Mens en Dier

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs vaccins van Moderna en Janssen onderzoeken. Er bleken allerlei bizarre structuren in te zitten, waaronder een ‘object of organisme’ waar ‘tentakels uit kwamen’. Madej heeft nu ook het Pfizer-vaccin onder de microscoop gelegd.

Via Project Veritas kwam ze in contact met een klokkenluider van Pfizer, die haar enkele coronavaccins toestuurde. Binnenkort publiceert Project Veritas haar eigen bevindingen over dit ‘vaccin’.

Er is iets verschrikkelijk mis

“Het is beangstigend dat dit in mensen wordt gestopt. En nu willen ze dit in kleine kinderen stoppen. Dit moet nu stoppen. Dit zijn extreme experimenten,” zei dr. Madej in de Stew Peters Show. “Onze toekomst staat op het spel.”

Ook in het Pfizer-vaccin ontdekte ze vreemde structuren, waaronder kleine zwarte metalen ‘draden’ die met elkaar versmolten waren. Ook trof ze ‘parasieten’ aan. “Ik ben boos. Ik ben bang,” zei de arts. “Hoeveel bewijs heeft iemand nog nodig om te weten dat er iets verschrikkelijk mis is.”

Dit is fout op zoveel manieren

“Wat voor effect heeft dit op baby’s of kleine kinderen, waar ze het [vaccin] aan willen toedienen?” vroeg de arts. “Ze laten ons geen keus. Dit is fout op zoveel manieren. We weten niet wat er gaat gebeuren.”

We hebben te maken met psychopaten die niet geven om mensenlevens. We moeten ons tegen hen verenigen, benadrukte Madej.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat we met met een stelletje compleet gestoorde Demonische Psychopaten te maken hebben was me al véle Jaren duidelijk…gelukkig begint inmiddels ook de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Collaborateurs dat nu in te zien…zei het een tikkie laat want de Elite-Parasieten hebben hun Nageslacht al via die Experimentele Gentherapie-Vuilnisbak-VacciNazis ingebracht….

Isa
Isa
1 jaar geleden

Helaas een roepende in de woestijn…
De meesten mensen weten het niet, en als je het verteld willen ze het niet weten..
Ze duwen deze agenda er gewoon door, iedereen moet er vroeg of laat aan geloven.
In Australië is het al zover, tot 15 november de tijd om die gifspuit te halen, daarna boete van 5000 dollar, pure dwang, afschuwelijk .
Maar ik ga niet zonder slag of stoot onder, dat kan ik ze wel vertellen.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Waar zijn toch wereldwijd die legerleiders, die ons uit deze situatie redden?

Bert
Bert
1 jaar geleden

Het lijkt op een worm gatverdamme nog effe en het komt uit je lichaam wat een vuiligheid . En wij maar denken dat er controlle op staat niet dus .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x