.
  Ook op vakantie niks kunnen zien, waar ik toch weer zuidelijker was. Erg mijn best gedaan, foto’s etc. maar niks.

  Dus, jah…afwachten.

  0 likes
 • MK schreef:

  [quote name=”SlaSaUs”][quote name=”MK”][quote name=”Y”]Lijkt er sterk op dat er gastjes van de AIVD of welk ander organisatie het ook mag zijn, ons proberen te misleiden met hun domme trol en bash comments.[/quote]

  [/quote]

  Wat is het adres van je website?

  Toch vreemd dat jij die veranderingen allemaal niet waarneemt. kom je zintuigen tekort dan?

  Nog nooit een blinde horen zeggen dat iemand die wel kan zien voor gek verklaart wordt.[/quote]

  Had ik het bordje “sarcasme” maar hooggehouden. Zucht…..

  ik schreef: “Eigenlijk zou ik zoiets zelf moeten beginnen: een website met pseudo-wetenschappelijke bangmakerij.”
  Heb dus geen website gemaakt. Duh. Iets in mezelf zegt me, dat ik van zwakkelingen geen misbruik mag maken.

  Wat voor zintuigen kom ik tekort dan? Moet je me uitleggen. En begin alsjeblieft niet over 5e dimensie, of ik voel dat er iets aankomt, of andere lariekoek. Graag DUIDELIJK bewijs. Dat kun je niet leveren, want er is geen bewijs dat Planeet X er aan komt. Alleen Hoaxfilmpjes.

  Je hoeft van MIJ niet aan te nemen dat de Planeet X niet bestaat. Neem het maar aan van de honderdduizenden wetenschappers die aantonen dat het hele verhaal een hoax is.

  0 likes
 • Lrnskstr schreef:

  [quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  O, serieus, pas sinds 21 december 2012? Precies om 00:00:00 zeker ook? Totale onzin natuurlijk. Je geloofde vast ook dat de wereld zou vergaan die dag? Dus toen dat niet het geval bleek te zijn is het afgezwakt tot ‘het is sindsdien wel echt erger geworden hoor’. Zo houd je elk sprookje in stand. Succes ermee!

  O ja, de moslims zijn volgens mij vooral bezig ELKAAR de hersens in te slaan, om elkanders interpretatie van een boek.

  0 likes
 • Jeffrey schreef:

  Danku guillermovis,

  http://www.truthcontest.com/entries/the-present-universal-truth/

  Leuk om te lezen en voor onze gelovige lezers op de pagina is ook het zelfde uitgelegd met aanleidingen uit de bijbel.
  Want dat boek was nog niet zo gek, jammer genoeg dat teveel gekken het voor ons geïnterpreteerd hebben.

  Het midden is zoals het is.

  0 likes
 • RobG schreef:

  Iedereen moet lekker zelf weten wat hij wel en niet geloofd.
  Ik voel en zie ook verandering soms positief en soms negatief, maar eigenlijk zijn dat maar labels die wij aan gebeurtenissen plakken en niets anders.

  Wat het ook wel of niet is ik BEN er klaar voor 0:-)

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”ReneH”][quote name=”DingieM”]Zozo wel heel veel trollers en ongelooflijk stomme reacties hier. Dan moet dit wel erg dicht bij de waarheid zitten.

  Dankjewel voor jullie rol![/quote]

  Jah, schitterend is dat he!

  Al hebben de bekende actievelingen hier nog geen bericht achter gelaten. Dus ze worden voorzichtiger.[/quote]
  Hoi,nee hoor ik word niet voorzichtig,maar ik had geen tijd om te reageren.Wat er bij de zon is de een zegt dit de andere dat,maar er is geen 2 de zon,wel zijn er gigantisch ruimte schepen bij de zon,en schijnt de zon een stargate te zijn.binnenkort weten wij het allemaal 25 augutes is er een liberty poort geopend en is de EVENT getrikkert lees portal 2012,ik zou als ik jullie was,voor minstens 14 voedsel in huis op slaan + flessen met water,er is dan geen telefoon tv internet of wat dan ook.Het is ook raadzaam om wat geld in huis te hebben,en als je tank van de auto half leeg is bij tanken.pinnen kan dan niet meer.Cobra schakeld de satalieten uit.Het geld van de Cabal en Elite worden bevroren.Berijd je voor,dit is geen geintje.Er zal een schok onder de wereld bevolking komen,die gene die mentaal sterk genoeg is vraag ik help mensen en vertel ze wat je weet.De Lightworkers hebben zich al voor bereid en staan klaar wie wil helpen tijdens de Event ga naar portal 2012.er zijn medisch, media, supoost, financiele theams nodig.Een oorlog in Syria die Amerika graag wil beginnen daar is niet geooloofd van de BRON doen ze dat toch komt de EVENT gelijk.De Darkies worden als de EVENT begint het duurd ongeveer 72 uren gearresteerd.Nogmaals dit is geen geintje.En wat ik zelf vemoed is dat wij met de Aarde naar een nieuwe baan in de ruimte geduwd worden.Zo de debunkers zullen wel weer reageren,maar daar trek ik mij niets van aan de ene die wel onderzoek doet en toch wat wil aan nemen daar ben ik blij om en voor die persoon we gaan echt een rare tijd in.
  Groetjes.

  0 likes
 • jacces schreef:

  [quote name=”yonathan”]Wat een onzin,en dat allemaal aan de hand van een paar fotos!zoveel amateur astronomen en geen een dit dit meld!kom op mensen!jullie geloven nog steeds in de kerstman begrijp ik,en de paashaas?Dat we de ruimte nog niet begrijpen is duidelijk,we zitten nog in de kinderschoen wat dat betreft,maar zoveel onzin in een video heb ik nooit meegemaakt!helaas door dit soort onzin veranderd al gauw de gedachte dat de mensen van de site niburu ook al niet helemaal helder zijn:jammer vond sommige dingen wel leuk,maar dan wel met natuurkundige en of de nodige professionele aanpak.Dit is leuk voor in de kuku stichting.[/quote]
  De koptekst is ook al zo leuk vindt ik (Aandacht wordt afgeleid van het grootste nieuws ooit) hihi

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Waarschijnlijk komt Niburu Lucifer brengen. De aarde wordt klaar gemaakt voor de komst van de duivel. De spirituele zwevers geloven dat er iets moois komt. Ik trap niet in de dwaallichten en de zoete leugens. Helaas staan we dichter bij een wereldoorlgo dan ooit. Ik laat me niet meer bij de neus nemen zoals dat 21-12-2012 gezwets.

  0 likes
 • CB-Interactive schreef:

  [quote name=”Lrnskstr”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  O, serieus, pas sinds 21 december 2012? Precies om 00:00:00 zeker ook? Totale onzin natuurlijk. Je geloofde vast ook dat de wereld zou vergaan die dag? Dus toen dat niet het geval bleek te zijn is het afgezwakt tot ‘het is sindsdien wel echt erger geworden hoor’. Zo houd je elk sprookje in stand. Succes ermee!

  O ja, de moslims zijn volgens mij vooral bezig ELKAAR de hersens in te slaan, om elkanders interpretatie van een boek.[/quote]

  Als we Nostradamus mogen geloven vergaat de wereld pas na 7000 na Christus wat zeggen wil dat we iig nog een lange tijd te gaan hebben.

  Tis allemaal kommer en kwel ;).

  En wat die moslims betreft: Laten ze maar elkaars harsens in slaan, ze doen maar, zolang ze mij maar met rust laten 😉

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  De aandacht wordt niet alleen afgeleid van de objecten rond de zon. Dichterbij huis proberen dwaze wetenschappers de hamer van Thor te stellen. Deze dwaze wetenschappers verachte een oude legende.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/9

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  [quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]

  21-12-2012 is bewust opgezet als hoax om mensen te frustreren. De wat naievere zwevers van de lciht en liefdekerk geloofden al in een zogenoemd “gouden tijdperk” van liefde en licht. Sindsdien si het alleen maar beroerder geworden en moeten we oppassen dat er geen derde wereldoorlgo komt. Ook Obama is een oplichter in dienst van de illuminati en de illuminati is echt niet verslagen zoals vele naieve zwevers dachten. En degenen die heel sluw de aandacht af willen leiden van de illuminati.

  0 likes
 • LoKi schreef:

  Wat een gekibbel over die moslims, hou daar nou eens over op.

  De enigste die zich hier rot lacht is de Elite die ons en moslims tegen elkaar opzet en leugens verspreid over die o zo slechte moslims om haar geneugten van hebzucht te bewerkstellen. Dat is waarom men Syrie aanvalt het heeft geen Centrale Bank.

  Verder klopt het inderdaad dat de zon opkomt en ondergaat op een andere plek. Zo’n 2 jaar geleden heb ik hier bij Niburu al melding gemaakt van dat fenomeen onder een andere naam. Iedereen vroeg zich af of ik wel goed bij mijn hoofd was en 2 weken later waren het de Inuit eskimo’s die datzelfde melden in de kranten.
  Ga dus niet zeggen dat het onzin is want dan sta je absoluut niet dicht bij de natuur of heb je schijnbaar connecties met de “oogkleppenbrigade”.

  0 likes
 • LoKi schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Waarschijnlijk komt Niburu Lucifer brengen. De aarde wordt klaar gemaakt voor de komst van de duivel. De spirituele zwevers geloven dat er iets moois komt. Ik trap niet in de dwaallichten en de zoete leugens. Helaas staan we dichter bij een wereldoorlgo dan ooit. Ik laat me niet meer bij de neus nemen zoals dat 21-12-2012 gezwets.[/quote]

  Alleen een Lucifer en geen doosje???
  He da’s nou lullig zeg, niks om hem aan te steken.

  0 likes
 • Dreuzel schreef:

  [quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.

  0 likes
 • Mike schreef:

  Nou, let op mensen…hij schreef er ook bij dat het een Klingon Fighter kon zijn…
  Ik heb snel mijn startrekpak uit de kast gehaald, en kontakt proberen op te nemen met kapitein Kirk.
  Helaas is deze nu bezig om de nazi basis op de achterkant van de maan te bestrijden…
  Gelukkig hebben we onze alliantie reuzen uit de binnenaarde ook nog…zij zullen ons met hun onzichtbare 5 dimensionale vliegende schotels komen helpen…evenals onze onzichtbare vrienden vanuit de Pleiaden…
  The Greys worden al bestreden door de alliantie van de aardmensen en onze onzichtbare vrienden uit het andromeda stelsel…
  We hoeven nergens bang voor te zijn…voordat de vijand ons bijna vernietigd…stijgen we plots in trilling..
  hierdoor accenderen we meteen door naar de vijfde dimensie…en kunnen we daar verder leven als water nimpfen
  in een sprookje…
  De slechten onder ons worden meegenomen op een groot schip, en gedumpt op een nepaarde…kunnen ze daar lekker verder vechten…
  Nibure (planet X) komt er ook aan…het is een uitgeholde basis vol met reptilians…zij komen ons opeten…
  De enige manier om hier aan te ontsnappen…is diep onder de grond te gaan zitten in bunkers…vooral vanwege de grote waterrampen die gaan komen…want als de aarde gaat schudden…en de grond helemaal openbarst…dan zitten zij daar goed…want water kan toch niet in de grond verdwijnen……
  De zonnevlammen komen het werk afmaken…hierdoor doet mijn mobiel het dadelijk niet meer…
  dan is mijn leven voorbij…wat moet ik toch zondern dat spul…vreselijk…lijken de middeleeuwen wel….
  Wat leven we toch in een heerlijke “geestelijk gezonde” wereld mensen…heerlijk gewoon…
  We hebben respect voor elkaar…helpen elkaar op onze levenspaden…gunnen elkaar het geluk…
  laten elkaar in hun waarde…respecteren alles wat leeft….
  Ach shit…ik schrik wakker…ik lig te dromen..hahaha
  Groetjes M.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Mij is het niet duidelijk wat soort van rampen ons te wachten staat en wanneer PlaneetX van zich doet laten gelden.

  0 likes
 • arnold schreef:

  dus dat word preppen zonder op te vallen
  hoe doe je dat en door die 2012 zooi denkt iedereen dat het zal wel weer ik zie ook geen 2 de zon maar ja nl zit je nordelijke halfrond

  dus ja
  zou het hele event graag memaken en wat is er met die radioation dat baart me een beetje zorgen maar wat doe je eraan
  je inrollen met aleminium foli
  zodat de eerste die je vind je kan opeten

  0 likes
 • redice schreef:

  [quote name=”Dreuzel”][quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.[/quote]
  och, het is een kwestie van tijd vooraleer jullie mij gelijk zullen geven.doe de moeite en lees de koran eens, je zal wel anders piepen dan..of doe je oogkleppen af!!

  0 likes
 • Ultimaboot schreef:

  Discretion is the bullet. zegt deze meneer op het einde. Hij bedoeld hiermee dat je niet iedereen om je heden moet gaan vertellen wat er gebeuren gaat.
  Vreemd, wat doet dit filmpje dan op Youtube?

  0 likes
 • Rka schreef:

  Filmpje is pleite :p ??

  0 likes
 • arnold schreef:

  heb nog een intresante samenvating gevonden

  maar neem je de rode of de blauwe pil

  voor diegene die de rode kiezen
  http://www.youtube.com/watch?v=5ReHCCCdWgU&feature=share&list=LLPSmQvEicwV-YL09b6nnmxQ

  0 likes
 • beeke schreef:

  Wel of niet bestaat ieder zijn ding maar het ergste gaat nog komen en veel mensen zien dat niet als Amerika Syrie aanvalt zal die daarop reageren door raketten af te schieten op Israel en die zal op zijn beurt het hele midden oosten besmeuren met hun rakketten dit zal een ketting reactie ingang zetten en de 3e WWO is een feit geloof of niet in de bijbel stond t al beschreven als Jarusalem ontsingeld is zal het einde nabij zijn .
  Denk er maar over na of je nou gelooft of niet dit zal gebeuren en Amerika is de catalysator.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”LoKi”]Wat een gekibbel over die moslims, hou daar nou eens over op.

  De enigste die zich hier rot lacht is de Elite die ons en moslims tegen elkaar opzet en leugens verspreid over die o zo slechte moslims om haar geneugten van hebzucht te bewerkstellen. Dat is waarom men Syrie aanvalt het heeft geen Centrale Bank.

  Verder klopt het inderdaad dat de zon opkomt en ondergaat op een andere plek. Zo’n 2 jaar geleden heb ik hier bij Niburu al melding gemaakt van dat fenomeen onder een andere naam. Iedereen vroeg zich af of ik wel goed bij mijn hoofd was en 2 weken later waren het de Inuit eskimo’s die datzelfde melden in de kranten.
  Ga dus niet zeggen dat het onzin is want dan sta je absoluut niet dicht bij de natuur of heb je schijnbaar connecties met de “oogkleppenbrigade”.[/quote]
  De elite die moslims tegen elkaar opzet…. Dan heb je niet goed de geschiedenis van de de Islam begrpeen, die verschillende stroming hebben helemaal geen elite nodig. De Islam is al 1400 jaar dood en verderf. Naar buiten en toe en wanneer dat niet het geval is dan onder elkaar! De geschiedenis liegt niet. De Elite is daar niet nodig!

  Moet toch prachtig zijn. alle lellende in de werled schuif je gewoon in de schoenen van de zogenaamde eilte en je kan zelf weer in de spiegel kijken!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”redice”][quote name=”Dreuzel”][quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.[/quote]
  och, het is een kwestie van tijd vooraleer jullie mij gelijk zullen geven.doe de moeite en lees de koran eens, je zal wel anders piepen dan..of doe je oogkleppen af!![/quote]
  Tegenwoordig is het weergeven van de waarheid discriminerend, dan hoef je namelijk de feiten niet onder ogen te zien!

  0 likes
 • OpenEyes schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”redice”][quote name=”Dreuzel”][quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.[/quote]
  och, het is een kwestie van tijd vooraleer jullie mij gelijk zullen geven.doe de moeite en lees de koran eens, je zal wel anders piepen dan..of doe je oogkleppen af!![/quote]
  Tegenwoordig is het weergeven van de waarheid discriminerend, dan hoef je namelijk de feiten niet onder ogen te zien![/quote]

  De renden dat je dagelijks leest hoeveel ellende er in de wereld gaande is komt voort uit het feit dat het nieuws veel toegankelijker is geworden deze eeuw, denk alleen al eens aan de hoeveelheid nieuwszenders/sites.

  We worden veel sneller geinformeerd hierover. De ellende is er altijd wel geweest.

  Voor wat betreft het beschuldigen van de moslims ben ik het deels mee eens, ja er gebeurd veel op radicaal vlak maar vergeet niet dat er minsten, al dan niet meer, moslims zijn die gewoon in vrede willen leven. Hier zit een groot cultuurverschil met de christenen en katholieken, welke vooral volgers zijn. Moslims zijn doeners, waarvoor wij ze de ruimte geven omdat wij niet gewend zijn weerstand te bieden tegen zulke doorzetters.

  0 likes
 • Dynamitehaze schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”redice”][quote name=”Dreuzel”][quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.[/quote]
  och, het is een kwestie van tijd vooraleer jullie mij gelijk zullen geven.doe de moeite en lees de koran eens, je zal wel anders piepen dan..of doe je oogkleppen af!![/quote]
  Tegenwoordig is het weergeven van de waarheid discriminerend, dan hoef je namelijk de feiten niet onder ogen te zien![/quote]

  Goedzo Dreuzel, jij hebt natuurlijk de Koran wel gelezen, immers ben je zo op je conclusie gekomen mag ik aannemen toch ?(Y) Ik raad je aan om ‘m eens opnieuw te lezen

  0 likes
 • Jurgen schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”redice”][quote name=”Dreuzel”][quote name=”Mikhail”][quote name=”redice”]het enige wat mij opvalt sinds 21 dec 2012 is dat het serieus bergaf aan het gaan is met de wereld, het midden oosten staat in brand, en de moslimwereld wil de rest van de wereld domineren.elke dag lees je wel berichten over verkrachtingen,moorden,ontvoeringen,mishandelingen en kerken die platgebrand worden door hen in onze streken.
  allesbehalve goede vooruitzichten heb ik daaromtrent.het geloof in allah gaat de wereld vernietigen als het zo verdergaat!
  dat noemen we zeker géén “spiritual awakening”…[/quote]

  Natuurlijk, geef de Moslims maar weer de schuld.[/quote]
  Lekker discriminerend weer lui… Ben het wel met Mikhail eens.[/quote]
  och, het is een kwestie van tijd vooraleer jullie mij gelijk zullen geven.doe de moeite en lees de koran eens, je zal wel anders piepen dan..of doe je oogkleppen af!![/quote]
  Tegenwoordig is het weergeven van de waarheid discriminerend, dan hoef je namelijk de feiten niet onder ogen te zien![/quote]
  Haha…. zegt redice die blijkbaar de kranten serieus neemt, over oogkleppen gesproken… als je weet wie die ‘moslimrebelen’ finacieren en bevoorraden dan ga je misschien begrijpen dat zolang wij ruzie maken om welk geloof het beste is, de oorlogen lekker door kunnen blijven gaan!

  0 likes
 • shem khob ali schreef:

  Over moslims gesproken. Ik heb de quran gelezen, ik zie geen zaken die erger zijn dan het oude testament. Het moslims vs moslims principe wordt al jaren door de wahhabis en salafisten(de geloven van de sjeiks van Saudi-Arabie en Qatar – de rijkste landen ter wereld). Deze zijn zoals de Talmoedische Joden erop uit om armageddon te bewerkstelligen en (desnoods) uit te voeren. Klinkt bekend? Deze geloven hebben dezelfde basis. De “rebellen” in Syrie/ Egypte? gefinancierd door Qatar. 9/11? De Saudis. Niet zozeer moslims, maar algemeen abrahamistische orthodoxie. Babylonische geloofsovertuigingen met als doel de vernietiging van de bevolking. En natuurlijk doen christelijke Jezuieten (en Opus Dei) hier graag in mee. zij werken samen, de rest is een onschuldige pion in hun spel om de wereld van haar bacterieen te verlossen. Dit principe krijgen we ook in vele sci-fi films via Hollywood(=talmoedische joden) binnen.We worden keihard gemanipuleerd, en “moslims” zijn daar net zo hard slachtoffer van als wij. Hoe denk je dat een moslim over jou nadenkt? Voor hen vertegenwoordig je een koloniserende macht die hen probeert te domineren. Wij vs Zij. Of nee, de moslims weten wel dat Jij je corrupte overheid niet representeert. Dat is voorbehouden aan ons, wij denken minder met ons hart (zoals zij wel doen).Ze hebben wat meer zon, dus niet zo vreemd. Laat je wat minder sturen door “de media”(dat zijn bedrijven die door rijke lui worden gerund) en denk voor jezelf.

  0 likes
 • Jurgen schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”LoKi”]Wat een gekibbel over die moslims, hou daar nou eens over op.

  De enigste die zich hier rot lacht is de Elite die ons en moslims tegen elkaar opzet en leugens verspreid over die o zo slechte moslims om haar geneugten van hebzucht te bewerkstellen. Dat is waarom men Syrie aanvalt het heeft geen Centrale Bank.

  Verder klopt het inderdaad dat de zon opkomt en ondergaat op een andere plek. Zo’n 2 jaar geleden heb ik hier bij Niburu al melding gemaakt van dat fenomeen onder een andere naam. Iedereen vroeg zich af of ik wel goed bij mijn hoofd was en 2 weken later waren het de Inuit eskimo’s die datzelfde melden in de kranten.
  Ga dus niet zeggen dat het onzin is want dan sta je absoluut niet dicht bij de natuur of heb je schijnbaar connecties met de “oogkleppenbrigade”.[/quote]
  De elite die moslims tegen elkaar opzet…. Dan heb je niet goed de geschiedenis van de de Islam begrpeen, die verschillende stroming hebben helemaal geen elite nodig. De Islam is al 1400 jaar dood en verderf. Naar buiten en toe en wanneer dat niet het geval is dan onder elkaar! De geschiedenis liegt niet. De Elite is daar niet nodig!

  Moet toch prachtig zijn. alle lellende in de werled schuif je gewoon in de schoenen van de zogenaamde eilte en je kan zelf weer in de spiegel kijken![/quote]

  De koran verschilt niet zoveel met de bijbel hoor… Ibrahim is Abraham etc etc. En rooms-katholieken hebben geen terroristenverleden en -heden?? De elite-bloedlijnen komen zelfs oorsronkelijk uit het midden-oosten, waarom denk je dat het vaticaan en de Illuminati zoveel egyptische symbolen hebben?

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”arnold”]heb nog een intresante samenvating gevonden

  maar neem je de rode of de blauwe pil

  voor diegene die de rode kiezen
  http://www.youtube.com/watch?v=5ReHCCCdWgU&feature=share&list=LLPSmQvEicwV-YL09b6nnmxQ%5B/quote%5D
  Ik heb al een hele lange tijd de rode pil genomen,ik heb je link niet gezien.De Matrix film heeft veel weg van de waarheid en leefden we in de Matrix,gelukkig is de matrix weg die is ingestort door de Lightworkers,er worden steeds meer mensen wakker,maar wij zijn er nog niet.25 augutes is er de bevrijdings poort geopend,en dat wil zeggen dat wij binnenkort door de Event die gaat komen bevrijd worden.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”LoKi”]Wat een gekibbel over die moslims, hou daar nou eens over op.

  De enigste die zich hier rot lacht is de Elite die ons en moslims tegen elkaar opzet en leugens verspreid over die o zo slechte moslims om haar geneugten van hebzucht te bewerkstellen. Dat is waarom men Syrie aanvalt het heeft geen Centrale Bank.

  Verder klopt het inderdaad dat de zon opkomt en ondergaat op een andere plek. Zo’n 2 jaar geleden heb ik hier bij Niburu al melding gemaakt van dat fenomeen onder een andere naam. Iedereen vroeg zich af of ik wel goed bij mijn hoofd was en 2 weken later waren het de Inuit eskimo’s die datzelfde melden in de kranten.
  Ga dus niet zeggen dat het onzin is want dan sta je absoluut niet dicht bij de natuur of heb je schijnbaar connecties met de “oogkleppenbrigade”.[/quote]
  De elite die moslims tegen elkaar opzet…. Dan heb je niet goed de geschiedenis van de de Islam begrpeen, die verschillende stroming hebben helemaal geen elite nodig. De Islam is al 1400 jaar dood en verderf. Naar buiten en toe en wanneer dat niet het geval is dan onder elkaar! De geschiedenis liegt niet. De Elite is daar niet nodig!

  Moet toch prachtig zijn. alle lellende in de werled schuif je gewoon in de schoenen van de zogenaamde eilte en je kan zelf weer in de spiegel kijken![/quote]
  M.Brandenburg familly van de Elite?ik vind dat U wel flink de Moslims haat de rest van de regeringen US of Amerika och die zijn toch zo goed en het Zionisme goed he,Ik denk dat Uin Brazilie woont en ons land zoals U zegt ontvlugt bent wegens teveel belasting betalen.Cabal en de Elite worden binnen kort allemaal gearresteerd.M.Brandenburg bekeer voor het te laat is en zoek en witte Licht.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Zoals beeke al zegt Amerika is de catalisator.Als Amerika Syrie iets aandoet van een raket aanval of het land binnen gaat met militairen gelijk de Event getrikkert word.Dit is de laatste wanhoopdaad van de Cabal en de Elite.De Bron heeft dit zo bepaalt.Wanneer de Event getrikkerd word worden de sataliten uitgeschakeld en dat houd in geen bankzaken of gepint kan er dan niet meer worden,geen internet telefoon en tv.
  Het gaat ongeveer 72 uren duren dat al de leden van de Cabal en de Elite gearresteerd worden.Deze zijn al jaren en jaren bezig,de ellende in de hele wereld is aan de Cabal en de Elite te wijten,oorlogen en daarbij het Blackwaterleger, inzetten die weer voort komt vanuit de Vatikaan.De Cabal is oorspronkelijk van de Jezuiten afkomstig en van de Zionisten niet het gewone joodse volk die zijn net als ons ook slachtoffer.Door oorlog te voeren en infiltranten in te zetten zijn ze gelijk zoveel mensen de dood ingedreven,en met name ook veel kinderen dan kan er ook niet voort gepland worden dus geen nakomelingen meer.Kijk op portal 2012 daar is veel te lezen hierover.Wij als Lightworkers en Lightwarriors zijn vorbereid dat de Event ieder moment kan komen.Zo bereid ik jullie weer voor dat de Event vlug kan komen ja debunk dit maar debunkers en al is er maar een persoon die dit wil aannemen en voedsel voor ongeveer 14 dagen in huis haalt +flessen drinkwater dan heb ik al een persoon geholpen.Mocht de Event er zijn,dan hoop ik dat jullie zoveel gelezen en ondhouden hebt om je omgeving en naasten te helpen de hele wereld zal in een shok zijn.En dan na de Event maken wij kennis met onze famillie die buitenaards wonen.En hoop ik voor jullie allemaal een veilige en een mooie toekomst.

  0 likes
 • Bibi schreef:

  Hele filmpje gekeken..Valt tegen, omdat ik m.i. teveel reclame zie voor boeken van de presentator, maar ook de persoon die vanuit het vliegtuig diverse foto’s had gemaakt: hij heeft een bedrijf (reclame) en een fototoestel( NIKON).
  Maar wat de impact van die rode dwerg nou eigenlijk precies behelst???
  En op welke termijn? De beelden die ik heb gezien zeggen ook eigenlijk helemaal NIKS.
  Waar is die planeet nou eigenlijk? Voor of inmiddels achter de zon? En gezien het tijdspad van deze fotobeelden, duurt het nog wel zeker drie jaar voor de rode dwerg achter de zon vandaankomt…tot de zgn.’killzone’.
  Maar waarom dat dan de killzone is, wordt verder niet uitgelegd.
  Ik sta echt open voor vanalles. Maar dan wil ik ook wel voorzien worden van ECHTE informatie en niet van bangmakerij en speculaties!
  Okee. Misschien is er wel een extra planeet waar wij niks van weten…omdat die toevallig in een bijna dezelfde baan om de zon draait, maar aan de andere kant. Voor ons niet zichtbaar.
  Waarom zou dat dan levensbedreigend voor onze planeet zijn? Ik wil uitleg en verklaringen.Die ontbreken helaas.
  Dit filmpje doet NIBURU geen goed. Sorry.

  0 likes
 • Freddie schreef:

  Deze docu maakt weer eens te meer duidelijk dat er opnieuw op zeer bedenkelijk niveau angst gezaaid word. Daarna word ons aangeboden hoe we ons er “eventueel” op kunnen voorbereiden. MAAR, wilt u daar dan wel even voor betalen!!! Wat is dit voor een man, alsof hij dan nog iets aan dat geld heeft.
  In het tijdperk van spiritualiteit en alles wat daar om heen hangt laat men weer eens heel duidelijk zien dat het ook hier het uiteindelijk alleen maar om GELD draait en heel veel misleiding.
  Het neigt er naar dat men de rol van de kerken heeft overgenomen.
  Zullen we de bijbel buiten beschouwing laten, want dit is wel een erg slechte vertaling van de oorspronkelijke geschriften.

  Niemand kan inschatten wat de planeet Nibiru zal aanrichten.

  0 likes
 • kim schreef:

  Dit verhaal van de ‘Event’ ging al over internet vanaf /rond Nov 2012 men dacht dat het met 21-12-2012 te maken had , er wordt in gezegd dat het door de ‘Source’ (wie of wat dat ook is/zijn )bepaald wordt wanneer die(kunstmatige?) lichtflits van circa 15 minuten plaats vindt,die eerst volgens bartjes de Pleiaden en Sirius en dan de Aarde zal bereiken ,tegelijkertijd zal er een omzetting van het financiele stelsel plaatsvinen volgens de verhalen, en de elite gearresteerd (fema-kampen?) één en ander zou minstens een week sluiting van banken en winkels kunnen inhouden omdat volgens het verhaal de elite geblokkeerd moet worden tot finaciele instanties,van hun wordt n.l alles geconfisqueerd.Het mooiste is dat er een belofte is van schuldkwijtschelding (hypotheken etc)Hoe dan ook dit verhaal gaat al langer rond en er zouden verschillende groepen aan meedoen als hoogtepunt komen dan ook nog de buitenaardsen in beeld..of het waar is? hmmm. 😉

  0 likes
 • Lamantijn schreef:

  De objecten zijn ruimteschepen die energie ‘tanken’ bij de zon. De ruimteschepen worden bemand door onze ruimtebroeders van o.a. Mars en Venus, die hier zijn om de wereld voor te bereiden op de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid: de terugkeer van Maitreya de Christus, en de Meesters van Wijsheid.zie http://www.share-international.com of http://www.sharenl.org.

  0 likes
 • arnold schreef:

  ik had begrepen dat er 2 kanten waren 1 met angstige mensn die door leven in angst en 1 aarde die verder gaat met voorberijde mensen en dat ze terug zouden komen maar goed we avonturen het wel
  we zijn niet voor niets geincarneert in deze tijd
  alles heeft een reden meschien is dat die van mij wel het memaken van dit event

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  nederland

  Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

  Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

  >