Natuur en Milieu

Vreemde geluiden gehoord in Wisconsin (video)

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is iets vreemds gaande in Clintonville in de Amerikaanse staat Wisconsin. Niemand weet echter wat er aan de hand is. Er worden mysterieuze explosies gehoord en soms begint de grond plotseling te schudden. Dat meldt CNN.

De geluiden, omschreven als exploderend vuurwerk of metaal dat langs elkaar schuurt, worden sinds zondagavond onophoudelijk gehoord in een deel van de plaats.

De geluiden gaan gepaard met vibraties die huizen op hun grondvesten doen schudden, aldus burgemeester Lisa Kuss. De geluiden waren zo duidelijk te horen op maandagochtend dat een CNN-verslaggever ze kon horen tijdens een telefoongesprek met Kuss.

De geologische dienst en het leger hebben geen antwoord op de vraag wie of wat het mysterieuze fenomeen veroorzaakt. De Amerikaanse geologische dienst USGS voegde toe dat er geen seismische activiteit in het gebied is gemeten.

Terwijl de geluiden in Wisconsin vooralsnog onverklaard blijven werden de bulderende geluiden recentelijk ook gemeld in Noord-Carolina, Idaho en Tennessee.

“Het is een interessante uitdaging om te ontdekken wat hier gebeurt,” zei seismoloog David Hill van de Amerikaanse geologische dienst. Gelijksoortige dreunen staan nabij Seneca Lake in de staat New York bekend als ‘de geweren van Seneca’. In de Apennijnen worden ze ‘brontidi’ genoemd en de Harami uit Shikoku in Japan noemen ze ‘yan’.

{qtube vid:=oetmaF0jBG8}

Bron: CNN.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x