Het Complot

Vriendin passagier MH370: “Vliegtuig is intact”

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sara Bajc, de vriendin van één van de vermiste passagiers aan boord van vlucht MH370, roept getuigen op informatie over de kaping van de Boeing 777 van Malaysia Airlines naar buiten te brengen.

Bajc heeft zich aangesloten bij drie onafhankelijke initiatieven die zijn georganiseerd door Maleisische en Chinese nabestaanden om lastige vragen te richten aan de autoriteiten. In een recent interview met CNN zei Bajc dat ‘de focus ligt op vragen waar we geen antwoord op krijgen’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik denk nog steeds dat het vliegtuig intact is omdat er geen bewijs is van het tegendeel. Het meeste indirecte bewijs wijst erop dat het vliegtuig is gekaapt,” zei Bajc. “Ik weet niet waarom en ik weet niet door wie, maar ik ben ervan overtuigd dat het toestel door iemand is gekaapt.” De vriendin van Phillip Wood is er ook niet zeker van dat alle passagiers onschuldige slachtoffers zijn. Eerder werd bekend dat twee mannelijke passagiers met gestolen paspoorten aan boord waren van de vermiste vlucht naar Peking.

In het interview wijst Bajc erop dat de verdwijning van de Boeing mogelijk verband houdt met een ‘militaire operatie vanuit een bepaald land’. “Een enorm vliegtuig vol mensen is gekaapt,” zei ze.

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Dat wisten we nog niet…….
De vraag is alleen, door wie en met welk doel……?
Denk niet dat iemand hier een antwoord op zal krijgen.
Hooguit door een bepaalde gebeurtenis, die hieraan gelinked
kan worden. (bv 9-11)

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Volgens Ashtar zijn de inzittende verplaatst naar een andere planeet; ” Als de zielencontracten van de mensen op het vliegtuig niet die verplaatsing naar een andere wereld inhielden, zoals Ashtar zei, waarom besloot hij dan om sommige van zijn team dan te autoriseren om “erin te stappen” en dat te doen?”.

biko
biko
9 jaren geleden

Ontkenningsfase?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

DE LINK http://galacticchannelings.com/nederlands/matthew02-04-14.html ….. verklaart wat Ashtar hierover te melden heeft.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x