Het Complot

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt dat de Russische hoax, de coup tegen president Trump en de zaak rond pedofiel Jeffrey Epstein één ding gemeen hebben: de Deep State.

De FBI heeft tijdens de inval in het huis van miljardair Epstein veel belastende informatie gevonden over bepaalde mensen, aldus Shipp.

“Bovenaan de lijst staat Bill Clinton,” zei hij. “Hij vloog het vaakst. Vervolgens loog hij erover.”

Wereldelite

Hij wees erop dat de Clinton Foundation de zaak Epstein linkt aan de coup tegen Trump.

“We weten dat de Clinton Foudation één grote zwendel is. Overal ter wereld weet men dat,” zei Shipp.

“Hillary Clinton is natuurlijk gelinkt aan het dossier dat Donald Trump uit het zadel moest stoten,” vervolgde hij.

Deze zaken zijn met elkaar verweven, benadrukte hij. “We hebben het hier over de wereldelite. Over mensensmokkel.”

Opgelucht adem

“Nu Epstein dood is, halen veel prominente figuren opgelucht adem, voor nu,” klonk het.

Shipp vraagt zich af of minister van Justitie William Barr nu voet bij stuk houdt en daadwerkelijk de mensen gaat oproepen die op de videobeelden en foto’s zijn te zien. “Dat moet nog blijken,” zei hij.

Epstein zou zelfmoord hebben gepleegd in zijn cel.

Hierover zei Shipp: “Epstein probeerde ‘zelfmoord’ te plegen en zijn celgenoot, een veroordeelde moordenaar, zei dat hij niks heeft gezien of gehoord omdat hij een koptelefoon op had.”

Zoveel dingen

“Er zou een heel leger aan agenten ingezet moeten zijn om deze zeer belangrijke getuige te beschermen, maar dat is niet gebeurd,” lichtte hij toe. “Waarom niet?”

Er waren geen bewakers, de camera’s deden het niet, hij stond niet langer onder verscherpt toezicht, enzovoorts, enzovoorts.

“Er zijn zoveel dingen die niet kloppen,” zei de ex-CIA-agent. “Ik denk dat hij vermoord is.”

Bekijk de video hieronder:

[USAWatchdog]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
2 jaren geleden

“Epstein probeerde ‘zelfmoord’ te plegen en zijn celgenoot, een veroordeelde moordenaar, zei dat hij niks heeft gezien of gehoord omdat hij een koptelefoon op had.” ? ? Really? Dat is wel het meest domme wat ik gehoord (gelezen) heb rond Epsteins zogenaamde zelfmoord.

Okee, wat doet iemand met een koptelefoon in een gevangenis waar de cel geen mogelijkheid tot zelfmoord kan bieden? Sowieso is de zelfmoord al een zeer wazig verhaal maar dan nog. Iemand met een koptelefoon op ziet niet dat er iets gaande is? Vroeger had je programma’s op tv met clips over dingen die mis gingen, van die oude lach programma’s Dit verhaal zou er bijna in passen want er is veel mis met het hele verhaal.

Justin
Justin
2 jaren geleden

Het balletje is gaan rollen,namen zijn bekend ze kunnen het echt niet meer onder het tapijt vegen.

Henk
Henk
2 jaren geleden

De NSA heeft alle data. Epstein’s eigendommen hangen helemaal vol met camera’s, alles word gefilmd en opgeslagen. Door deze huiszoekingen kan er gezegd worden dat ze dit gevonden hebben en kan het in verdere rechtszaken gebruikt worden.

edwin
edwin
2 jaren geleden

beetje vreemd dat deze 2 mensen met elkaar in 1 cel zitten, 1 man die verdacht wordt van pedodelicten en een moordenaar. Ik heb me laten vertellen dat pedofielen in de gevangenis door een hel gaan, dan zet je hem nog bij een moordenaar ook. Epstein zijn eerste detentie van 13 maanden mocht hij notabene thuis uitzitten.Een miljardair zet je toch gewoon apart.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x