Homepagina » Het Complot » Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben
Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben
Foto: YouTube/Greg Hunter

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt dat de Russische hoax, de coup tegen president Trump en de zaak rond pedofiel Jeffrey Epstein één ding gemeen hebben: de Deep State.

De FBI heeft tijdens de inval in het huis van miljardair Epstein veel belastende informatie gevonden over bepaalde mensen, aldus Shipp.

“Bovenaan de lijst staat Bill Clinton,” zei hij. “Hij vloog het vaakst. Vervolgens loog hij erover.”

Wereldelite

Hij wees erop dat de Clinton Foundation de zaak Epstein linkt aan de coup tegen Trump.

“We weten dat de Clinton Foudation één grote zwendel is. Overal ter wereld weet men dat,” zei Shipp.

“Hillary Clinton is natuurlijk gelinkt aan het dossier dat Donald Trump uit het zadel moest stoten,” vervolgde hij.

Deze zaken zijn met elkaar verweven, benadrukte hij. “We hebben het hier over de wereldelite. Over mensensmokkel.”

Opgelucht adem

“Nu Epstein dood is, halen veel prominente figuren opgelucht adem, voor nu,” klonk het.

Shipp vraagt zich af of minister van Justitie William Barr nu voet bij stuk houdt en daadwerkelijk de mensen gaat oproepen die op de videobeelden en foto’s zijn te zien. “Dat moet nog blijken,” zei hij.

Epstein zou zelfmoord hebben gepleegd in zijn cel.

Hierover zei Shipp: “Epstein probeerde ‘zelfmoord’ te plegen en zijn celgenoot, een veroordeelde moordenaar, zei dat hij niks heeft gezien of gehoord omdat hij een koptelefoon op had.”

Zoveel dingen

“Er zou een heel leger aan agenten ingezet moeten zijn om deze zeer belangrijke getuige te beschermen, maar dat is niet gebeurd,” lichtte hij toe. “Waarom niet?”

Er waren geen bewakers, de camera’s deden het niet, hij stond niet langer onder verscherpt toezicht, enzovoorts, enzovoorts.

“Er zijn zoveel dingen die niet kloppen,” zei de ex-CIA-agent. “Ik denk dat hij vermoord is.”

Bekijk de video hieronder:

[USAWatchdog]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Ik ben de hele klucht op het wereldtoneel behoorlijk zat. We worden allemaal onophoudelijk bij de neus genomen. Epstein werkte overduidelijk voor Israël en Maxwell was zijn tussenpersoon van de Mossad, ook Trump wordt overduidelijk aangestuurd door Israël . Hij moet met zijn handelsoorlogen de stap zetten richting de geplande totale instorting van de wereldeconomie. Honderd jaar geleden deden ze precies hetzelfde. Heel de wereld wordt aangestuurd door de zionisten, zij hebben de touwtjes stevig in handen (altijd gehad) en helemaal niemand anders. Lees de protocollen van de wijzen van Zion, besef wie de totale geldstroom over de wereld voor 95 % volledig onder controle heeft, besef wie de media wereldwijd totaal onder controle heeft. Wie beheert de goudvoorraad ? Wie leidt de diamanthandel wereldwijd ? Wie heerst op de aandelenbeurzen ? Wie bepaalt waar oorlog is of vrede, waar armoede is of welvaart ? Het zijn de Zionisten, de Joden ! zij voelen zich het uitverkoren volk, het volk dat boven alles en iedereen verheven is en zij verbieden een ieder daar kritiek op te leveren onder het mom van antisemitisme wat wereldwijd verboden is. Het staat precies omschreven in de protocollen van de wijzen van Zion. Dat is het draaiboek van het wereldtoneel, lees het en besef wat er gaande is voordat ze ons allemaal de das om doen. Ze hebben onze naïviteit en vrijwillige medewerking nodig, anders lukt het hen niet om ons allemaal onder de knoet te krijgen.

  18 likes
 • Rob schreef:

  “Epstein probeerde ‘zelfmoord’ te plegen en zijn celgenoot, een veroordeelde moordenaar, zei dat hij niks heeft gezien of gehoord omdat hij een koptelefoon op had.” 😂 😂 Really? Dat is wel het meest domme wat ik gehoord (gelezen) heb rond Epsteins zogenaamde zelfmoord.

  Okee, wat doet iemand met een koptelefoon in een gevangenis waar de cel geen mogelijkheid tot zelfmoord kan bieden? Sowieso is de zelfmoord al een zeer wazig verhaal maar dan nog. Iemand met een koptelefoon op ziet niet dat er iets gaande is? Vroeger had je programma’s op tv met clips over dingen die mis gingen, van die oude lach programma’s Dit verhaal zou er bijna in passen want er is veel mis met het hele verhaal.

  21 likes
 • Justin schreef:

  Het balletje is gaan rollen,namen zijn bekend ze kunnen het echt niet meer onder het tapijt vegen.

  12 likes
 • Henk schreef:

  De NSA heeft alle data. Epstein’s eigendommen hangen helemaal vol met camera’s, alles word gefilmd en opgeslagen. Door deze huiszoekingen kan er gezegd worden dat ze dit gevonden hebben en kan het in verdere rechtszaken gebruikt worden.

  5 likes
 • Klaassen schreef:

  Als de Deep-state of de NSA of de FBI kunnen doen wat ze willen hem vermoorden ,dan kunnen ze ook alle bewijs meenemen, let maar op ,u hoort er straks ( nu al ) niks meer over. geen film/geen namen/niks.
  Als straks nog een lezing volgt ( denk van niet ! ) dan is hij geheel verzonnen.

  9 likes
 • edwin schreef:

  beetje vreemd dat deze 2 mensen met elkaar in 1 cel zitten, 1 man die verdacht wordt van pedodelicten en een moordenaar. Ik heb me laten vertellen dat pedofielen in de gevangenis door een hel gaan, dan zet je hem nog bij een moordenaar ook. Epstein zijn eerste detentie van 13 maanden mocht hij notabene thuis uitzitten.Een miljardair zet je toch gewoon apart.

  5 likes
 • John schreef:

  Zo is dat Edwin, Epstein moest nog de rechter komen, dan zit in de USA in beperking of op borgtocht in afwachting van het proces.

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >