Gezondheid

Overheidscommissie zegt dat jongens HPV-prik niet moeten krijgen. Dit is de reactie van de door Big Pharma gecorrumpeerde media

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) oordeelt in The BMJ dat het HPV-vaccin niet aan jongens moet worden gegeven.

Zoals verwacht hebben de mainstream media verontwaardigd gereageerd op het besluit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

‘Anger over decision not to extend NHS scheme to boys,’ kopt The Guardian. Metro schrijft: ‘Not giving boys the HPV vaccine will put up to 400000 at risk’. En de BBC: ‘Plan not to give HPV vaccine to boys causes concern’.

Artsen zijn inmiddels dusdanig geïndoctrineerd door Big Pharma dat 94 procent van de Britse huisartsen en 97 procent van de tandartsen gelooft dat zowel jongens als meisjes de prik moeten krijgen.

Vraagtekens

In Groot-Brittannië krijgen meisjes tussen de 12 en 13 jaar oud sinds 2008 een uitnodiging voor het vaccin.

Vanaf de invoering in 2009 in Nederland daalt het opkomstpercentage ieder jaar, mede doordat bekende wetenschappers vraagtekens zetten bij de effectiviteit van de prik.

Hoewel het JCVI stelt dat het hoogstwaarschijnlijk niet kosteneffectief is om jongens ook het vaccin te geven, doen de media en Big Pharma er alles aan om de prik overal aan de man te brengen.

Vanzelf

Maar is HPV een levensbedreigend virus?

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC merkt op:

HPV komt zo vaak voor dat vrijwel alle seksueel actieve mensen het virus op een bepaald punt in hun leven krijgen. In de meeste gevallen gaat HPV vanzelf weer weg en veroorzaakt het virus geen gezondheidsproblemen.

Veel ouders zijn hier niet van op de hoogte en weten niets over de gevaren die het vaccin met zich meebrengt.

Aanzienlijke gevolgen

Bijwerkingencentrum Lareb meldde eind 2015 bijvoorbeeld op basis van 231 meldingen van klachten na de HPV-prik dat langdurige vermoeidheid het meest werd genoemd.

De klachten hadden aanzienlijke gevolgen voor het dagelijks leven van de meisjes.

Een studie die in 2014 is gepubliceerd in het tijdschrift Autoimmunity Reviews linkte het HPV-vaccin aan MS, het syndroom van Guillain-Barré en tenminste acht andere auto-immuunziekten.

[BMJ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AnnoNimbus
AnnoNimbus
6 jaren geleden

Tja… mijn kinderen gaan naar de kinderboerderij, en daar lopen kippen en koeien rond. Dus, om die kinderen te beschermen… ook kinderen inenten met dierenprikken? of andersom…

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x