Homepagina » Buitenland » Zweden maken zich grote zorgen om coronavaccin: ‘Het heeft mijn leven verwoest’
zweden

Zweden maken zich grote zorgen om coronavaccin: ‘Het heeft mijn leven verwoest’

Een haastig ontwikkeld vaccin nemen? Dat nooit meer, zegt Meissa Chebbi, die net als honderden andere jonge Zweden lijdt aan narcolepsie. Ze liep de ziekte op na de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep in 2009-2010. De griepprik heeft het vertrouwen van Zweden in vaccinaties een flinke opdoffer gegeven. “Ik zou het nooit aanraden,” zei de 21-jarige Chebbi tegen persbureau AFP over een vaccin dat in allerijl is ontwikkeld.

Uit een recente peiling blijkt dat minder dan de helft (46 procent) van de Zweden het coronavaccin gaat halen. 26 procent is niet van plan om het te nemen en de overige 28 procent weet het nog niet. De meeste mensen zeggen het vaccin te zullen weigeren omdat ze bang zijn voor bijwerkingen.

De gezondheidsautoriteiten van het Scandinavische land raadden het volk in 2009 aan om het vaccin Pandemrix tegen de Mexicaanse griep te halen. Meer dan 60 procent van de Zweden gaf gehoor aan deze oproep. Het gevolg was dat Chebbi en vele honderden anderen, met name kinderen en jongvolwassenen, later werden gediagnosticeerd met narcolepsie.

Het bleek te gaan om een bijwerking van het vaccin. Er werd namelijk een link gelegd met een hulpstof, een zogeheten adjuvant, in het vaccin die een versterkte immuunrespons uitlokt. Narcolepsie is een chronische aandoening aan het zenuwstelsel die ervoor zorgt dat mensen vaak spontaan in slaap vallen.

702 schadeclaims

“Ik heb continu slaapaanvallen, in allerlei situaties en op ongepaste momenten,” zei Chebbi. “Als ik aan het eten ben, tijdens sollicitatiegesprekken, in de les, op de universiteit. Ik ben op mijn werk in slaap gevallen, ik val in de bus in slaap, overal.”

“Het heeft mijn leven verwoest.”

Van de 702 schadeclaims rond narcolepsie die zijn ingediend, zijn er inmiddels 440 goedgekeurd. De slachtoffers hebben een schadevergoeding van omgerekend 9,8 miljoen euro gekregen.

Babis Stefanides, een 36-jarige inwoner van Stockholm, zei het coronavaccin niet te zullen nemen. “Er zijn gewoon te veel vragen,” zei hij tegen AFP. De Zweedse coronastrateeg Anders Tegnell, die in 2009-2010 opriep tot massale vaccinatie, zei dat het coronavaccin niet zal worden verplicht.

[Medical Xpress]
4.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robbie
Robbie
1 maand geleden

Vaccineren wordt wellicht verplicht dadelijk!
Want de wereldbevolking moet van 7 miljard naar 500 miljoen teruggebracht worden!
https://steemit.com/freedom/@doetwa/the-georgia-guidestones-and-the-planned-depopulation-of-the-world

johan
johan
Reactie op  Robbie
1 maand geleden

wie heeft die sten geplaatst… ik ken het verhaal, maar het is niet duidelijk wie de oprichters zijn. Interessant om ‘uit te vogelen’. In het verleden is er dus een agenda vastgesteld en zijn we nu getuigen van het begin ervan? Ik wil niet speculeren, maat bizar is het wel.

Barry
Barry
Reactie op  johan
1 maand geleden

Wat doet het er toe wie het zijn. Als men op deze schaal wereldwijd werkt kun je er van op aan dat er iets achter zit. En niet veel goeds, lees het whitepaper maar eens van het WEF. Als je het dan nog niet begrijpt mag je in de rij gaan staan bij het uitdelen van het vaccin.

Boerchod
Boerchod
Reactie op  Barry
1 maand geleden

Ik denk niet dat de Chinezen en de Indiërs het eens zijn met wat op die steen staat.

Ger
Ger
Reactie op  Robbie
1 maand geleden

Internationale organisaties zullen daarover het laatste woord hebben. Vermoedelijk dat zij het vaccin per 2022 verplicht gaan stellen, omdat zij kunnen stellen dat er geen bijwerkingen zijn geconstateerd bij de desbetreffende personen die zich in 2021 hebben laten vaccineren (ook al zijn die eventuele bijwerkingen jaren later pas zichtbaar). Degenen die in 2020/2021 beweerden dat het vaccin niet veilig was, baseerden hun vermoedens op complottheorieën. Wat ook mogelijk is, dat zij een basisinkomen afhankelijk gaan stellen van het vaccin. Zonder vaccin geen inkomen.

G van peet
G van peet
Reactie op  Robbie
1 maand geleden

Die vijfhonderd miljoen die over zou blijven, kunnen niet meer vliegen, of snelweg rijden. Het betekent terug naar de middeleeuwen. Maar dat heeft de zogenaamde elite zich nog niet gerealiseerd..te weinig personeel…geen onderhoud..

Beppy
Beppy
Reactie op  G van peet
1 maand geleden

En wie zou er over zijn om hun voeten te wassen……hehehe

mikkie
mikkie
Reactie op  Robbie
1 maand geleden

Ik breek hier non topic even in. Afgelopen zondag iemand ontmoet die, net als ik, antivaxxer is. Haar verhaal..
Oudste dochter , nu 19, kreeg na de DKTP prik KINKHOEST. Ze heeft het amper overleefd.
Jongste dochter, nu 17, kreeg na de BMR prik…MAZELEN. Doodziek geweest.
Need I say more?

Alena
Alena
1 maand geleden

Maken ze zich verschrikkelijk druk om natuurlijk natuurbehoud, gaan ze bij de mens onnatuurlijke rommel inspuiten
…wat is daar de logica van?

johny
johny
Reactie op  Alena
1 maand geleden

Minder mensen = meer natuur…

Peter
Peter
Reactie op  Alena
1 maand geleden

Geen mensen meer op Aarde, betere natuur.
Wat is daar moeilijk aan.

Jan Veer
Jan Veer
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Je bedoelt de terugkeer va de dinosauriërs? Die waren niet echt natuurliefhebbers.

Rob
Rob
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Het is echter wel de macht in fde top die ervoor zorgt dat de natuur om zeep wordt geholpen. En dan praten over natuurlijk natuurbehoud? Het is hun kijk op de wereld, en vooral op de mens, die de boel om zeep helpt. Het is hun systeem die ze de mens hebben opgelegd. Zij zijn dus de vernietigende macht maar geven de mens de schuld. Ga maar na, er zijn al zoveel voorbeelden geweest van werkelijke natuurlijke of schone ideeën die zij hebben geblokkeerd omdat ze er anders niets aan verdienen. Eén voorbeeld is de brandstof voor auto’s. Auto’s kunnen allang op waterstof rijden maar zij blokkeren het omdat zij de oliehandel in handen hebben er aan verdienen. En zo gaat dat met alles. Zij zouden dus moeten verdwijnen, niet de mens. Of in ieder geval moeten ze geen macht meer hebben zodat de ideeën die door de jaren heen al bedacht zijn uitgevoerd kunnen worden. Zij willen alleen maar van de mens af om de planeet voor zichzelf op te eisen en meer niet. Al die drogredenen zijn excuses om dat te verbergen. Er zijn er die letterlijk al twee tot drie miljoen ha land in bezit hebben. En wat doen ze ermee? Niets. Het gaat gewoon om de hebzucht die onbegrensd is. Hebben om het hebben, niet om er iets mee te doen wat vooruitgang voor iedereen kan betekenen.

Beppy
Beppy
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Jammer, want op den duur gaat toch iedereen dood. Waar zijn ze mee bezig?

Verhoeven Mia
Verhoeven Mia
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Jammer dat de meeste dommerikken nog steeds hun verhaaltjes slikken en niet beter nadenken dan hun neus lang is , heb genoten van uw reactie , er zijn er toch die verder nadenken , grtjs Mia

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Mensen zijn de enigen die een donder geven om de natuur.

Ikke
Ikke
Reactie op  Peter
1 maand geleden

mensen kunnen de natuur juist ook genezen en een handje helpen, we zijn nou eenmaal een verlenging van de natuur, dat we dat op dit moment niet heel goed doen is uiteraard te danken aan de aller machtigsten hier op aarde.

anargie
anargie
Reactie op  Alena
1 maand geleden

Patenten… GMO materiaal kan worden gepatenteerd en gelicenseerd.

MOD eRNA is een GMO bedrijf dat het “coronavaccin” binnen 48 uur heeft geproduceerd en het nu ZONDER fatsoenlijke testen door de FDA drukt.
Dit is HET EERSTE VACCIN DAT DIT BEDRIJF OOIT HEEFT GEMAAKT!

Wat ik heb begrepen is dat Pfizer en Moderna de goedkeuring inmiddels al hebben gekregen.

Iedereen MOET MEERDERE vaccinaties (2-3) ondergaan. Laat ze die GMO rommel lekker zélf in hun eigen armen gaan spuiten!

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Nooit die spuit voor mij !

Bij het ontbijt neem ik 200% vit D3 en echinacea. Na de lunch neem ik Multi A-Z met echinacea en een glas grapefruitsap. Ik heb vanmiddag een uur gezwommen en 3/4 uur gefietst. In de tijd ben ik afgevallen van 90 naar 84 kg. Ondanks dat ik ben gestopt met roken, zou ik aan moeten komen. Ik voel me gezonder dan ooit !

Ik laat me dus ook niet testen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Duidelijk, U bent goed bezig, U kunt dit aanvullen met geperste citroen op U nuchter maag paar druppels Appel azijn er in nog beter, op een zuurvrij lichaam heeft ook kanker weinig kans, Vitamine D, is tegen griep virussen het middel, U kunt ook Zink tabletten nemen tegen de huidige griep, groet en hou vol !

doornbos
doornbos
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Heel goed. Er is ook geen sprake van testen. Wereldburgers die dat nog steeds denken hebben een psychiatrisch probleem.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  doornbos
1 maand geleden
Josua
Josua
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Ziet er goed uit en ben het met je eens. Even een kleine aanvulling. Iets wat veel mensen niet weten maar wat mij geleerd is door een fytotherapeut van de kruidenopleiding. Echinacea is een fantastisch kruid alleen is het niet de bedoeling dit langdurig “preventief” te gebruiken. Gebruik het b.v. 2 weken als er veel mensen ziek zijn in de omgeving of als je zelf iets voelt opkomen. Daarna een langere pauze inlassen van b.v 3 weken of langer. Dan blijft het zijn goede werking op het lichaam behouden. Langdurig gebruiken heeft geen enkele zin helaas.
Geld voor veel meer kruiden.

Rinalokerse@outlook.com
1 maand geleden

Goed zo, lees je eigen eerst in voor dat je het vaccin neemt, veel te veel risico’s.
Het virus muteert steeds, dus dan zou ook het vaccin telkens moeten veranderen.
Wijs anderen ook op wetenschappelijk onderzoek van het vaccin.
Het is geen medicijn! Let daar goed op! En de snelheid waarmee hij komt strookt tegen onderzoeken in, voor de meeste medicatie heb je een onderzoeksbeleid van 5 tot 10 jaar, en dit experimenteren ze binnen een jaar. Hoe dan? Moet je jezelf afvragen.

Eelco
Eelco
Reactie op  [email protected]
1 maand geleden

Zij menen dat zij jaren bezig zijn (sinds 2001) met onderzoek naar vaccins vanwege het SARS- virus??? Een merkwaardig verhaal. Over merkwaardige verhalen gesproken: er doen geruchten de ronde dat in de VS bepaalde lui zijn gearresteerd?? Een onzinverhaal???

Barry
Barry
Reactie op  [email protected]
1 maand geleden

Het virus? Ook gij….?

Ina
Ina
1 maand geleden

is ook een vaccin tegen overbevolking (volgens Bill Gates in een video) maar ook voor de voorbereiding van de gevaccineerde lichamen om (digitaal) gecontroleerd en gebrainwashed te kunnen worden.

harm
harm
1 maand geleden

Dat de overheid zover mag gaan wel dat zij zijn gekozen om de burgers te beschemen tegen criminelen omdat de burgers dit zelf niet mag doen.

Willem
Willem
1 maand geleden

Hier staan we er om te springen kom maar op met die gifspuiten , een amper getest vaccin , met slimme stoffen die pas na een half jaar of langer actief worden , het testen op dieren slaan we ook maar over ! !

En dan blijkt dat je vanaf dat moment elk jaar zo,n spuit moet halen met alle gevolgen van dien .

Ik denk echt dat deze rommel je immuunsysteem helemaal in de war gooit , in landen zoals Spanje en Italie is al bewezen dat juist mensen die gevaccineerd zijn de meeste kans hebben om het te krijgen !

Onze leiders die zijn doodziek !!

Wim bierman
Wim bierman
1 maand geleden

Neem het. De overheid zegt niet wat er in zit. Je kunt ze niet aansprakelijk stellen. Overheid is goed voor u, Neem de prik. Geniet van het einde van uw leven. Nog wel, even betalen.

Remco
Remco
1 maand geleden

Er is al 1 heel belangrijke stap overgeslagen met al deze “vaccins” en dat is de proef op dieren. Wij mensen zijn in dit stadium het proefkonijn en dat zou je al aan het denken moeten zetten

Hans
Hans
1 maand geleden

Je zou denken, waarom nu alles zo snel, de mensen hierachter zouden gewoon de huidige koers kunnen doorvaren en dan ook ‘hun’ doel bereiken. Maar nu moet alles ineens heel snel. Het lijkt alsof satan haast heeft, want de tijd dringt. Deze haast gaat er ook voor zorgen dat hun plannen in gaan storten. Jesus komt spoedig terug!

Barry
Barry
Reactie op  Hans
1 maand geleden

Jesus terug? Echt niet, wil echt geen spuit in zijn arm.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Hans
1 maand geleden

Natuurlijk dringt voor ‘hun’ de tijd : ze hadden er niet op gerekend dat er zoveel tegenstand zou komen globaal gezien : het is voor hun NU handelen , nu er nog steeds minder dan 40% van de burgers ‘wakker’ zijn! Maar , volgens mij kunnen we dit enkel stoppen als er effectief HARDHANDIG opgetreden zal worden tegen deze corrupte grootmachten ! En laat dit net ons probleem zijn : Die grootmachten zoals de WHO , de CDC , de UN , de EU en onze eigen omgekochte nationale politiekers, de MSM , enz. tegenover ons staan. Zij beschikken nog steeds over het leger en de politie die ze tegen ons zullen inzetten. En wij ? Wij hebben zelfs geen wapens om ons rechtmatig te kunnen verdedigen ! En dan ben ik er niet van overuigd dat we uberhaupt een grote groep van actievoerders , durvers en/of uitvoerders bij elkaar krijgen om effectief deze corruptelingen op hardhandige wijze te stoppen en weg te steken . Want dit soort acties zal ook aan ONZE kant slachtoffers maken! Of we moeten de flikken en het leger aan ONZE kant krijgen… Met enkel te lullen over de feiten en bewijzen die er zijn zonder meer , zullen we allemaal afgeslacht worden. Ik heb dit bovenvermeld ‘betoog’ al enkele weken geleden aan al mijn vrienden , partner en kinderen uitgelegd. Met alle mogelijke bewijzen die ik kon vinden : links , video’s , getuigenissen , officiele documenten , enz . Het was niet gemakkelijk in het begin : ze dachten dat ik ‘doorgedraaid’ was . Maar nu komen ze zelf al eens met ‘nieuws’ over wat we meemaken . Ze begrijpen dat als er niets gebeurt , het game over is … Ik ben er klaar voor : ik wil mij opofferen voor het geluk en de vrijheid van mijn kinderen , maar ook voor die van jullie ! Dan blijft de vraag : wie gaat er mee? Hoe pakken we dit aan ? En als het ooit zou beginnen , dan mag er NIET meer gestopt worden ! Ik ben klaar…

Beppy
Beppy
Reactie op  Derek from Belgium
1 maand geleden

“Natuurlijk dringt voor ‘hun’ de tijd : ze hadden er niet op gerekend dat er zoveel tegenstand zou komen globaal gezien : het is voor hun NU handelen , nu er nog steeds minder dan 40% van de burgers ‘wakker’ zijn!”

-Daar hadden ze helemaal niet over nagedacht. He He He !
Het begint “hun” nu door te dringen.

-Een stuk of 2000 mensen gaan de wereld regeren – wat denken ze eigenlijk? De redenering van die groep is vrij bepaald – no empathy – alleen maar 1 doel. Hoe intelligent is dat?

-Us…….a bunch of dumb sheep running off a cliff. NO,….. NO LONGER !
Get your shit in order – stop talking – start doing.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Hans
1 maand geleden

Jesus is opgepakt door de immigratiedienst en terug gestuurd naar Mexico. Je zal zelf je tuin moeten doen.

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x