CoronaBuitenland

Vreemde nieuwe bloedproppen aangetroffen in lichamen van overledenen

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

In de meeste lichamen van overledenen worden mysterieuze proppen aangetroffen. In de Verenigde Staten zeggen balsemers dat ze dergelijke stolsels nog nooit eerder hebben gezien.

De proppen, die nu ongeveer een jaar worden gevonden, zijn uitzonderlijk groot en kunnen zo lang worden als het been van een volwassene en zo dik als een pink. Volgens de balsemers is er een link met het coronavaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensheid mogelijk in gevaar

Sommige artsen speculeren dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt lange slierten kan vormen die het lichaam niet afbreekt.

Eén van de balsemers, begrafenisondernemer Richard Hirschman uit Alabama, zei in gesprek met NTD News dat hij zijn bevindingen aan de grote klok heeft gehangen omdat de mensheid mogelijk in gevaar is.

Angst

Vier tot vijf maanden na de uitrol van de vaccins merkte Hirschman dat het bloed van overledenen begon te veranderen. In steeds meer lichamen trof hij vreemde proppen aan.

Hirschman voegde toe dat ook andere mensen uit de medische gemeenschap hiermee geconfronteerd worden, maar zich niet uitspreken, onder meer uit angst. Hij heeft monsters naar diverse artsen gestuurd, die momenteel onderzoek doen. “Wat ik zie, is niet normaal.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Dit is het effect van de inzet van biowapens onder het mom van “vaccineren” na het uitroepen van een nep pandemie.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wegkijken is een sport geworden bij de verantwoordelijke, wat in een bloedvat zit zie je immers niet. Hoelang gaan ze wegkijken… En wie durft uiteindelijk het voortouw te nemen om deze zware criminelen aan te pakken en levenslang op te sluiten. Ik kijk er naar uit.

Chero
Chero
1 jaar geleden

Waarom altijd berichten vanuit het buitenland, in Nederland gebeuren dit soort dingen toch ook?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Vreemde nieuwe Bloedproppen, vreemde Kankercellen, vreemde Ontstekingen, vreemde Hartaanvallen, vreemde Herseninfarcten, , vreemde Oversterfte allerlei hele “vreemde” doodsoorzaken sinds de start van die Operatie-Depopulaltie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazi-Prikcampagne….ik vind er al anderhalf jaar lang werkelijk waar hélémáál NIKS vreemds aan….Dit zijn pas de Kortetermijn-Bijwerkingen wacht maar totdat de Langetermijn-Bijwerkingen hun verwoestende werk gaan doen

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x