Mens en Dier

Vreugde na vertrek Kaag: ‘We zullen haar niet gaan missen’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

D66-leider Kaag wordt niet opnieuw lijsttrekker en verlaat de politiek. Ze zegt in een interview met Trouw dat ze het werk te belastend vindt voor haar gezin. Kaag weet niet of ze in Nederland blijft.

D66 houdt binnenkort verkiezingen om een nieuwe lijsttrekker te vinden. Jetten, Paternotte en Ollongren zouden in beeld zijn als kandidaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op de vraag hoe ze verklaart dat ze bij sommige kiezers zo veel weerstand opriep, antwoordt ze: “De weerstand zegt naar ik vrees iets over het maatschappelijk klimaat in Nederland. Er bestaat misogynie helaas. Zeker als vrouwen hun nek durven uit te steken.”

We zullen haar niet gaan missen

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt daarover: “Uw impopulariteit heeft niets maar dan niets met uw ‘vrouw-zijn’ te maken, maar alles met uw dedain voor de gewone Nederlander en de onmogelijkheid om zich in haar of hem te verplaatsen.”

Jan Roos voegt hieraan toe: “Een grote puinhoop van het land gemaakt, maar volgens Hare Pedanterie ligt het aan vrouwenhaat. Blij dat we er vanaf zijn. Die vertrekt gelijk naar het vrouwvriendelijke Midden-Oosten gelukkig.”

“Mevrouw vertrekt nu nadat ze Nederland financieel heeft uitgekleed en op het pad heeft gezet naar totale destructie. We zullen haar niet gaan missen. Ze komt vast nog wel eens net als Rutte in de schijnwerpers in parlementaire onderzoeken in de toekomst,” merkt topmodel Lonneke Engel op.

Zo ver mogelijk weg

Bioloog Richard Steenvoorden reageert: “Twitter vol met ophef over dat Kaag gestopt zou zijn door bedreigingen. Dat is natuurlijk gewoon een spin. Ze had gewoon nul voeling met het volk, gedroeg zich te elitair en heeft gegokt en verloren.”

Neuroloog Jan Bonte hoopt dat Kaag voorgoed uit Nederland verdwijnt. “Zo ver mogelijk weg. Met veel nieuw elan en frisse moed op naar de andere kant van de wereld. Mocht Elon Musk het toch nog voor elkaar krijgen een raket de ruimte in te schieten, wil ik haar graag nomineren als eerste passagier.”

Het hele land geterroriseerd

“In nog geen week tijd zitten drie van de vier coalitiepartijen zonder leider,” stelt financieel expert Ab Flipse vast. “Net als Rutte en Hoekstra heeft ook Kaag gedaan wat ze moest doen. Hun taak in Nederland zit erop. Alle drie hebben ze onze ziel – soevereiniteit – overgedragen aan de wereldelite, deepstate. Zij hebben de noodzakelijke voorbereidingen voor de grote transitie getroffen. Vanaf nu nemen andere krachten en machten de regie over ons land over.”

“Kaag en D66 hebben het hele land geterroriseerd,” zegt Johan Derksen nog.

4.8 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gert
gert
9 maanden geleden

er is maar 1 oplossing voor dat tuig maar een goeie

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Een tot nachtmerrie verworden “vrouw” laat de staatskas leeg achter,en onder het mom van haar kinderen verlaat zij de politiek,zo,n dik tachtig jaar gelden zou je goed gescoord hebben,eins zwei drei,eins zwei drie,nou auf niemals wiedersehen,listige lizzard!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
9 maanden geleden

Ik vind etalage pop Jetten de beste kandidaat voor D66.

Linea recta het toilet door.

Pieter
Pieter
9 maanden geleden

Ik dans al de hele dag met een fakkel op tafel !

Back to top button
168
0
We lezen graag je reactie!x