BuitenlandCorona

Nieuw rapport: meer dan 10.000 volledig gevaccineerde patiënten kregen corona

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media prijzen de vaccins aan als wondermiddel tegen corona. Een nieuw rapport van het CDC, het Amerikaanse RIVM, schetst een heel ander beeld. Er zijn in de Verenigde Staten al meer dan 10.000 mensen besmet geraakt met corona nadat ze volledig gevaccineerd waren, bericht One America News op basis van een artikel in de krant The Epoch Times.

Deze zogeheten doorbraakinfecties zijn gemeld in 46 verschillende staten en traden op na toediening van het vaccin van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. Vooral vrouwen raakten na vaccinatie besmet met het virus.

Schokkend genoeg kondigde het CDC aan vanaf nu alleen nog coronabesmettingen te tellen bij mensen die nog niet gevaccineerd zijn. Het Amerikaanse RIVM telt niet langer besmettingen bij mensen die het vaccin hebben gekregen, tenzij ze in het ziekenhuis belanden of sterven.

Waarschijnlijk nog veel meer

Volgens het CDC zijn ongeveer 160 mensen overleden nadat ze volledig gevaccineerd waren. Sommige bronnen zeggen dat dit aantal vele malen hoger ligt en dat er al minstens 5000 mensen zijn gestorven nadat ze dit experimentele vaccin toegediend hadden gekregen.

Het CDC gaf toe dat er waarschijnlijk nog veel meer gevallen zijn dan de 10.000 die tot nu toe zijn geregistreerd. Het systeem is namelijk passief en steunt op vrijwillige spontane meldingen.

[OAN]

4.5 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Maar natuurlijk! Als je Gevaccineerd bent kun je gewoon nog Corona (of één van de vele Varianten) krijgen & anderen Besmetten…dat is een gegeven…Sterker nog:

Gevaccineerden hebben 5,4% kans een Zuid-Afrikaanse of andere Corona-Variant ten opzichte van Niet-Gevaccineerden 0,7%

De Conclusie moge duidelijk zijn:

IK LAAT LIEVER MIJN EIGEN AFWEER-SYSTEEM HET WERK DOEN….

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik ben uitgereageerd!

Blabla
Blabla
1 jaar geleden

Het is de wereld op z’n kop,als je sterft aan wat voor ziekte dan ook en je bent niet gevaccineerd dan ben je zogezegd gestorven aan corona ben je wel gevaccineerd en je komt te overlijden dan ligt het aan een onderliggende ziekte, ja zo lust ik er nog wel een paar.

Alex
Alex
1 jaar geleden

Pull out all the stops! Time for another lockdown. lol.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x