Natuur en Milieu

Vreemde geluiden gehoord in Wisconsin (video)

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is iets vreemds gaande in Clintonville in de Amerikaanse staat Wisconsin. Niemand weet echter wat er aan de hand is. Er worden mysterieuze explosies gehoord en soms begint de grond plotseling te schudden. Dat meldt CNN.

De geluiden, omschreven als exploderend vuurwerk of metaal dat langs elkaar schuurt, worden sinds zondagavond onophoudelijk gehoord in een deel van de plaats.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De geluiden gaan gepaard met vibraties die huizen op hun grondvesten doen schudden, aldus burgemeester Lisa Kuss. De geluiden waren zo duidelijk te horen op maandagochtend dat een CNN-verslaggever ze kon horen tijdens een telefoongesprek met Kuss.

De geologische dienst en het leger hebben geen antwoord op de vraag wie of wat het mysterieuze fenomeen veroorzaakt. De Amerikaanse geologische dienst USGS voegde toe dat er geen seismische activiteit in het gebied is gemeten.

Terwijl de geluiden in Wisconsin vooralsnog onverklaard blijven werden de bulderende geluiden recentelijk ook gemeld in Noord-Carolina, Idaho en Tennessee.

“Het is een interessante uitdaging om te ontdekken wat hier gebeurt,” zei seismoloog David Hill van de Amerikaanse geologische dienst. Gelijksoortige dreunen staan nabij Seneca Lake in de staat New York bekend als ‘de geweren van Seneca’. In de Apennijnen worden ze ‘brontidi’ genoemd en de Harami uit Shikoku in Japan noemen ze ‘yan’.

{qtube vid:=oetmaF0jBG8}

Bron: CNN.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x