Binnenland

Pleidooi in magazine voor Tristate City: ‘Dit was toch ook een complottheorie van de wappies?’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!

In 2016 verscheen er een opmerkelijk artikel in het magazine Vastgoedmarkt. Peter Savelberg, initiatiefnemer van Tristate City, stelt in het stuk dat de Randstad zich met Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen zou moeten presenteren als één stad.

Tristate City zou dan met stip in de top 5 van grootste en meest toonaangevende wereldsteden staan. Nederland beslaat ruwweg de twee binnenste ringen van het Tristate-model. Groningen en Maastricht liggen in de derde ring, evenals Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen, aldus Savelberg. Hij schrijft dat de binnenste ring of Randstad-ring zeer belangrijk is voor onze economie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png
Drie keer zo groot

Binnen het Tristate-model zouden 25.000 mkb-bedrijven drie keer zo groot kunnen worden door exportgroei buiten Europa, wat honderdduizenden nieuwe banen in Nederland zou opleveren. Daarnaast zouden universiteiten in omvang kunnen verdubbelen, zegt Savelberg.

Tristate City is een initiatief van het bedrijfsleven en wordt gesteund door werkgeversorganisatie VNO-NCW. Ook de overheid en diverse universiteiten zijn erbij betrokken.

Great Reset-doelen

Eerder wees Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) erop dat Tristate City onderdeel is van de Sustainable Development Goals oftewel de Great Reset-doelen.

“Denk aan het plan om tot 2030 nog 5000 megawindturbines te plaatsen en vele honderdduizenden vierkante meters grond met zonnepaneelvelden vol te leggen, waar op dit moment simpelweg geen ruimte voor is. Het is volledig in lijn met SDG 7. Denk ook aan het plan om Nederland om te vormen tot ‘één grote groene wereldstad met 30 miljoen inwoners’, oftewel het plan voor Tristate City, dat door het kabinet wordt toegejuicht en volledig in lijn is met SDG 11. Denk aan het plan van het kabinet om het eten van vlees steeds verder uit te bannen. Dat is volledig in lijn met SDG 2,” zei hij.

4.7 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

Dit soort onthullingen/nieuwsfeiten kan je alleen nog maar met walging aanschouwen. Als alles waarheid zou worden is het afgelopen met een menselijk bestaan in dit land en vele delen van Europa.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Wappies zijn toch die compleet hersendode Überschapen die zich vol hebben laten spuiten met die experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis, die sterven inmiddels massaal aan die operatie Depopulatie Executie-spuit….Nee geef mij maar complot-DENKERS, dat zijn tenminste échte MENSEN, met enig verstand, ratio, logica, helder en kritisch denkvermogen….

Staxx
Staxx
1 jaar geleden

Die Gideon toch, hij zit werkelijk overal bovenop.
Mijn held!

Henk
Henk
1 jaar geleden

Mensen ga stemmen in maart en stem op fvd of op van haga of op de pvv

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x