Mens en Dier

‘Voor wie dacht dat het ergste geweest was?’ Timmermans komt eraan!

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Frans Timmermans heeft zich gemeld als kandidaat-lijsttrekker voor de gezamenlijke fractie van PvdA/GroenLinks. De fracties gaan voor het eerst met een gezamenlijke lijsttrekker en kandidatenlijst de verkiezingen in.

GroenLinks-leider Jesse Klaver zei woensdag dat hij de gezamenlijke lijst niet gaat aanvoeren. Hij wil plaatsmaken voor een nieuw gezicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tot en met 4 augustus kunnen leden van beide partijen solliciteren voor het lijsttrekkerschap. Op 22 augustus wordt bekendgemaakt wie de leider wordt.

In 2016 zei toenmalig PvdA-minister Ronald Plasterk dat de Eurocommissaris als PvdA-Kamerlid in 2010 een half jaar lang niets heeft gedaan omdat hij in de fractie de portefeuille Buitenland niet had gekregen.

Op naar nul zetels

“Timmermans is natuurlijk geen politicus van de nieuwe generatie. Hij getuigt van de totale leegte aan talent bij de kartelpartijen. Op naar nul zetels,” zegt ON!-redacteur Kim Tjoa.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons vult aan: “De brokkenpiloot en leugenaar wordt de nieuwe leider van PvdA en GroenLinks. Gefeliciteerd! Op naar nul zetels.”

Sociaalwetenschapper Laurens Buijs voegt toe: “Timmermans is een verwende jengelende kleuter gevangen in een volwassen lichaam.”

Voor wie dacht dat het ergste geweest was?

Veel mensen verwachten dat de media de komende tijd campagne zullen voeren voor de Eurocommissaris. “Tot 21 november deze man elke dag op de NPO. Heb medelijden,” aldus Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV).

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voorziet: “De media gaan er de komende maanden nummer één prioriteit van maken om maken Frans Timmermans zoveel mogelijk te promoten voor het premierschap.”

“Voor wie dacht dat het ergste geweest was? Enjoy the show,” schrijft ondernemerscoach Fiona Zwart.

Genadeslag

Auteur en spreker Hans van Tellingen noemt Timmermans een ‘klimaatfantast’. “Op de lange termijn snijdt GroenRood zich hiermee in de vingers.”

Als Timmermans premier wordt, zal dat de genadeslag zijn voor Nederland, verwacht commentator Eva Vlaardingerbroek.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
9 maanden geleden

Even Fransje op een dieet van insecten zetten.
Probleem lost zich dan vanzelf op.

Edwin
Edwin
9 maanden geleden

Het is maar wat je een nieuw gezicht noemt.

theo
theo
9 maanden geleden

Yes nu gaat t echt beginnen, deze idioot is volledig loco en gaat de genade slag geven aan de gewone burger onder het mom wij zijn slecht voor het klimaat. Zelf doet ie hier natuurlijk niet aan mee want hij is een van de ubermenschen denkt ie. En hij gaat de verkiezingen met gemak winnen, wedden, want heel nederland wil hem, let maar op de msm…..om te kotsen!

Dree
Dree
9 maanden geleden

Eva, je kan het niet beter omschrijven. Timmermans wordt de doodsteek. Hopen dat de massa tot bezinning komt.

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x