Great ResetBuitenland

Davos stuurt aan op permanente lockdowns: ‘Die zijn niet bedoeld voor hen, maar voor jou’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Het World Economic Forum is lovend over het feit dat ‘miljarden’ mensen zich aan ‘maatregelen’ hebben gehouden die zijn ingesteld als gevolg van de lockdowns. In een artikel op de website van het WEF wordt gesuggereerd dat mensen hetzelfde zouden doen als er maatregelen worden ingevoerd onder het mom van de klimaataanpak.

Het onderwerp van het artikel is het overtuigen van mensen om een ‘persoonlijk CO2-budget’ in te voeren, aangezien dergelijke programma’s tot dusver grotendeels onsuccesvol zijn gebleken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ze gaan je gedrag volgen

Door verbeteringen op het gebied van tracking- en surveillancetechnologie kan ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s worden weggenomen, valt te lezen in het stuk. “Ze gaan je dus volgen. Ze gaan je gedrag volgen,” reageert presentator Jack Posobiec.

Hij wees er in zijn show op dat mensen zo’n persoonlijk CO2-budget krijgen toegewezen om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe klimaatregels naleven.

Die komen eraan

Sommige mensen vragen zich af hoe het dan zit met al die privéjets. Moeten die dan aan de grond blijven? “De lockdowns zijn niet voor hen bedoeld, maar voor jou,” licht Posobiec toe. “De lockdowns, de surveillance, al deze maatregelen – ze zijn niet bedoeld voor de wereldelite, maar voor jou. Voor je gezin. Voor de middenklasse.”

Permanente klimaatlockdowns moeten de coronalockdowns gaan vervangen, benadrukte hij. “Ze willen klimaatlockdowns. Die komen eraan. We voorspelden dit maanden geleden al, toen we in Davos opnames maakten voor onze documentaire over de Great Reset.”

“Ze zijn doodsbang voor ons.”

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
4 maanden geleden

“Ze zijn doodsbang voor ons.”
Dat is ze geraden!

Roadrunner
Roadrunner
4 maanden geleden

Ze kunnen mijn kloten kussen !!!!

Jessedepesse
Jessedepesse
4 maanden geleden

Ze worden met de dag gestoorder. Ze worden gretig.

patrick
patrick
4 maanden geleden

Dear Davos, when i am in lockdown…
Are You going to pay my bills?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x