Binnenland

De kogel is door de kerk: in Nederland is zojuist een unieke procedure gestart

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Achter de schermen hebben advocaten een bodemprocedure tegen vele kopstukken van de overheid en aan de overheid gelieerde instellingen voorbereid vanwege de schade die de coronavaccins veroorzaken.

De kogel is door de kerk. Op 14 juli zijn door het hele land deurwaarders op pad gegaan om de dagvaardingen aan de 17 gedagvaarde partijen te betekenen, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, demissionair ministers Kaag, De Jonge, Hoekstra en Kuipers, en Diederik Gommers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met het uitbrengen van de dagvaarding is het startschot gegeven voor het vaderlandslievende volk van Nederland om het corrupte Covid-19: The Great Reset-project en alle personen die daaraan zijn verbonden, te ontmaskeren, schrijft stichting Recht Oprecht in haar nieuwsbrief.

Unieke procedure

“De bodemprocedure is hierdoor formeel gestart. Dit betekent dat de gedaagde partijen zich middels een advocaat moeten melden bij de rechtbank in Leeuwarden.”

Sinds het bestaan van onze huidige maatschappij zijn nog nooit de gehele Staat der Nederlanden als een orgaan, de minister-president en andere belangrijke ministers tegelijk in een bodemprocedure gedagvaard op grond van het plegen van zeer ernstige onrechtmatige daden jegens eisers en het gehele Nederlandse volk, aldus de stichting.

Corrupte toestand

“Nu er sprake is van een unieke civielrechtelijke bodemprocedure […] zullen natuurlijk alle kranten en journaaluitzendingen in Nederland en daarbuiten dit grote nieuws onder de aandacht van het Nederlandse volk brengen… Vreemd genoeg houden de reguliere media en zelfs de door het volk betaalde NOS hun kaken stijf op elkaar.”

Recht Oprecht heeft alle bekende nieuwsmedia informatie gestuurd met betrekking tot de dagvaarding. Zij doen er geen enkele mededeling over. “Dit alleen al geeft de corrupte toestand aan van de instituties in ons land.”

Groot voordeel

Deze toestand heeft volgens de stichting een groot voordeel in petto: het frauduleuze en corrumperende Covid-19: The Great Reset-project heeft heel veel oprechte Nederlanders bewust gemaakt van de huidige toestand in de wereld en heel veel andere oprechte Nederlanders in een staat van bewustwording gebracht, waardoor zij inzien dat er het één en ander in ons land echt niet klopt.

De rechtbank zal nu alle voorgelegde feiten ‘tot op de bodem’ moeten lezen en wegen. “Daarbij wordt de kern van het corrupte Covid-19: The Great Reset-project blootgelegd en worden de uitvoerders daarvan rechtstreeks aangesproken voor de immens grote schade die zij het Nederlandse volk hebben toegebracht.”

4.6 1390 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

251 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M M
M M
8 maanden geleden

Mooi, dit leidt tot publiciteit ongeacht of de corrupte criminele media dit plaatst of niet. Het startschot in de VS is ook gegeven. Het wordt een turbulent jaar.

Kiekedief
Kiekedief
8 maanden geleden

Dat is heel goed nieuws !!!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
8 maanden geleden

Dit is goed nieuws. Of het nu slaagt of niet, het geeft aan dat niet heel de nederlandse bevolking uit zieltogend schapen bestaat.

Worstcase
Worstcase
8 maanden geleden

Laat de waarheid boven komen en de politieke corruptie worden gestraft. Dit mag niet worden getolereerd in een democratie! De beerput moet open

Back to top button
251
0
We lezen graag je reactie!x