Homepagina » Buitenland » Syrische leger doet ontstellende ontdekking in voormalig terroristenbolwerk. Zie hier wat Amerika ermee te maken heeft
Syrische leger doet ontstellende ontdekking in voormalig terroristenbolwerk. Zie hier wat Amerika ermee te maken heeft

Syrische leger doet ontstellende ontdekking in voormalig terroristenbolwerk. Zie hier wat Amerika ermee te maken heeft

Overheidssoldaten hebben in het zuiden van Syrië een groot aantal westerse wapens, waaronder Amerikaanse TOW-raketten, buitgemaakt die waren achtergelaten door terroristen.

Het Syrische persbureau SANA meldde zondag dat regeringstroepen onder meer 23 stuks luchtafweergeschut, munitie, geweren en raketten hadden ontdekt.

Syrische soldaten stuitten daarnaast op een aantal Amerikaanse antitankraketten, zware explosieven en mortieren.

Schoonmaakoperatie

Ook werden er nachtkijkers, drones, handgranaten en granaatwerpers buitgemaakt.

Op 6 juni begon het Syrische leger in de zuidwestelijke provincie Quneitra, nabij de door Israël bezette Golanhoogten, met een schoonmaakoperatie.

In een voormalig bolwerk van door het buitenland gesteunde terroristen werden onder andere Amerikaanse wapens gevonden.

Ondergrondse tunnels

De militanten hebben in het gebied veel explosieven achtergelaten. Die worden nu opgeruimd door het regeringsleger, zo liet een bron aan het persbureau weten.

De bron voegde toe dat de wapens waren verborgen in twee ondergrondse tunnels die de terroristen hadden gegraven.

Zware nederlagen

Recentelijk werden in het zuiden van Syrië al eerder Amerikaanse en Israëlische wapens ontdekt die waren achtergelaten door terroristen.

De terroristen hebben in de afgelopen maanden zware nederlagen geleden tegen het Syrische leger, dat wordt gesteund door de Russische luchtmacht en Iraanse adviseurs.

Bekijk de beelden hieronder:

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Amerikanen zijn de oprichters van ISIS dat weet iedereen nu toch wel.

  25 likes
 2. Hey Mark, ze hebben onze Toyotas terug gevonden!

  Dat zijn niet de Amerikanen, maar de miljoenen deug-subisidies die overgemaakt zijn naar al die terroristische groepen en omgezet zijn in wapens

  20 likes
 3. Amerikanen zijn de oprichters van de Islamitische Staat. De Islamitische Staat is daarom een van de Verenigde Staten van Amerika. Met dit gegeven in het achterhoofd kunnen wij nu rustig vaststellen: er zal geen vrijheid meer zijn voor de Amerikaanse burgerbevolking.

  11 likes
  • @keesromijn: Ik denk dat je gelijk hebt. Maar…. als het in Amerika regent, dan druppelt het in Nederland. M.a.w., ook wij verliezen dan onze vrijheid en de tekenen zijn al op te merken.

   2 likes
 4. De wapens (onherstelbaar) onklaar maken en daarna openlijk teruggeven aan de Israëlische en amerikaanse eigenaren.

  Overigens, Israhell and the United State of World Cancer voeren nog steeds luchtaanvallen uit, dit maal weer op een Syrische militaire luchtmachtbasis.

  Afgelopen zaterdag:……”De explosie werd volgens het Syrische staatspersbureau Sana veroorzaakt door een technisch probleem tijdens het transport van oude munitie. Het observatorium sluit daarentegen een gerichte aanval niet uit.

  7 likes
 5. Tja duidelijk nu en dat was het al veel langer. Dient enkel de “greater Israel project”.

  4 likes
 6. Er moet daar in de verenigde staten een opstand komen van de bevolking zodat de staten zich afzonderlijk maken van het verenigde zoals New York Georgia Ohio enz dan blijft alleen Washington over. Een soort CIA operatie. Maar zolang je debielen hebt in trailer parken die geen dollar hebben om te eten trots de nationale vlag aan hun schamele onderkomen hangen geef ik het weinig kans. Wat wij moeten en kunnen doen is massaal hun merken en producten boycotten, maar ook daarmee hebben ze ons in een greep. Dan blijft er niks anders over dan leidzaam toe te zien hoe de door ons gekozen macht steeds weer op de knieën gaat voor dit stelletje oorlogsmisdadigers

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...