Homepagina » Buitenland » Dijsselbloem en Rutte naar controversiële Bilderbergconferentie
Dijsselbloem en Rutte naar controversiële Bilderbergconferentie

Dijsselbloem en Rutte naar controversiële Bilderbergconferentie

De Bilderberggroep heeft de lijst van deelnemers aan de geheimzinnige bijeenkomst van 11 tot 14 juni in Oostenrijk vrijgegeven.

Initiatiefnemer van de Bilderbergconferentie was prins Bernhard, de vader van oud-koningin Beatrix. De besloten conferenties, waar zwaargewichten uit de politiek, media, industrie en business samenkomen, is steevast onderwerp van speculatie.

Niet openbaar

De bijeenkomsten vinden jaarlijks plaats in Europa of de Verenigde Staten. Voor de conferenties worden veelal regeringsleiders, politici, industriëlen, managers uit het bankwezen en mediamagnaten uitgenodigd. Deelnemers moeten zich houden aan de Chatham House Rule. Dat wil zeggen dat de inhoud van de besprekingen niet openbaar mag worden gemaakt door de deelnemers.

Volgens complottheoretici is het een plaats waar snode plannen worden gesmeed. De Amerikaanse oud-president Gerald Ford zei in 1965: ‘Je bent geen lid van de organisatie, je krijgt een uitnodiging van de prins’.

Mensen die regelmatig deelnemen zijn: Google-baas Eric Schmidt, voorzitter van de raad van internationale adviseurs van Goldman Sachs Robert Zoellick, ex-MI6-baas John Sawers en de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger.

David Petraeus, de voormalige chef van de CIA die in april werd veroordeeld omdat hij geheime informatie aan zijn minnares had gegeven, is voor het tweede jaar op rij uitgenodigd.

Beatrix

Dijsselbloem en Rutte naar controversiële Bilderbergconferentie

Betogers bij de Bilderbergconferentie in Watford in 2013 (AFP)

Er zijn dit jaar opvallend weinig regeringsleiders aanwezig op de conferentie: Mark Rutte, de Duitse president Heinz Fischer, de Finse minister-president Alexander Stubb en zijn Belgische evenknie Charles Michel zijn de enige leiders die naar Oostenrijk afreizen.

Angela Merkel nam in 2005 deel en David Cameron in 2013. Prins Charles in 1986. De Britse koningin is nooit aanwezig geweest, hoewel prinses Beatrix een veel geziene gast is. Zij is ook dit jaar weer uitgenodigd. Bill Clinton en Gerald Ford zijn – voor zover bekend – de enige Amerikaanse presidenten die aanwezig zijn geweest op een Bilderbergconferentie.

De overige Nederlanders die dit jaar acte de présence zullen geven in Tirol: minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem, Shell-topman Ben Beurden, bestuursvoorzitter van het Wageningen University & Research centre Louise Fresco en hoogleraar economie Victor Halberstadt. De volledige lijst genodigden vind u hier.

[Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Helgoland schreef:

  Zouden er na het lezen van dit bericht nog mensen zijn die in hun onnozele onschuld menen dat we in een democratie leven? Ik vraag het mij af…

  Misschien kunnen we daarom maar beter spreken van een “Bildercratie”, of zoiets.

 • Oeboema schreef:

  Blijkbaar toch niet zo geheimzinnig als de kop suggereert. Tijd, locatie en lijst met genodigden zijn openbaar.

  Weet je waarom er niets naar buiten komt over de inhoud van de gesprekken? Dat is omdat de deelnemers dan eindelijk kunnen zeggen wat ze echt denken. Met televisiecamera’s op je gericht is dat niet vanzelfsprekend, al pretendeert men natuurlijk van wel.

  • Roy schreef:

   “Weet je waarom er niets naar buiten komt over de inhoud van de gesprekken? Dat is omdat de deelnemers dan eindelijk kunnen zeggen wat ze echt denken. Met televisiecamera’s op je gericht is dat niet vanzelfsprekend, al pretendeert men natuurlijk van wel.”

   Fijn om dit telezen Oeboema, je slaat de spijker op zn spreekwoordelijk kop. Maar ja, het zit in de aard van sommige mensen om overal wat achter te zoeken.

   Wat er wordt besproken is verder ook geen geheim..

   http://www.bilderbergmeetings.org/press-release.html

   • ferrimassi schreef:

    Als je alleen vrij denkt te kunnen spreken in een select gezelschap van beroepscriminelen ben je bezig met dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Wapenhandel, bankensector, mediatycoons en mijn president in dezelfde club zonder enig overzicht.. heel onschuldig allemaal.. Als de politiek binnenkort aankondigt dat het grondtroepen naar syrie gaat sturen heeft het hier natuurlijk niks mee te maken. Maar och kijk ze doen een beetje pr.. weltrusten.

    • Roy schreef:

     “beroepscriminelen”

     Dit is jouw visie, dus dit

     “ben je bezig met dingen die het daglicht niet kunnen verdragen”

     Is ook gebaseerd op jouw angst voor de grote boze mensenwereld..

     Er is bekend wat er besproken wordt en er mag ook over gesproken worden, alleen mag men mensen niet quoten. Dat Rutte en meerdere met hem de Chatham House Rule niet snappen en denken dat ze niets mogen zeggen ligt aan desbetreffende personen.

     • ferrimassi schreef:

      Ja oorlogscriminelen en fraudeurs. Geen angst, maar empirische waarheden. Figuren als kissinger, sorros, blair, bushes, de oranjes. Stuk voor stuk criminelen die in een gezonde rechtstaat allang in een donkere kerker gestopt zouden zijn.

   • Claro schreef:

    @Roy – Voor de wereldvrede en de vooruitgang van de wereld heeft Bilderberg schijnbaar weinig om de hakken, want anders zou men dergelijke onderwerpen helemaal niet kennen of zouden de vele issues eenvoudigweg helemaal niet bestaan en aangesneden hoeven worden. Dat de Bilderberg vergaderingen onschuldige vergaderingen zijn blijkt nergens uit, want heeft men ooit in het openbaar duidelijk gemaakt wat ze voor positieve oplossingen aangedragen voor de vele problemen die men daar volgens de vele goedgelovigen bespreekt? Als de vele problemen in de wereld opgelost zouden kunnen worden of tracht dit te doen met een Bilderberg club dan hadden we reeds vele malen hun goede daden mogen aanschouwen, maar in plaats daarvan hult men zich in grote stilzwijgen en nemen de wereldwijde problemen alleen maar verder toe en nemen de politieke en zakelijke leugens en rooftochten tot aan oorlogen alleen maar verder toe.

    Het zou fantastisch zijn als de Bilderberg bijeenkomsten enige soelaas bieden en tegengas zouden bewerkstelligen aan de wereldwijde problematiek, maar tot op heden is daar nog helemaal niets van gebleken, eerder het tegenovergestelde en dit mag men veronderstellen omdat nergens het tegendeel uit blijkt. Misschien krijgt deze club wel te veel aandacht en zouden mensen helemaal geen aandacht aan deze totaal achter(lijke)haalde bijeenkomsten moeten wijden, misschien is de aandacht die ze krijgen niet meer dan parels voor de zwijnen werpen.

    • Roy schreef:

     “Dat de Bilderberg vergaderingen onschuldige vergaderingen zijn blijkt nergens uit”

     Andersom precies hetzelfde..

     Dat wij als belastingbetaler voor de kosten opdraaien vind ik dan weer een ander verhaal..

     “Misschien krijgt deze club wel te veel aandacht”

     Inderdaad, maar ja, wie geeft ze deze aandacht…

     • Faith schreef:

      ”…andersom precies hetzelfde…”? Dit is geen antwoord Roy. Nogmaals, zie jij positieve bijdragen na al meer dan 60 jaar vergaderen, op kosten van de zwaar financieel gedecimeerde bevolking? En dan vindt je het vreemd dat het aandacht krijgt? De wereld is er alleen slechter op geworden dus gaat men er vanuit dat daar alleen duistere plannen besproken worden. Alles wijst daar op, alleen Roy ziet het niet.

     • Claro schreef:

      @Roy. Andersom precies hetzelfde? Niet hetzelfde want ze hebben nog nooit laten zien hoe onschuldig men is of welke positieve bijdrage de club heeft geleverd. Billderberg kwalificeert zich op deze manier als een soort van gesloten occulte club met machtige mensen en heeft nergens ooit ook maar voor één moment zich positief of welke manier dan ook gemanifesteerd of ergens over uitgelaten als een club met mensen die men vertrouwensvol tegemoet kan treden.

      Wie geeft ze aandacht? Dat zijn zeer zeker ook degene die constant tegen de kritieken ageert van degene die zich terecht afvragen wat een dergelijke duister gesloten, occult-achtige en machtige club met mensen daar zoals bespreken en die nota bene onze volksvertegenwoordigers uitnodigen (privaat naar ik aanneem) en deze daarmee bijna ergens de wet van openbaar bestuur overtreden en zich redelijk onfatsoenlijk opstellen tegenover de kiezers die toch graag zouden willen weten wat zij daar zoal bespreken en of dit wel in het belang is van ons of juist niet. Het geeft het voetvolk een onmachtig gevoel als heel machtige mensen zich zo geheimzinnig gedragen en doen alsof het voetvolk geen recht hebben om niet te mogen vernemen. Dat Beatrix deze club bezoekt is ook dubieus te noemen, ook daar ze leeft en teert op de zakken van de gemeenschap die schijnbaar het recht/verplichting hebben haar en de gehele familie te onderhouden, maar niet het recht hebben om te weten wat ze zoal uitvreet. Zo makkelijk komt een doorsnee nitwit van volksmens er niet mee weg als deze de hand ophoudt en teert op de zakken van de gemeenschap.

     • Roy schreef:

      ” zie jij positieve bijdragen na al meer dan 60 jaar vergaderen”

      Nee.. Zie jij negatieve bijdragen die je direct kan linken aan de desbetreffende conferentie? Het antwoord kan ik je geven, dat is nee..

      “dus gaat men er vanuit dat”

      Hier zeg je het dan ook goed.. Men gaat er van uit dat…

      “@Roy. Andersom precies hetzelfde? Niet hetzelfde want ze hebben nog nooit laten zien hoe onschuldig men is of welke positieve bijdrage de club heeft geleverd.”

      Alsnog, precies hetzelfde.. Er is ook nooit aangetoond dat het niet onschuldig is en welke negatieve bijdrage deze club heeft geleverd.

      Er wordt gedebatteerd en iedereen mag zn gal spuwen en over welke onderwerpen is verder ook geen verassing.. Concrete afspraken worden er niet gemaakt, of kan jij aantonen dat dit wel gebeurd is in het verleden..

      Dat gezegd hebbende vind ik het wel belachelijk dat wij voor de kosten op moeten draaien..

    • huisheks schreef:

     Het feit alleen al, dat men KLIEKJES nodig heeft in deze wereld geeft mij al te denken.
     Good old boys network en de ouwe jongens krentenbrood gevalletjes, maken mij misselijk. Als je je in zoiets staande moet houden, wat voor leven heb je dan?. En…….. wat belangrijker is; WAT GUN JE DAN JE NAASTE ?????

 • StefanZ schreef:

  Dijsselbloem en Rutte zwaargewichten uit de politiek ??? Dit zijn wel de grootste slappen zakken uit onze politiek. Misschien waren er nog obers nodig op deze bijeenkomst?

 • EllenB schreef:

  Ik wou de deelnemerslijst net plaatsen hier, toen ik dit artikel zag.
  Hoge afgevaardigden dit jaar voor Nederland.
  En twee mensen die over ons geld gaan.
  Gaan ze waarschijnlijk echt praten over een cashloze wereld.
  Of staat ons een globale economische crisis te wachten ?

  Voor de belangstellenden, hier de volledige lijst van deelnemers:

  http://www.infowars.com/bilderberg-2015-full-attendee-list-agenda/

  • huisheks schreef:

   Zie je het al gebeuren; een Cashloze maatschappij ?????
   Controle, controle, controle…. En o wee als je de poot dwars zet ,nou dan….
   vul zelf maar in.
   Slavernij ten voeten uit. Als je stout bent, mag je NIET meer pinnen.
   Ben je heeeeeeeeeeeel stout ( andersdenkend) mag je NOOIT meer pinnen.
   IS DAT WAT WIJ WILLEN ?????
   Daar gaan we wel naar toe, mensen… Bezint eer ge begint..

 • wolfje schreef:

  het poppentheater bevindt zich in den haag. op andere locaties wordt er aan de touwtjes getrokken

 • jenne schreef:

  Het gerucht gaat dat op die plek, een grote meteoriet gaat neer komen !

 • Adri schreef:

  Slechts 3 dagen na de G7-top. De Bilderberg Conferentie. Van 11 t/m 14 juni a.s. Ditmaal in Telfs, Oostenrijk. Om even in het kort uit te leggen wat een Bilderberg Conferentie eigenlijk is > De Bilderbergconferenties zijn politieke bijeenkomsten met een besloten en streng geheim karakter waarbinnen internationale beeldvorming en ideeën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de Westerse wereld, voornamelijk uit het bedrijfsleven (multinationals), politiek, wetenschap, media en de financiële wereld (banken). De eerste conferentie was in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek van 29 tot 31 mei 1954 voorgezeten door ene Prins Bernhard. Verder lezen kan hier > http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie
  Het is altijd weer interessant om te zien wie er dit jaar weer aanwezig zijn op de Bilderberg Conferentie. De Nederlandse deelnemers zijn:
  + Beurden, Ben van – CEO, Royal Dutch Shell – NLD
  + Dijsselbloem, Jeroen – Minister of Finance – NLD
  + Fresco, Louise O. – President and Chairman Executive Board, Wageningen University – NLD
  + Halberstadt, Victor – Professor of Economics, Leiden University – NLD
  + Knot, Klaas H.W. President, De Nederlandsche Bank – NLD
  + Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of the – NLD
  + Rutte, Mark Prime Minister – NLD
  Vorig jaar waren mensen aanwezig als Diederik M. Samson – Fractievoorzitter PvdA, Edith Schippers – Minister VWS en Gerrit Zalm – ABN Amro. In eerdere conferenties waren er ook figuren aanwezig als: Jean-François van Boxmeer – CEO Heineken (2013) en Alexander Pechtold – Fractievoorzitter D’666 (oh sorry) D’66.
  Zolas altijd vindt de conferentie achter gesloten deuren plaats en de pers is niet toegelaten. De organisatie gaat zelf nog een stap verder om het publiek weg te houden en zet een Tsjernobyl-achitge 10 kilometer exclusion zone rondom het Interalpen Hotel Tyrol alwaar de vergadering plaats vindt. Volgens de Britse Bilderberg website bestaat de agenda uit onderwerpen als de situatie in Oekraïne en Syrië, en het TTIP handelsovereenkomst. Pro-TTIP lobbyisten uit de zakelijke en financiële sector zullen aanwezig zijn. Tevens zal er gepraat worden over een GELDLOZE maatschappij (dat wil zeggen: het CONTANTE GELD in zijn totaliteit afschaffen, zodat men op electronische wijze TOTALE CONTROLE krijgt over ALLE betalingen en geldtransacties van burgers. Contant geld afschaffen is natuurlijk ook handig in crisestijden. Het voorkomt ‘bankruns’, dit wil zeggen dat burgers niet meer in staat zullen zijn hun eigen banktegoeden te incasseren. In crisestijden kan de centrale overheid, EU of weet ik wat, gaan bepalen om het totale betalingsverkeer stil te leggen. Want zonder contant geld is één druk op de knop voldoende. Zoals b.v. op 17 maart 2013. Toen is het betalingsverkeer op Cyprus stilgelegd, nadat Panicos Demetriades de president van de Centrale Bank van Cyprus dat had bevolen. Aanleiding was een reddingspakket voor Cyprus waartoe de leiders van de eurozone hadden besloten. Spaarders zouden flink mee moeten gaan betalen aan het reddingspakket. Daardoor kwam er een bankrun op gang. Honderden mensen probeerden hun rekening leeg te halen. Het is maar even dat u het weet. Zoek maar vast weer wat kousen op, of koop zilver & goud. Daarnaast zal men het ook nog hebben over de buitenlandse immigratie in Europa. Verder zijn er ook nog alternatieve nieuws-websites die berichten dat er ook zal worden gepraat over een eventuele WERELDWIJDE INEENSTORTING VAN HET FINANCIËLE SYSTEEM en over een mogelijke NUCLEAIRE OORLOG. Tsja … wat moet je hier van zeggen. Wat een onheil. Hieronder nog een filmpje van InfoWars over de absurde (Cobra!) beveiliging aldaar > https://www.youtube.com/watch?v=GvGYQEC6u9w

 • Westbound schreef:

  Dat verrekte mens, Boatrix geheten, is wéér van de partij.
  Op haar oude leeftijd zou ik me maar eens zorgen gaan maken omtrent het leven dat hierna volgt.

 • JC schreef:

  Gelukkig, Rutte is ook uitgenodigd, levert het tenminste geen bijdrage. Die beloofd van alles maar doet nooit iets. We krijgen nog 1000,- van ‘m.

 • S schreef:

  Dhr. Rutte beroept zich op de Chatham House Rule en daarmee dus de regel dat er niets over de inhoud van de bijeenkomst gezegd mag worden. Dit is niet correct: Wat er gezegd wordt mag best verteld worden, echter er mogen geen namen worden genoemd. Zolang de sheeples dat niet weten kan iedere deelnemer aan de Bilderberg bijeenkomst je dus een

 • ferrimassi schreef:

  artikel 93

  ” De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

  En als je probeert aangifte te doen word je geclassificeerd als “in de war”.. De wereld op zijn kop. De nederlandse rechtstaat is een rottend lijk waarvan de stank niet meer te negeren valt. Wie denken ze wel niet dat ze zijn?

 • Buddy schreef:

  Eigenlijk kun je er wel om lachen, machts-arrogante criminelen zijn het.
  Gelukkig ben ik goed wakker en weet ik wel beter…

 • Dave schreef:

  Heinz Fischer.. de president van Duitsland… mocht hij willen. Dat is een Oostenrijker.

 • luna schreef:

  twee slijmerige reptielen komen elkaar tegen op een bb conferentie
  zegt de 1 tegen de ander : hey! wat is dat nou ? je hebt mijn gespleten tong gepikt
  zegt de ander : ik heb niks gepikt hoe kom je er bij maat?
  zegt de ander vervolgens : met mijn tong kan ik je beter ruiken

  het sissen kan beginnen nu gluiphaan rutte en distelbloem dezelfde tong hebben waarmee ze ook nog eens ruiken..
  vieze stank komt weer extra boven, vooral na die onderste steen waar rutte vaak onder ligt te loeren met zijn gespleten tong.. slangen liggen vaak onder stenen om af te koelen en zich te verstoppen zoals al die reptielen die op zo een festijn zijn waar wij niets van in de pers horen en het ook nooit zullen horen, behalve dan van de oprechte journalistiek die steeds meer mensen wakker doet schudden dat we al in een n w o leven zonder dat te willen..

  Het is tijd voor een revolutie over de hele wereld

 • bert [maathuis] schreef:

  Een ander soort lijst vond ik op:
  https://roundopalpha.wordpress.com/list-r-oa2014/
  (GLOBAL OPERATION FOR THE ARREST OF THE WORLD GOVERNMENT)

  De Nederlanders die hier op staan, zijn:

  Haak, HeinHalberstadt, Victor
  Chavannes, Marc E.
  Hommen, Jan H.M.Knot, Klaas H.W. Kroes, NeeliePechtold, Alexander Polman, Paul
  Rinnooy Kan, Alexander H.G.
  Rosenthal, Uri
  Wellink, Nout
  Winter, Jaap W.
  Borren, Hans
  Meijer, Maarten R.
  Rademaker, Ron
  Soeterbroek, Jeroen
  Bolkestein, Frederik
  de Hoop Scheffer, Jakob Gijsbert
  Lubbers, Ruud
  Kok, Wim
  Balkenende, Jan Peter
  Verhagen, Maxime Jacques Marcel

  Gevonden via:
  https://missiongalacticfreedom.wordpress.com/2014/04/28/global-arrest-list-of-round-op-alpha/

  Voor verdere informatie over deze beweging, zie:
  https://roundopalpha.wordpress.com/about-round-op-alpha/

 • […] NineforNews, Dijsselbloem en Rutte naar controversiële Bilderbergconferentie pingback […]

 • Billy schreef:

  Ik vraag me altijd af hoe men aan deze informatie komt tot in de details.. Uitleg please?

 • Elise49 schreef:

  Onderwerpen: Artificial Intelligence, Cybersecurity globalisation, Greece, Iran, Russia, US, UK, terrorisme enz. Hebben we hier de NWO kliek?
  Sommige ideeën sta ik wel achter. Een wereldmunt(tastbaar). Beter als een digitale bitcoin. Maar dan moet wel de rente afschaffen. Maar aan de andere kant. Controle voor gewone man wordt groter.
  Ik kan maar niet die Georgia Guide stones uit mijn hoofd zetten. De wereld voor maar 500 miljoen mensen. Dat betekent dat er veel mensen opgeruimd gaan worden en dat er geen of weinig kinderen geboren gaan worden. En de kinderen die geboren worden staan geheel onder controle. De mensheid/vrijheid wordt bedreigd. Voor welke data willen ze dit klaar hebben? 2021? Of moet dan de fundering over de gehele wereld gereed zijn? Iedereen begrijpt dat er landen op deze wereld zijn, die zich niet willen binden aan het westen. Dat dit uitloopt op een wereldoorlog. Dan kun je na zo’n oorlog veel mensen afstrepen en als oplossing kun je de NWO geheel doorvoeren. Geen leuk plan, maar wel een uitgekiend masterplan.
  Je lost zo ook het consumeren op. Dat zien we nu al. Sommige winkel straten beginnen al leeg te staan, omdat de gewone man geen geld meer heeft. Zowel koper als verkoper. De dorpen lopen leeg en iedereen trekt naar de stad.(makkelijker te controleren). De bedoeling van agenda 21 is om de aarde te bevrijden en zoveel mogelijk in oude staat terug te brengen. Wat je ook in Nederland bv. ziet is dat eierboer(kippenboer 1ste lijn) het niet meer rendabel krijgt door concurrentie van buitenland.(we zijn te klein) Als deze verdwijnen dan krijgen we straks eieren uit een ander land. Als dit gebeurt op meerdere vlakken, dan zijn we straks geheel afhankelijk van de EU. De grootste blijft over. Het privatiseren van zaken geeft hetzelfde gevolg. Men concurreert en de grootste blijft over. Wel raar dat er bepaalde bedrijven overeind blijven. Neem zorgverzekeraars, woningbouwcorporaties enz. Belangrijke zaken voor de gewone man. Die bedrijven/organisaties gaan niet failliet, want die worden overgenomen door de NWO kliek. Wie dit allemaal niet ziet is blind. Vraag die bij mij opkomt? Wat moet een kind gaan leren, als alles langzaam leeg getrokken gaat worden en vrijwel alles geautomatiseerd/gedigitaliseerd wordt? Een passie is al bijna niet mogelijk, want er verdwijnen nu al opleidingen/bepaalde richtingen, want ook in schoolland(vervolgopleidingen) wordt het al eenheidsworst. DTP en vormgeving opleidingen is al aan het minderen enz. Zorg wordt afgebroken en heeft dus ook weinig toekomst. Beveiliging gaat men ook al aan banden leggen. Allemaal maar het leger in om aan eten te komen, als je geen werk kunt vinden?

  • huisheks schreef:

   Beveiliging gaat ook niet meet lukken; dat nemen de amerikanen van ons over.
   Ow , wist u dat niet wij zijn een Amerikaanse provincie geworden, met amerikaanse TV, amerikaanse nonsens, en niet te vergeten amerikaans eten en frisdrank.
   Leve the USA. hurray !

 • Thijs schreef:

  Roy jongen! Lekker bezig! Ach beetje sarcasme mag wel toch?

  Bilderberg, hmmmmm. De “top of the line” in een vergadering waarvan wel de lijst met deelnemers, de onderwerpen en de datum bekend is. Aan de eerder geplaatste URL te zien staat er globaal een agenda op, zoals dat ook gebeurd in grote bedrijven bijvoorbeeld. Laten we dat even opstellen als overeenkomst 1.
  Overeenkomst 2 tussen een bedrijfsvergadering en de Bilderbergmeeting is dat datgene wat er besproken wordt door de leiding strikt vertrouwelijk is. Prima, so far so good.
  Overeenkomst 3 is de afhankelijkheid van de werknemer (het volk) van de beslissingen die genomen worden tijdens zo’n vergadering. Prima, ook goed.

  Oh wacht even. Een bedrijf? Ik wil hierbij bekennen dat ik niet zo graag onderdeel uit maak van een bedrijf in mijn leefsituatie. Dat ik in mijn huis een werknemer van de staat ben. Ik wil me graag vrij voelen van verplichtingen die een werkgever me oplegt en in goed overleg gaan wat we voor elkaar als mensen kunnen betekenen. Ofwel: hoe leuk de vergaderingen bij Bilderberg ook mogen zijn, mij wordt niks gevraagd als vrij mens. Ik heb te gehoorzamen waar mijn belastinggeld naartoe gaat. Ik heb te gehoorzamen dat ik geld moet verdienen dat vervolgens gestolen wordt door mensen die daar aan die tafel zitten.

  Ohja, ik heb ook nog te gehoorzamen dat mijn kinderen dagelijks bestookt worden met marketing waardoor ze zich gelukkiger voelen als ze materiaal toegeschoven krijgen dat ze eigenlijk niet nodig hebben. Uhm wacht, wie staat er toe dat marketing op alle mogelijke manieren voor kinderen akkoord is? Ohja, die zit ook aan die tafel.

  Anders loop ik 18 juni even naar Rutte toe om te vragen, goh Mark, wat was er nou precies aan de hand op de vergadering? Kunnen we even overleggen over welke rol we voor elkaar kunnen spelen? Jij als minister president voor mij als inwoner van het Rijk der Nederlanden en ik als vrij mens van vlees en bloed dat graag bij wilt dragen aan een land dat onderdeel uit maakt van een wereld waar we heel voorzichtig mee om moeten gaan, anders gooit de mooie aardol ons er vanaf?
  Oh nee. Dat mag niet. Sorry Mark, ik dacht dat ik even een persoonlijk gesprek met je mocht voeren. Ik zal maar bellen met het voorlichtingsbureau, Postbus 51 of zo?

  Als iemand ook maar 1 seconde denkt dat wat daar aan tafel besproken wordt met zulke belangrijke partijen in deze wereld geen overkoepelende ideeën zijn die jou en mij aan zouden moeten gaan in een democratie waarvan we gezegd hebben dat openheid van bestuur (dien voor de gein eens een WOB verzoekje in) een voorrecht voor iedere inwoner is dan WIL ik mijn standpunt niet eens meer verdedigen. Laat je overtuigen door een bezoekje te brengen aan de bestuurders van ons land, zij willen je er vast en zeker graag alles over vertellen. Succes!

 • Thijs schreef:

  Ach vooruit dan! Nog een beetje:

  Stel we zijn in Nederland voor de Bilderberg conferentie dan mag ik ook binnen komen wandelen, lijkt me gezellig! Grondwet Hoofdstuk 1, artikel 1:

  “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

  Allen. Dus ook je hond, de brandweerman (of vrouw), je vader, je moeder, je minister president, je koning. Allen. Maar goed, de wet zou de wet niet zijn als er wat uitzonderingen gemaakt worden, ZELFS op het allereerste artikel van de GRONDWET. Jaja, want jouw grondrechten zijn natuurlijk jouw grondrechten niet. Dus kun je 2 jaar de bak ingegooid worden als je je gezicht ook maar iets te dichtbij laat zien op de conferentie.

  Waarom heet jij eigenlijk een burger? En ik ook? Van welke bur(g)cht zijn wij eigenlijk onderdeel? We hebben zelfs een nummer dat ons identificeert als één van de burgers. Wat een service! Wie staat er eigenlijk aan het hoofd van een burcht? Hmmmmm, beetje geschiedenis leert ons dat het koningshuis daar heel belangrijk in is. Nee toch? Laat nou net een lid van het koningshuis deze conferentie hebben opgezet. Wow wat een toevallige samenloop van omstandigheden toch allemaal. Zo toevallig, niemand die zoiets kan verzinnen! Want toeval is altijd, uhm wat precies? Iets of iemand die het net voor jou wist?

  Nee nee. Just keep moving forward. March son! 1,2,3,4 and 1,2,3,4. Maar oh grote leider van me, mag ik een vraag stellen over hoe dit toch allemaal zo ontstaan is? ON THE GROUND AND GIVE ME TEN!

  Later!

  • Faith schreef:

   Negatieve bijdragen genoeg gemerkt van de club, maar waarom zou ik ze direct moeten linken aan een desbetreffende conferentie? Maar je bent totaal niet op de hoogte welke negatieve bijdragen deze club geleverd heeft? Nee echt, je meent het…. Wat dacht je van de wapenindustrie hoe rijk ze op een bepaalde tijd in onze geschiedenis geworden zijn? Hoe immens rijk banken ineens werden, hoeveel oorlogen er door de jaren heen plaats gevonden hebben. Hoeveel mensenlevens dit heeft gekost? En de fun van elk jaar een Memorial Day en dat het maar nooit meer voor mag komen. HU-MOR vinden ze het! Er gebeurd niets anders! Is dat lachen? Dan de vervuiling in 3e wereldlanden waar mensen nog minder dan een kakkerlak zijn? De rijkdommen die ze daar gestolen hebben. Die Georgia Guides Stones die een in champagne gedrenkte doorgesnoven lolbroek ineens voor de fun neer had gezet. O jee! Of we er maar rekening mee willen houden en bang moeten worden. Roy weet er allemaal niets van. Geeft niet, ik heb allang het idee dat ik met een beperkt denkende heb te maken. Net als die ouwe kapotte grammofoonplaat Elize. Ze snapt niet dat het oude denken en de oude heerschappij niet meer werken. Ze hangt nog in het oude tijdperk. Ze schijten daar bij de Bilderberg vergadering waarschijnlijk allemaal in hun broek. Daar wil je niet bij zijn want zo gezellig lijkt het me niet. Ik hang zowiezo liever met een joint op de bank met goede muziek dan dat ik me in mensenmassa’s meng die allemaal een masker op hebben, zich allemaal anders voordoen dan ze zijn, met dubbele tongen spreken en twee petten op hebben en het dan ook nog eens over onderwerpen hebben waar mijn interesse absoluut niet ligt. Dit alles bij elkaar lijkt me vreselijk. Zeg maar rustig de hel.

   • huisheks schreef:

    Beveiliging gaat ook niet meer lukken; dat nemen de amerikanen van ons over.
    Ow , wist u dat niet wij zijn een Amerikaanse provincie geworden, met amerikaanse TV, amerikaanse nonsens, en niet te vergeten amerikaans eten en frisdrank.
    Leve the USA. hurray !

    • Faith schreef:

     Jaja bluffen kunnen die dombo’s als de besten. Die tv moet je niet serieus nemen, alleen om te kijken in hoeverre ze nog in hun eigen leugen geloven. De kosmische energieen die de elite altijd uit leylijnen en mystieke plekken hebben getrokken werken niet meer in het nieuwe tijdperk als het niet voor het goede is. Verhoogde frequentie, daar blijven de negatievelingen steken. We gaan de dualiteit uit en het probleemloze gouden tijdperk in. Je ziet de ineenstorting van al die op lucht en leugens gebaseerde bolwerken een voor een instorten. Rusland voedt zich al met kosmische energie. Zonder het van de daken te schreeuwen. Men moet het zelf onderzoeken. Zie de youtube van David Wilcock die ik eerder plaatste.

   • Roy schreef:

    “Wat dacht je van de wapenindustrie hoe rijk ze op een bepaalde tijd in onze geschiedenis geworden zijn? Hoe immens rijk banken ineens werden, hoeveel oorlogen er door de jaren heen plaats gevonden hebben. Hoeveel mensenlevens dit heeft gekost?”

    Vertel me eens hoe dit gelinkt kan worden aan de bilderberg conferentie?
    Misschien dat je dat aan een beperkt denkende kan uitleggen. Wel graag met betrouwbare bronnen, ik ben dol op bronnen namelijk..

    • Faith schreef:

     Hoi Roy, ben je nou zo dom of hou je je alleen maar dom? Is het niet triest dat ik je moet zeggen dat alles geheim moet blijven wat er besproken wordt/ gelinkt kan worden naar oorlogen, uitbuiting, debilisering, doelbewuste chaos, en een heel leger van beveiliging er omheen. Allemaal van onze belastingcenten. En we weten niets, kijk vervolgens eens om je heen hoe de wereld in gestuurde armoe en verval raak en ga je mij vragen hoe ik dat link aan de Bilderberg conferentie! Hahaha jij hebt echt humor! Maar nogmaals, het geeft niet, dat ze zich nu niet helemaal lekker voelen is alleen maar sneu.

     • Roy schreef:

      Als jij echt denkt dat al die oorlogen, onrecht en armoede direct te linken zijn aan de bilderberg conferentie ben ik niet degene die niet helder kan nadenken. Al zouden we het maar over 1 van deze dingen die jij noemt hebben, dat is niet iets wat je in een paar dagen conferentie even besluit. Laat staan al die zaken bij elkaar.

      “en een heel leger van beveiliging er omheen.”

      Gek hè, werp alleen maar even een blik op de gastenlijst en je weet waarom..

      “Allemaal van onze belastingcenten. ”

      Heb ik al meerdere keren geroepen, dat vind ik ook belachelijk..

      “En we weten niets, kijk vervolgens eens om je heen hoe de wereld in gestuurde armoe en verval raak en ga je mij vragen hoe ik dat link aan de Bilderberg conferentie! ”

      Iedereen piept over de conferentie, waarvan iedereen weet dat deze plaats vindt. Maar juist buiten de conferentie om zullen de meeste verkeerde beslissingen genomen worden. Wanneer wij er “echt” niets vanaf weten, telefoontje/mailtje hier, afspraakje daar..

      Waarom zou men dat op een conferentie doen waar veel belangrijke mensen aanwezig zijn. Er hoeft er maar eentje bij te zijn die het er niet mee eens is en die denkt f•ck the Chatham House Rule en daar gaat je plannetje..

      En als het over de zaken gaat die jij opsomt zijn er genoeg die dat niet zomaar zouden laten gebeuren.. Maar ja, volgens jou is iedereen die een belangrijke positie of geld heeft zo rot als het maar kan. Klinkt mij meer in de oren als jaloezie, maar dat is dan weer een ander verhaal.

      Er is wel een oplossing, begin een politieke partij. Win de steun van het volk. Zorg dat je minister president wordt en dan ben je er de volgende keer ook bij..

     • ferrimassi schreef:

      “Er is wel een oplossing, begin een politieke partij. Win de steun van het volk. Zorg dat je minister president wordt en dan ben je er de volgende keer ook bij..”

      Ook bij roy is inmiddels het licht uit.. man man man, dat je dit met droge ogen kan beweren. Praat niet graag in termen als wakker enzo.. Maar jij ligt echt in een coma.

     • Roy schreef:

      “Ook bij roy is inmiddels het licht uit.. man man man, dat je dit met droge ogen kan beweren. ”

      Met zo’n instelling bereik je nooit iets, dan blijft het bij een beetje blaten op een forum. En dan lig ik in coma, oh oh oh.

     • ferrimassi schreef:

      Wat weet jij over wat ik wel en niet doe? Vind het het gewoon diep triest dat er daadwerkelijk mensen zijn die in het huidige politieke bestel geloven. Het idee dat de status quo ooit nog ruimte gaat maken voor echte oppositie is kinderlijk naief. Om de twee jaar een kleurplaat met een potloodje werkt prima voor jou niet? jammer dat ik ook de gevolgen moet ondervinden van dit soort denken.

      zzzzzz.

     • Roy schreef:

      “Vind het het gewoon diep triest dat er daadwerkelijk mensen zijn die in het huidige politieke bestel geloven. Het idee dat de status quo ooit nog ruimte gaat maken voor echte oppositie is kinderlijk naief”

      Als je het niet pobeert zou je het ook nooit weten… Men verwachtte ook niets van de piratenpartij en zij werden van alle kanten uitgelachen, maar ondertussen doen ze het helemaal niet verkeerd..

      Waarom de oppositie weinig kans maakt vind ik niet echt een verrassing. De oppositie zou veel meer steun kunnen hebben als er ook daadwerkelijk gestemd werd. Maar veel van de mensen die het niet eens zijn met het systeem vertikken het om te stemmen (omdat het toch geen zin heeft). Dat lees je hier ook om de haverklap en vervolgens vindt men gek dat de oppositie niet verder komt..

      Door niet te stemmen help je de partijen, waar je zo een hekel aan hebt, aan een meerderheid..

      “Om de twee jaar een kleurplaat met een potloodje werkt prima voor jou niet? jammer dat ik ook de gevolgen moet ondervinden van dit soort denken. ”

      Hoeft niet hoor, maar als je daar niet aan mee wilt doen, moet je ook niet klagen..

     • ferrimassi schreef:

      “Als je het niet probeert zou je het ook nooit weten… Men verwachtte ook niets van de piratenpartij en zij werden van alle kanten uitgelachen, maar ondertussen doen ze het helemaal niet verkeerd..”

      http://www.nu.nl/politiek/4055646/vvd-voorzitter-noemt-kiesdrempel-tweede-kamer-optie.html

      Het word in rap tempo dichtgetimmerd. In de media hebben nieuwe partijen 0 kans op eerlijke en of positieve belichting. Binnenkort een kiesdrempel om iedere beginnende partij in de wieg te kunnen smoren. En dan negeren we even dat Europa steeds verder onze soevereiniteit afbreekt. Onder die voorwaarden is stemmen een zinloze oefening. Maar mensen die dit onacceptabel vinden en weigeren aan dit circus mee te doen moeten niet klagen..

      Geef mij 1 voorbeeld hoe de piraten partij ons systeem fundamenteel verbeterd heeft. precies ja. Brood en spelen vriend.

     • Roy schreef:

      “Geef mij 1 voorbeeld hoe de piraten partij ons systeem fundamenteel verbeterd heeft.”

      Dat is totaal niet van belang. Zij zijn een voorbeeld van, niet klagen, maar gewoon doen en het in ieder geval proberen.. Ze bereiken op die manier in ieder geval veel meer als de mensen die thuis zitten te klagen vanachter hun toetsenbord. Zij worden wel gehoord en niet alleen door de mensen van 9fornews…

      Of die kiesdrempel komt is nog maar de vraag, maar stel dat deze komt, kan dat ook juist goed uitpakken voor links. Dan heb je kans dat de mensen die nu op de vele splinter partijen stemmen opeens massaal op (laten we zeggen) SP stemmen..

  • Roy schreef:

   “Stel we zijn in Nederland voor de Bilderberg conferentie dan mag ik ook binnen komen wandelen, lijkt me gezellig! Grondwet Hoofdstuk 1, artikel 1:

   “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.””

   Of jij daar binnen mag wandelen of niet heeft totaal niets, maar dan ook niets met artikel 1 van de grondwet te maken…

 • Orlando schreef:

  Wel als je een jaar geleden tegen een gewoon iemand hierover vertelde zei of dacht die: conspiracy nut, die heeft het helemaal niet meer. En nu staat het gewoon in de krant.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150609_01723181. Next step: kijk eens hoe de banken ons kloten nog een stap: Rotschild, Rockefeller, kanker veroorzaakt door dit en dat. Hopelijk is er dan ook iemand dronken en idioot genoeg om een baksteen in zo’n kantoor te gooien en te roepen :revolutie. Dat is in het verleden ook al gelukt.

 • Oeboema schreef:

  Dit was mijn laatste bijdrage aan dit forum. Na de reacties op deze post gelezen te hebben, blijft er voor mij maar 1 conclusie over: jullie zijn allemaal ongeneeslijk. En velen zijn dom en onverdraagzaam.

  Het ga jullie allemaal goed. Ik hoop dat jullie een opleiding afronden, een baan vinden, een partner vinden, en een goede krant gaan lezen (keus genoeg in Nederland).

  En mocht je ooit het genoegen hebben ‘s winters je zolderkamertje te verlaten, of onder begeleiding naar buiten mogen: die wolkjes zijn geen chemtrails hoor. Niets om bang voor te zijn.

  Daaag !

  • Roy schreef:

   In tegenstelling tot vele vind ik dat erg jammer. Ik weet niet waar Henk001 is gebleven, maar zo verdwijnt iedereen die een nuchtere kijk op zaken heeft en daadwerkelijk ook nog een stapje verder kijkt. Bronnen controleren, simpel maar effectief en toch zijn er te veel mensen die dit niet doen. Het interesseert ze gewoon niet. Ze lezen een artikel via de alternatieve media of kijken een youtube filmpje/documentaire en slikken alles voor zoete koek.

   Ik snap je punt en weet ook dat vele geenszins willen horen dat het niet altijd is, zoals zij willen dat het is. (des te slechter de wereld in hun ogen is, des te beter)
   En de vijandigheid van sommige die zich “een wakker mens” noemen, is ook wel apart om te zien.

   Opvliegend, vol met cynisme en frustratie en vervolgens klagen over de grote boze mensenwereld en hoe slecht iedereen wel niet is. Verbeter de wereld begin bij je zelf, zeggen ze wel eens..

   Het is in ieder geval een gemis voor de twijfelaars die op deze site komen. Het is fijn als zo iemand meerdere inzichten op een onderwerp krijgt en niet alleen overspoeld wordt met de wildste verhalen.

   • Thijs schreef:

    Roy ik vraag me zo af waarom je zo hard je best doet om niet in te gaan op geleverde feiten. Zo doe je mijn argument van artikel 1 in de Grondwet af met: dat heeft daar niets mee te maken. Oh nee? Verklaar je nader.

    Daarnaast spreek je mensen die hier komen aan als bulk. De conclusies waar je zo tegen bent pas je zelf toe op deze kleine schaal. Kom met feiten. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Goed:

    Geen auto, check, is milileuvervuilend.
    Alleen maar biologisch eten, check, is beter voor de grond en voor het lichaam.
    Ieder mens als gelijke behandelen, check, of je nu voor of tegen bent of rijk of arm, ik heb nog steeds onvoorwaardelijke liefde voor ieder mens. Persoonlijk heb ik zelfs te doen met de mensen die zich in kringen bevinden waar heel veel aandacht op zit. Lijkt me moeilijk om tot rust te komen. Of die onvoorwaardelijke liefde ook terugkomt is een tweede vraag.
    Geen nieuwe kleren kopen totdat oude kleren volledig kapot zijn, check, beter voor het milieu en nog veel beter voor de mensen die zich kapot moeten werken aan de andere kant van de wereld tegen een hongerloon.
    Geen nieuwe apparaten, meubels of wat dan ook kopen totdat het helemaal kapot is, check, zie vorige argument.

    Moet ik doorgaan? Check je even mee?

    • Roy schreef:

     “Zo doe je mijn argument van artikel 1 in de Grondwet af met: dat heeft daar niets mee te maken. Oh nee? Verklaar je nader.”

     Artikel 1 van de grondwet houdt niet in dat jij een party/conferentie kan crashen welke alleen voor genodigden is, ook al is het in Nederland. Wat het wel in zou houden is dat een iedereen die zou proberen daar binnen te vallen (terwijl ze niet welkom zijn) op een gelijke manier behandeld zouden worden ongeacht hun geloofsovertuiging, ras, etc.

     Dus ja, je zou waarschijnlijk opgepakt worden (ik denk eerder weggestuurd,het is maar net wat je uitspookt), maar dat zou een ieder worden die daar ongewenst aan komt zetten. Rijk, arm, moslim, blanke.

     “Daarnaast spreek je mensen die hier komen aan als bulk. De conclusies waar je zo tegen bent pas je zelf toe op deze kleine schaal. ”

     Jij voelt je aangesproken, terwijl ik nergens zeg “iedereen” die hier komt. Wel zeg ik “vele” en “sommige” die hier komen (iig reageren) en dan spreek ik uit mn eigen ervaring hier op het forum. Als jij je dan persoonlijk aangevallen voelt, is aan jou.

     “Moet ik doorgaan? Check je even mee? ”

     Er valt niets mee te checken, heel goed dat je dat doet. Zouden meer mensen moeten doen, ipv alleen maar klagen over de grote boze mensen wereld.

     “Zegt mijn zorgverzekeraar, huurbaas, supermarkt enz dan tegen mij wat fijn dat jij zo’n liefdevol mens bent, dan vragen wij jou ook geen geld voor je zorg, je eten, je huis? ”

     Nee dat zullen ze niet zeggen, verwacht je dat dan? Je weet nu eenmaal dat het hier niet zo in elkaar steekt. Als je dat wilt, moet je ergens in de rimboe gaan wonen.

     “Ik zeg dat een samenkomst van de Bilderbergers prima is, echter het niet vrijgeven van informatie die door wereldleiders (gekozen door burgers!!!!!) besproken wordt ingaat tegen de waarden van de democratie.”

     Ik zou het begrijpen als je zegt, ik zou niet willen dat ze het doen met onze belasting centen.. Wat ik al eerder zei, hoe veel informatie denk je dat er uberhaubt door onze wereldleiders geheim wordt gehouden. Daar heb je echt geen samenkomst van Bilderbergers voor nodig.. Ik denk dat je je eerder druk kan maken om informatie die buiten de desbetreffende conferentie in het geheim gedeeld wordt..

     • Thijs schreef:

      “Wat ik al eerder zei, hoe veel informatie denk je dat er uberhaubt door onze wereldleiders geheim wordt gehouden.”

      Daar heb je gelijk in, informatie wordt sowieso achtergehouden los van de conferentie. Dat is het punt ook. Het feit dat informatie achter wordt gehouden, ook tijdens een Bilderberg conferentie, betekent voor mij geen democratie. We leven in een schijn democratie waarin we onze stem weggeven aan “leiders” die er vervolgens mee kunnen doen wat ze willen.

      “Nee dat zullen ze niet zeggen, verwacht je dat dan?”

      Ja ik verwacht dat. Ik heb er tenslotte nooit zelf voor gekozen om deel uit te moeten maken van dit systeem. En in de rimboe kan ik niet gaan wonen, want wie kan ik daar dan helpen? Van mij mag iedereen lekker op deze zelf destructieve wijze doorgaan, geen probleem. Laat er echter daarnaast dan ook een pad bestaan voor mensen die daar niet aan willen deelnemen. Een eigen systeem binnen dit systeem. Maar dat is niet mogelijk. En dat belemmert mijn vrijheid.

     • Thijs schreef:

      Haha in het kader van democratie en Bilderberg. Ik kom net op een andere site nog een vraag tegen die gaat over de onderwerpen. Eén van de onderwerpen is “US Elections”. Hij vraagt zich af wat er te bespreken valt daarover, aangezien het heel simpel een democratische verkiezing is. Blijft voor ons natuurlijk gissen, maar zou zelf ook wel willen weten wat daarover te vergaderen valt.

   • Thijs schreef:

    Daarnaast mijn persoonlijke vraag. Hoe verbeter ik de wereld als ik geen geld wil krijgen voor alles wat ik wil doen voor mensen? Als mijn visie op het verkrijgen van geld is dat het mensen duaal maakt, afhankelijk van een middel dat alleen maar waarde heeft gekregen omdat wij het waarde hebben gegeven en ik de daad als waarde zie en niet het geld dat ik er voor krijg.

    Als ik een oudere wil helpen, een dier wil helpen, een mens in depressie wil helpen en zeg: ik wil geen geld ervoor. Ik doe dit uit liefde. Zegt mijn zorgverzekeraar, huurbaas, supermarkt enz dan tegen mij wat fijn dat jij zo’n liefdevol mens bent, dan vragen wij jou ook geen geld voor je zorg, je eten, je huis?

   • Thijs schreef:

    Nog eentje dan: je leest wat je wilt lezen. Ik zeg dat een samenkomst van de Bilderbergers prima is, echter het niet vrijgeven van informatie die door wereldleiders (gekozen door burgers!!!!!) besproken wordt ingaat tegen de waarden van de democratie. Beargumenteer dan op basis van welke feiten zij wel informatie mogen achterhouden. Binnen de waarde van de democratie. Dat is tenslotte waar we in leven, of ben je het daar niet mee eens?

 • Faith schreef:

  Nee Roy, dat zijn jouw woorden dat ik alles wat veel geld heeft en op hoge posities zit zo rot vind als het maar zijn kan. Hoewel er maar weinig zijn die eerlijk aan een immens vermogen zijn gekomen heb ik er liever geen mening over. Maar dan gaat Roy dat voor mij doen, een mening geven terwijl ik vind: leven en laten leven. En toch weer de simpele dooddoener jaloezie. Beslist Roy voor mij. Alsof iedereen zijn karma op wil laden met dergelijke negativiteit. Maar dit is andere golflengtepraat waar mensen die dit zieke systeem nog serieus nemen niets mee kunnen. Opvallend was bv. Pechtold die er vorig jaar bij was ook meteen daarna een soort Amerikaanse hoogmoedswaas voor ogen kreeg en dacht dat ie boven de mensheid stond. Nu begrijp ik best dat als je daar eenmaal in de tang zit op je hoge positie, je verplicht bent om het spelletje mee te spelen ook als dat dwars tegen je eigen geweten indruist maar er is dan kennelijk geen weg meer terug.
  Maar ook hun redding komt er aan want die Amerikanen gaan hard onderuit. Ze hebben de positieve energieen nu voor het eerst in history tegen en dat zal alles veranderen.

  • Roy schreef:

   Hoewel er maar weinig zijn die eerlijk aan een immens vermogen zijn gekomen heb ik er liever geen mening over. ”

   Klinkt toch echt als een mening. Het wilt er maar niet in bij sommige dat veel mensen met een groot vermogen gewoon keihard werken, of in ieder geval hard gewerkt hebben.

   “Opvallend was bv. Pechtold die er vorig jaar bij was ook meteen daarna een soort Amerikaanse hoogmoedswaas voor ogen kreeg en dacht dat ie boven de mensheid stond. ”

   En ook dit is weer jouw visie..

   • Faith schreef:

    Hoewel er maar weinig zijn die eerlijk aan een immens vermogen zijn gekomen is geen mening maar een feit. En ik heb nergens vermeld dat ik nooit meer visies zal hebben.

    • Roy schreef:

     “Hoewel er maar weinig zijn die eerlijk aan een immens vermogen zijn gekomen is geen mening maar een feit…”

     Dit is wel degelijk een mening, die in ieder geval ik (en waarschijnlijk meerdere met mij) niet deel..

     Visies hebben moet je helemaal zelf weten en is niets mis mee, je moet ze alleen niet verwarren met de waarheid..

     • Faith schreef:

      Weer zo’n uitglijer, ik heb pas uitgelegd ieder zijn eigen waarheid. waarom moet je tegen beperkt denkenden altijd100x hetzelfde zeggen want wat bedoel met ”visies hebben niets mis mee maar ik moet ze niet verwarren met de waarheid”? Omdat mijn visies er anders uitzien dan de jouwe? En de jouwe is nu eenmaal de enige echte waarheid? Zo komt het over. Vind je dat zelf ook niet een beetje heerserig dominant?

     • Roy schreef:

      “waarom moet je tegen beperkt denkenden altijd100x hetzelfde zeggen want wat bedoel met ”visies hebben niets mis mee maar ik moet ze niet verwarren met de waarheid”?”

      Laat ik het anders zeggen, jouw visies/waarheid moet je niet verwarren met de realiteit…

      Net als jouw visie op beperkt denkend. Deze is ook nogal beperkt..

 • nexus schreef:

  als je in de ogen kijkt van Dijsselbloem zie je de duivel hem zelf het zijn geen ogen van vrede

 • new atheist world order schreef:

  ‘Wakker’ en ‘slachtofferrol’ blijkt nogal eens met elkaar verward te worden hier.

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  politieagente

  Politieagente heeft genoeg van de coronaregels en staat op

  Politieagente Birgit P. uit Oostenrijk heeft genoeg ...

  >