Binnenland

Vrije pers gaat op bezoek bij Extinction Rebellion, kijk wat er gebeurt: ‘Zo intolerant als het maar kan’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Zaterdag blokkeert Extinction Rebellion de A12 in Den Haag. ON!-verslaggever Jonathan Krispijn ging bij deze klimaatdemonstranten langs. Erg welkom was hij niet.

Toen Krispijn een man interviewde, werd hij weggeduwd door een vrouw: “Jullie moeten nu weg. Daag.” Via de microfoon vroeg ze betogers om niet met deze reporter te spreken. Ze zei ook dat ze ‘gestresst was geraakt’ door dit incident. “Dus ik wil heel even ademhalen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik geef geen medewerking aan uw reportage. Ik wil u vragen om te stoppen met filmen,” zei een andere betoger. Krispijn: “Meneer, mevrouw, ik heb geen idee wie u bent.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Intimidatie

“Ze staan voor een mooiere wereld zeggen ze, maar zodra de vrije pers hier wat vragen wil stellen, zijn ze zo intolerant als het maar kan,” constateert hij.

Op X voegt hij toe: “Ik dacht met mijn huidskleur en biculturele achtergrond wel welkom te zijn. Behalve als je voor Ongehoord Nederland werkt.”

“Intimidatie van de vrije pers door Extinction Rebellion. Opvallend: de types die inclusie en tolerantie prediken, zijn in de praktijk altijd degenen die geweld gebruiken, intimideren en uitsluiten,” stelt presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn vast.

Deze sekteleden laten zich wel erg kennen

Oud-Statenlid Daniël Osseweijer zegt tegen Krispijn: “Haha. Deze ggz-behoevende sekteleden laten zich wel erg kennen. Knap dat je toch nog redelijk onverstoorbaar contact probeert te krijgen.”

“Heerlijk inclusief! Eén grote pot wandelende zure bommen. Inclusief penistwijfelaars en vaginaontkenners,” zegt neuroloog Jan Bonte.

Fractievoorzitter van FVD in Zoetermeer Marco van den Boomgaard merkt op: “De intolerante inclusieve sekte, dat is Extinction Rebellion.”

4.8 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
CLA
CLA
8 maanden geleden

knettergek die gasten, helemaal gebrainwahst.

Gandalph
Gandalph
8 maanden geleden

Wat een niveau. Ik moet ook even ademhalen….

els
els
8 maanden geleden

Extinction Rebellion is (mogelijkerwijs) een tool van de overheid om via de welbekende u-bocht constructie de klimaat-tyrannie ingang te doen krijgen onder de gewone bevolking. Hoort allemaal bij het (mogelijk) misleiden van de gewone bevolking. Het valt op dat dit soort organisaties altijd wegkomen met (mogelijk) strafbare feiten en onrechtmatig gedrag. Dit soort organisaties worden (mogelijk) beschermd door de overheid. Dit soort organisaties zijn (mogelijk) geleid en opgestart door de veiligheidsdiensten van de overheid. Smoke and mirrors voor de gewone bevolking.

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Ik heb het gezien bij Ongehoord Nederland, Het is knap dat Krispijn zich zo netjes inhield. Tjonge wat een stelletje zielige deugkneuzen. En nu maar eens kijken zaterdag of de politie ook zo gaat optreden als bij die corona demonstraties, zo niet dan weten we gelijk aan welke kant van de geschiedenis de politie en overheid staan. Ik heb het in ieder geval helemaal gehad met dat onbeschofte tuig van XR, en als ik daar toevallig moet zijn zal ik vol gas doorrijden. Dat beloof ik alvast aan dat tuig.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x