Homepagina » UFO » Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht
Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Op 28 december 2018 plaatste Tom DeLonge, voormalig zanger van rockband Blink-182 en oprichter van een onderzoeksgroep die informatie over UFO’s naar buiten brengt, een opvallend bericht op Instagram.

In het bericht beweert DeLonge dat een onbekend onderwaterobject (unidentified submerged object of USO) in de Noord-Atlantische Oceaan enkele jaren geleden een week lang werd omsingeld door kernonderzeeërs.

Hierna circuleerde er een artikel op internet waarin astronoom en ufoloog Marc D’Antonio claimt dat er een onbekend object op de radar was verschenen toen hij aan boord was van een kernonderzeeër.

Buitenaards wezen

In de populaire podcast van Joe Rogan zei DeLonge eerder dat er al buitenaardse levensvormen zijn ontdekt.

Hij vertelde Rogan over zijn ontmoetingen met verschillende hooggeplaatste overheidsfunctionarissen.

Eén van die ontmoetingen leidde tot onthullingen over de vondst van een buitenaards wezen tijdens de Koude Oorlog.

Roswellincident

“Ik vloog naar een vliegveld en nam daar plaats in een restaurant,” vertelde hij. “Er kwam een man bij me zitten die me recht in mijn ogen keek en zei dat ze tijdens de Koude Oorlog een levensvorm hadden gevonden.”

Bij het Roswellincident was volgens DeLonge buitenaardse technologie betrokken, maar het was volgens hem niet wat de meeste mensen denken.

“Ik denk dat het van Duitse makelij was,” zei hij. “Maar de technologie was gebaseerd op buitenaardse technologie.”

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • marcel Koningen schreef:

  Om de wereld te verenigen tegen de buiten aardsen moet de wereld toch weten dat ze er zijn en gelukkig is daar tom. Een klein probleempje is dat de afstanden te groot zijn voor biologische wezens die aan natuurkundige weten gebonden zijn en de lichtsnelheid alleen bereikbaar is voor licht fotonen e.d.Het is ook de snelheid van tijd en ruimte.Knoop dat nog maar een keer in de oren Tom, dan de straling ook nog en als je aankomt risico’s op biologische besmettingen je praat over reizen die tientallen jaren duren.De waarheid is simpel te ver weg dichts bijzijnde ster 4,5 lichtjaar ver.
  Mvrg,Marcel

  5 likes
  • Ikke schreef:

   Buitenaardese kunnen 1 miljoen jaar verder zijn dan ons, ze lachen ons uit met die ouderwetse lichtsnelheid.
   Maar ach, de mensheid is ook maar pas 70jaar in de ruimte. Technologisch stellen we niets voor.

   26 likes
  • Winger schreef:

   Het is al bewezen dat sneller dan het licht mogelijk is. En denk je dat ETs zich aan de regeltjes gaan houden van onze gelimiteerde en deels dogmatische wetenschap? We kunnen pas iets meer 100 jaar vliegen en hebben nog zo gigantisch veel te ontdekken over ons zelf, onze planeet en ons universum.

   Hier (https://www.youtube.com/watch?time_continue=712&v=3CyN8rYdX6g) wordt bijvoorbeeld uitgelegd dat observatie direct invloed kan hebben op 2 verstrengelde deeltjes ook al is de afstand een universum lang.

   Het universum zit vol met leven en in allerlei dichtheden en dimensies. Zeker niet alle ETs zijn slecht, veruit de meeste rassen zijn goed. Maar er zijn ook kwaadaardige die stiekem op deze planeet invloed hebben zoals Reptilians en Greys. Liefde is de sleutel om het huidige systeem van controle en dominantie te verslaan.

   15 likes
   • marcel Koningen schreef:

    is moeilijk te controleeren aan de andere kant van het heelal of dat op grote afstanden ook zo is en is geen reizen maar eigenschap uit kwantum mechanica .de rest weer een leuk onzin verhaal.

    3 likes
  • Arwijn schreef:

   Laat de wereld zich verenigen als een collectief van individuen tegen de psychopathische machthebbers die ons als vee sturen en laten afslachten. Daar hebben we geen Aliens voor nodig, enkel een diepgaand besef van wat er zich werkelijk afspeelt in de wereld.

   7 likes
 • StefanZ schreef:

  @marcel,

  Helaas marcel, je denkt te simpel.
  Afstanden in de ruimte kan je niet overbruggen met snelheid. Zelfs met de lichtsnelheid kom je niet ver en zul je het universum niet kunnen bereizen. Zelfs wanneer je sneller dan het licht zou kunnen reizen zijn de afstanden te groot. De sleutel tot ruimte reizen is het manipuleren van tijd. We weten al dat het kan. Nu de techniek nog, maar dat is slechts een kwestie van tijd 🙂 . Er zullen oudere beschavingen zijn, die die puzzel al hebben opgelost. Nu wij nog en ongetwijfeld nog een heleboel beschavingen na ons.

  8 likes
  • Kees Chinees schreef:

   “Zelfs wanneer je sneller dan het licht zou kunnen reizen zijn de afstanden te groot.”

   Huh wat? Ik denk wanneer je 1000x de lichtsnelheid kunt reizen alles verdomd snel te bereiken is.

   4 likes
   • StefanZ schreef:

    Zelfs met 1000 x de snelheid van het licht kom je niet ver. Ons sterrenstelsel (de Melkweg) is 200000 lichtjaar in doorsnede en Andromeda (onze buurvrouw) ligt 2.5 miljoen lichtjaar hier vandaan. dus een reisje daar naartoe duurt 2500 jaar. We worden tegenwoordig iets ouder, maar zou oud ? En dat is nog maar Andromeda. Verdere reizen duren dan NOG langer, dus……

    1 likes
  • marcel Koningen schreef:

   Inderdaad simpel he zo’n uitleg.je vond de muziek van tom ook al goed zeker? Ik niet.En zijn onzin ook niet.

   5 likes
 • Rikk schreef:

  Volgens mij had Rutte gewoon een keer een duik in de Atlantische Oceaan genomen. Dat lijkt met nog het meest waarschijnlijk van al het opgesomde hier 🙂

  4 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  De machthebbers proberen je de verkeerde kant op te sturen!

  Buitenaardsen zijn binnenaardsen.

  Voor de 2e wereldoorlog was dit al bij veel mensen bekend, die daar ook veel onderzoek naar gedaan hebben.

  Mensen zoals admiraal Byrd, wisten met zekerheid dat er land achter de Noord- en Zuidpool was [nog voor operation highjump].
  Luister maar eens hoe Byrd er zelf over denkt in deze televisie uitzending.
  https://www.youtube.com/watch?v=e1W675vvPUg&t=154s

  Zoek eens op internet over haunebu ufo en je zult versteld staan.
  Hier heb je een opname van een ufo testvlucht uit 1939.
  https://www.youtube.com/watch?v=wR-dycUWLqw&t=2s

  In 1945 waren die Duitsers klaar met hun ufo project en is de top van de Duitsers op hun gemak weggegaan uit Duitsland met deze ufo’s [je kunt het niet eens vluchten noemen].

  Die Duitsers waren met meerdere verschillende type ufo’s bezig [niet alleen haunebu].
  Hier kan je tekeningen zien:
  https://www.youtube.com/watch?v=s10i1MJ9IO0&t=47s

  Nu ik deze links heb laten zien, is de kans heel groot dat die filmpjes binnenkort van youtube verwijderd worden, dus als je interesse hebt download ze dan naar je harde schijf!

  3 likes
 • Jaya schreef:

  https://raelcanada.org/lets-ban-nuclear-weapons/ …… gives you the possibility to sign a petition against atombombs/destructive nuclear-energy.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  studie

  Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

  Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

  >