Universum

‘UFO-fragment’ valt uit de lucht boven Siberie

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruimtevaartdeskundigen proberen het mysterie op te lossen van een metalen object dat neerstortte in een dorp in Siberië.

Lokale bewoners hebben aangegeven dat het object uit de lucht viel, maar experts zeggen dat het in eerste instantie niet afkomstig lijkt te zijn van een raket of satelliet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het vreemde object wordt momenteel bewaakt door de politie. Het weegt 200 kilogram en is ongeveer twee meter hoog. “Het lijkt niet te gaan om ruimtevaarttechnologie. Uitsluitsel zal worden gegeven wanneer het object is bestudeerd door experts,” aldus de Russische ruimtevaartorganisatie Roskosmos in een verklaring.

Supersterk titanium

Het object is deels gemaakt van supersterk titanium. Het werd gevonden bij het dorp Otradnensky, op zo’n 3.200 kilometer van Moskou. De Russische media beweerden gelijk dat ‘fragmenten van een UFO’ waren gevonden in een afgelegen bos.

Er is geen straling gemeten op de plaats waar het object neerstortte. Theorieën dat het zou gaan om een onderdeel van een ruimteraket of een satelliet na een mislukte lancering in Kazachstan zijn ontkend.

Vinder Sergey Bobrov zei in een officiële verklaring dat hij de ‘UFO’ veilig zou houden, maar de politie nam het object ’s nachts zonder aankondiging in beslag.

Bron: Dailymail.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x