Homepagina » UFO » Vreemd tafereel waargenomen in de omgeving van Area 51. Zijn dit UFO’s die elkaar aanvallen?
Vreemd tafereel waargenomen in de omgeving van Area 51. Zijn dit UFO's die elkaar aanvallen?

Vreemd tafereel waargenomen in de omgeving van Area 51. Zijn dit UFO’s die elkaar aanvallen?

In de lucht boven de stad Henderson in de Amerikaanse staat Nevada zijn een aantal UFO’s waargenomen die elkaar leken aan te vallen.

Een filmpje van de onbekende vliegende objecten is al bijna een half miljoen keer bekeken.

De bollen zijn op 19 februari jongstleden vastgelegd door iemand die op weg was naar Las Vegas, schrijft persbureau Sputik.

Sterren

“Ik zat in de auto toen ik negen of 10 heldere stippen in de lucht zag die op sterren leken,” zei de man.

“Plotseling bewogen ze naar boven en het leek alsof ze elkaar aanvielen,” voegde hij toe. Het hele voorval duurde volgens hem slechts 20 seconden.

De stad Henderson bevindt zich niet ver van de beruchte basis Area 51, aldus het persbureau.

Bewijs

Sommigen zien de beelden als bewijs voor UFO’s, terwijl anderen claimden dat het slechts reflecties waren van de autolampen.

“Als dat laserstralen waren, zou er iets moeten zijn vernietigd,” reageerde Carlos Urquides. “Ik geloof in UFO’s, maar niet hierin!”

Roswellincident

Area 51 is een geheime Amerikaanse vliegbasis die is gelegen in de Nevada Test and Training Range.

Er gaan geruchten dat er UFO’s en zelfs aliens worden bewaard. Volgens het leger worden er alleen experimentele vliegtuigen getest.

De basis is al vaak in verband gebracht met het Roswellincident. Hoewel het leger claimt dat er in 1947 een weerballon is neergekomen bij het plaatsje, zeggen ufologen dat er een buitenaards schip is gecrasht.

[Sputniknews]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. sorry maar hij zit achter een raam… reflectie

  8 likes
  • @0:58 hoor je de robot stem zeggen.

   I had my car window down, so I know it was not a reflection.

   (wat er dan wel in beeld kwam weet ik ook niet)

   3 likes
   • Heel leuk maar. Ze kunnen zoveel zeggen.
    In het laatste gedeelte zie je auto,s voorbij rijden en die lichtjes lopen op het zelfde ritme als de auto,s die passeren. it.s good to keep an open mind but not so open that you,re brains fall out. en je moet ook niet alles geloven joh..
    voor je het weet ben je een flath earther

    3 likes
   • Reflectie van aluminium in de lucht… 😉

    1 likes
  • ben,

   Lijkt het aardig op en zo niet, heb ik er ook geen verklaring voor.

   Alhoewel de US Army de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd heeft in laserwapens en drones kunnen we dit wel uitsluiten. Drones kunnen dergelijke snelheden niet bereiken. Darpa heeft zich voornamelijk gericht op het ontwikkelen van micro drones voor spionagedoeleinden. CEO Regina Dugan, en tegenwoordig werkzaam voor Google, presenteerde tussen 2010/2012 een tal van drone insecten als de kolibrie, zie vanaf minuut 8;

   https://www.youtube.com/watch?v=V_LurJfOSiA

   Ook werd nanotechnologie toegepast om zwermen mini drones vanuit straaljagers los te laten die gronddoelen moeten opsporen, uitschakelen;

   https://www.youtube.com/watch?v=09UnB1ko1SE

   2 likes
 2. Helemaal niks dit.

  3 likes
 3. Buitenaardse beschavingen voeren geen oorlog met elkaar. Oorlog voeren doen alleen zeer primitieve beschavingen zoals het onze. Het mensenras is een ras dat nog in oorlog is met zichzelf. Als er zogenaamd buitenaardse schepen te zien zijn die oorlog voeren met elkaar, komen ze uit ons eigen zonnestelsel. Het doel hiervan is de mensheid angst aan te jagen voor buitenaardse beschavingen, waarvan de hulp voor de mensheid door het kwade ongewenst is.

  2 likes
 4. Er zijn communicaties die verhalen over beelden van elkaar aanvallende ruimteschepen die als film ja als movie worden afgespeeld tegen de hemel.
  Net zoals met de vernietiging van de twintowers op deze manier op film heeft gezet door de vliegtuigen tegen een hemel a te beelden.
  En er dus nooit vliegtuigen in de buurt zijn geweest van de towers Maar louter films.
  Intussen konden de explosieven die overal in de torens geplaatst waren tot ontploffing worden gebracht en de torens vervolgens perfect instortten.
  Dus tegen onze hemel met behulp van de aluminium partikeltjes die worden gechemtraild in onze luchten
  kunnen wrede nepfilms worden afgespeeld waardoor het lijkt dat er zich een intergalactische oorlog afspeelt. Maar in feite Hollywood een wereldweide film voor ons afspeelt.
  Die ons dan weer angst moet aanjagen. Zodat we met zijn allen kiezen voor nog meer oorlogen.
  Ja, een wonderlijk verhaal. Dit zou binnenkort wel eens kunnen plaats vinden als mogelijkheid.
  Blijf rustig. het zijn de ondergangs krampen en stuiptrekkingen van een mensuitmoordend systeem.

  1 likes
 5. Als mensen echt de diepte in willen gaan kan ik u de video’s (YouTube) en boeken over de Deep Space Program van harte aanbevelen. Via ‘black budgets’ zijn er al honderden miljarden vrijgespeeld voor clandestiene ruimteprogramma’s. Uiteraard onder de strengste geheimhouding voor Jan met de pet. We hebben al een hele vloot met ruimteschepen. De nazi’s hadden al een ruimteprogramma wat opereerde vanuit Antartica. Je had CIA operatie Paperclip waarbij 1400 nazi-wetenschappers zijn overgebracht werden naar Amerika/Zuid Amerika waar ze vanwege hun kunde hoofd werden van verscheidene NASA ruimteprogramma’s. Werner von Braun was er eentje van. Het volksbedrog van de elite reikt dieper dan een mijnschacht. Niks is wat het lijkt.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...