Buitenland

Door het vragen van woekerrente veroorzaakten de Joden de Holocaust. Palestijnse president onder vuur vanwege pittige uitspraken

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Palestijnse president Mahmoud Abbas ligt onder vuur omdat hij gezegd heeft dat de genocide van Joden in Europa door de nazi’s niet te wijten is aan de Joodse religie, maar aan de rol van de Joden in bankleningen. Hij zei ook dat Hitler samenwerkte met de zionisten.

Eind vorige maand hield Abbas een toespraak in de Palestijnse Nationale Raad in Ramallah. Hij zei dat de Holocaust het gevolg is van het sociale gedrag van de Joden en noemde daarbij het berekenen van rente en andere financiële kwesties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Men zegt dat de haat jegens Joden niet ingegeven is door hun religie, maar door hun professie: bankieren en woekerpraktijken,” zei hij.

Woekerrente

Door het vragen van woekerrente veroorzaakten de Joden in Europa zelf de vernietigingscampagne van de nazi’s tegen hen, vervolgde Abbas.

“In 1933, een maand nadat Hitler aan de macht was gekomen, werd er een overeenkomst gesloten tussen het Duitse ministerie van Financiën en de Joodse Anglo-Palestine Bank in Jeruzalem,” zei de Palestijnse president.

In zes jaar tijd emigreerden vervolgens 60.000 rijke Duitse Joden naar Palestina, aldus Abbas. “Wat wilde Hitler?” vroeg hij. “Hij wilde dat het Joodse thuisland hem steunde.”

Chazaren

Hij noemde Israël een Europees project en zei dat de Joden in Israël geen echte Joden zijn, maar afstammelingen van het Rijk der Chazaren.

Abbas zei verder dat de Arabische Lente een Amerikaanse leugen is. “Amerika heeft de Arabische Lente verzonnen,” zei hij.

In 2016 zei ex-burgemeester van Londen Ken Livingstone dat Hitler het zionisme in de jaren dertig steunde. De Labour-partij schorste hem vanwege deze uitspraak.

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[MEMRI]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aart
Aart
6 jaren geleden

Ach, een Palestijn…. zelf afkomstig uit het meest agressieve “geloof” ( lees: Gewelds doctrine)
Deze man bazelt maar wat omdat een rechtgeaarde moslim nou eenmaal niet tegen anders denkenden kan

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Soortgelijke geluiden, dat het zionisme samenwerkte met geheime Amerikaanse genootschappen en de nazi’s, aka, Adolf Hitler, werden al vaker tentoongespreid door veel onderzoekers waaronder de Joodse zakenman Benjamin H. Freedman. Hij waarschuwde in 1961 voor een grootschalig publiek in het Willard Hotel, Washington DC, over een zionistisch complot van internationale privatenbankiers en de weg die ze voor de eerste wereldoorlog al bewandeld hadden om onder meer Londen en Washington DC te infiltreren, om vervolgens de rest van de wereld in hun greep te nemen.

Freedman was geen Holocaust ontkenner zoals wiki vermeld. Hij was er wel van overtuigd dat de zionistische beweging de Holocaust liet plaatsvinden om nadien de politieke zionistische staat Israël op te richten.

https://www.youtube.com/watch?v=lnLdAYvmSZE

eindhoven
eindhoven
6 jaren geleden
Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Weer zo’n artikel waar de auteur niet goed op de hoogte is.
Israël of Jacob had 12 zonen. Eén ervan was Juda en die afstammelingen worden Joden genoemd en leefden in Judea. De overige 10 stammen zijn dus geen afstammelingen van Juda en dezen leefden in wat toen ook Israël heette. Deze 10 stammen (dus geen Joden)zijn in Assyrische ballingschap gevoerd en hebben zich vermengt met de Chazaren omdat deze ook de God van Abraham, Isaak en Jacob gingen aanbidden. Deze 10 (verloren) stammen hebben zich over de wereld verspreid. Denk aan Danmark – het land van de stam Dan. De Leeuw, die Nederland, UK enz. in het wapen hebben staan is de Leeuw van Juda. (vraag je maar eens af wat een leeuw in het Nederlandse wapen komt. Een beest dat hier nog nooit gezien was) De rivier Don in Rusland is genoemd naar Dan. Zo zijn er 10 tallen aanwijzingen dat Australie, UK, USA, Europa allemaal min of meer afstammelingen van deze 10 stammen zijn. Wel afstammelingen van Israël maar niet van Juda. Hoogst waarschijnlijk hebben wij allemaal Israëlisch bloed in de aderen

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x