Homepagina » Spiritueel » Leylijnen: energiebanen van de aarde
Leylijnen: energiebanen van de aarde

Leylijnen: energiebanen van de aarde

Mano Warren uit Glastonbury houdt zich bezig met leylijnen en aardenergieën in het landschap rond het provinciestadje in Somerset.

Volgens Mano bevat de aarde een aantal grote kanalen van subtiele elektromagnetische energieën die niet met het blote oog kunnen worden waargenomen.

Deze kanalen kunnen wel worden gezien door helderzienden en zijn te voelen in het lichaam. Al in de oudheid was men bekend met leylijnen. Het mythische symbool voor deze energiebanen was de slang of de draak.

Boodschap

Op sommige plaatsen komen leylijnen bij elkaar. Het zijn speciale plaatsen in het landschap zoals Stonehenge en Avebury, waar de energie erg krachtig is.

Als je op deze knooppunten gaat staan krijg je volgens Mano een energetische boodschap van de aarde, die vaak een gevoel van vrede of harmonie met zich meedraagt.

Mano legt uit dat tussen Cornwall en East Anglia een leylijn loopt, die op zijn weg Glastonbury passeert. De lijn bestaat uit een dubbele baan, één met een mannelijke en één met een vrouwelijke lading. Deze energiebanen kunnen worden gezien als de polen van een magneet.

In 1921 merkte amateur-archeoloog Alfred Watkins uit Herefordshire op dat bepaalde paden daar rechte verbindingen door het landschap leken te vormen. Toen hij dit naging op een kaart, zag hij dat verscheidene belangrijke plaatsen op één lijn lagen.

Bescherming

Hij kreeg het plotselinge inzicht dat overal lijnen door het landschap konden lopen die allerlei punten van belang verbonden: menhirs, steencirkels, dolmens, hunebedden, grafheuvels, heilige bomen, kerken, kloosters en andere heiligdommen.

Bij zijn onderzoek naar deze lijnen kwam hij veel plaatsen tegen met het begrip ‘ley’ erin, wat bescherming of luwte zou betekenen. Het is mogelijk dat de oorspronkelijke bewoners van Groot-Brittannië met de leylijnen complexe astronomische gegevens hebben vastgelegd.

De leylijnen worden ook in verband gebracht met ruimtevaart, door andere volkeren dan de preshistorische mens. Interessant in dit verband zijn de Nazcalijnen in Peru, die van hoog boven de aarde waarneembaar moeten zijn.

In een ver verleden bouwden christenen en anderen hun heiligdommen op deze kaarsrechte banen van energie. Bekend zijn in dit verband de lijnen tussen staande stenen van Stonehenge, de Egyptische piramiden en de Drentse hunebedden. Dat zouden knooppunten zijn van zulke krachtlijnen.

Meer informatie over Mano Warren: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”Wesley”]Tussen iedere 2 willekeurige gebouwen op de wereld kun je een kaarsrechte lijn trekken. En als die lijn lang genoeg is zul je zien dat er nog meer gebouwen/plaatsen enz op die lijn liggen.

  Het zegt dus helemaal niets en met vage termen zoals “een gevoel van vrede of harmonie” komen we ook niet verder.

  Als die lijnen zo belangrijk zijn (aangenomen dat ze bestaan) dat volkeren van over de hele wereld hun bouwwerken op de kruispunten zouden zetten, dan zou je toch wel iets meer mogen verwachten dan een vaag iets zoals een gevoel van vrede of harmonie?

  Daarbij, als je een afbeelding kijkt waarop de vermeende leylijnen zijn weergegeven, dan zie je dat het er zoveel zijn dat het bijzonderder is als er niet een “belangrijke” plaats/gebouw op zo’n lijn zou staan.[/quote]

  Uiteraard komt Wesley weer op de proppen om het bestaande verschijnsel leylijnen te debunken. Iedereen die een beetje op de hoogte is weet dat leylijnen bestaan. Het kan natuurlijk een keuze zijn om onwetend te blijven van Wesley. Het kan echter ook een slimme poging zijn van machten achter de schermen die Wesley gebruiken om andere mensen onwetend te houden. Dat wil trouwens niet erg lukken. Er zijn veel onderzoekende geesten en die laten zich niet de mond snoeren en zich zeker niet dom praten beste Wesley.

  2 likes
 • Carpa schreef:

  Correcte observatie. Wij, de mens, dieren en zelfs gewassen alsook insecten bezitten deze ragfijne enegetische ‘lijnen/banen’. We hebben een nog steeds ondergewaardeerde connectie met onze omgeving, elkaar en dus ook met de Aarde, ‘onze’ planeet. Ofwel werd de wetenschap van bepaalde hoeken en structuren gebruikt of objecten die veel kristallen bevatten om de interconnectiviteit met het aardeveld ahw te vergroten/versterken, te bestendigen en waar men door bewuster om te gaan met deze energievormen door focus/medidatie deze velden of plaatsen te gebruiken om zaken sneller tot manifestatie te brengen of door energieën door te geven aan de aarde. De regel blijft van kracht: wat je geeft krijg je dus terug…meestal versterkt. We kunnen, hoe controversieel t ook lijkt, de hele biotoop dus helpen zich te stabiliseren of, wat we nou doen door gebrek aan kennis, destabiliseren. Dit laatste zorgt evenzeer voor ‘n krachtig ‘manifestatie-veld’ waardoor zaken niet enkel cumuleren, maar ook meer van deze energieën tot uiting komen.

  Wanneer men daar meer bewust van zou zijn zouden disharmonie omgevormd lunnen worden door harmonisch geïmplementeerde velden en ook niet enkel de aardveranderingen verzachten, maar tevens de magnetosfeer, aardeschild, exponentieel versterken. Net door de vele malaises, lagere elektromagnetische frequenties, worden niet enkel wij steeds kwetsbaarder voor allerlei zaken, maar ook de fysieke weerbaarheid van onze planeet.
  Zolang men dit niet (wil) begrijpen zullen zaken op ons meer als ‘onverwacht’ op ons afstevenen.

  Het is eigenlijk ontzettend eenvoudig, maar vindt (nog) geen doorgang. Tip: gebruik de kennis en gebruik het ten goede.
  Men zal letterlijk versteld staan. Maar ach…

  1 likes
 • Carpa schreef:

  @wesley: haha, ik begrijp je reactie maar al te goed! Klopt dat er erg veel zulke ‘lijnen/banen’ zijn. De kunst is namelijk om deze eruit te halen die een bepaalde energetische polariteit in zich dragen. Het zijn ahw vortexen. Sommigen ‘spiralen’ inwaarts en deze worden meestal door kerken ‘bezet’. Om op subtiele wijze aan te trekken. Sommigen zijn even krachtig en spiralen uitwaarts en ‘geven’ energieën af, NIET gelijk aan afstoten.;-) Deze krachtvelden variëren van intensiteit door de opbouw/structuur van de bodem. Zo heeft elke plaats een bepaalde ‘geladenheid’ dat onvermijdelijk effect heeft op de levende elementen die er op of rond resideren. Zo heeft een kleibodem een heel andere resonantie dan bvb poldergrond. Ga eens na, zelf da’s interessanter, hoe groepen mensen reageren die op deze verschillende bodems of plaatsen leven. Je zal onmiskenbaar deze verschillen opmerken. De flux is anders waardoor ons energetisch ‘lichaam’ mee gaat resoneren.

  Zo hebben sommige mensen meer een soort ‘pull’ voor stranden, zee of water, terwijl anderen dan weer meer nood of interesse lijken te hebben aan bossen, wouden of bergstructuren. Bizar, nee hoor erg gewoon, we zijn er enkel niet echt in ‘opgeleid/ opgevoed’ en kennen het toe aan de harde, rationeel beperke vakjes-denken toe. Jammer, maar dit komt nog wel aan de orde.

  We kunnen het wel meten met gevoelige apparatuur of ons eigen lichaam daarvoor gebruiken. Maar na een heel leven van verwaarlozing vergt het inspanning om dit aan te leren, eerst te erkennen(mind) dan het herkennen vd verschillende patronen dan pas het kunnen onderscheiden van welke patronen of subtiele resonanties kunnen betekenen. Het ‘zien’ kan ook iedereen, mr daar geldt dezelfde regel. Eveneens kan apparatuur daarvoor ontwikkeld worden net zoals men uv of infra-rood niet kan ‘zien’ kan dit ons wel helpen om t beter te begrijpen op termijn.;-)

  1 likes
 • maarten schreef:

  fijn artikel, ook hier zijn wij al enkele jaren onderzoek aan het doen naar Leylijnen !
  ons eigen onderzoek is gestart in Zuidwest Engeland, erg krachtige plaatsen en mensen met n beetje gevoel deden ‘blinde’ tests … resultaat ; aanduiden van mannelijke en vrouwelijke Michael en Mary lijnen in Chalice Well !!
  daarna verder op onderzoek met
  1, de lecherantenne (linkerdominantie van mijn hersenen willen weten, dus is meten de boodschap !) en
  2, via intuïtief aanvoelen (mijn vrouw)
  we testen de plaatsen dus ‘blind’ en later leggen we elkaars bevindingen samen !!
  resultaten zijn verhelderend ; vele gebouwen en plaatsen hebben we in binnen en buitenland opgemeten en uitgetekend ;

  verder onderzoek deed ons vaststellen dat er voor elke chakra in ons lichaam, ook aparte leylijnen te meten zijn (vb cistercienzerklooster in Poblet, spanje ; alle verschillende leylijnen komen daar samen op de binnenplaats !

  vroeger was ik sceptisch, geloofde in niets ; toen werd ik wakker en ging op onderzoek uit !
  nu sta ik telkens weer versteld van wat er allemaal is en nog te ontdekken valt … alhoewel we (ik) nog maar aan het topje van de ijsberg begonnen zijn !!
  groeten,
  Maarten

  1 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  “Subtiele elektromagnetische energieen die niet met het blote oog kunnen worden waargenomen.”
  Behalve door helderzienden…
  Toemaar …

  Toevallig heb ik de overtuiging dat iedereen in aanleg helderziend is.. Het is een kwestie van ontwikkelen en/of bewustzijn.

  Dus leylijnen zien zou niet iets exclusiefs zijn van een happy few.
  Dat leylijnen aan te tonen zijn dat wil ik beamen..dat ze te zien zijn dat heeft mijn twijfels…

  0 likes
 • Linda schreef:

  ‘Deze kanalen kunnen wel worden gezien door helderzienden en zijn te voelen in het lichaam. Al in de oudheid was men bekend met leylijnen. Het mythische symbool voor deze energiebanen was de slang of de draak.’

  Interessant. Ik las laatst voor het eerst ‘Openbaringen’ van Johannes uit het Nieuwe Testament. Ben geen bijbelkenner.
  Daarin wordt gesproken over goedkeuring van de Hemel aan de slang, die later een draak werd, het beest, Satan, 666, om ook de aarde te bevolken, waarmee 3D werd gecreëerd, duizenden jaren geleden.
  Het is het verhaal van het laatste oordeel. Wij schijnen er naar op weg te zijn, met vertraging vanuit 21-12-2012.
  Die leylijnen kunnen dus net zo goed de wegwijzers zijn voor satanisten?….

  0 likes
 • wake-up pagan angel schreef:

  eigelijk zou je moeten zeggen bouwen heidenen daar hun heiligdommen die de kristenen onteerden om er hun kerken te bouwen
  alles is gestolen van de heiden, alles is terug te leiden naar babylon, elke kerkelijk symbool en feestdag

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Tussen iedere 2 willekeurige gebouwen op de wereld kun je een kaarsrechte lijn trekken. En als die lijn lang genoeg is zul je zien dat er nog meer gebouwen/plaatsen enz op die lijn liggen.

  Het zegt dus helemaal niets en met vage termen zoals “een gevoel van vrede of harmonie” komen we ook niet verder.

  Als die lijnen zo belangrijk zijn (aangenomen dat ze bestaan) dat volkeren van over de hele wereld hun bouwwerken op de kruispunten zouden zetten, dan zou je toch wel iets meer mogen verwachten dan een vaag iets zoals een gevoel van vrede of harmonie?

  Daarbij, als je een afbeelding kijkt waarop de vermeende leylijnen zijn weergegeven, dan zie je dat het er zoveel zijn dat het bijzonderder is als er niet een “belangrijke” plaats/gebouw op zo’n lijn zou staan.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]’Deze kanalen kunnen wel worden gezien door helderzienden en zijn te voelen in het lichaam. Al in de oudheid was men bekend met leylijnen. Het mythische symbool voor deze energiebanen was de slang of de draak.’

  Interessant. Ik las laatst voor het eerst ‘Openbaringen’ van Johannes uit het Nieuwe Testament. Ben geen bijbelkenner.
  Daarin wordt gesproken over goedkeuring van de Hemel aan de slang, die later een draak werd, het beest, Satan, 666, om ook de aarde te bevolken, waarmee 3D werd gecreëerd, duizenden jaren geleden.
  Het is het verhaal van het laatste oordeel. Wij schijnen er naar op weg te zijn, met vertraging vanuit 21-12-2012.
  Die leylijnen kunnen dus net zo goed de wegwijzers zijn voor satanisten?….[/quote]
  Er staat niets in de bijbel over “3D” worden.

  Je hebt dan ook niet in de bijbel gelezen maar je praat na wat je op een complotsite hebt gelezen.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Linda: scherp opgemerkt. Maar het is net door die zgn ‘manifesterende’ krachtvelden. Ze werden idd niet enkel gebruikt voor rituelen van de positieve polariteit ook zij die verkozen om de negatieve te ervaren maakten/maken hiervan gebruik.

  De meeste bouwwerken of objecten bestaan uit kristalhoudende componenten zoals graniet. Deze werden gebruikt als kristallen zuilen/antennes om deze energieën te amplifiëren/versterken.
  Naar analogie hiervan zal je vaak merken dat kerken bvb doorgaans marmeren vloeren hebben of zuilen op zulke plekken. Deze steencomposities lenen zich goed als ‘antennes’. Net om het signaal te versterken. Tegelijk was het slijtvast en diende het niet of zelden vervangen te worden. Soms wel merkt men barsten van bepaalde platen. Anyway…het is en blijft een keuze wat je er precies mee doen wil, de energie is in wezen daarin eigenlijk ‘neutraal’.

  Het gebied waar Israël zich bevindt is namelijk één waar erg krachtige manifestatievelden zijn. Niet ‘toevallig’ houdt men daar de zooi van chaos en verdeeldheid gaande om deze polariteit samen door de mensen aldaar die misbruikt worden om hun krachtige collectieve ‘bijdrage’ te gebruiken.
  Elke gedachte wordt daar dus ahw enorm versterkt. Focus is zich richten op en dus krijg je dus over de hele globe meer te zien van deze negatief gebruikte energieën. Geloof me niet! Ga zelf op onderzoek uit en kijk wat wel en niet voor je acceptabel lijkt, laat de rest dan voorlopig voor wat het is. 😉

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Los van dit allemaal is er nog de wetenschap van “hoeken”. Rekening houdend met de aardpolen, waarheen tevens een bepaalde flux stroomt. Zo kan men dus die kennis gebruiken om zaken niet enkel te bekrachtigen, verankeren, maar ook bestendigen van t bekomen resultaat. Afhankelijk van de basisintentie waarvoor deze kennis gebruikt of opgetrokken werd/wordt. Keuze van de polariteit. Zo hebben vierkante hoeken, vaak gebruikt om praktische redenen, een eerder afzwakkend karakter. Dit kan of versterkt of gecompenseerd worden wanneer kristallen in essentieel belangrijke configuraties gebruikt worden. Dienend als deflector of schild of om net meer harmonie te bekomen.
  Zo is de richting of ‘spin’ van vortexen ook van essentieel belang. Zo kunnen ze verstorend werken of net harmoniserend, naargelang de geografische ligging, N-halfrond of Z-halfrond. De energetische contitutie(staat van gzondheid) van zij die erin resideren dient ook in rekening gebracht te worden. Beetje vergelijkbaar als eeg gevoeligheid hebben voor iets. Dit kan zich uiten in een allergie of net erg sterk worden/zijn.
  Gsm-masten op ziekenhuizen zijn geen hulp voor zij die dienen te herstellen, bvb. Dit kan men ‘neutraliseren’ door ofwel deze te verwijderen, maar iedereen wil een goed ontvangst, te ontstoren/ harmoniseren/vitaliseren of door de frequenties aan te passen waarmee de operatoren werken. Het aanpassen kan wel degelijk en ontvangst blijft. Deze elektromagnetische straling wordt dan gewoon harmonischer en zal bij gevolg de omgeving en mensen geen schade berokkenen. Het kan wel degelijk. Zoek mr s op.

  Het gaat over dezelfde principes. Nu nog de ‘vraag’ van de massa door een beter inzicht, bewuster worden. 😉

  Eenvoud.

  0 likes
 • Caterina schreef:

  [quote name=”Wesley”]Tussen iedere 2 willekeurige gebouwen op de wereld kun je een kaarsrechte lijn trekken. En als die lijn lang genoeg is zul je zien dat er nog meer gebouwen/plaatsen enz op die lijn liggen.

  Het zegt dus helemaal niets en met vage termen zoals “een gevoel van vrede of harmonie” komen we ook niet verder.

  Als die lijnen zo belangrijk zijn (aangenomen dat ze bestaan) dat volkeren van over de hele wereld hun bouwwerken op de kruispunten zouden zetten, dan zou je toch wel iets meer mogen verwachten dan een vaag iets zoals een gevoel van vrede of harmonie?

  Daarbij, als je een afbeelding kijkt waarop de vermeende leylijnen zijn weergegeven, dan zie je dat het er zoveel zijn dat het bijzonderder is als er niet een “belangrijke” plaats/gebouw op zo’n lijn zou staan.[/quote]

  Wesley? Heb je de energie van deze Leylijnen wel eens gevoeld?

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Ik denk niet dat Wesley zo persé wil “debunken”. Grappig dat debunken. Ik denk eerder dat hij eerder opteert voor een rationele en meer courantere kijk op zaken. Niets mis mee, ook hij mag een mening hebben en die kennis of dat eventueel gebrek daaraan delen. Men hoeft zich daar niet door aangesproken voelen want het zou kunnen leiden in een welles-nietes scenario. Niet erg wenselijk.

  Ik deel mijn mening of kennis of, ja hoor, het gebrek eraan, maar zolang je dit op een acceptbele manier doet, no stress!;-)

  Dat er mensen zijn die zeggen dat ze dit reeds gevoeld hebben is positief, vooral voor hen en daar gaat t om, niet? Het zou eerder een teleurstelling van formaat zijn als anderen zomaar zouden aannemen dat iets ‘waar’ is. Het is ontzettend belangrijker dat men niet zomaar iets verwerpt, maar zélf op onderzoek uit gaat van hou t nou precies in zn werk gaat.

  Het is leuk en fijn als je iemand vindt die gelijkgestemd is, maar ik denk dat net diversiteit ons meer info kan verschaffen of andere zienswijzen triggeren. Anyway, er bestaan eigenlijk niet écht domme mensen, mensen gedragen zich maar zo en dat gaat op voor alle ‘partijen’. Wat niet wenselijk is, is t vasthouden van of niet willen tegen beterweten in. Ieder maakt voor zichzelf (hoop ik) uit wat wél ‘bestaat’ vanuit de eigen ervaring/kijk en wat wel.;-)

  0 likes
 • stefanl schreef:

  zelf voel ik leylijnen en krachtplekken, en is fysiek te zien in mijn handen, rood met witte plekken, mijn handen tintelen volledig en heb een sterk gevoel van opgeladen te worden, ik weet niet beter, en dacht dat het normaal was, maar dat is niet zo. ik kan me voorstellen dat het voor mensen onbegrijpelijk is, en gelukkig verschillen we dan in perceptie, we leren van elkaar, ik vind het byzonder dat hier een stukje over leylijnen staat en de info hieromtrent. let wel in de duinen liggen er genoeg.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Caterina”]Wesley? Heb je de energie van deze Leylijnen wel eens gevoeld?[/quote]

  Als ik zo vrij mag zijn in te breken in deze vraag: Wat denk je zelf?
  Beschrijf jij die energie eens.

  0 likes
 • Sandy schreef:

  The Freedom teachings verteld alles over leylijnen en meer. DE oorspronkelijke leringen voordat er de bijbel, koran, thora enz. van gemaakt zijn. In de boeken van alle geloven is er heeeel veel weggelaten, verdraaid, gemanipuleerd en gelogen om mensen van de waarheid te beroven en er controle systemen van te maken. Nu heeft de mensheid geen macht en kennis meer over zijn eigen identiteit, leven en het verleden! Onder andere de leer van je 15 dimensionale anatomie, ascentie, zelf heling, geschiedenis van de mensheid en zoooooveeeel meer! Als je op zoek bent naar de waarheid hier een link…. http://www.azuritepress.com/articles/intro_to_freedom_teachings.php#.UkNMb_LCR9A

  0 likes
 • Carpa schreef:

  [quote name=”stefanl”]zelf voel ik leylijnen en krachtplekken, en is fysiek te zien in mijn handen, rood met witte plekken, mijn handen tintelen volledig en heb een sterk gevoel van opgeladen te worden, ik weet niet beter, en dacht dat het normaal was, maar dat is niet zo. ik kan me voorstellen dat het voor mensen onbegrijpelijk is, en gelukkig verschillen we dan in perceptie, we leren van elkaar, ik vind het byzonder dat hier een stukje over leylijnen staat en de info hieromtrent. let wel in de duinen liggen er genoeg.[/quote]
  Perfect. Je bent je op een punt nu bewust dat er energie doorheen jouw handen kan stromen. Daar is, als t je van dienst kan zijn, bvb “Quantum-Touch”. Lees erover, zoek t op en ga experimenteren. De verkleuring is gewoon, maar voor jou een indicatie dat je ‘t op dat ogenblik ‘hebt’ en opgeladen…klaar om te gebruiken.

  Ga bvb voor iemand zitten dat je graag hebt, reik één of beide handen uit, plaats ze tegenover elkaar, niet aanraken. Laat ongeveer 2 tot 5 cm, sluit je ogen en stuur bewust enegie naar die ander. Zie wat dat zegt, je laat zien of laat voelen. Zowel vr die ander als voor jou. Erg normaal en erg leuk! Try it, do not believe me!

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Maarten: Correct. Knap van jullie! Fijn te mogen lezen dat mensen meer willen ontdekken.
  Oh, maar het is idd net begonnen voor jullie/ons. Ga verder, zie en doorzie. Leg de verbanden en je zal meer van jezelf ontdekken dan je voor mogelijk hield. Alles op zijn tijd. Succes!;-)

  0 likes
 • Linda schreef:

  Wesley: ‘Er staat niets in de bijbel over “3D” worden.
  Je hebt dan ook niet in de bijbel gelezen maar je praat na wat je op een complotsite hebt gelezen.’

  Wesley Wesley. Als je nou eens naar bronnen had gevraagd (die ik trouwens al gegeven heb, Openbaring van Johannes) in plaats van mij meteen als leugenaar neer te zetten, was je een aardiger mens geweest. Ik had al heel jong door dat de eerste leugen het nodig maakte om door te gaan met liegen en ik terecht zou komen in een doolhof waarin het steeds moeilijker voor me zou worden. Daar ben ik te lui voor. Dus lieg ik niet.

  Maar speciaal voor jou een uitgebreide bronvermelding.
  Wat de 3D-opmerking betreft: dat is inderdaad mijn eigen conclusie en niet uit de bijbel. Het kwaad werd heel bewust naar de aarde gestuurd (staat in Openbaring) en creëerde daarmee dualiteit, (goed/slecht, dag/nacht etc.), kenmerkend voor 3D.

  Mijn besef van wat er werkelijk gaande is begon met het lezen van het boek ‘Worden wij wakker’ van Marcel Messing, dat al in 2006 uitkwam. Hij ontmaskerde het satansgetal 666 binnen www. en streepjescodes, en voorspelde al het plan om mensen fysiek te chippen in rechterhand of voorhoofd. Militairen en daklozen in de VS zijn al gechipt.

  De Bijbel die ik heb geraadpleegd voor de Openbaring van Johannes is het Nieuwe Testament in 4 talen, 2006 van de Bijbelvereniging v/h de Nederlandse Gideons (www.bijbelvereniging.nl).

  Blz. 340, rechter kolom: ‘De grote draak werd op de aarde gegooid. Hij is de slang van weleer, die duivel of Satan wordt genoemd en die de hele wereld misleidt.’

  0 likes
 • Linda schreef:

  De Bijbel 2.

  Blz. 341, laatste stuk boven 14: ‘Verder liet hij bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen. (…) Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen, er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderdzesenzestig.’

  Blz. 343, pt. 16: ‘Alle mensen die het merkteken van het beest droegen en zijn beeld aanbaden, kregen kwaadaardige en pijnlijke zweren.’

  Openbaring eindigt op blz. 350 met het volgende:
  ‘Ik verklaar tegenover eenieder die de profetie van dit boek hoort: als als iemand er iets aan toevoegt, zal God hem de plagen toevoegen die in dit boek beschreven zijn; en als iemand iets afneemt van wat in het boek van deze profetie staat, zal God hem zijn deel afnemen van de levensboom en de heilige stad, zoals die in dit boek beschreven staan’.

  Er is door de rkk veel veranderd in de loop van de tijd. Alle verwijzingen naar de galactische samenleving zijn verwijderd. Deze laatste passage kan een soort waarborg zijn voor de authenticiteit van dit deel van de bijbel.

  Verder wordt er ergens melding gedaan van een rode maan. Beschenen door de rode kachina die onderweg is?

  Ik zou zeggen: lees het zelf. We zijn niet alleen. Groetjes.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Alle reacties ten spijt, als men wil weten waar de leylijnen zich bevinden, gewoon de chemtrail strepen in de gaten houden.Ieder levend organisme is verbonden met deze energetische lijnen,Wat onder meer het doel is van die chemtrails. Is gewoon trachten het ontwaking,s proces tegen te houden dan wel te vertragen.heden morgen was het weer raak met die chemtrails.De maan was rond 8.30 goed te zien hier zo ook de bedrijvigheid rond de maan.en dat moet kost wat kost uit het zicht van de massa gehouden worden.Het is ook goed te merken aan de vogels chemtrails in de lucht vogels duiken onder ,dat houd dus niet veel goeds in.wake-up.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  @Linda, aangezien de bijbel een multi-interpretabel boek is, kun je er van alles uithalen wat je uitkomt. Ik lees de teksten, maar herken daarin totaal niet wat jij bedoelt. En is het niet heel gevaarlijk om te zeggen dat de bijbel is gefilterd van GF informatie? Hoe weet je dat, en wat stond er dan eerst in? Daar ben ik erg benieuwd naar, want dat antwoord heb je niet.

  Doe jezelf een plezier, en leg die bijbel weg. Heb ik ook jaren geleden gedaan. Dan ervaar je vrijheid.

  0 likes
 • kukumatz schreef:

  Vreemd he dat Wesley, staat ook “ley” in en wordt dus aangestuurd in rechte lijn vanuit een bepaalde plaats, wel eens aan gedacht wes”ley”? verder lijkt het dat wesley zichzelf heeft gedebunkt als zijnde niet die hij voordoet te zijn.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]
  Maar speciaal voor jou een uitgebreide bronvermelding.
  Wat de 3D-opmerking betreft: dat is inderdaad mijn eigen conclusie en niet uit de bijbel. Het kwaad werd heel bewust naar de aarde gestuurd (staat in Openbaring) en creëerde daarmee dualiteit, (goed/slecht, dag/nacht etc.), kenmerkend voor 3D.

  Mijn besef van wat er werkelijk gaande is begon met het lezen van het boek ‘Worden wij wakker’ van Marcel Messing, dat al in 2006 uitkwam. Hij ontmaskerde het satansgetal 666 binnen www. en streepjescodes, en voorspelde al het plan om mensen fysiek te chippen in rechterhand of voorhoofd. Militairen en daklozen in de VS zijn al gechipt.

  De Bijbel die ik heb geraadpleegd voor de Openbaring van Johannes is het Nieuwe Testament in 4 talen, 2006 van de Bijbelvereniging v/h de Nederlandse Gideons (www.bijbelvereniging.nl).

  [/quote]
  Precies mijn punt. Je neemt de bijbel en vermengt dat met je eigen new age ideeën, trekt een conclusie en presenteert het als “het staat in de bijbel.” Niet dus, zoals je zelf aangeeft.

  Een ander punt waar je de fout in gaat:

  [Het kwaad werd heel bewust naar de aarde gestuurd (staat in Openbaring) en creëerde daarmee dualiteit, (goed/slecht, dag/nacht etc.), kenmerkend voor 3D.]

  Nee hoor, dat staat er ook niet. Er staat NERGENS in de bijbel dat het kwaad bewust naar de aarde is gestuurd. Ook niet in de openbaringen. Echt niet.

  Dag en nacht is volgens de bijbel door god geschapen. Heeft dus wederom helemaal niks te maken met dualiteit, kwaad of 3D.

  “het licht noemde hij dag, de duisternis noemde hij nacht. Het werd avond en het werd morgen. De eerste dag.”

  Genesis 1:5

  (let op, op dit moment is er nog geen kwaad of slechtheid in de wereld.) duister en nacht hebben dus niks met kwaad te maken maar is door god benoemd.

  Wat jij zegt heeft niks met de bijbel te maken maar met new age gedoe.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Caterina”][quote name=”Wesley”]Tussen iedere 2 willekeurige gebouwen op de wereld kun je een kaarsrechte lijn trekken. En als die lijn lang genoeg is zul je zien dat er nog meer gebouwen/plaatsen enz op die lijn liggen.

  Het zegt dus helemaal niets en met vage termen zoals “een gevoel van vrede of harmonie” komen we ook niet verder.

  Als die lijnen zo belangrijk zijn (aangenomen dat ze bestaan) dat volkeren van over de hele wereld hun bouwwerken op de kruispunten zouden zetten, dan zou je toch wel iets meer mogen verwachten dan een vaag iets zoals een gevoel van vrede of harmonie?

  Daarbij, als je een afbeelding kijkt waarop de vermeende leylijnen zijn weergegeven, dan zie je dat het er zoveel zijn dat het bijzonderder is als er niet een “belangrijke” plaats/gebouw op zo’n lijn zou staan.[/quote]

  Wesley? Heb je de energie van deze Leylijnen wel eens gevoeld?[/quote]Nee, jij ook niet want ze bestaan niet.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]De Bijbel 2.

  Ik zou zeggen: lees het zelf. We zijn niet alleen. Groetjes.[/quote]
  Laat ik nu één van de weinige mensen zijn die daadwerkelijk de hele bijbel heeft gelezen van kaft tot kaft. Dat kun jij denk ik niet zeggen.

  Even een lesje bijbelgeschiedenis:

  De bijbel zoals we die kennen is samengesteld door de katholieke kerk. Daarvoor bestond er geen bijbel maar waren er slechts teksten in omloop die als heilig werden beschouwd. De katholieke kerk geeft die teksten gebundeld, uiteraard alleen de teksten die hen goed uitkomen, het overgrote deel van de heilige teksten is niet in de bijbel gekomen. Vanaf dat moment werd dat bundeltje losse teksten bijbel genoemd.

  Zeggen dat de katholieke kerk de bijbel heeft veranderd is nonsens, de katholieke kerk heeft de bijbel zelf samengesteld.

  Wat betreft de galactische beschaving. Jij beweert dat die stukken zijn verwijdert uit de bijbel. Heb je daar enig bewijs van? Nee, natuurlijk niet want daarvoor heb je een oorspronkelijke handgeschreven tekst nodig. En die zijn er niet meer. Althans, niet uit de tijd waar het om gaat. Want het oudste manuscript dat nog bestaat is uit 100 voor christus, van daarvoor hebben we NIETS origineel.

  Dus ik ben heel erg benieuwd welk origineel manuscript beschrijft over een galactische beschaving.

  (ja, ik weet dat oa de boeken van Daniel en Ezechiel geïnterpreteerd kunnen worden als buitenaards bezoek. Maar dat staat er niet. Er wordt slechts gesproken over god of engelen).

  Niets ten nadele van jou, maar dingen die er niet staan staan er gewoon niet en die mag je er niet zelf bij bedenken en vervolgens als feit presenteren.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”kukumatz”]Vreemd he dat Wesley, staat ook “ley” in en wordt dus aangestuurd in rechte lijn vanuit een bepaalde plaats, wel eens aan gedacht wes”ley”? verder lijkt het dat wesley zichzelf heeft gedebunkt als zijnde niet die hij voordoet te zijn.[/quote]Kun je die laatste zin even uitleggen?

  0 likes
 • dymph schreef:

  Bij Postel in belgie is ook zo’n plek

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”days of our lives”]@Linda, aangezien de bijbel een multi-interpretabel boek is, kun je er van alles uithalen wat je uitkomt. Ik lees de teksten, maar herken daarin totaal niet wat jij bedoelt. En is het niet heel gevaarlijk om te zeggen dat de bijbel is gefilterd van GF informatie? Hoe weet je dat, en wat stond er dan eerst in? Daar ben ik erg benieuwd naar, want dat antwoord heb je niet.

  Doe jezelf een plezier, en leg die bijbel weg. Heb ik ook jaren geleden gedaan. Dan ervaar je vrijheid.[/quote]
  __________________________________

  De oudste bijbel is gevonden in kruiken en er staat veel nieuws in, maar ook vele oude teksten zoals wij die kennen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”kukumatz”]Vreemd he dat Wesley, staat ook “ley” in en wordt dus aangestuurd in rechte lijn vanuit een bepaalde plaats, wel eens aan gedacht wes”ley”? verder lijkt het dat wesley zichzelf heeft gedebunkt als zijnde niet die hij voordoet te zijn.[/quote]

  Haha, hard gelachen om deze originele vondst. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Bedankt!

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  De illuminaties die gebruiken de lijnen voor hun rituelen .Ik laat hun kletsen die weer eens tegen bewijs leveren, dit is wat ik weet en geloof er in .Prettige dag nog .

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”dymph”][quote name=”days of our lives”]@Linda, aangezien de bijbel een multi-interpretabel boek is, kun je er van alles uithalen wat je uitkomt. Ik lees de teksten, maar herken daarin totaal niet wat jij bedoelt. En is het niet heel gevaarlijk om te zeggen dat de bijbel is gefilterd van GF informatie? Hoe weet je dat, en wat stond er dan eerst in? Daar ben ik erg benieuwd naar, want dat antwoord heb je niet.

  Doe jezelf een plezier, en leg die bijbel weg. Heb ik ook jaren geleden gedaan. Dan ervaar je vrijheid.[/quote]
  __________________________________

  De oudste bijbel is gevonden in kruiken en er staat veel nieuws in, maar ook vele oude teksten zoals wij die kennen.[/quote]Nog een poging dan.

  Dat was geen bijbel dat waren de dode zeerollen. Die maken geen deel uit van de bijbel.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”dymph”][quote name=”days of our lives”]@Linda, aangezien de bijbel een multi-interpretabel boek is, kun je er van alles uithalen wat je uitkomt. Ik lees de teksten, maar herken daarin totaal niet wat jij bedoelt. En is het niet heel gevaarlijk om te zeggen dat de bijbel is gefilterd van GF informatie? Hoe weet je dat, en wat stond er dan eerst in? Daar ben ik erg benieuwd naar, want dat antwoord heb je niet.

  Doe jezelf een plezier, en leg die bijbel weg. Heb ik ook jaren geleden gedaan. Dan ervaar je vrijheid.[/quote]
  __________________________________

  De oudste bijbel is gevonden in kruiken en er staat veel nieuws in, maar ook vele oude teksten zoals wij die kennen.[/quote]
  Dat weet ik Dymph. De Nag Hamadi. Ik heb de boeken.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”days of our lives”]@Linda, aangezien de bijbel een multi-interpretabel boek is, kun je er van alles uithalen wat je uitkomt. Ik lees de teksten, maar herken daarin totaal niet wat jij bedoelt. En is het niet heel gevaarlijk om te zeggen dat de bijbel is gefilterd van GF informatie? Hoe weet je dat, en wat stond er dan eerst in? Daar ben ik erg benieuwd naar, want dat antwoord heb je niet.

  Doe jezelf een plezier, en leg die bijbel weg. Heb ik ook jaren geleden gedaan. Dan ervaar je vrijheid.[/quote]
  Hey Days! Ik volg al heel lang alle informatie waar bij mij vragen zijn/waren. Dat waren er veel. Over de Bijbel, waar ik me overigens nooit in heb verdiept, heb ik me wel altijd afgevraagd wat er over kan zijn na duizenden jaren interpretaties, vertalingen en machtspelletjes. Wij deden nl. als kind op verjaardagspartijtjes wel een spelletje waarbij je in een kring moest zitten. De eerste kreeg een heel kort verhaaltje ingefluisterd en moest dat doorfluisteren. De laatste moest hardop zeggen wat volgens hem dat verhaaltje was. Tótaal anders. En dat ging maar om een paar kinderen.
  Dat er GFinfo in moet hebben gestaan, bewijzen voor mij alle illustraties die verwijzen naar UFO’s, onverklaarbare gebeurtenissen. Voor mijzelf was het Eureka. Alles viel op z’n plek. Wat er eerst in stond Days? Geen idee. Ik heb altijd vragen, vragen, waarom, vragen.
  Ik ben rk opgevoed, maar vanaf mijn 16e de kerk de rug toegekeerd. Ik had er niets mee. Toen begon mijn eigen verantwoordelijkheid. Vrij, ja, maar zeker niet gemakkelijk.
  Ik denk ook dat we allemaal onze eigen individuele rol moeten spelen, die verschillend is.
  Ik heb me op alle fronten geïnformeerd, en ben tot de conclusie gekomen dat de banken het grootste kwaad in de wereld zijn. Voor mij satanisten, en zij niet alleen. En tot mijn verbazing vond ik, alles herkenbaar, in dat Openbaring, het enige wat ik ooit in de bijbel las, kort geleden. Groetjes.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Wesley: ‘Niets ten nadele van jou, maar dingen die er niet staan staan er gewoon niet en die mag je er niet zelf bij bedenken en vervolgens als feit presenteren.’

  W.b. galactische info heb ik me gebaseerd op oude religieuze illustraties die her en der worden vertoond. Wist je dat het Vaticaan beschikt over een enorme ruimtetelescoop? Waarom? Zijn ze zo dol op sterretjes kijken?

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”pietje bell”]Alle reacties ten spijt, als men wil weten waar de leylijnen zich bevinden, gewoon de chemtrail strepen in de gaten houden.Ieder levend organisme is verbonden met deze energetische lijnen,Wat onder meer het doel is van die chemtrails. Is gewoon trachten het ontwaking,s proces tegen te houden dan wel te vertragen.heden morgen was het weer raak met die chemtrails.De maan was rond 8.30 goed te zien hier zo ook de bedrijvigheid rond de maan.en dat moet kost wat kost uit het zicht van de massa gehouden worden.Het is ook goed te merken aan de vogels chemtrails in de lucht vogels duiken onder ,dat houd dus niet veel goeds in.wake-up.[/quote]
  Denk je echt dat het ze daarom gaat Pietje? Ze zijn hier ook regelmatig, maar ik zie geen enkel patroon. En zouden ze de krachtplaatsen meepakken, met de kerken etc? Ik durf dat betwijfelen. Voor mijn gevoel zijn ze alleen de aarde aan het vernietigen.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]Wesley: ‘Niets ten nadele van jou, maar dingen die er niet staan staan er gewoon niet en die mag je er niet zelf bij bedenken en vervolgens als feit presenteren.’

  W.b. galactische info heb ik me gebaseerd op oude religieuze illustraties die her en der worden vertoond. Wist je dat het Vaticaan beschikt over een enorme ruimtetelescoop? Waarom? Zijn ze zo dol op sterretjes kijken?[/quote]
  Ja, dat wist ik. Die staat niet in vaticaanstad zelf overigens.

  Maar wat wil je daarmee zeggen? En of ze dol zijn op sterretjes kijken, kennelijk wel, anders zouden ze niet zoveel geld uitgeven aan een telescoop.

  [heb ik me gebaseerd op oude religieuze illustraties die her en der worden vertoond]

  Dat zijn in ieder geval geen illustraties uit de bijbel want daar staan geen illustraties in. Ik ben dus zeer benieuwd welke illustraties dat zijn en hoe jij daaruit kunt afleiden dat er passages uit de bijbel zijn verdwenen?

  0 likes
 • Linda schreef:

  Wesley: ‘Dat zijn in ieder geval geen illustraties uit de bijbel want daar staan geen illustraties in. Ik ben dus zeer benieuwd welke illustraties dat zijn en hoe jij daaruit kunt afleiden dat er passages uit de bijbel zijn verdwenen?’

  Nou Wes, laatste keer. Ik beweer niet dat de foto’s van de schilderijen die ik gezien heb, uit de bijbel komen. Tijdens het ontstaan van de bijbel bestond fotografie nog niet. Het zijn wel religieuze taferelen uit die tijd. Ik weet echt niet meer waar ik dat gezien heb. Volgens mij ook hier.
  En geloof me, ik heb geen persoonlijk belang hierbij. Het valt binnen mijn zoektocht naar waarheid, informatie. Jij mag daar anders over denken.

  Over de rkk/Vaticaan: ik denk gewoon dat daar meer achter zit. Dat er wel degelijk ook sprake is van contacten in de ruimte, vanuit mijn overtuiging dat de vroegere goden ruimtewezens waren, zoals ook op afbeeldingen van de Maya’s te zien is.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]Wesley: ‘Dat zijn in ieder geval geen illustraties uit de bijbel want daar staan geen illustraties in. Ik ben dus zeer benieuwd welke illustraties dat zijn en hoe jij daaruit kunt afleiden dat er passages uit de bijbel zijn verdwenen?’

  Nou Wes, laatste keer. Ik beweer niet dat de foto’s van de schilderijen die ik gezien heb, uit de bijbel komen. Tijdens het ontstaan van de bijbel bestond fotografie nog niet. Het zijn wel religieuze taferelen uit die tijd. Ik weet echt niet meer waar ik dat gezien heb. Volgens mij ook hier.
  En geloof me, ik heb geen persoonlijk belang hierbij. Het valt binnen mijn zoektocht naar waarheid, informatie. Jij mag daar anders over denken.

  Over de rkk/Vaticaan: ik denk gewoon dat daar meer achter zit. Dat er wel degelijk ook sprake is van contacten in de ruimte, vanuit mijn overtuiging dat de vroegere goden ruimtewezens waren, zoals ook op afbeeldingen van de Maya’s te zien is.[/quote]
  Blijft mijn vraag overeind: hoe kun jij op basis van schilderijen concluderen dat er gedeeltes uit de bijbel zijn verwijderd?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Linda”]
  Over de rkk/Vaticaan: ik denk gewoon dat daar meer achter zit. Dat er wel degelijk ook sprake is van contacten in de ruimte, vanuit mijn overtuiging dat de vroegere goden ruimtewezens waren, zoals ook op afbeeldingen van de Maya’s te zien is.[/quote]Dus iedereen met een telescoop heeft contacten in de ruimte?

  En zou je dan niet meer hebben aan een zender ipv een telescoop?

  0 likes
 • kenneth schreef:

  Wat zijn leylijnen eigenlijk? Grondwaterstromingen toch?
  Wat doen intenties,of gedachtes met water?

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NO9kU0nY_BQ

  0 likes
 • legaal schreef:

  Leylijnen,op deze lijnen zijn heel vaak kerken en oh ja ook de pyramides gebouwd.De Leylijnen zijn jaren terug voor ons verborgen zo dat wij de energie niet konden voelen,de kerken vaarden er wel erbij.de Leylijnen zijn eeuwen terug door Arcons zeg maar verstopt en heeft er een matrix er over heen gezeten,deze matrix is nu verdwenen vandaar dat er heel veel mensen wakker worden en bijv,protesteren Leylijnen zijn en word ook wel het grid van de aarde genoemd deze worden opnieuw gevormd.Het magnetisch veld van de aarde is ook aan het verschuiven.Nu de aarde bevrijd is van de matrix komt er overal energie vrij,voor de een betend dit vrij veel last van vermoeidheid hebben de ander heeft te veel energie soms slapeloos heid,ons lichaam moet hier aan wennen,vandaar dat wij ook niet gelijk naar de 5de dimensie toe kunnen,dit verdraagd ons lichaam niet.De aarde is niet zomaar een ronde bal,nee eigelijk is het een levende aarde die wij langzaam kapot hebben gemaakt.
  Groetjes.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Linda”]De Bijbel 2.

  Ik zou zeggen: lees het zelf. We zijn niet alleen. Groetjes.[/quote]
  Laat ik nu één van de weinige mensen zijn die daadwerkelijk de hele bijbel heeft gelezen van kaft tot kaft. Dat kun jij denk ik niet zeggen.

  Even een lesje bijbelgeschiedenis:

  De bijbel zoals we die kennen is samengesteld door de katholieke kerk. Daarvoor bestond er geen bijbel maar waren er slechts teksten in omloop die als heilig werden beschouwd. De katholieke kerk geeft die teksten gebundeld, uiteraard alleen de teksten die hen goed uitkomen, het overgrote deel van de heilige teksten is niet in de bijbel gekomen. Vanaf dat moment werd dat bundeltje losse teksten bijbel genoemd.

  Zeggen dat de katholieke kerk de bijbel heeft veranderd is nonsens, de katholieke kerk heeft de bijbel zelf samengesteld.

  Wat betreft de galactische beschaving. Jij beweert dat die stukken zijn verwijdert uit de bijbel. Heb je daar enig bewijs van? Nee, natuurlijk niet want daarvoor heb je een oorspronkelijke handgeschreven tekst nodig. En die zijn er niet meer. Althans, niet uit de tijd waar het om gaat. Want het oudste manuscript dat nog bestaat is uit 100 voor christus, van daarvoor hebben we NIETS origineel.

  Dus ik ben heel erg benieuwd welk origineel manuscript beschrijft over een galactische beschaving.

  (ja, ik weet dat oa de boeken van Daniel en Ezechiel geïnterpreteerd kunnen worden als buitenaards bezoek. Maar dat staat er niet. Er wordt slechts gesproken over god of engelen).

  Niets ten nadele van jou, maar dingen die er niet staan staan er gewoon niet en die mag je er niet zelf bij bedenken en vervolgens als feit presenteren.[/quote]
  Hoi Wesley,heb je de Katholieke bijbel gelezen of de protestanten bijbel er is een verschil.de protestanten waren niet eens met de Katholieken.
  Groetjes.

  0 likes
 • legaal schreef:

  De aarde met zijn schepping door de bron,was eigelijk een expiriment.ATLANTES,dit liep ook helemaal uit de hand,sommige van de goede atlantiers konden op tijd wegkomen,Wesley,inderdaad met ruimte schepen,sommigen gingen naar de binnen aarde en heel veel vertrokken in bootjes over de hele wereld.De aarde werd op slot gedaan door de bron.Maar er waren buiten aardsen die via een stargate de weg naar de aarde vonden,met name in een land in Rusland tijdens de 2 de wereld oorlog en er een atoom bom werd gegooid heeft dat de aandacht van andere kwade ET,s getrokken ook Hitler had Contackt met ET,s zoals ook Eisenhouwer dat waren de ET,s van goede kant maar er was een koude oorlog en Eisenhouwer sloeg de Hulp van de Goede ET,s af.Maar bleven wel rond de aarde om in de gaten te houden dat wij de aarde niet vernietigden,dit zou ook grote gevolgen hebben voor het hele Universum.
  Inderdaad Wesley heeft gelijk dat de bijbel gemaakt is door de Katholieke kerk en met name voor ons onder controle te houden de kerken preken over hel en verdoemenis.en de duivel.Er is zoveel meer aan de hand maar dit is niet zomaar in een blok uit te leggen.Onze negative history is te wijten aan een expiriment helaas maar daar is nu een begin van het einde aan gemaakt.En de gevolgen zijn zichtbaar en sommigen zijn onzichtbaar.Hou je vast we zitten in een achtbaan prettige rit allemaal.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  kamerlid

  Kamerlid Wybren van Haga: ‘De coronacrisis is voorbij’

  Statistisch gezien is de coronacrisis voorbij, zei ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  >