Homepagina » UFO » Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht
Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Onbekend onderwaterobject werd dagenlang omsingeld door Amerikaanse kernonderzeeërs. Tom DeLonge plaatst opvallend bericht

Op 28 december 2018 plaatste Tom DeLonge, voormalig zanger van rockband Blink-182 en oprichter van een onderzoeksgroep die informatie over UFO’s naar buiten brengt, een opvallend bericht op Instagram.

In het bericht beweert DeLonge dat een onbekend onderwaterobject (unidentified submerged object of USO) in de Noord-Atlantische Oceaan enkele jaren geleden een week lang werd omsingeld door kernonderzeeërs.

Hierna circuleerde er een artikel op internet waarin astronoom en ufoloog Marc D’Antonio claimt dat er een onbekend object op de radar was verschenen toen hij aan boord was van een kernonderzeeër.

Buitenaards wezen

In de populaire podcast van Joe Rogan zei DeLonge eerder dat er al buitenaardse levensvormen zijn ontdekt.

Hij vertelde Rogan over zijn ontmoetingen met verschillende hooggeplaatste overheidsfunctionarissen.

Eén van die ontmoetingen leidde tot onthullingen over de vondst van een buitenaards wezen tijdens de Koude Oorlog.

Roswellincident

“Ik vloog naar een vliegveld en nam daar plaats in een restaurant,” vertelde hij. “Er kwam een man bij me zitten die me recht in mijn ogen keek en zei dat ze tijdens de Koude Oorlog een levensvorm hadden gevonden.”

Bij het Roswellincident was volgens DeLonge buitenaardse technologie betrokken, maar het was volgens hem niet wat de meeste mensen denken.

“Ik denk dat het van Duitse makelij was,” zei hij. “Maar de technologie was gebaseerd op buitenaardse technologie.”

[CE]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
2 jaren geleden

Om de wereld te verenigen tegen de buiten aardsen moet de wereld toch weten dat ze er zijn en gelukkig is daar tom. Een klein probleempje is dat de afstanden te groot zijn voor biologische wezens die aan natuurkundige weten gebonden zijn en de lichtsnelheid alleen bereikbaar is voor licht fotonen e.d.Het is ook de snelheid van tijd en ruimte.Knoop dat nog maar een keer in de oren Tom, dan de straling ook nog en als je aankomt risico’s op biologische besmettingen je praat over reizen die tientallen jaren duren.De waarheid is simpel te ver weg dichts bijzijnde ster 4,5 lichtjaar ver.
Mvrg,Marcel

StefanZ
StefanZ
2 jaren geleden

@marcel,

Helaas marcel, je denkt te simpel.
Afstanden in de ruimte kan je niet overbruggen met snelheid. Zelfs met de lichtsnelheid kom je niet ver en zul je het universum niet kunnen bereizen. Zelfs wanneer je sneller dan het licht zou kunnen reizen zijn de afstanden te groot. De sleutel tot ruimte reizen is het manipuleren van tijd. We weten al dat het kan. Nu de techniek nog, maar dat is slechts een kwestie van tijd 🙂 . Er zullen oudere beschavingen zijn, die die puzzel al hebben opgelost. Nu wij nog en ongetwijfeld nog een heleboel beschavingen na ons.

Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Volgens mij had Rutte gewoon een keer een duik in de Atlantische Oceaan genomen. Dat lijkt met nog het meest waarschijnlijk van al het opgesomde hier 🙂

Jaya
Jaya
2 jaren geleden

https://raelcanada.org/lets-ban-nuclear-weapons/ …… gives you the possibility to sign a petition against atombombs/destructive nuclear-energy.

x

Check Also

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x