Homepagina » Gezondheid » Monsanto verkocht bewust kankerverwekkend product aan consumenten. Deze advocaat legt dodelijke samenzwering bloot
Monsanto verkocht bewust kankerverwekkend product aan consumenten. Deze advocaat legt dodelijke samenzwering bloot

Monsanto verkocht bewust kankerverwekkend product aan consumenten. Deze advocaat legt dodelijke samenzwering bloot

Chemiebedrijf Monsanto is aangeklaagd wegens sterfgevallen door kanker als gevolg van blootstelling aan de onkruidbestrijder Roundup.

Uit de rechtszaken blijkt dat Monsanto en de Amerikaanse overheid de gevaren van Roundup voor de mens zoveel mogelijk onder het tapijt probeerden te vegen, stelt advocaat Mike Papantonio van America’s Laywer.

Al in de jaren tachtig bleek uit laboratoriumonderzoek dat glyfosaat, het belangrijkste bestanddeel van Roundup, bij dieren leidde tot veranderingen op celniveau die werden gelinkt aan kanker.

Slot en grendel

In 1985 stelde het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA vast dat glyfosaat te boek zou komen te staan als kankerverwekkend.

Zes jaar later kwam daar opeens verandering in en zei de EPA dat mensen zich geen zorgen meer moesten maken over glyfosaat.

Al het laboratoriumonderzoek uit de jaren tachtig dat de EPA had gebruikt, werd achter slot en grendel gestopt.

Gevoelige bedrijfsinformatie

Monsanto claimde dat de onderzoeken gevoelige bedrijfsinformatie bevatten en om die reden niet konden worden gedeeld met het publiek.

In 2015 zei de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een verklaring dat Roundup van Monsanto ‘waarschijnlijk kankerverwekkend is voor mensen’.

Het is nu de vraag of de WHO dat standpunt net als de EPA over enkele jaren weer zal herzien.

Dodelijke samenzwering

Monsanto heeft een heel leger aan wetenschappers, lobbyisten, politici en overheidsagentschappen in de zak die megawinsten boven menselijke gezondheid stellen.

Aangezien de overheid, media en zelfs het Witte Huis Monsanto de hand boven het hoofd houden, zal het echte verhaal hoogstwaarschijnlijk alleen te horen zijn in de rechtszaal.

De dodelijke samenzwering tussen Monsanto en de Amerikaanse overheid heeft in Amerika en de rest van de wereld al aan duizenden mensen het leven gekost, besluit Papantonio.

[The Ring of Fire]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. En nu is die krankzinnige Eu Commissie van plan om roundup nog voor 10 jaar toe te laten, ondanks de sterke aanwijzingen voor kanker en nog meer ziektes, het gemanipuleer met onderzoeken (de Monsanto papers) en ondanks de protesten van miljoenen mensen in de hele EU.
  Zo kun je zien hoe sterk de lobby van Monsanto is en hoe zwak ‘het vlees’ van de commissie.

  20 likes
 2. Voor particulieren verboden te gebruiken, de gemeentes zijn ermee opgehouden, maar de boeren mogen/moeten het nog rijkelijk over de akkers spuiten.

  Verder laat het zien hoe groot de macht is van lobbyisten om nog maar te zwijgen over de politici die fungeren als marionetten van de multinationals. Corporatisme ten voeten uit….”wilt u in het vervolg geen papiertje meer op straat gooien!!”…Ja, de overheid is zuinig op het milieu, maar wat u op het bord krijgt aan kankerverwekkende/-bevorderende middelen dan zijn ze opeens dom en doof, dan kijken ze graag de andere kant op.

  De gecontoleerde en gevestigde politici zijn allen, maar dan ook allen, vies, doortrapt en corrupt tot op het bot.

  13 likes
  • Thanks voor de link, nu had ik wel van “Foodwatch” gehoord, maar ik vergat ze steeds online op te zoeken. Ik zal mij ook aansluiten bij de “email acties” die op hun site staan, en hoop ik ook dat ieder die dit bericht leest hetzelfde gaat doen.

   Ik moet nog maar zien of dat grondige onderzoek van het Europees parlement en de Tweede Kamer er gaat komen, daar heb ik weinig vertrouwen in. Mijn twijfels baseer ik voornamelijk op de inbreng van mevrouw Ouwehand (PvdD) tijdens het ” Uitkomsten Europese top van 15 en 16 december 2016″ debat op 20 december 2016. De Europese lidstaten besloten hadden in 2009 besloten om kanker verwekkende stoffen, Autisme veroorzakende stoffen en hormoon verstorende stoffen van de markt te halen. Gelukkig lekte uit dat de Europese Commissie via handelsverdragen (met name via CETA) hier niet zo moeilijk zou doen richting de VS en Canada.

   Voor de geïnteresseerden geb ik de video link geplaatst van het debat en daarbij de tijd markers erbij gezet. Overigens ging het voornamelijk omdat schandalige “inlegvelletje” van Rutte, dus op zich is het de moeite waard om het debat en het gedraai van de PVDA, VVD, D66, CDA, Groenlinks en de regering te werk zien gaan.

   https://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/uitkomsten-europese-top-van-15-en-16-december-2016

   – 52 minuten 47 seconden t/m – 54 minuten en 20 seconden.

   – 2 uur en 39 minuten t/m 2 uur en 44 minuten.

   3 likes
 3. Nu begrijp je ook waarom Monsanto Monsatan wordt genoemd.

  De duivel heeft de wereld gekaapt – niet alleen deze gifmengers overigens.

  Dat kon hij omdat de moderne mens zijn rug naar God heeft toegekeerd.

  ´De slimste truc van de duivel is dat hij ons heeft doen geloven dat hij niet bestaat´ Charles Beaudelaire.

  1 likes
  • Spirit_himalaya27

   Ach, vrees niet.
   Een mens maakt een mens ziek, niet een bedrijf. Ookal krijg je nog kilo’s gif binnen van een bedrijf, genaamd Monsanto, je zult in goede gezondheid blijven verkeren wanneer een mens met negatieve energie dit niet verstoord.
   Monzanterover

   1 likes
 4. Monsanto weet zich gesteund door de G20, het Pentagon, Witte Huis en de Rockefeller Foundation.
  Iedere veroordeling, of overheidsregulering zal worden beantwoord met ISDS, ICS claims. Vele miljarden.

  Met het verdoemde asociale verdrag met de criminele oligarchen in Kiev staan de sluizen naar de EU wijd open.

  Weet dat begin dit jaar Rockefeller heeft besloten Monsanto en Bayer samen te voegen. Bayer komt voort uit het beruchte IG Farben kartel.

  Het is niet toevallig dat Obamacare geschreven is door de Rockefeller Foundation. En het strategie is van de globalisten kanker niet te genezen – maar er een chronische ziekte van te maken, die levenslang mediatie benodigt.

  Ook niet toevallig dat Monsanto nu bezig is patenten te verzamelen van hennep/canabis gewassen.
  Rockefeller heeft altijd alles gedaan (gekregen) om concurrentie uit te schakelen, en zo monopolies te krijgen die woekerwinsten doen binnenstromen.

  2 likes
 5. Helaas is dit niet echt verrassend te noemen, dit is nog maar het tipje van de ijsberg. Je vraagt je af hoeveel schandalen er nog moeten volgen voordat mensen eens serieus beseffen hoe onze zogenaamde voorbeeldige “democratieën” functioneren. Voorlopig is er van een echte ontwaking van de mens nog geen sprake, mensen die claimen “wakker te zijn” maar zich vervolgens simpel laten verdelen in (nieuw) links en (nieuw) rechts tel ik niet mee.

  1 likes
 6. asoera krachten…..

  0 likes
 7. Erg leuk , de bewuste mensen is 0, 9999 % .
  Wat veranderd er , niets .
  Net Beo,s zijn we en ja ik ben zelf ook schuldig .
  En ze weten HET .

  How Can Anyone Ignore This?
  https://www.youtube.com/watch?v=9iv5GPHK228

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt ...

burundi

Burundi gooit Wereldgezondheidsorganisatie het land uit: ‘Onacceptabele inmenging’

Burundi heeft de hoogste vertegenwoordiger van de ...