Het Complot

Onze voorvaders zouden Obama en Clinton hebben opgehangen. Functionaris Amerikaans ministerie vestigt aandacht op Pizzagate

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een functionaris van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft uitlatingen gedaan over Pizzagate.

Ximena Barreto, tot voor kort plaatsvervangend communicatiedirecteur van het ministerie, heeft meerdere uitspraken gedaan over een pedonetwerk rond de Democratische partij dat gerund zou worden vanuit een pizzeria in Washington DC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

In november 2016 tweette ze na de presidentsverkiezingen dat de roep om de stemmen te hertellen een ‘hoax was zodat we afgeleid worden van Pizzagate’.

Moslimterrorist

“Luister hier niet naar,” zei Barreto in een video. “We moeten al onze aandacht richten op Pizzagate omdat de mainstream media zullen proberen ons hiervan af te leiden. Doe dus onderzoek naar Pizzagate.”

Onze voorvaders zouden Obama en Clinton hebben opgehangen. Functionaris Amerikaans ministerie vestigt aandacht op Pizzagate
Ximena Barreto (Twitter)

Ze deelde vorig jaar een afbeelding met daarbij de tekst dat ‘onze voorvaders oud-president Obama en oud-minister Hillary Clinton zouden hebben opgehangen wegens hoogverraad’.

Barreto noemde Obama ook een moslimterrorist en zei dat hij een mietje en een verrader is.

Seth Rich

Ze suggereerde dat Clinton achter de dood van medewerker van de Democratic National Committee Seth Rich zit, door de hashtags #KilledByTheDNC, #HillaryBodyCount en #ClintonBodyBags te gebruiken.

Afgelopen mei deelde ze op Twitter een foto van Obama en Clinton met de tekst: “Feit: Onze voorvaders zouden deze twee hebben opgehangen wegens hoogverraad’.

Weer aan het werk

Barreto werd vorige maand geschorst vanwege haar uitspraken, maar is inmiddels weer aan het werk.

Het ministerie heeft de berichten van Barreto bekeken en besloten om haar te herplaatsen.

Foto: Nomader Wikimedia Commons

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Ze kunnen de beide Clintons en Obama alsnog berechten en veroordelen op een modernere manier.
Niks mis mee en de straf wordt er niet kleiner door

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Dapper Meiske… En de kans dat ze opgeknoopt worden i.p.v. opgesloten is er nog steeds.
Eerst moet dat zielloze kschepsel Ruth Ginsberg nog afgevoerd worden, en hier een daar de bezem door de departementen, dan is de weg vrij om ook de grote players een oranje pak te gaan geven.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Het heeft zelfs een filologische oorzaak dat mensen zo gedwee en lethargisch alles ondergaan, door jarenlange blootstelling aan fluoride, weekmakers, kunstmatig gefabriceerde ziektes (o.a. lyme), gifstoffen allerlei aard en toevoegingen enz in eten en drinken,, maken de broodnodige hormoonhuishouding stuk en zorgen dat o.a. testosteron (vechthormoon) dusdanig afgenomen is dat mensen onderdanig en geestelijk half verlamd alles maar accepteren.

In vroegere tijden was dat wel even anders en hadden mensen nog genoeg en voldoende gezondheid en hormonen in het lijf die de vechtlust op peil hield. Waarschijnlijk doet men bewust voldoende troep in eten en drinken om het volk mak, sloom en lam te houden. Zo stuur je slaven en zo blijft de macht gewaarborgd van eventuele lynchpartijen.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x