Het Complot

Het is geen complottheorie meer, maar wat nu? Kijken: voormalig CIA-baas lovend over Deep State

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kort geleden ontkende het Amerikaanse politieke establishment nog het bestaan van de Deep State, een schaduwregering die écht aan de touwtjes trekt.

Het was niets meer dan een complottheorie, zo klonk het.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze zullen er nu een nieuwe draai aan moeten geven, aangezien een voormalig CIA-directeur onlangs tijdens een bijeenkomst vol lof sprak over de Deep State.

Niet de enige

“Godzijdank is er de Deep State,” zei voormalig CIA-baas John E. McLaughlin toen hij een vraag kreeg over een CIA-klokkenluider wiens klacht aan de basis ligt van de afzettingsprocedure tegen president Donald Trump.


Trump klaagt al lange tijd dat de schaduwregering het op hem gemunt heeft.

McLaughlin werd in 2004 aangesteld als directeur van de Amerikaanse spionagedienst.

Hij was niet de enige die lovend was over de Deep State. Naast hem zat John Brennan, de CIA-directeur onder president Obama.

Niet zo vreemd

Brennan stelde dat Trump het steeds aan de stok heeft met mensen van de Deep State omdat ‘ze de waarheid vertellen’.

Een klokkenluider die zijn beklag doet over Trump kan dus rekenen op de steun van het hele inlichtingenapparaat, terwijl een klokkenluider die onthult dat burgers massaal worden afgeluisterd – Snowden – een staatsvijand wordt genoemd.

Het gebeurt niet vaak dat voormalige inlichtingenbazen toegeven dat ze de politiek beïnvloeden, maar toch is er maar weinig aandacht voor.

De grote media doen alsof er niets is gebeurd. Dat is niet zo vreemd, gezien hun rol in het hele Russiagate-complot.

Voetstuk

Enkele weken geleden verscheen er nog een opiniestuk in de New York Times waarin de Deep State op een voetstuk wordt geplaatst.

Nog niet zo lang geleden werden mensen die het over de Deep State hadden, weggezet als gestoord en paranoïde.

Nu wordt openlijk beweerd dat de Deep State bestaat en altijd al heeft bestaan, en dat zij het beste voor heeft met het Amerikaanse volk.

En als je dat niet gelooft, dan ben je gestoord en paranoïde.

Ze zijn zo creatief.


[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

quote : Nu wordt openlijk beweerd dat de Deep State bestaat en altijd al heeft bestaan, en dat zij het beste voor heeft met het Amerikaanse volk.

En als je dat niet gelooft, dan ben je gestoord en paranoïde.

Ze zijn zo creatief.

En toch komt er veel meer in de openbaarheid dan hen lief is, soms per ongeluk soms zelfs opzettelijk,maar dat later betreurt en recht probeert te zetten. Al met al hebben ze, wat dat betreft met het internet, wat eigenlijk bedoeld was om mensen te controleren, in hun eigen voet geschoten. We weten al zo veel meer dan hen lief is ! Er komt een dag dat dat hen de das om doet, dat zielige kleine clubje zieke psychopaten. We schoppen ze nog wel ooit met z’n allen van de planeet af. Als het aan mij ligt duurt dat niet zo heel lang meer.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Hoe gaat het er eigenlijk aan toe in de wereld, welbeschouwd ?

Er zijn tal van landen met een staatshoofd wat feitelijk niets meer is dan een maffia-zetbaas. Die kan in de regel doen en laten wat hij/zij wil want onschendbaar. Politici zijn criminelen die zeer bedreven zijn in de kunst van het liegen, zij worden gesteund door de onderliggende macht (lees deep state) waar mogelijk. Oorlog is een ander woord voor gelegaliseerde massamoord, het leger is een club huurmoordenaars en de politie een gewapende knokploeg. Uiteindelijk alles ten dienste van een oorlog tegen de menselijkheid…….. soms zeer subtiel, gehaaid zo ongemerkt mogelijk, soms met onmenselijk bruut geweld, al naar gelang van het gewenste resultaat voor de gewenste doelen. Het verzwakken, uitknijpen, uitdunnen van de mensheid. Het uit de kracht halen en houden van mensen zodat ze tot in de eeuwigheid onderdrukt, uitgeperst en misbruikt kunnen worden, wereldwijd. En dat kan alleen maar omdat wij dat met z’n allen in onze naïviteit en goedgelovigheid goed vinden. Omdat de meesten nog steeds niet zien wat er werkelijk gaande is !

Elise
Elise
4 jaren geleden

Deep-state en de AL vallen onder hetzelfde hoedje.

johan
johan
4 jaren geleden

de deep state waar zij het over hebben is nog steeds van aards gerelateerd vlees en bloed en ook hun worden gecontroleerd en bestuurt door de echte deep state die aan de touwtjes trekt zijn geestelijke, spirituele, buitenaardse entiteiten.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x