Gezondheid

Monsanto verkocht bewust kankerverwekkend product aan consumenten. Deze advocaat legt dodelijke samenzwering bloot

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chemiebedrijf Monsanto is aangeklaagd wegens sterfgevallen door kanker als gevolg van blootstelling aan de onkruidbestrijder Roundup.

Uit de rechtszaken blijkt dat Monsanto en de Amerikaanse overheid de gevaren van Roundup voor de mens zoveel mogelijk onder het tapijt probeerden te vegen, stelt advocaat Mike Papantonio van America’s Laywer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Al in de jaren tachtig bleek uit laboratoriumonderzoek dat glyfosaat, het belangrijkste bestanddeel van Roundup, bij dieren leidde tot veranderingen op celniveau die werden gelinkt aan kanker.

Slot en grendel

In 1985 stelde het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA vast dat glyfosaat te boek zou komen te staan als kankerverwekkend.

Zes jaar later kwam daar opeens verandering in en zei de EPA dat mensen zich geen zorgen meer moesten maken over glyfosaat.

Al het laboratoriumonderzoek uit de jaren tachtig dat de EPA had gebruikt, werd achter slot en grendel gestopt.

Gevoelige bedrijfsinformatie

Monsanto claimde dat de onderzoeken gevoelige bedrijfsinformatie bevatten en om die reden niet konden worden gedeeld met het publiek.

In 2015 zei de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een verklaring dat Roundup van Monsanto ‘waarschijnlijk kankerverwekkend is voor mensen’.

Het is nu de vraag of de WHO dat standpunt net als de EPA over enkele jaren weer zal herzien.

Dodelijke samenzwering

Monsanto heeft een heel leger aan wetenschappers, lobbyisten, politici en overheidsagentschappen in de zak die megawinsten boven menselijke gezondheid stellen.

Aangezien de overheid, media en zelfs het Witte Huis Monsanto de hand boven het hoofd houden, zal het echte verhaal hoogstwaarschijnlijk alleen te horen zijn in de rechtszaal.

De dodelijke samenzwering tussen Monsanto en de Amerikaanse overheid heeft in Amerika en de rest van de wereld al aan duizenden mensen het leven gekost, besluit Papantonio.

[The Ring of Fire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
6 jaren geleden

En nu is die krankzinnige Eu Commissie van plan om roundup nog voor 10 jaar toe te laten, ondanks de sterke aanwijzingen voor kanker en nog meer ziektes, het gemanipuleer met onderzoeken (de Monsanto papers) en ondanks de protesten van miljoenen mensen in de hele EU.
Zo kun je zien hoe sterk de lobby van Monsanto is en hoe zwak ‘het vlees’ van de commissie.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Voor particulieren verboden te gebruiken, de gemeentes zijn ermee opgehouden, maar de boeren mogen/moeten het nog rijkelijk over de akkers spuiten.

Verder laat het zien hoe groot de macht is van lobbyisten om nog maar te zwijgen over de politici die fungeren als marionetten van de multinationals. Corporatisme ten voeten uit….”wilt u in het vervolg geen papiertje meer op straat gooien!!”…Ja, de overheid is zuinig op het milieu, maar wat u op het bord krijgt aan kankerverwekkende/-bevorderende middelen dan zijn ze opeens dom en doof, dan kijken ze graag de andere kant op.

De gecontoleerde en gevestigde politici zijn allen, maar dan ook allen, vies, doortrapt en corrupt tot op het bot.

densie
densie
6 jaren geleden

asoera krachten…..

Xonic
Xonic
6 jaren geleden
Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x