Het Complot

Vreemde ‘basis’ gespot bij Area 51. Is dit een ondergrondse hangar?

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers die beelden van Google Earth hebben bestudeerd, zeggen op enkele kilometers van Area 51 een raadselachtige plek te hebben ontdekt.

In het landschap is een weg te zien die naar de rand van een gebergte leidt. In de berg zijn drie openingen te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het lijkt te gaan om door mensen gemaakte grotten. Complottheoretici denken dat er mogelijk een connectie is met de mysterieuze legerbasis Area 51.

Ondergrondse hangar

Ze suggereren dat de bergwand mogelijk fungeert als een soort ondergrondse hangar voor geheime vliegtuigen, van menselijke of buitenaardse origine.

Er wordt opgemerkt dat de smalle weg die naar het gebied leidt te smal is voor vliegtuigen en dat vaartuigen die daar opgeslagen zouden zijn verticaal moeten kunnen opstijgen.

Daarnaast wordt gespeculeerd dat de site leidt naar een tunnelcomplex waar ook Area 51 en andere bases in de regio op aansluiten.

Buitenaardse levensvormen

Aangezien er verder niets bekend is over de locatie, blijft het speculeren. Wellicht dat andere onderzoekers meer te weten zullen komen over de raadselachtige bergwand.

Sommigen geloven dat de Amerikaanse luchtmacht buitenaardse levensvormen bewaart in en rond Area 51.

Zo claimde Bob Lazar in S4 te hebben gewerkt aan buitenaardse vaartuigen. Zijn verhaal is uitgeplozen door journalist George Knapp van KLAS-TV en bleek te kloppen.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Yahweh en Maitreya weten hier meer van.

Kees Vermeulen
Kees Vermeulen
6 jaren geleden

Duidelijk , en wel dat er mensenwerk aan te pas is gekomen want er leid een weg er naar toe . Duidelijk is ook dat het verborgen moet blijven voor de buitenwereld wat er binnen afspeelt en in een onbevolkt gebied is gelegen . Geheime ondergrondse basis , tja en wat er zich in bevind kan je alleen maar raden .

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Dit gebied is meer dan Area 51. Het omvat vele area’s met een hele zooi aan militaire installaties. In een straal van plusminus 50 km ligt naast Area 51, de Sandia National Laboratories, de Tonopah Test Range etc.. Een gebied waar al meer dan vijftig jaar zware explosieven worden getest waaronder nucleair, en zwaar geëxperimenteerd word met allerlei exotische chemicaliën voor aandrijvingen van vliegtuigmotoren.

Het afval moet natuurlijk ergens gedumpt worden en dit zou een goede locatie kunnen zijn. Ze dumpen de rotzooi in een berg en slot erop. Voorheen werd het chemisch afval in de open lucht verbrand en zorgde voor veel gezondheidsklachten onder het personeel. Ernstige ziektes die veelal niet verklaard konden worden. De black-budjet projecten in deze regio’s en waarmee op Area 51 geëxperimenteerd word is tot de dag van vandaag topgeheim. Onderzoek doen en of uitslagen openbaren van zieke werknemers, of openbaren waaraan voormalige werknemers zijn overleden zou details kunnen prijsgeven waar ze op de basis mee bezig zijn. Het is dan makkelijker om het personeel aan zijn lot over laten.

Pico
Pico
6 jaren geleden

Third Phase of Moon… Serieus?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x