Mens en Dier

Medisch adviseur trekt aan de noodrem: ‘Ik voel mij niet meer veilig in Nederland’

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer trekt op X, voorheen Twitter, aan de bel, of beter, de noodrem. De intimidatie en censuur van kritische professionals, politici en burgers onder coördinatie van de censuurorganisatie van de NCTV moet stoppen, vindt zij.

Voor de derde keer in drie jaar tijd is haar professionele LinkedIn-account zonder opgaaf van reden verwijderd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Al drie jaar lang wordt ze op sociale media door trollen en zelfbenoemde debunkers beledigd, bedreigd en ‘gerapporteerd’ wanneer de content van haar posts ingaat tegen de coronaverhalen van de overheid.

Zo zat

Veel van deze mensen hebben directe of indirecte banden met de zittende politieke partijen, laat Mittemeijer weten. Een bekende van één van de ministers diende een klacht in bij één van haar voormalige opdrachtgevers.

Een oud-Kamerlid wenste haar vijf jaar eenzame opsluiting toe. Een lid van de Denktank Desinformatie heeft binnen haar sector getracht haar publiek te framen en aangegeven dat haar content gecensureerd moet worden.

Veel mensen zijn de onoprechtheid, het haatzaaien en de vooringenomenheid in de media, wetenschap en politiek zo zat, schrijft ze.

Totalitaire samenleving

Haar profiel wordt al drie jaar lang vooral bekeken door medewerkers van defensie, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de politie. “Ik word gemonitord alsof ik een gevaar ben voor de samenleving.”

Sinds ze zich bezighoudt met vaccinschade en Wob-documenten wordt ze, zo lijkt het, nog zwaarder in de gaten gehouden en worden haar berichten nog vaker onderdrukt of verwijderd.

Mittemeijer voelt zich door de staatscensuur niet meer vrij en ook niet meer veilig in Nederland. “Het enige waar dit zal eindigen, is in een totalitaire samenleving.”

4.8 325 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PRAD
PRAD
5 maanden geleden

Nu niet opgeven maar doorgaan, het gespuis moet verdelgd worden.

Annette
Annette
5 maanden geleden

JA, lieve, dappere Wendy, ik begrijp (helaas) heel goed, dat je aan de noodrem trekt, maar die noodrem zal niet werken.

Die “trein” dendert met “warpspeed” (bekend uit Star Track) voort, net zolang tot deze in de afgrond verdwijnt.

Wendy, jij staat niet alleen, als het gaat om scheldpartijen, demoniseren and so on.

Wij leven in de tijd van de omgekeerde waarheid. ALLES wat ons door de overheid, via de media, wordt verteld of geschreven, moet je simpelweg 180 graden draaien. Dan heb je de meeste kans dat je de waarheid te pakken hebt.

En natuurlijk heb je gelijk, als je zegt, dat deze maatschappij afstevent naar een totalitaire staat.

Als ik kijk naar wat er de afgelopen jaren gebeurd is, dan slaat de schrik om mijn hart. Hoeveel goede mensen, die recht vanuit hun hart niets anders konden doen dan de waarheid delen, hebben deze waarheid met de dood moeten bekopen?

Uiteraard heb ik het dan over mensen van over de hele wereld. Hier in Nederland heb je natuurlijk Pim Fortuijn en Theo van Gogh.

En wat ik nog het allerergste vind, is, dat integere personen, zoals bijvoorbeeld Wendy Mittemeijer, als een eersteklas misdadigster wordt beschouwd. En dat de ECHTE criminelen voor het grootste deel buiten schot blijven.

CONCLUSIE: Wij leven in de omgekeerde wereld.

tray de pum
tray de pum
5 maanden geleden

Nare constatering en ervaring voor Wendy,desalniettemin vindt ik het dapper dat je gewoon je eigen blijft en opkomt voor je mening en over feiten,Chapeau

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
5 maanden geleden

Fijn land he landverrader mark rutte.
War een ieder vrij moet kunnen leven.
Ja,als je de halve wereld over bent gegaan om hier je hand op te houden of als je voor die vieze parijen ben die in een paar jaar tijd dit land naar de klote hebben geholpen.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x