Corona

Voor deze huisarts is grens bereikt: ‘Nooit zal ik het huidige mRNA-vaccin aan een kind toedienen’

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!

Zondag vroeg iemand op Twitter: wie heeft zijn of haar kinderen (-12) gevaccineerd en vooral waarom heb je dat gedaan? Jeroen Schoenmakers, adjunct-kabinetschef van de Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en vader van vier kinderen, antwoordde: “Afspraken ingeboekt voor volgende week.”

“Waarom? Omdat ze zo de verspreiding helpen temperen. Hoge verspreiding ontwricht hun leven ook (ziekte rondom, quarantaine, sluitingen, aflastingen). Omdat de vaccins veilig zijn. Omdat ze zo veiliger kunnen genieten van hun grootouders,” schreef Schoenmakers.

Ook niet met toestemming van de ouders

Huisarts Frank Peeters gaf hem een uitbrander. “We prikken kinderen met een vaccin in de experimentele fase niet voor hun eigen gezondheid,” zei hij. “Bestaat er nog één vaccin dat je toedient om enkel een ander te beschermen?”

“Nooit zal ik het huidige mRNA-vaccin aan een kind toedienen. Ook niet met toestemming van de ouders,” benadrukte de huisarts.

Vervolgens werd hij door Schoenmakers geblokkeerd. “Mijn mening wordt blijkbaar niet geapprecieerd,” zei de arts.

Kindervaccinatiedorp

De meeste vaccinatiecentra in Vlaanderen zijn zaterdag begonnen met het vaccineren van de leeftijdsgroep van 5 tot 11 jaar tegen corona. Drie op de vier kinderen hebben een uitnodiging gekregen. Onder andere in een ‘kindervaccinatiedorp’ in de dierentuin van Antwerpen worden kinderen ingeënt.

Een plan om vaccinatieteams in Kortrijk naar scholen te sturen, haalde het niet vanwege ‘zorgen over mogelijke discussies met ouders’.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
4 maanden geleden

De misdadigers hebben haast!

Roely
Roely
4 maanden geleden

Vreselijk

Rose
Rose
4 maanden geleden

Schoenmaker blijf bij je leest…..hoeveel krijg je om 4 nepvaccins aan je kinderen te geven…..Of krijgen artsen in België 15 euro per gevaccineerde subsidie , reken eens x 4000………???

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

” “Nooit zal ik het huidige mRNA-vaccin aan een kind toedienen. Ook niet met toestemming van de ouders,” benadrukte de huisarts.”

en zo hoort het en elke arts die dat wel doet zowel bij kinderen als bij niet-volledig geïnformeerde volwassenen maakt zich schuldig aan poging tot zware mishandeling, zware mishandeling, poging tot doodslag, doodslag, en zal zich moeten verantwoorden voor het tribunaal daar nationale rechtelijke machten ongeschikt zijn gebleken, of is dat zelfs hun taak: alleen loyaal zijn aan de staat, niet aan de burger.

https://www.youtube.com/watch?v=hfigJbTcUvE Hoorzitting 11 december 2021 – Monique Sparla over art. 120 Nederlandse Grondwet

Luister en huiver. Deze video/ verklaring mag wel meer onder de aandacht worden gebracht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x