Universum

‘UFO-fragment’ valt uit de lucht boven Siberie

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruimtevaartdeskundigen proberen het mysterie op te lossen van een metalen object dat neerstortte in een dorp in Siberië.

Lokale bewoners hebben aangegeven dat het object uit de lucht viel, maar experts zeggen dat het in eerste instantie niet afkomstig lijkt te zijn van een raket of satelliet.

Het vreemde object wordt momenteel bewaakt door de politie. Het weegt 200 kilogram en is ongeveer twee meter hoog. “Het lijkt niet te gaan om ruimtevaarttechnologie. Uitsluitsel zal worden gegeven wanneer het object is bestudeerd door experts,” aldus de Russische ruimtevaartorganisatie Roskosmos in een verklaring.

Supersterk titanium

Het object is deels gemaakt van supersterk titanium. Het werd gevonden bij het dorp Otradnensky, op zo’n 3.200 kilometer van Moskou. De Russische media beweerden gelijk dat ‘fragmenten van een UFO’ waren gevonden in een afgelegen bos.

Er is geen straling gemeten op de plaats waar het object neerstortte. Theorieën dat het zou gaan om een onderdeel van een ruimteraket of een satelliet na een mislukte lancering in Kazachstan zijn ontkend.

Vinder Sergey Bobrov zei in een officiële verklaring dat hij de ‘UFO’ veilig zou houden, maar de politie nam het object ’s nachts zonder aankondiging in beslag.

Bron: Dailymail.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x