Buitenland

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van 2016 Trump zwart willen maken door een schandaal te creëren rond diens Russische connecties. Op die manier wilde ze de aandacht afleiden van de ophef die was ontstaan rond haar gebruik van een privéserver toen ze minister van Buitenlandse Zaken was onder Obama, suggereren documenten die nationaal inlichtingendirecteur John Ratcliffe dinsdag heeft vrijgegeven.

Nick Merrill, de woordvoerder van Clinton, noemde de beschuldigingen ‘ongefundeerde onzin’. Ratcliffe zei afgelopen week echter in een verklaring: “Voor de duidelijkheid: dit is geen Russische desinformatie.” Een bron die bekend is met de documenten bevestigde tegenover Fox News dat het hier niet gaat om desinformatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit de documenten blijkt verder dat mogelijk ook de CIA is ingezet bij het anti-Trump-onderzoek. Dat zou betekenen dat de Amerikaanse spionagedienst is gebruikt tegen een Amerikaanse politieke campagne.

Er wordt niks weggelakt!

De stukken laten zien dat Hillary Clinton op 26 juli 2016 een voorstel zou hebben goedgekeurd van één van haar beleidsadviseurs om Donald Trump zwart te maken door een schandaal te veroorzaken.

Dinsdagavond kondigde president Trump aan dat alle documenten rond de Rusland-hoax, die hij de grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis noemde, zullen worden vrijgegeven. “Er wordt niks weggelakt!” voegde hij toe.

Twitter is ondertussen druk bezig om deze onthullingen te censureren:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Ik citeer Ovidius : “Afgunst reikt niet tot hoge karakters evenals de adder laag op de grond blijft kruipen”

berry
berry
3 jaren geleden

Is volgens mij al eerder gebeurd, maar er gebeurde uiteindelijk niets. Als Trump had gewild was de bezem er allang doorheen gehaald. Zeker bij de FBI en CIA, maar volgens mij zijn dit gewoon losse flodders.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Truth is a force of nature. (Donald J. Trump – 2019)
Waarheid is een natuurkracht. (Donald J. Trump – 2019)

Hillary, Obama, The DEEPSTATE ze gaan allemaal ten onder …

rop
rop
3 jaren geleden

Ja mensen met een machtpositie , op het wereld toneel zijn de gevaarlijkste mensen voor het spel wat ze spelen, het zijn allemaal slechts toneel spelers ,hun act en de rol die ze ermee spelen zijn veelal duister ze doen zich voor als een licht brenger, wat kan ontaarden in chaos en verwarring, meestal weten ze niet eens hoe het echt in elkaar zit, door beschuldigingen naar elkander proberen ze het te achter halen, ze spelen verstoppertje voor elkander, en als dat verstoppertje gezien word, volgt er een tal van beschuldigingen naar elkander toe, hun rol en act zijn hun slechtste spel op het toneel van het wereld gebeuren. het zijn slechts poppenspelers van elkander, ze proberen elkander touwtje die ze aanhangen [hun macht positie] de pop te laten bewegen in een richting zoals het hun beliefd. er is maar een Woord ervoor, ze verdwalen en verdrinken in hun eigen Dwaasheden.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x