Homepagina » Het Complot » Het is geen complottheorie meer, maar wat nu? Kijken: voormalig CIA-baas lovend over Deep State
Het is geen complottheorie meer, maar wat nu? Kijken: voormalig CIA-baas lovend over Deep State

Het is geen complottheorie meer, maar wat nu? Kijken: voormalig CIA-baas lovend over Deep State

Kort geleden ontkende het Amerikaanse politieke establishment nog het bestaan van de Deep State, een schaduwregering die écht aan de touwtjes trekt.

Het was niets meer dan een complottheorie, zo klonk het.

Ze zullen er nu een nieuwe draai aan moeten geven, aangezien een voormalig CIA-directeur onlangs tijdens een bijeenkomst vol lof sprak over de Deep State.

Niet de enige

“Godzijdank is er de Deep State,” zei voormalig CIA-baas John E. McLaughlin toen hij een vraag kreeg over een CIA-klokkenluider wiens klacht aan de basis ligt van de afzettingsprocedure tegen president Donald Trump.


Trump klaagt al lange tijd dat de schaduwregering het op hem gemunt heeft.

McLaughlin werd in 2004 aangesteld als directeur van de Amerikaanse spionagedienst.

Hij was niet de enige die lovend was over de Deep State. Naast hem zat John Brennan, de CIA-directeur onder president Obama.

Niet zo vreemd

Brennan stelde dat Trump het steeds aan de stok heeft met mensen van de Deep State omdat ‘ze de waarheid vertellen’.

Een klokkenluider die zijn beklag doet over Trump kan dus rekenen op de steun van het hele inlichtingenapparaat, terwijl een klokkenluider die onthult dat burgers massaal worden afgeluisterd – Snowden – een staatsvijand wordt genoemd.

Het gebeurt niet vaak dat voormalige inlichtingenbazen toegeven dat ze de politiek beïnvloeden, maar toch is er maar weinig aandacht voor.

De grote media doen alsof er niets is gebeurd. Dat is niet zo vreemd, gezien hun rol in het hele Russiagate-complot.

Voetstuk

Enkele weken geleden verscheen er nog een opiniestuk in de New York Times waarin de Deep State op een voetstuk wordt geplaatst.

Nog niet zo lang geleden werden mensen die het over de Deep State hadden, weggezet als gestoord en paranoïde.

Nu wordt openlijk beweerd dat de Deep State bestaat en altijd al heeft bestaan, en dat zij het beste voor heeft met het Amerikaanse volk.

En als je dat niet gelooft, dan ben je gestoord en paranoïde.

Ze zijn zo creatief.


[RT]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

quote : Nu wordt openlijk beweerd dat de Deep State bestaat en altijd al heeft bestaan, en dat zij het beste voor heeft met het Amerikaanse volk.

En als je dat niet gelooft, dan ben je gestoord en paranoïde.

Ze zijn zo creatief.

En toch komt er veel meer in de openbaarheid dan hen lief is, soms per ongeluk soms zelfs opzettelijk,maar dat later betreurt en recht probeert te zetten. Al met al hebben ze, wat dat betreft met het internet, wat eigenlijk bedoeld was om mensen te controleren, in hun eigen voet geschoten. We weten al zo veel meer dan hen lief is ! Er komt een dag dat dat hen de das om doet, dat zielige kleine clubje zieke psychopaten. We schoppen ze nog wel ooit met z’n allen van de planeet af. Als het aan mij ligt duurt dat niet zo heel lang meer.

Pablo
Pablo
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

BBC Journalist Exposes The Dark Side Of The Media

Anna brees left the BBC on principle and talks to me about how journalists are failing the public when it comes to the truth. Professional TV news journalist Anna talks to me about the Westminster paedophile cover up and why she believes those in power are still getting away with high level corruption and abuse.

BBC Journalist Exposes The Dark Side Of The Media.
https://youtu.be/Dhhtz0D_Kiw

Pablo
Pablo
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Invisible Empire: A New World Order Defined (2010)

The film that documents a global agenda forged in history. Featuring Ronald Reagan, Henry Kissinger, George HW Bush, Richard Nixon, Barrack Obama, Joe Biden, and many other notable political figures.

https://youtu.be/MA6Sq8JbRbs

exegese
exegese
1 jaar geleden

Hoe gaat het er eigenlijk aan toe in de wereld, welbeschouwd ?

Er zijn tal van landen met een staatshoofd wat feitelijk niets meer is dan een maffia-zetbaas. Die kan in de regel doen en laten wat hij/zij wil want onschendbaar. Politici zijn criminelen die zeer bedreven zijn in de kunst van het liegen, zij worden gesteund door de onderliggende macht (lees deep state) waar mogelijk. Oorlog is een ander woord voor gelegaliseerde massamoord, het leger is een club huurmoordenaars en de politie een gewapende knokploeg. Uiteindelijk alles ten dienste van een oorlog tegen de menselijkheid…….. soms zeer subtiel, gehaaid zo ongemerkt mogelijk, soms met onmenselijk bruut geweld, al naar gelang van het gewenste resultaat voor de gewenste doelen. Het verzwakken, uitknijpen, uitdunnen van de mensheid. Het uit de kracht halen en houden van mensen zodat ze tot in de eeuwigheid onderdrukt, uitgeperst en misbruikt kunnen worden, wereldwijd. En dat kan alleen maar omdat wij dat met z’n allen in onze naïviteit en goedgelovigheid goed vinden. Omdat de meesten nog steeds niet zien wat er werkelijk gaande is !

Mrs. No-one
Mrs. No-one
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@exegese, je hebt volkomen gelijk: Mensen geven de voorkeur om door te slapen – terwijl nu juist ook met behulp van innovatie technologieen o.a. men makkelijk kan ontwaken, kan dit straks nog te laat zijn voor velen, zo ook kan dit zelfs nog tot veel erger doen gaan leiden en als niet minstens 51% van de mensheid nu snel ontwaakt!

Rob
Rob
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@exegese, ze ZIJN niet onschendbaar. Ze worden alleen onschendbaar VERKLAARD door de meest duistere figuren. Dat is alleen maar het macht systeem maar in de realiteit is een kogel net zo dodelijk voor hen als het voor ons is. Daarbij is die controle over ons alleen maar uit angst. Iemand die bang is [robeert de ander te controleren door angstzaaierij en verdeeldheid in de hand te werken. Ze zijn dus bang voor het volk want als die in beweging komt dan blijven ze nergens. Dat zie je in Den Haag al met de boeren gebeuren. Die zijn het zat, komen met hun materiaal bij elkaar en de betreffende minister wordt meteen bang en schakelt het leger in. Dat laat ook meteen zien wat een lafbekken dat soort machthebbers zijn. Ze kunnen zelfs helemaal niets, hebben nergens verstand van maar bemoeien zich alleen maar met alles waardoor het volk een keer een grens bereikt, zoals nu de boeren. En dan zie je ook meteen hoe machtsgericht het systeem is. De boeren komen gewoon bij elkaar en doen verder niets wat schade aanricht. Maar toch schijt de minister zeven kleuren stront. Dat laat zien wat een angsthazen het zijn. Vervolgens zie je ook dat de politie de staat dient en niet het volk want het is de politie die al decennia in allerlei situaties de escalerende factor is en de boel tot een strijd brengt om er zelf op los te kunnen slaan.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Deep-state en de AL vallen onder hetzelfde hoedje.

johan
johan
1 jaar geleden

de deep state waar zij het over hebben is nog steeds van aards gerelateerd vlees en bloed en ook hun worden gecontroleerd en bestuurt door de echte deep state die aan de touwtjes trekt zijn geestelijke, spirituele, buitenaardse entiteiten.

exegese
exegese
Reactie op  johan
1 jaar geleden

Klopt @johan, er is inderdaad veel meer en het reikt verder dan onze aarde. Maar om te beginnen moeten hun handlangers hier in ons midden worden ontmaskerd en uitgeschakeld.
De mensheid zou daarna weer in contact moeten komen met zichzelf en hun oorsprong. Weg uit het spel van dualiteit en alle verlokkingen waar we in verstrikt zijn. Terug naar de essentie en het goede, het hogere zelf waar alle benodigde kennis altijd al aanwezig was en is maar buiten bereik door alle sh*t om ons heen, sh*t die we zelf veroorzaakt hebben en toegestaan omdat we horend doof en ziende blind zijn geraakt. Dat moet stoppen !

johan
johan
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

In zekere zin waar beste man, die handlangers zijn het probleem niet die komen en gaan.

Zolang wij niet bewust worden van onszelf wat je al aangeeft terug naar onze ware essentie dat is naar mijn mening multidimensionaal van oorsprong dan heeft de deep state op allerlei niveaus geen schijn van kans meer om het individu te manipuleren. Omdat men dan simpel weet met wie ze te maken hebben en wat voor agenda ze achter staan

Eksegese
Eksegese
Reactie op  johan
1 jaar geleden

Klopt precies @Johan, de weg terug naar die dimensie, terug naar je ware essentie is geblokkeerd doordat we veel te ver in de val zijn gelokt. Dat moeten we gaan inzien en door simpelweg niet meer mee te werken kunnen we alsnog het tij keren. Ze zijn afhankelijk van onze medewerking, dat is onze kans, moeilijker is het feitelijk niet. Wat als ze een oorlog ontketenen en er gaat niemand naar het front ? Wat als ze wetten maken en er is niemand die ze handhaaft ? Wat als er geen deurwaarder of incassobureau is die op pad gaat voor ze ?

StefanZ
StefanZ
1 jaar geleden

Majestic 12???

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Amerikanen waren er al een lange tijd an overtuigd Deep State bestaat. In Europa spreken we over de elite die aan de touwtjes trekt. Het feit dat iedereen ervan overtuigd is en dat de main stream er geen aandacht aan mag besteden zegt al genoeg.

fox uiniversal
fox uiniversal
1 jaar geleden

Weet weldat deepstate bestaat

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

De ‘Deep State’ zijn misselijk makende genocide veroorzakers e. d..

Elise
Elise
1 jaar geleden

De deepstaters zijn ook de aanstichters van alle toestanden in de wereld. Alle staatsbedrijven moeten naar de beurs om de NWO op te kunnen zetten. Iedereen moet in het web. Zit je in het web, dan begint de zwarte weduwe(spin) alles op te eten/te controleren. Er moet 1 wereldmunt komen.(agenda).

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

trump

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x