Mens en Dier

Canadese arts slaat alarm: 62% gevaccineerde patiënten heeft bloedstolsels, het ergste moet nog komen

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is de afgelopen maanden al veel geschreven over mensen die na hun coronavaccinatie last krijgen van bloedstolsels. Volgens de media en de toezichthouders zijn dit ‘zeer zeldzame bijwerkingen’.

In de meeste gevallen gaat het om stolsels die te zien zijn op een CT-scan. Er zijn echter ook microscopische bloedstolsels die niet op een CT-scan verschijnen, waarschuwde de Canadese arts Charles Hoffe in gesprek met Laura Lynn Thompson.

Hij heeft zijn patiënten aan een zogeheten D-dimeertest onderworpen, een test die laat zien of ze onlangs bloedstolsels hebben gehad. Hoffe test alleen mensen die minder dan een week daarvoor een coronavaccin hebben gekregen.

Dit betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn

Bij 62 procent van zijn patiënten ontdekte hij bewijzen voor stolselvorming. “Dit betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” benadrukte Hoffe. “Het betekent dat de meerderheid van de mensen bloedproppen krijgt.”

“Het meest verontrustende is dat sommige delen van je lichaam – zoals je hart, je brein, je ruggenmerg en je longen – permanent beschadigd raken als ze worden beschadigd door verstopte bloedvaten,” waarschuwde de arts.

Binnen drie jaar overleden

Hij heeft zes patiënten die als gevolg van bloedstolsels in de longen veel sneller buiten adem zijn dan normaal. Het gevolg is dat het hart meer moeite moet doen om het bloed door de longen te pompen omdat een deel van de bloedvaten verstopt is. Dat leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonale arteriële hypertensie, waarbij de kleine longslagaders vernauwd zijn.

“Het angstaanjagende is dat mensen met pulmonale arteriële hypertensie meestal binnen drie jaar overlijden aan rechtszijdig hartfalen,” zei arts Hoffe.

“De [coronavaccins] veroorzaken permanente schade en het ergste moet nog komen.”

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Burak
Burak
11 maanden geleden

Tjsah wij waren de wapies he !

Annette
Annette
11 maanden geleden

Surprise! Niet echt hoor, althans niet voor mij. Ik ga ervan uit, dat de meeste lezers en lezeressen deze informatie al lang wisten.
Het beroerde is, dat deze informatie diegenen die daar wat aan zouden hebben, niet zal bereiken.
Voor de mensen, die die prik al hebben gehad, is het nu te laat. Zij kunnen alleen maar hopen, dat ze tot die 38% behoren, waar de schade zal meevallen. En de mensen, die die prik nog niet hebben gehad… tja, hoeveel mensen zouden dit soort informatie werkelijk mee krijgen? Helaas vertrouwt het merendeel van de bevolking nog altijd op de praatjes van Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en nog meer van die leugenaars.
Mijn man en ik hebben binnen onze familie een zéér bijzondere rol: wij zijn de “gekken” en weten absoluut niet wat goed voor ons is.
Het is voor mij al lang duidelijk, dat WIJ het gelijk aan onze kant hebben en op termijn ook zullen krijgen.
Voor velen is het dan te laat. De klok tikt.

Elise
Elise
11 maanden geleden

En als je medisch advies vraagt hier bij de ggd over vaccin krijg je welke artsen?(waar hebben zij voor geleerd/lijkt mij, dat je niet in alle ziektes een diploma hebt gehaald/uitgebreide ervaring hebt, zoals deze gespecialiseerde arts)? En dat via de telefoon?
Ik vind, dat de EU wel heel erg laat is met de ontdekkingen over schade, dan buiten EU.
Krankzinnig, dat ik over borstkanker/vaccin al maanden weet en dat het nu pas in de vragenlijst staat en dan ook nog primair.
Ik ben het een beetje erg zat/heel bezorgd, dat veel mensen werk zitten te doen, waarbij ze zelf niet eens meer nadenken of zelf gaan onderzoeken over wat ze aan het doen zijn. We hebben internet gekregen om met de wereld te kunnen communiceren(weet je nog), nu doen mensen dat en wordt er niet naar geluisterd of afgestraft. En een leek kan meer weten dan…Zot toch?

benno
benno
11 maanden geleden

alvast de wekker zetten op juli 2024…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x